Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637861 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

adem layiç kariyerli büyük oyuncumudur  :alala:
İtalya'nın büyük takımlarında oynamış bir oyuncu. Bu kadar gömülecek bir oyuncu değil. Dikkat edersen yıldız da demedim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

İki hafta sonra bu oyuncular dökülse yerden yere vuracak ilk kişi de kendisi olur. Basının skora göre yorum yapmasına bayılıyorum. Sergen sezona kötü başladığında bunlar farklı konuşuyorlardı. Sergen bir kupa kazanmadan kariyeri boyunca sorgulanacak. Bu gayet normal. Bir şeyler başarıp kendisini kanıtlaması lazım. Şu anda ortalama bir performans sergiliyor. Zaten kendisi de hedeflerine ulaşamadığını açıkladı.
alınacak maçları lami cimi yok alacaksın alınması zor maçlarıda zorlayacaksın işde o zaman performans göstermiş olursun feneri yendiğinde egomuzu okşarsın tamam ama gençlere yenilerek şampiyon olunmaz
egomuza hitap etti diyede iyi hoca olunmuyor.
göstersin performansını önünde harika bir devre arası finali yapacağı ortam var. takımda istim üstünde çıkmazdan sıyrıldık bahanede kalmadı artık. sonra değerlendiririz şimdi iki maç kazandı diye şişirmeye ne gerek var.

Çevrimdışı Necmi

Kariyerli büyük oyuncular egolu ve sıkıntıları büyük oyuncular oluyorlar. Adem Ljajic'de de bu tür sıkıntılar var. Onu rayına sokabilirse büyük oyuncuları yönetebileceğine olan inancım artar. Ancak şu ana kadar kariyerinde öyle oyuncularla çalışmadı. Adem Ljajic işini halletsin demiyorum ama benim için kıstas olabilecek bir örnek olur.
bunun egosu kariyerinden önde gidiyor ama :D
ego olur kariyerli oyuncuda ama bu sahada olmaz sahadaki ego onun kariyerini yerle bir eder.
messi sahada egolumu yada ronaldo.

Çevrimdışı tangaz

İki hafta sonra bu oyuncular dökülse yerden yere vuracak ilk kişi de kendisi olur. Basının skora göre yorum yapmasına bayılıyorum. Sergen sezona kötü başladığında bunlar farklı konuşuyorlardı. Sergen bir kupa kazanmadan kariyeri boyunca sorgulanacak. Bu gayet normal. Bir şeyler başarıp kendisini kanıtlaması lazım. Şu anda ortalama bir performans sergiliyor. Zaten kendisi de hedeflerine ulaşamadığını açıkladı.

kupa kazanmak ya da kaybetmek tek başına hocaya yazmaz misal demirörenli yıllarda kurulan kadrolar rakiplerle asla yarışamayacak seviyedeydi o kadrolara kimi koysan kupa kazanamayacaktı bu o hocayı direkt başarısız mı kılmış olacak şimdi. bu söylemi kullanmak kupa kazansın önce demenin skor yazarlığından ne farkı var ki???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

İtalya'nın büyük takımlarında oynamış bir oyuncu. Bu kadar gömülecek bir oyuncu değil. Dikkat edersen yıldız da demedim  :tabe:
bazı oyuncular vardır hak etmedikleri yerlerde olur
bu onları müthiş yapmaz sadece şanslı yapar.

Çevrimdışı tangaz

kariyerli büyük oyuncu dedin mustafa  yıldız tanımı yapmak için daha hangi süslü kelimelere ihtiyacın var?

italyada oynanan maçta hocasından dayak yemiş yegane oyuncu olduğunu da ekleyelim o zaman artık nasıl çıldırttıysa adamı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

kupa kazanmak ya da kaybetmek tek başına hocaya yazmaz misal demirörenli yıllarda kurulan kadrolar rakiplerle asla yarışamayacak seviyedeydi o kadrolara kimi koysan kupa kazanamayacaktı bu o hocayı direkt başarısız mı kılmış olacak şimdi. bu söylemi kullanmak kupa kazansın önce demenin skor yazarlığından ne farkı var ki???
Skor günlük konuşma oluyor. Maçtan maça değişebilir. Kupa teknik direktörler için bir kariyer kazanımı oluyor. Şenol Güneş de bize gelip kupa kazanana kadar takılan bir hoca dğildi. Sevmesem de Fatih Terim üzerinden örnek vereyim. Adamın kariyerinde bir şekilde kazandığı kupalar olmasa bu kadar saygı görmez ve takımı kötü gittiğinde de bu kadar az eleştirilmezdi. Aslında kariyeri olmasa geçen sene kovulması gerekiyordu. Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

