Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1637630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Talisca'nın Instagram paylaşımı Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı.

,

Gel kral devre arası geri müthiş sol ayağınlan yine ligin içinden geç :D

Yapma yoksa inanırım.

Çevrimdışı tangaz

Hasic on kere topçu da şu argümanları çürütmek için maçlardan kesit alıp video falan hazırlamam lazım. Israr edilirse gol de atar asist te yapar :)

hazırlayabilirsin kimse engellemiyor  :D

hasiç 10 kere topçu zaten çok yetenekli ama daha futbolcu değil, ısrar edilmesie katılıyorum ama ısrarı bizde değil pişeceği bir yerde yapmalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

hazırlayabilirsin kimse engellemiyor  :D

hasiç 10 kere topçu zaten çok yetenekli ama daha futbolcu değil, ısrar edilmesie katılıyorum ama ısrarı bizde değil pişeceği bir yerde yapmalıyız.

Ben hasici 10 numarada denemeliyiz diyorum abi güzel bir 10 numara olur o çocuktan  :tabe:

Ljajic abisine benzemesin yeter  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yine eksiğimiz var. Umarım önemli bir oyuncumuz değildir  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1337425918499966976

aboubakar deniyor doğru değildir inşallah  :by2:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı celiker1

Yine eksiğimiz var. Umarım önemli bir oyuncumuz değildir  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas/status/1337425918499966976
Milyonları ilgilendiren konuda isim açıklanmamasıda sâçma geliyor
Hayatta Beşiktaş

Milyonları ilgilendiren konuda isim açıklanmamasıda sâçma geliyor

Hasta mahremiyeti de abi ipuçlarını verdi gazeteciler
Biri genç kardeşimizi dedi
Biri ilk 11de oynamayan biri dedi
Diğeri de stoper dedi
Yani erdoğan :)

Hasta mahremiyeti de abi ipuçlarını verdi gazeteciler
Biri genç kardeşimizi dedi
Biri ilk 11de oynamayan biri dedi
Diğeri de stoper dedi
Yani erdoğan :)

sanki şifre çözüyoruz ipucları veriliyor kendişmizin bulması isteniliyor çok saçma.

Çevrimdışı atakan eraslan

uzun bir aradan sonra yazmak fırsat oldu. tee stad inşaatından, kuruluşundan beridir takip ettiğim forumdan uzak kaldım, çoluk çocuk iş güç corona morona. öncesi iki sene kombinem varken tek maça gidemedim. Ne yalan söyleyeyim Fikret Orman faciası da inanılmaz bir tahribat yarattı ,bir süre uzaklaştırdı insanları. O kadar büyük bir güven ve umut nasıl heba edilir, insanlar nasıl bu kadar yanıltılabilir falan falan. Neyse ki sergen geldi direnişe , karaboğa abuçakar geldi gandalf gibi bilmemkaçıncı günün şafağında. inşallah şu virüs belası geçecek, yine kombinelerimizi yenileyeceğiz. forum da verecek coşkuyu oku oku bitmeyecek. selamlar dostlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

uzun bir aradan sonra yazmak fırsat oldu. tee stad inşaatından, kuruluşundan beridir takip ettiğim forumdan uzak kaldım, çoluk çocuk iş güç corona morona. öncesi iki sene kombinem varken tek maça gidemedim. Ne yalan söyleyeyim Fikret Orman faciası da inanılmaz bir tahribat yarattı ,bir süre uzaklaştırdı insanları. O kadar büyük bir güven ve umut nasıl heba edilir, insanlar nasıl bu kadar yanıltılabilir falan falan. Neyse ki sergen geldi direnişe , karaboğa abuçakar geldi gandalf gibi bilmemkaçıncı günün şafağında. inşallah şu virüs belası geçecek, yine kombinelerimizi yenileyeceğiz. forum da verecek coşkuyu oku oku bitmeyecek. selamlar dostlar.
Hoş geldin. Umarım forumda seni daha fazla görürüz. İnşallah şartlar düzelir de tribünleri görürüz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı atakan eraslan

Hoş geldin. Umarım forumda seni daha fazla görürüz. İnşallah şartlar düzelir de tribünleri görürüz.

hoş bulduk, inşallah.

Abi hoşgeldin, selam.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoşgeldin abi, umarım aynı şekilde sene sonuda bir şampiyonluk yazısı yazman ve bizlerinde bunu okuması nasip olur

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Ben hasici 10 numarada denemeliyiz diyorum abi güzel bir 10 numara olur o çocuktan  :tabe:

Ljajic abisine benzemesin yeter  :)

çocuktan herşey olur müthiş yetenekli forvet arkası nereye koysan oynayacağı günler gelecek ama daha futbolcu olamamış saf yetenek kıvamında anormal bireysel bir defa kollektif oyunla taktik disiplinle filan uzak yakın alakası yok henüz ilerde bu meziyetleri kazandığında iyi oyuncu olur velev ki bir fransız futbol akademisinde yetişmiş olsaydı bu kabiliyetle acaip bişey olurdu bu çocuktan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aynı zamanda Mensah sırtı dönük oyunda hiç yok. Topu önüne alıp devamlı top sürerek orta saha oynanmaz. Mensah'ın Rıdvan'a veremediği pas var. Rıdvan ceza sahası içine çok güzel koşu attı fakat mensah berbat bir pas attı. Şu an en zayıf halkamız mensah. Oraya kiralık mensah yerine kendi oyuncumuz Oğuzhan'ı monte etmeliyiz. Sırtı dönük oyun eksiğimizi şimdilik aboubakar kapatıyor. Aboubakar sakatlanırsa takım çok güç kaybeder.
..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

