Umarım takım bocalamaz, yoksa forum da herkes birbirine giricek. Bir grup Sergen yalçını mourinho yaptı başımıza diğer tarafta hoca değil diyor. Hocalık 3 maç kazanmakla değil kupa kazanmakla oluyor. Hoca değil kısmına gelirsek sezon başında kaybettiğimiz puanların baş sorumlusu sergen hocadır. Kazandığımız 3 maç kısmına gelirsek, başak 10 kişi kök söktürdü yaptığı değişiklikler bence yanlıştı. Korkarak izledik maçı. Fener maçında abounun çok çok ekstra performansı bizi rahatlattı hamleler yerindeydi 10 kişi kadıköyde fenere baskın en fazla bu kadar oynarsın o maç için sınavı geçti. Kasımpaşa maçında 20 dakika boyunca sıkıntı yaşadığımız anlarda oldu pozisyon ürettiğimiz anlarda oldu ama hiçbir şey güllük gülistanlık değil bence geliştirmemiz gereken bir oyun var ortada her hafta ileriye doğru gitmeliyiz geriye dönersek toparlanmak çok zor olur ve bunun sebebi de kaybedilen sezon başı puanları umarım toparlarız şampiyon oluruz. Sergen hoca üstüne koyar çok değerlenir beşiktaşın değişilmez hocası olur aboubakar 20 milyon olur larin 10 milyon olur oğuzhan geri döner mensah harikalar yaratır herkes bunu istiyor ama çok erken konuşuyoruz.
amaç Beşiktaş olursa kimse birbirine girmez burda birbirine girme nedeni insanların Beşiktaş menfaatinden daha fazla kendi haklı çıkmalarını önemsemeleri
sergen hoca değil diyorum ama olmaz demiyorum seçeneğimiz yok işde takımın başında iyi yada kötü gidiyoruz
sonuçları birlikte göreceğiz. ha haksız çıkmaktan çokda mutlu olurum emin ol.
beşiktaş başarılı olsun kulüp borçlardan arınsın düze çıkartsın ben yanılmış olayım
sonra gelin hepiniz suratıma tükürün en ufak gocunmam. hak ettim bunu derim.
ama görünenide inkar etmenin manası yok. ne yapayım şl den elenmiş uefadan elenmiş
az daha şampiyonluğuda veriyordu bıçak sırtında tutabildi sergen hoca başarılımı demeliyim
şu ana kadar ortaya koydukları hocalık mertebesi dışında bir şey demiyorum önce hoca olsun
sonrada iyi hoca olsun bekliyoruz. yalnız hoca değil derken benim sıtandartım Beşiktaş
Beşiktaş için hoca değil anlamında konuşuyorum fenere gitse hocadır