başarının ölçüsü ne
herkes spor yapar iyi oldukları anlar herkesin oluyor burda başarı yada başarısızlığın ölçüsü ne oluyor.
kupa kazanmak skor yazarlığı değildir orda bir maraton var aşman gereken engebeler var bütün zorlukları aşıp finişe önde ulaşıyorsan bunun adı başarıdır. bir maçı iyi oynayıp kazanmakla ölçülürmü
birde başarı takımdan takıma değişir Beşiktaş için kupa dışındaki hiç birşey başarı değildir.

Çevrimdışı tangaz

Skor günlük konuşma oluyor. Maçtan maça değişebilir. Kupa teknik direktörler için bir kariyer kazanımı oluyor. Şenol Güneş de bize gelip kupa kazanana kadar takılan bir hoca dğildi. Sevmesem de Fatih Terim üzerinden örnek vereyim. Adamın kariyerinde bir şekilde kazandığı kupalar olmasa bu kadar saygı görmez ve takımı kötü gittiğinde de bu kadar az eleştirilmezdi. Aslında kariyeri olmasa geçen sene kovulması gerekiyordu. Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi  :tabe:

fatih terim üzerinden örnek verince cümlelerin iyice anlamını yitirdi.

Çevrimdışı Necmi

kariyerli büyük oyuncu dedin mustafa  yıldız tanımı yapmak için daha hangi süslü kelimelere ihtiyacın var?

italyada oynanan maçta hocasından dayak yemiş yegane oyuncu olduğunu da ekleyelim o zaman artık nasıl çıldırttıysa adamı  :D
şimdi hocaya hak veriyorum :D
sergende döver bunu :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

fatih terim üzerinden örnek verince cümlelerin iyice anlamını yitirdi.
Sana başka türlü anlatamazdım  :ebebe: Yoksa hiç sevmediğim birisidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Ljajic'i adam ederse herkesi eder   :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

başarının ölçüsü ne
herkes spor yapar iyi oldukları anlar herkesin oluyor burda başarı yada başarısızlığın ölçüsü ne oluyor.
kupa kazanmak skor yazarlığı değildir orda bir maraton var aşman gereken engebeler var bütün zorlukları aşıp finişe önde ulaşıyorsan bunun adı başarıdır. bir maçı iyi oynayıp kazanmakla ölçülürmü
birde başarı takımdan takıma değişir Beşiktaş için kupa dışındaki hiç birşey başarı değildir.

klop çok iyi bir td sanırım buna kimsenin itirazı yok şimdi bize gelse rakipler çatır çatır kadro kursa başlarına da saçmalamayacak hocalar koysalar biz saçma sapan bir kadro yapsak adam burda kırk takla da atsa kupa kazanamayacak bu klopu değersiz mi kılacak? kupa elbette bir ölçü ancak sen adama kupa kazanamayacak ortam sunup kupa bekler sonra da kupa gelmezse gördünüz işte klopu dersen buna ciddi spor adamları gülerler. kupa tek başına hocanın getireceği şey değildir hoca oyuncular yönetim ve taraftar bir araya geldiğinde kupalar gelir mesela beşiktaş bu sene şampiyon olursa sergen acaip büyük iş başarmış olacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Sana başka türlü anlatamazdım  :ebebe: Yoksa hiç sevmediğim birisidir.

emin ol hiç bir şey anlatamadın

hatta emin ol toprakçılık yaptın hemşehrini kayırdın die okudum  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

emin ol hiç bir şey anlatamadın

hatta emin ol toprakçılık yaptın hemşehrini kayırdın die okudum  :bandit:
Sen anlamak istediğin şekilde anlıyorsan sana yapacak bir şeyim yok  :tabe: Adanalı olduğumu bilmesen ne yazardın merak ediyorum. O zaman da sen renklisin derdin herhalde  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Umarım takım bocalamaz, yoksa forum da herkes birbirine giricek. Bir grup Sergen yalçını mourinho yaptı başımıza diğer tarafta hoca değil diyor. Hocalık 3 maç kazanmakla değil kupa kazanmakla oluyor. Hoca değil kısmına gelirsek sezon başında kaybettiğimiz puanların baş sorumlusu sergen hocadır. Kazandığımız 3 maç kısmına gelirsek, başak 10 kişi kök söktürdü yaptığı değişiklikler bence yanlıştı. Korkarak izledik maçı. Fener maçında abounun çok çok ekstra performansı bizi rahatlattı hamleler yerindeydi 10 kişi kadıköyde fenere baskın en fazla bu kadar oynarsın o maç için sınavı geçti. Kasımpaşa maçında 20 dakika boyunca sıkıntı yaşadığımız anlarda oldu pozisyon ürettiğimiz anlarda oldu ama hiçbir şey güllük gülistanlık değil bence geliştirmemiz gereken bir oyun var ortada her hafta ileriye doğru gitmeliyiz geriye dönersek toparlanmak çok zor olur ve bunun sebebi de kaybedilen sezon başı puanları umarım toparlarız şampiyon oluruz. Sergen hoca üstüne koyar çok değerlenir beşiktaşın değişilmez hocası olur aboubakar 20 milyon olur larin 10 milyon olur oğuzhan geri döner mensah harikalar yaratır herkes bunu istiyor ama çok erken konuşuyoruz.
amaç Beşiktaş olursa kimse birbirine girmez burda birbirine girme nedeni insanların Beşiktaş menfaatinden daha fazla kendi haklı çıkmalarını önemsemeleri
sergen hoca değil diyorum ama olmaz demiyorum seçeneğimiz yok işde takımın başında iyi yada kötü gidiyoruz
sonuçları birlikte göreceğiz. ha haksız çıkmaktan çokda mutlu olurum emin ol.
beşiktaş başarılı olsun kulüp borçlardan arınsın düze çıkartsın ben yanılmış olayım
sonra gelin hepiniz suratıma tükürün en ufak gocunmam. hak ettim bunu derim.
ama görünenide inkar etmenin manası yok. ne yapayım şl den elenmiş uefadan elenmiş
az daha şampiyonluğuda veriyordu  bıçak sırtında tutabildi sergen hoca başarılımı demeliyim
şu ana kadar ortaya koydukları hocalık mertebesi dışında bir şey demiyorum önce hoca olsun
sonrada iyi hoca olsun bekliyoruz. yalnız hoca değil derken benim sıtandartım Beşiktaş
Beşiktaş için hoca değil anlamında konuşuyorum fenere gitse hocadır :D

Çevrimdışı Necmi

klop çok iyi bir td sanırım buna kimsenin itirazı yok şimdi bize gelse rakipler çatır çatır kadro kursa başlarına da saçmalamayacak hocalar koysalar biz saçma sapan bir kadro yapsak adam burda kırk takla da atsa kupa kazanamayacak bu klopu değersiz mi kılacak? kupa elbette bir ölçü ancak sen adama kupa kazanamayacak ortam sunup kupa bekler sonra da kupa gelmezse gördünüz işte klopu dersen buna ciddi spor adamları gülerler. kupa tek başına hocanın getireceği şey değildir hoca oyuncular yönetim ve taraftar bir araya geldiğinde kupalar gelir mesela beşiktaş bu sene şampiyon olursa sergen acaip büyük iş başarmış olacaktır.
kesinlikle bu sene şampiyon olursak bunu direk sergene yazarım
bunun zaten tartışılacak bir yanı yok.
her hoca her takımda iyi olmaz aşıların tutması lazım bu sadece oyuncuylada alakalı değil
hoca için bir sürü farklı etken var. çok iyi hocasın çokda iyi kadron var çıkar dangoz bir yönetici
koyar dinamiti takıma olan senin kariyerine olur.

Çevrimdışı levitate

lukaku 11de zaten ve kanat forvet ama yedekleri yok işte skor alabildiğimiz o bakımdan diyorum lukaku da arada sakatlanıyor arada kaçırıyor filan gibi bu sene abuşla larini harbiden pamuklara sarmamız lazım özellikle abuşu
lukaku olduğunu kabul ettin yani :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Son zamanlarda durduk yere Tyler Boyd haberleri patlak vermeye basladi. Devre arasinda Hasic yerine kadroya dahil edilecekmiste falan filan...
Boyle bir yanlisa umarim dusulmez, Hasic uzerinde israr edilmeli. Futbolcuyum diye bagiriyor cocuk, bizim ihtiyacimiz olan tarzda bir stili var ve forvet arkasindada degerlendirebilecegimizi dusunuyorum. Birebirde kolay rakip eksiltebilen, topsuz kosu yapan, pas kalitesi ve uzaktan sut tehdidi olan oyuncu sayisi takimda cok az. Su Covid laneti yuzunden takimdan kac haftadir ayri kaldi cocuk, Mensah'in olmadigi bir macta arkasinda Atiba - Josef, kanatlarda Ghezzal - Larin ve onunde Abou ile izlemeyi cok isterim.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