%60 %40 topa sahip olma doksan dakika savunma yapıp kontra aramak nasıl ezmek oluyor
maçta dört gol girişimimiz var biliyormusun kalecinin eline top 96. dakikada değdi oda orta sahada
bütün istatistiklerde fener önde pas yapma şut yatıp kalkıp dua edelimde abou nun patlayacağı maç oldu
tabi birde necipin ha hiç gol atamayan nsakala birde
ezdiğimizin söylendiği oyunu mağlup bitirseydik bu olası bir durumdu o günden beri takımın kötü oyunu yerden yere vurulurdu. o maçtaki tek güzel şey feneri sahasında 4 golle geçmiş olmak yediklerimizi düşünmüyorum
on kişi kaldık ama hakem yanlış kişiyi attı  on kişi kalmak oyum düzenimizi değiştirmedi ne defansda eksildik nede orta sahada eksildik o nedenlede on kişi olmaktan etkilenmedik. renklileri kızdırırız on kişi kaldık yendik diye bunun tadını çıkarırız ama birbirimizide yemeyelim 90 dakika kendi sahasına kapanan takımın en uçtaki oyuncusu kırmızı görse kameralar çekmese kimse farketmez.
takımda düzelme varmı evet var ama bu teknik düzelme değil oyuncular alışıyor birbirine
yoksa n koudou sağ açığa nsakalayı sol açığa alayım maçı kazanayım demekmi hocalık
her iki kanattada ilk kez oynayan oyuncu oynat  birde bunu maçın sonuna doğru yap adamlar yerlerine alışana kadar normalde maç biter şans işde gol attılar maçı kazandık hocalık becerisi değil bu. şu şekilde sahaya on maç sürülseler bir gol daha çıkarmı bu ikiliden necip kafayla gol attı
kazanan haklıdır söylenecek birşey yok ama iyi oyun dediğimizde kendimizi kandırırız
ama kasımpaşa maçı mükemmel oyun vardı on kişi oynadığımız halde, dorukhan hiç ortada yoktu
iyiye iyi kötüye kötü derim sahada benim yıllardır beklediğim oyun vardı top bizim sahada eveleyip gevelenmiyor
iki pas en fazla üçüncü pasta rakip sahaya geçiyordu top kasımpaşa tehlikeli bir takımdır ama topla temaslarına izin vermedik özelliklede bizim yarı sahada hiç yan top olmadı gibi birşey yıllardır izlemeyi özlediğim bir oyundu bu
işde on maçtan 7-8 tanesinde bu oyunu sahaya yansıtsın takım tamam sergen hoca oldu derim
Abi iyi de Erol bulutta ayni senin gibi konuşuyor

Bizim vurduklarımiz Gol olsaydı maç 6-4 biterdi diyor ama birisi de demiyor ki hocam Fenerbahcenin isabetli şut sayisi 5 :lol: :lol:

Yani biz 4 şut cektik isabetli , Fb de 5 şut çekmiş ama ezilen biziz , üstelik 10 kişi oynadık 40 dakika sen bari yapma abi ya

o iş öyle değil türkiye youtube lerine abd de aldığın paranın yüzde birini vermiyorlar
ruslar bile çok daha fazla kazanıyor birde içerik önemli tabi geçen rusyadan yayın yapan biri
anlatıyordu karabağ videosu yapmış 1 milyon izleyiciye ulaşmış bir iki günde kazandığı para 1 dolar değil
Türkiyeye üçüncü sınıf muamele yapıyorlar ama dediğin gibi amerikada bu iş sektör
üstelik sosyal medyayı en iyi kullanan ülkelerdeniz.
O zamam bu Enes Baturlar , Reynmenler falan nasil kazaniyor abi

Bu Enes Batur denen dünkü çocuk lamborginiye biniyor yasi da daha 22
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2020, 13:23:36 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Sinan23

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/1336609352267001857

Hakem bumuydu. Badou sarı kartlı çıktı.adami izledi maçı bıraktı. 2. Sarıyı verdi. Yetmedi faul olduğu tartışmalı pozisyonda diğer orta saha oyuncusunu da 2. sarıdan attı. Haftaya Karagümrük fetonun sarayı ile oynayacak. En önemli 2 ortasaha oyuncusu yok şuan sinirden çıldırıyorum.

Hakem bumuydu. Badou sarı kartlı çıktı.adami izledi maçı bıraktı. 2. Sarıyı verdi. Yetmedi faul olduğu tartışmalı pozisyonda diğer orta saha oyuncusunu da 2. sarıdan attı. Haftaya Karagümrük fetonun sarayı ile oynayacak. En önemli 2 ortasaha oyuncusu yok şuan sinirden çıldırıyorum.

evet aynen hakem sadece gs maçlarında yapmıyorlar gs nin haftaya karşılacağı rakiplere de ayar veriyorlar.

böylesine pis bir düzen.

Fikstür de onların lehine yapılır.

Her şey onlara çalışır.

Çevrimdışı kahyaoglueren

20 Aralıktan 10 Ocağa kadar olan 21 günde 6 maçımız var. Alanya maçını alıp burayi iyi geçmeliyiz.

20 Aralıktan 10 Ocağa kadar olan 21 günde 6 maçımız var. Alanya maçını alıp burayi iyi geçmeliyiz.

maçlarımız kolay zor değil 6/6 yaparak gitmemiz lazım  :tabe: