Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1635036 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 maç ceza alırsa olmaz daha belli değil
Erteleme maçı olduğu için o maça etki etmiyor olabilir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şey değil mi ya o Ahmet, Welinton için giden çocuk. Biz skandal derken iyi oldu. Goruceksiniz Welinton faydalı olacak deniyordu. Şimdi Welinton sinir bozucu topçu olmuş. Yerine Necip daha iyiymiş.

Bu N'Sakala da faydalı olacakti, Törenin sakatlığı yoktu, kronik değildi.

3-4 kişi hariç herkes Mensahi çok begeniyordu. Bunların arasında N'Koudounun bundan iyi topçu olduğunu görenler ve hala Mensaha tek kelime etmeyenler var.

Herkes şimdi galibiyetler gelirken, söylediklerinin arasından tutmuş gozukenleri söylüyor, azıcık delikanlı yurekli olun da biraz kendinizi de eleştirin.
Ahmet'in kiralaması sorun değil, esas sorun bonservisinden verilen pay.

İleride 10-15 milyon Euro'luk oyuncu olur da %40'ı Alanyaspor'a giderse, o zaman anlarız hanyayı konyayı.

Çevrimdışı 38life

Katılıyorum. Hepimiz kusursuz bir Beşiktaş istiyoruz. Her mevkiide olmasa bile bazı mevkiilerde klas oyuncular bazı mevkiilerde çalışkan takım oyuncusu istiyoruz. O yüzden mensah wellinton bence de pek yeterli değil. Hele hocanın bak gördüğünüz mü wellinton oyundan çıkınca takım ne hale geldi demesi ayrı bir saçmalık o zaman hocaya sorarlar necip ve montero ile başak ve fener maçlarını şansa mı kazandık? Hoca bu işleri bıraksın işine konsantre olsun . Konsantre olunca neler yapabileceğini herkes biliyor.

Evet hocanın eleştirilere bu kadar sinirlenmesi doğru bir tutum değil. Çünkü bugün haklı çıksan yarın haksız çıkarsın ve gerilimi artırır bu. Teknik direktörün biraz daha politik ve soğukkanlı olması lazım.

Çevrimdışı 38life

Benim derdim haklı çıkmak haksız çıkmak değil benim tek derdim Beşiktaş.

Herkesin öyle.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

İnsanın öngörüleri doğru çıktığında mutlu olması ve övünmesi son derece normal ve insanidir. Ama başkalarının öngörüleri yanlış çıktığında onu aşağılamak, köşeye sıkıştırmaya çalışmak, itibar cellatlığı yapıp yanlış öngörülerini diğer üyelerin gözlerine sokmaya çalışmak, bir de bunlar yetmezmiş gibi kötü niyetle, takımı sevmemekle suçlamak. İşte bunlar ne normaldir, ne insanidir, ne de iyi bir insana yakışan işlerdir.
su  yazilana itiraz  yok, katiliyorum.. Ben  mizahi bir bakis sunmak istemistim, biraz tansiyonu  dusurmeye edngeyi bu sekilde saglamaya faydam olur diye  :tabe:  :ok:
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 16:33:33 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı 38life

https://eksisozluk.com/entry/51971627

şurada açıklamışlar

bence olayı ciddileştiren şey 3-4 altyapı oyuncusunun böyle alanya'ya verilmesi (yüksek ihtimalle welinton ve love'ın ödenemeyen bonservisi için) ve yapılan garip 2+2 anlaşmalar

gidip boyd'u 1 milyona verseler ama gelişirse 2'ye geri alırız deseler kimse bişey demezdi. gidip altyapıya önem vereceğiz deyip oyuncularını dağıtınca doğal olarak tepki görürsün

ek olarak taraftar tepkisi olmasa hasic'i de son gün alanya'ya kiralayacaklardı

Hasic'in %50'si zaten menajerinde. Alanyaya da bi 4 yıllık kiralık verseler oh mis.  :D

Çevrimdışı goktasoktay

Forzabeşiktaş, ekşi sözlük ve diğer tüm sosyal medya mecralarında Beşiktaş takibini 15 yıla yakındır yaparım. Bu süreçte görüp görebileceğim her türlü rezilliği gördüm. En kötüsü ise bir menejere yakın olduğu ve hatta bunlardan çıkar sağladığı için başka menejerlerin futbolcularına yedi yirmidört küfreden onları itibarsızlaştıran sözde Beşiktaşlılardı. Forzabeşiktaş ağzına kadar bunlarla doluydu ki, bu kişiler çoğunuzun tanıdığı bildiği kişilerdi.

Futbol denilen oyunun denklemi her zaman matematik gibi olmuyor. Oyun içinde yaşanan şeylerin dinamikleri her şeyi değiştirebiliyor. Sivas'tan iki üç oyuncu alan kulüplere sene başında dünyanın en iyi kadrosunu oluşturdu diyenlerin akıl tutulmasına Beşiktaş taraftarı da  dahil oldu. Onlar organize bir şekilde bütün bir medyada algı oyunları yaparken, ligin psikolojisini belirlerken siz burada hala daha  Mensah'ı, Wellington'u eleştiriyorsunuz. Halbuki ortada iyi giden bir takım var. Bu iki oyuncu da dün 10 üzerinden 6'lık performans sergilediler ama günden güne de gelişim gösteriyorlar. Başarıya odaklanıp bunlar için biraz daha zaman yaratmak varken neden sürekli en olumsuz noktaya odaklanıp aşırı şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum. Polyanna olmak taraftarlık değil ama doğrucu davut olmak hiç değil.

Bakın size yine söylüyorum bu sözlerinize de pişman olacaksınız. Mensah ve Wellington da çok iyi katkı verecek, özellikle Wellington.. Siz tosic ibretini unutmuşsunuz. Geldiğinde ve ilk haftalarda yazılan şeyleri burda yazsam muhtemelen utancımızdan yerin dibine gireriz. Tahminim odur ki Wellington hususunda da yine iyi bir ders alacaksınız.
+1903

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Hasic'in %50'si zaten menajerinde. Alanyaya da bi 4 yıllık kiralık verseler oh mis.  :D
O %50 nin  de %50 sini verdik mi Alanya'ya  okeydir  :biggrinking:
Yorgo

Çevrimiçi levitate

menajerine baktımda adam balkanlardaki tüm gençleri toplamış en yaşlısı 25 yaşında :D

o pay işini maaşa zam ve komisyon ile çözeriz np
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Takım iyi giderken sosyal medya iyidir, tersine dönerse sosyal medya kötü olur.

Bu şuan Roisierin twitterdaki mutlulukları için de geçerli bizim için de. Kimse bu sezon yapılan transferler risksiz, yüzde yüz tutacak falan demedi. Kumardı şurda 3 maç kazandık herşey güllük gülistanlık okey ama devamlılık gerektiriyor. 3 maçlık performanslar çok iyi, çok yeterli eyvallah ama bizim taaraftarımızın en büyük problemi iyiyken çok iyi kötüyken allah belasını versin moduna geçiyor.
Bu sadece bizim taraftarın değil, tüm Türk futbolseverlerinde var.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Firatic/status/1335181509406363648

çok para değilmiş hallolur

ama kendi yetiştirdiğimiz oyuncuya para vermek garip bir his
Geri almak mesele değil.

Adamı 10 sene sonra bile satacak olsak, %40'ını Alanyaspor alacak.

Kendi oyuncumuza ortak aldık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahmet Gülay 86 dakika sahada kaldı. Nazar değmesin gayet iyi ve olgun oynadı. Sezon içinde tekrar 11'de oynayacağı maçlar olacaktır.
Tek dileğim, bize karşı oynamasın.

Ters bir hareket falan yapar, sosyal medya taraftarı düşman olur çocuğa.

Fatih Aksoy'da öyle oldu işte

Çevrimdışı mrred

Rıdvan ders 1
Rıdvan ne güzel büyümüş ve topu kesmiş. Top paşalıya gelince hemen pas kanalını kapatmaya yönleniyor. Aferim çocuk. Bu pozisyon derslik
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 17:23:07 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen Sergen hoca falan değil.
Bu forumda Şenol Güneş için bile hoca değil yazıldı, Sergen için yazılması neden garipseniyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

Haklı çıkmak için Beşiktaş'ın kaybetmesini isteyen bir Beşiktaş'kı olduğunu düşünmüyorum, hayatımda duyduğum en aptalca iddia olabilir bu.

Buradaki insanların bazıları 35-40 senedir Beşiktaş'ı takip ediyor. Bu kişilerin haklı çıkmak için çocukluklarından beri nefret ettikleri Fenerbahçe'ye yenildiğinde sevinebileceklerini düşünen biri, bence kafasında beyin yerine başka bir şey taşıyor olabilir.

Çevrimdışı mrred

Rıdvan ders 2
Mensah düzgün pas atsa pozisyon gol.
Aboubakar stoperin bir tanesini kendisi ile birlikte çarşıya götürüyor ve İki stoper arası açılıyor rıdvan farkındalığı çok yüksek olduğu için boşluğu görüyor ve koşmaya başlıyor. False back dedikleri şeyi yapıyor. Aferim çocuk
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 17:21:19 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu forumda Şenol Güneş için bile hoca değil yazıldı, Sergen için yazılması neden garipseniyor?

Şenol Güneş kötü hoca değil yanlış ifade.fakat 3. yıldan sonra miadını doldurdu. Değişik işler yaptı.

Yaptığı hatalı işleri söylemek farklı hoca değil demek ayrı.

Hoca değil demek başka bişey. Hiçbir şey bilmemek.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 17:25:00 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol Güneş kötü hoca değil yanlış ifade.fakat 3. yıldan sonra miadını doldurdu. Değişik işler yaptı.

Yaptığı hatalı işleri söylemek farklı hoca değil demek ayrı.

Hoca değil demek başka bişey. Hiçbir şey bilmemek.
Abdullah Avcı için denilenler de farksızdı.

Bu ülkede Del Bosque'ye Yeniköy Kasabı dendi, diyen adamın adı antrenman tesislerinde asılı.

Bu ülkede 3 sene üst üste CL'yi kazansan, 4. sene finalde penaltılarla elendiğinde ne hocalığın kalır ne başka bir şeyi.

Bunu kabullenmek zorundayız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abdullah Avcı için denilenler de farksızdı.

Bu ülkede Del Bosque'ye Yeniköy Kasabı dendi, diyen adamın adı antrenman tesislerinde asılı.

Bu ülkede 3 sene üst üste CL'yi kazansan, 4. sene finalde penaltılarla elendiğinde ne hocalığın kalır ne başka bir şeyi.

Bunu kabullenmek zorundayız.

Sen hoca değil dersen başkasıda başka cevap verir saygı beklemeyeceksin.

Geldiği günden beri ligde en çok puan toplayan takım Beşiktaş ise o hocadır ve iyi hocadır. Fakat o lafı diyenin zekasına şüphe duyulur.

Sevmiyorum dersin olur biter. Sevmek zorunda değil kimse sonuçta

Bazı şeyler tahammül edilemiyor.

Çevrimdışı mrred

Takım son maçta Rıdvan, Rosier, Mensah, Doruhan, Aboubakar ve Nkoudou ile bir yüksek dinamizm yakaladı o yüzden topu geri kazanma süremiz baya düştü. Takıma Larin ve Josef girince dinanmizmden biraz vazgeçicez fakat bu seferde topu daha iyi kullanan bir takım olucaz. Hocayı zor bir seçim bekliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaşlar bugünkü saptamalarınız eğer özeleştiriye döner ise gerçekten harika.Fazla yazmayan ama forumu sürekli takip eden benim kategorimdeki kişilerin daha az takipçi olmasının nedenlerinden en büyükleri,forumda süregelen tartışma iklimi ve forumun neredeyse ana unsuru olan sürekli sen şöyle demiştin ben böyle yapmıştım şeklindeki ikili tartışmalar ile birlikte gelen bu tartışmalarda kullanılan üslup ve düşmanca konuşma tarzıdır.Ülkenin zaten boku çıkmış,herkes herkese düşman olmuş,ekonomi bitmiş,pandemi hayatlarımızın içine etmiş.Bu ortamda bize mutluluk verebilme ihtimali olan tek şey Beşiktaş ı takip etmek için geldiğim bu forumda,tartışmanın bir parçası olmasam bile okuduğum tartışmalardaki süreklilik ve düşmanca üslup ile daha fazla gerginleşmek istemediğim için artık eskisi kadar girmek içimden gelmiyor ve benim gibi bir çok insan olduğunu hissedebiliyorum.Umarım artık şu herşeyi ben daha iyi biliyorum ve ben daha Beşiktaşlıyım temalı ikili diyalogların dozajı düşer ve diyaloglardaki üsluplar yumuşar.İnsan kalitesinin,eğitim düzeyinin ve hayat birikiminin diğerlerine göre çok daha yüksek oldugunu düşündüğüm bu forumun daha çok katılımcı ile stad inşaat dönemindeki gibi daha iyi yerlere gelmesini dilerim.

Çevrimdışı mrred

Bu hoca bile değil tartışması ilk Avcı ile başladı. Avcıya bu şekilde denilmesi bence yanlıştı. Aynı yanlışlık şimdi Sergen Hocaya yapılıyor. Kendini kanıtlamamış hoca denebilir, kötü hoca denebilir kötü taktisyen denebilir fakat bir hocaya hoca bile değil demek bana pek mantıklı gelmiyor. Kim olursa olsun. Super lig yahu burası gelişigüzel bir adam hocalık yapabilir mi bana pek mantıklı gelmiyor. O yüzden bize bir şey kazandırmayacak bir tartışma.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu tarz tartışmalara girmektense oyunu konuşalım arkadaşlar. Takım öyle ya da böyle bir şekilde kendine geldi. Güzellikleri paylaşmak daha keyifli bir sohbet ortamı sağlayabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Egos

hahahahaha

"oyunu konuşalım" denince mesajların kesilmesi manidar olmuş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahahaha

"oyunu konuşalım" denince mesajların kesilmesi manidar olmuş.

Kesilmez ama herkes aynı şekilde hareket etmesi gerekir.

Giden ve son zamanlarda başarısız ve kulübü bataklığa sokan eski yönetim seviciler ve bu henüz bişey ispat etmemiş ve her röportaj da tarafların gardını düşüren ve sene başı birsürü yanlış işler söylemler yapan yeni yönetimi körü körüne savunmak., Veya gereğinden fazla gömmek hoş işler değil bence.