amaç Beşiktaş olursa kimse birbirine girmez burda birbirine girme nedeni insanların Beşiktaş menfaatinden daha fazla kendi haklı çıkmalarını önemsemeleri
sergen hoca değil diyorum ama olmaz demiyorum seçeneğimiz yok işde takımın başında iyi yada kötü gidiyoruz
sonuçları birlikte göreceğiz. ha haksız çıkmaktan çokda mutlu olurum emin ol.
beşiktaş başarılı olsun kulüp borçlardan arınsın düze çıkartsın ben yanılmış olayım
sonra gelin hepiniz suratıma tükürün en ufak gocunmam. hak ettim bunu derim.
ama görünenide inkar etmenin manası yok. ne yapayım şl den elenmiş uefadan elenmiş
az daha şampiyonluğuda veriyordu  bıçak sırtında tutabildi sergen hoca başarılımı demeliyim
şu ana kadar ortaya koydukları hocalık mertebesi dışında bir şey demiyorum önce hoca olsun
sonrada iyi hoca olsun bekliyoruz. yalnız hoca değil derken benim sıtandartım Beşiktaş
Beşiktaş için hoca değil anlamında konuşuyorum fenere gitse hocadır :D

Yazmak istediklerimi açıklamışsın abi, altına imzamı atıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Akil Emre

Şu sözleşmeyi hakedecek ne yaptı Ersin çok merak ediyorum.
Geçen sene iyi başladı ama bu sene hiç güven vermedi, utku bile göze batmıyor gerçekten. Ben olsam ya utku ya da Ersini kiraya veririm oynama garantiliolacak şekilde. Geride kalan yedek olur ve güney amerikalı potansiyel bi kaleci alırım.

Çevrimdışı tangaz

Sen anlamak istediğin şekilde anlıyorsan sana yapacak bir şeyim yok  :tabe: Adanalı olduğumu bilmesen ne yazardın merak ediyorum. O zaman da sen renklisin derdin herhalde  :D

sen kalkıp himmetle şikeyle şampiyonluklar kazanmış fatih terimi başarılı olarak örneklendirip önümüze koy sonra da istediğin şekilde anlıyorsun deyip sıyrıl ne güzel iş, bana fatihin başarılı olduğunu söyleyen hiç kimseyle tartışmam sonra dilediğin kadar onu kastetmedim kıstas kupa o bakımdan söyledim yoksa bizde biliyoruz nasıl şampiyon olduğunu vbvb die yapılacak açıklamalar açıklama değildir fatihin kupaları için söylenecek tek bir argümanı dahi kabul etmem. fatih ilk şampiyonluğunu 96-97de çalmıştır rasim hocamın harika takımından çalmıştır nasıl çaldığı da ayan beyan ortadadır siz yaşınız gereği o yılları bilmezsiniz ülkedeki iklim bugünlerden daha sertti bazı şeylerden vaz geçmek daha kolaydı özellikle bir büyük takımda şampiyonluğu kaybeden hocanın ertesi sene göreve devam etme şansı yoktu hatta yüksek olasılıkla da kariyeri başlamadan biterdi rasim hocam da bu duruma düşmüştür düşürülmüştür o van maçı sonrası hakeme sesi titreyerek yaptığı açıklamayı siz bugün dinliyorsunuz pozisyona bak oha diyorsunuz bizler iliklerimize kadar yaşadık o günleri sinirden elimiz ayağımız titredi en fazla cam çerçeveyi indirdik vazoları kırdık fazlası da elden gelmiyordu bugün yine iyi kötü sosyal medya şu bu ses getiriyorsun iyi kötü infial yaratabiliyorsun bizler çaresizliği kıtır kıtır doğranmayı iliklerimize kadar yaşadık o dönem ve senin çok kupası var dediğin fatihin ilk kupasıydı o ve bizden çalınmasa sıfır kupa ile sonlanacak başlamadan bitecek bir kariyeri olacaktı...

Çevrimdışı tangaz

lukaku olduğunu kabul ettin yani :D

seni mi kıacağım lukakunun yandan yemişi ama bizim sonuçta eldeki kuş daldaki kuştan iyidir  :icool: