bilmeyen biri okusa fener ezmiş bizi gol üstüne gol kaçırmış kaleci yıldızlaşmış sanacak bu yazıyı okuyunca maçta 45 dk 10 kişi oynadığımız gerçeğini de atlamayalım topa sahip olma oranı acaba o zaman nasıl olurdu maçta penaltın verilmemiş oyuncun haksız kızarmış rakip 2 kişi eksilmeliyken 11 kişi tamamlamış hatalı bir penaltı ile gol bulmuş tabir yerinde ise 10 kişi 12 kişiye karşı mücadele etmişsin ve bir beşiktaşlı olarak bunlar yokmuş farzederek yazmak ayrı bir seviye.
bir takımda 15 kişi birden yükseliyorsa bu td.ye yazar, tabi uyumları alışmaları filan hep gökten zembille inen kendiliğinden gelişen unsurlar td.nin bunda katkısı yoktur hafta içi hiç çalıştırıp kurgulayıp geliştirmiyordur bunları oyuncular sahada takılırken hoca kenarda ganyan oynarken göbeğini kaşıyordur filan...
hayatta müsbet bilimler vardır matematikte böyledir ve matematiksel verilere göre sergen göreve geldiğinden beri ligin lideridir 2020nin lideridir ve tek bir derbi kaybetmemiştir.
Allah matematiği bulandan razı olsun yoksa daha kolay kandırılabilirdik.
her şeyi matematikle tanımlayamazsın
hakemin kötü yönetimi farklı birşey bunları sıralayarak iyi yönetse daha iyi olurduk sonucumu çıkarıyorsun bu
farazi olur. maç istatistiklerini gördünmü geldiğinden beri lig lideriymiş neye göre bu mesela alanyanın hocasıda geldiğinden beri lig lideri şimdi hangisi doğru oluyor iki lider olmaz matematiğe göre fenerin hocasıda bu sene gelmedimi hep önümüzde fener ama sergen geçen sene geldi diyeceksen daha fazla maç yaptı bende derim o zaman ondan önce gelen terim var kafana göre aralık alıp skor tutmak bunu fenerliler yapıyor

biz yaparsak komik olur. sanki bütün hocalar sergenle birlikte geldide eşit koşullarda lider sergen diyoruz

o matematik olmuyor belki edebiyat olur edebiyatında masal kısmı.

boş ver takım iyi olsun yeter elbette sergende bundan mükafatı alır
ama olmayan şeyleri oldu gibi gösterip insanın kendini kandırması çok kötü birşey. kendini kandırma yolunu seçince
tutarlı eleştiride yapamaz insan ben sergen hoca değil dedim ne Beşiktaşda nede diğer takımlarda hocalığını görmedim iniş çıkışlı başarılar var elbet sergenin şakşakçısı değilim kıstasım Beşiktaşdır sergen değil birşey görmedimki daha neyini öveceğim bitiremediği eski kontratlarımı sezon başı avrupadan elenişimizimi
ne başarı gösterdi bu güne kadar alkışlayacağım bir başarı göstersinde iyi hoca diyeyim
sergeni sizin gözünüzde iyi hoca yapan ne ben açık söylüyorum Beşiktaş sergene şu anda çok bol gelir
anadolu takımını çalıştırmayı becerememiş bir hocayı şu anda Beşiktaş için nasıl yeterli görüyorsunuz.
kötü gidişatta panikleyip oyuncuları servis ediyordu iyi bir hoca basının karşısında oyuncusunu eleştirirmi
kendini tv de yorumcumu sanıyorda yorumcu gibi konuşuyor.
anlamıyorum ne yaptığı bu kadar iyi gelecek için konuşmuyorum bugünü konuşuyorum yarın belki bambaşka seviyeye gelir insanlar kendilerini geliştirir. on maçta 3 mağlubiyet 1 beraberlik var şu üçlemeden birini kaybetsek zaten ligede havlu atardık puan olarak değil ama psikolojik olarak fener yada başak maçlarından biri kaybedilse lig biterdi bizim için şimdi sadece tutunabildik
on hafta geçti şl gitti uefa gitti lig ucuna gelmişdi gidiyordu zar zor tutabildik yarının ne olacağı belli değil
ama sergen büyük hoca öyle olsun inşallah yanılıyorumdur sizin haklı çıkmanızı o kadar çok isterimki.
bu sene ilk defa kasımpaşa maçında sırıtarak huzurlu şekilde maç izledim içimden sürekli bir tane daha atalım bu skor
yetmez demedim fener maçında 4-2 olduğunda maç sonu gelmiş ben hala bir tane daha atalım bu yetmez diyordum tv ye bakamıyordum. işde ben bunları hissetmediğim gün sergen benim gözümde hoca olacak. bu benim kişisel kıstasım kimseyle bunu tartışmak bile istemem. kendi iç dünyamda haraket ediyorum maçları panikle izliyorum sezonun sonunda sergen hocamız olurmu şüpheli işde bunlar içimde çarpışmadığı zaman sergen benim için hoca olarak değerli olur. deplasmanda feneri yenmişiz 4 gol atıp öncesinde başak 3 gol atarak geçilmiş ama kadıköyden gelirken 17 atıp 17 yemiş takımdık bumu hoca başarısı. hani elinde patlamış savunmada yok kendi istedi kalecileride kendi istiyor.
alanya maçı geliyor beynim bu maçı kazanacağız hemde farklı kazanacağız diyor ama kalpde pıt pıt ediyor
beyin mantıkla düşünüyor alanyayı yenecek takımız biz yorgun olacaklar onların oyununa en ters gelecek oyunu biz oynuyoruz diyor sonra bir ses iyi giden oyun iki oyuncu değişikliği ile darma dağın olabilir bu alanya tökezlediğin anda cezayı keser diyor. takıma değil sergenin yapacağı hatalar düşündürüyor beni
inşallah bu olmaz temiz oyun temiz galibiyetle döneriz çünkü bu maçın kazanılması şampiyonluk yolunu açar bize
o kadar önemli bir maç bence burdan çıkınca ilk yarı sonuna kadar bütün maçları kazanmamak için hiç neden yok
onun psikolojisini de kazanmış olacağız takımdaki arkadaşlıkta çok iyi kıvama geldi bence herşey şenol güneşin ilk senesine benzeyecek takım şampiyonluk ümidi verdiğinde yönetimde silkelenir.
gitti dediğimiz sezonu çok iyi bitirebiliriz
bu arada sergeni çok severim ben düşmanım değil iyi şeyler yapsın sizden fazla savunurum ama kimseyi hak etmediği
ödülü vermeye uğraşmamak lazım çocuğun olsa yanlışını hatasını söylemek gerekiyor herşey toz pembe miş gibi davranarak iyilik yapmayız bu iyilik değil sergenede Beşiktaşada zarar olur.