Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633714 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi murat

Kesilmez ama herkes aynı şekilde hareket etmesi gerekir.

Giden ve son zamanlarda başarısız ve kulübü bataklığa sokan eski yönetim seviciler ve bu henüz bişey ispat etmemiş ve her röportaj da tarafların gardını düşüren ve sene başı birsürü yanlış işler söylemler yapan yeni yönetimi körü körüne savunmak., Veya gereğinden fazla gömmek hoş işler değil bence.
bence kimse kimseyi körü körüne yermiyor ve övmüyor. övdğümüzü de yerdiğimiz yerler oluyor. örneğin ben şimdi eski yönetim seviciyim bir kısmınızın gözünde ama zamanında pepe, vida gelirken yanlış bulduğumu söylemiştim ama şimdi eski yönetimi eleştirip herin dinbine batıranlar o futbolcular gelirken bayram ediyordu.gidenin arkasında teneke bağlamayı çok seviyoruz.fikret ormanın son iki senesi batırdığı için bütün yaptığı işi çöpe atmamak lazım. aynı şeyi bizde şenol güneş için yapıyoruz son iki sezonu işin içine etti ama bazı arkadaşlar fikret orman fobisi yüzünden şenol güneşin sıvadığını kabul etmiyor. ben fikret orman arkasındaki desteği kaybetmese yine başarılı olacağını ve şu yönetimden daha vizyonlu olduğunu düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Haftaya alanyayi yenersek lider ile aramizda 3 puandan az kalacak farkındasınız değil mi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haftaya alanyayi yenersek lider ile aramizda 3 puandan az kalacak farkındasınız değil mi

Alanya hafta içi oynayacağı erteleme maçını da kaybederse ve biz de yenersek önlerine geçiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Alçak gönüllülük yapamayacağım kendi adıma ben takım kötü giderken de inaniyor güveniyorum takıma geçen senelerde de böyleydi bu durum.Destekliyorum sürekli.

Bizim taraftar başarı odaklı mı oldu renklilere mi özeniyor bilmiyorum.

Hoca'ya gömenler bir hatası ile oyunculara gömenler yönetime gömenler şimdi susuyorlar işler yine 1-2 maç kötü giderse yine başlarlar.
Bir spor kulübünün en önemli hedefi başarıdır. Başarı odaklı olmak suç değil aksine bizi ileriye taşıyacak şey bu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sEuL

YouTube durduk yere Talisca vidyosu oneriyor durmadan, dayanamadim izledim. Izledikce insanin izleyesi geliyor tabi  :lol:

Mensah yerine Talisca olaydi simdi kartlar cok farkli dagitiliyor olurdu. Ozellikle Josef ve Atiba gibi iki supurucunun onunde ve iyi anlasacagi Abou ve Ghezzal gibi oyuncularla dokturu verirdi yine. Daha 26 yasinda, neden olmasin, insallah olur  :D

Çevrimdışı can1903

Takım şuan iyi gidiyor nazar değmesin ama oyunu sürekli geliştirmeliyiz, oyunun bazı bölümlerinde çok kopuıyoruz net pozisyon üretemiyoruz.

Bireysel performanslar özellikle Ghezzal, Abou, Roisier, Atiba süper gidiyor. Rıdvan kendini geliştiriyor. Oyuna yaptığımız hamleler sönük kalıyor. Töre,Ozzy,Hasic,Güven,Nkoudou hepsine ihtiyacımız var ligte haftada 3 maç metoduna geçince kadroyu geniş tutmak lazım.

Özellikle Mensah öne geçtiğimiz maçlarda bizi ileriye taşıyacak oyuncu olacak ani dribling özelliği çok işimize yarıyor. Ama topsuz oyunda bir felaket bunları düzeltmek teknik ekibin elinde bunları söylemezsek yarın öbür gün mağlup kaldığımızda ağlamanın bir mantığı yok.

Wellinton ile Tosici kıyaslayabilirsiniz ama sadece f/p olarak. Tosic, Welintondan çok daha iyi stoper bunu bilmek için alim olmaya gerek yok. Ha kendini bu yaşında geliştirir oynarsa helal olsun deriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

Çıldırmamak elde değil. Köşe yazarlarını ve sözde futbol yorumcularını okuyorum; hepsi tek bir ağızdan kadro kalitesiz ama Sergen hoca sayesinde kazanıyorlar demeye getiriyor.

Sergen Yalçın'ın payı büyük ancak şu kadrolara bir bakın;

-Orta sahada hem kelite hem sayısal olarak ligin çok önündeyiz.

-Sağ kanat, sağ bek ve forvette ligin en formda ve hatta en iyi oyuncuları elimizde.

-Sol bekte ligin parlayan genç yıldızını yavaş yavaş piyasaya çıkarıyoruz.

Toplumda 7 mevkide fark yaratmış durumdayız. Orta saha alternatifli ve kaliteli, forvette Larin çıkış yakalamış aboubakar kadar olmasa da yedek olabilir ve üstelik yedek oturmuyor ve aboubakar ile son derece uyumlu bir şekilde sol kanatta kullanıyoruz. Ayrıca her iki kanat için de çok fazla alternatif var ve üstelik içlerinde patlama yapabilecek genç oyuncular olduğu gibi tecrübeli isimler de var.

Yine sağ bek bölgesi bir tecrübeli, bir genç oyuncu ile istekli ve yedek kalmayı dert etmeyen bir yapıya bürümüş durumda.

Defansta Montro kendini bulmuş. Yanına Vida iyi bir şekilde dönebilir. Olmadı Wellington bir şekilde doldurabilir. O da olmadı Necip gibi farklı çözümlere gidilebilir. En nihayetinde burada bir ikili yakalaycağız. Hiçbirisi olmazsa devre arası oyuncu transfer edilir.

Aynı şekilde kalede iki tane as olmaya uğraşan genç isim var. Diğer takımlardan zerre farkımız yok burada. Hatta rekabet olduğu için belki çok fazla faydasını da görebiliriz. Hiçbirisi olmazda devre arası bir takviye de buraya yapılır.

Genel tabloya bakınca bir sağ bek yedeği, oturmamış ama ışık veren bir defans, netleşmemiş ama yine de umut veren bir kaleci sorunumuz var.

Diğer takımların çok daha fazla sorunu varken birkaç ikincil diyebileceğimiz sorundan dolayı bu kadronun adını kalitesize çıkaran her kimse işte asıl zararı da bu kişiler veriyor. Saçma sapan bir algıya karşı savaşıyoruz. Böyle bir şampiyonluk yarışında daha kötü bir durum olamazdı.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 19:41:39 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

YouTube durduk yere Talisca vidyosu oneriyor durmadan, dayanamadim izledim. Izledikce insanin izleyesi geliyor tabi  :lol:

Mensah yerine Talisca olaydi simdi kartlar cok farkli dagitiliyor olurdu. Ozellikle Josef ve Atiba gibi iki supurucunun onunde ve iyi anlasacagi Abou ve Ghezzal gibi oyuncularla dokturu verirdi yine. Daha 26 yasinda, neden olmasin, insallah olur  :D
mensah yerine talisca olsaydi, fb maci ilk yari tarihi fark olurdu, ikinci yariya cikmazlardi bile, yalandan kavga cikartip maci ertelenmesini saglarlardi :D
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sEuL

mensah yerine talisca olsaydi, fb maci ilk yari tarihi fark olurdu, ikinci yariya cikmazlardi bile, yalandan kavga cikartip maci ertelenmesini saglarlardi :D

Aynen farka gidebilirdik....

Ne zaman sozlesmesi bitiyor bilmiyorum ama bizim almamiz cok zor. Adam Cin'e ilk gittiginde 6 ayligina 5 milyona imza atmisti. Durmadan Besiktas paylasimlari yapiyor kerata, paraya doymussa gelsin baslasin hemen.

Bu arada genclerden Kerem Kalafat'ta yavas yavas formayi kapiyor Giresunspor'da. Genelde Hayrullah'i tercih ediyordu hocalari ama son zamanlarda Kerem'de sans bulmaya basladi. Umarim sezon sonuna kadar istikrarli bir sekilde oynama sansini yakalar.

Oguzhan az sureler aliyor Altinordu'da ama insallah gecen hafta atmis oldugu golden sonra forma sansi yakalar. Ahmet bugun ilk 11'de sans buldu Alanyaspor'da, ligde cok fazla sans bulacagini sanmiyorum ama umarim kupa'da surekli oynama sansi olur. Alpay'da bu sezon sanirim ilk kez kadroya alinmis Alanyaspor'da - halen bi sakatligi mi var bilmiyorum ama bu sene oynamaya baslamali artik.

Diger kiralik verilen oyuncularimiz Halil Duman, Mertcan Acikgoz, Ilkay Isler, Atamer Bilgin, Alpagut Ozeren ve Erdem ise gittikleri takimlarda forma sansi bulamiyorlar. Bu oyunculari ucretsiz kiraya veriyoruz ama neden oynama zorunlulugu getirmiyoruz anlamiyorum.

Çevrimdışı goktasoktay

Arkadaşlar bugünkü saptamalarınız eğer özeleştiriye döner ise gerçekten harika.Fazla yazmayan ama forumu sürekli takip eden benim kategorimdeki kişilerin daha az takipçi olmasının nedenlerinden en büyükleri,forumda süregelen tartışma iklimi ve forumun neredeyse ana unsuru olan sürekli sen şöyle demiştin ben böyle yapmıştım şeklindeki ikili tartışmalar ile birlikte gelen bu tartışmalarda kullanılan üslup ve düşmanca konuşma tarzıdır.Ülkenin zaten boku çıkmış,herkes herkese düşman olmuş,ekonomi bitmiş,pandemi hayatlarımızın içine etmiş.Bu ortamda bize mutluluk verebilme ihtimali olan tek şey Beşiktaş ı takip etmek için geldiğim bu forumda,tartışmanın bir parçası olmasam bile okuduğum tartışmalardaki süreklilik ve düşmanca üslup ile daha fazla gerginleşmek istemediğim için artık eskisi kadar girmek içimden gelmiyor ve benim gibi bir çok insan olduğunu hissedebiliyorum.Umarım artık şu herşeyi ben daha iyi biliyorum ve ben daha Beşiktaşlıyım temalı ikili diyalogların dozajı düşer ve diyaloglardaki üsluplar yumuşar.İnsan kalitesinin,eğitim düzeyinin ve hayat birikiminin diğerlerine göre çok daha yüksek oldugunu düşündüğüm bu forumun daha çok katılımcı ile stad inşaat dönemindeki gibi daha iyi yerlere gelmesini dilerim.
+1903 ağzına sağlık kardeşim. Ben de anlam veremiyorum bu ikili sürtüşmeler neden devamlılık arz etmeye başladı. Bahsettiğin gibi burası gerçekten seviyeli bir yer. Umarım herkes ortak paydamızın Beşiktaş olduğunu hatırlayıp, gereksiz yere bu durumları uzatmaz.
Şunu unutmamak lazım; ben kendi düşüncelerimi beğenirim, sen kendi düşünceni. Bu insan olmanın getirdiği doğal bir davranış. Yeter ki ikili ya da üçlü sürtüşmeye dönüşmesin.
Şunu da belirteyim; insanlar yazmaktan korkar oldu, birisi çıkıp sen daha önce şöyle demiştin, şimdi böyle diyorsun diyecek diye. Bırakın herkes kendi düşüncesini ifade etsin. Aksini düşünüyorsan, uygun bir dille ifade edersin olur biter.

Çevrimdışı goktasoktay

Bu tarz tartışmalara girmektense oyunu konuşalım arkadaşlar. Takım öyle ya da böyle bir şekilde kendine geldi. Güzellikleri paylaşmak daha keyifli bir sohbet ortamı sağlayabilir.

Çevrimdışı goktasoktay

Bişey daha var eklemek istediğim, şunu unutuyoruz; herkes yüksek futbol bilgisine sahip olmak zorunda değil, herkes teknik taktikten anlamak zorunda değil,herkes maç analizi yapıp bunu uzun uzun anlatmak zorunda değil. Biz burada kendimizce gördüklerimizi yorumluyor, sevincimizi, üzüntümüzü paylaşıyoruz. Zaten forumda bu saydıklarımı yapan bilgili kişiler var ve dediklerimi yapıyorlar da. Atalay vardı, küstürdüler, daha yazmıyor. Onun yazdıklarına katılmamak başka, adamı yermek, gereksiz eleştirmek başka. Yüksek teknik bilgi sahibiydi mesela. Biz önce kendimizle bi barışalım.
Beşiktaşımın aşkı olmasa ne işim var burda Allah aşkına. Bak oğlumla oynayacağıma oturdum bunları yazıyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bişey daha var eklemek istediğim, şunu unutuyoruz; herkes yüksek futbol bilgisine sahip olmak zorunda değil, herkes teknik taktikten anlamak zorunda değil,herkes maç analizi yapıp bunu uzun uzun anlatmak zorunda değil. Biz burada kendimizce gördüklerimizi yorumluyor, sevincimizi, üzüntümüzü paylaşıyoruz. Zaten forumda bu saydıklarımı yapan bilgili kişiler var ve dediklerimi yapıyorlar da. Atalay vardı, küstürdüler, daha yazmıyor. Onun yazdıklarına katılmamak başka, adamı yermek, gereksiz eleştirmek başka. Yüksek teknik bilgi sahibiydi mesela. Biz önce kendimizle bi barışalım.
Beşiktaşımın aşkı olmasa ne işim var burda Allah aşkına. Bak oğlumla oynayacağıma oturdum bunları yazıyorum.

Bu "haklı çıkma çabasından" kurtulmamız lazım. Herkes yanılabilir. Başkasının yanılgısı üzerinden eğlenmenin yada üstüne gitmenin lüzumu yok. Burada fikir çatışmasından çok fikir üretme çabasında olmak bize kazanç sağlar. Farklı bakış açıları lazım bize  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı goktasoktay

Bu "haklı çıkma çabasından" kurtulmamız lazım. Herkes yanılabilir. Başkasının yanılgısı üzerinden eğlenmenin yada üstüne gitmenin lüzumu yok. Burada fikir çatışmasından çok fikir üretme çabasında olmak bize kazanç sağlar. Farklı bakış açıları lazım bize  :tabe:
Aynen öyle, benim de demek istediğim buydu. Biraz uzun ifade etmişim ben galiba. Eğitimci olunca, mesleki dezenformasyon

Çevrimdışı tangaz

Aynen öyle, benim de demek istediğim buydu. Biraz uzun ifade etmişim ben galiba. Eğitimci olunca, mesleki dezenformasyon

eğitimcilere atış serbest yaz dostum uzun uzun  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şu alanya maçını kayıpsız geçip gese maçına dek tüm maçları kazanırsak çok iyi olacak zira renklileri bu sene fena kolluyorlar gesenin 2. ve 3.gol ofsayt hele 3. gol nasıl vardan dönmez garip feneri sene başından beri nasıl kolladıkları herkesin malumu geçen haftadan 2 kişi kaybetmeleri gerekiyordu hi bişi olmadı bu sene işimiz ekstra  zor bu hakemlerle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

62. dakikada oyuna giren eski Beşiktaşlı Alvaro Negredo, sahaya adımını attıktan 43 saniye sonra golünü attı ve takımının 3 puan almasında büyük pay sahibi oldu.

Adammmm  :lol: :lol: Avrupada bizi gruba soktu, gsye çaktı. Alanya deplasmanında kritik golü vardı, fener maçında oyunu açtı falan. Git denilince de sorun çıkarmadan gitti.

[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 01:24:16 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı mrred

62. dakikada oyuna giren eski Beşiktaşlı Alvaro Negredo, sahaya adımını attıktan 43 saniye sonra golünü attı ve takımının 3 puan almasında büyük pay sahibi oldu.

Adammmm  :lol: :lol: Avrupada bizi gruba soktu, gsye çaktı. Alanya deplasmanında kritik golü vardı, fener maçında oyunu açtı falan. Git denilince de sorun çıkarmadan gitti.

Çok güzelmiş
The great gig in the sky

Çevrimdışı kahyaoglueren

Arkadaşlar bugünkü saptamalarınız eğer özeleştiriye döner ise gerçekten harika.Fazla yazmayan ama forumu sürekli takip eden benim kategorimdeki kişilerin daha az takipçi olmasının nedenlerinden en büyükleri,forumda süregelen tartışma iklimi ve forumun neredeyse ana unsuru olan sürekli sen şöyle demiştin ben böyle yapmıştım şeklindeki ikili tartışmalar ile birlikte gelen bu tartışmalarda kullanılan üslup ve düşmanca konuşma tarzıdır.Ülkenin zaten boku çıkmış,herkes herkese düşman olmuş,ekonomi bitmiş,pandemi hayatlarımızın içine etmiş.Bu ortamda bize mutluluk verebilme ihtimali olan tek şey Beşiktaş ı takip etmek için geldiğim bu forumda,tartışmanın bir parçası olmasam bile okuduğum tartışmalardaki süreklilik ve düşmanca üslup ile daha fazla gerginleşmek istemediğim için artık eskisi kadar girmek içimden gelmiyor ve benim gibi bir çok insan olduğunu hissedebiliyorum.Umarım artık şu herşeyi ben daha iyi biliyorum ve ben daha Beşiktaşlıyım temalı ikili diyalogların dozajı düşer ve diyaloglardaki üsluplar yumuşar.İnsan kalitesinin,eğitim düzeyinin ve hayat birikiminin diğerlerine göre çok daha yüksek oldugunu düşündüğüm bu forumun daha çok katılımcı ile stad inşaat dönemindeki gibi daha iyi yerlere gelmesini dilerim.
++++.

Çevrimdışı mrred

Önde basarak oynadığımızda monteronun defoları ortaya çıkmıyor tam tersi kalitesi ortaya çıkıyor. Defansı ne kadar önde kurarsa +1 iyi pas atan oyuncumuz oluyor. Dorukhan'dan daha iyi ayağı var .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Teknik Direktörlük tam olarak bu işte en mükemmel oyuncu ben de yok elimde vasat oyuncular var falan diyerek ağlamayacaksın. Oyuncuların yapabilirlikleri ve defolarına göre bir oyun şablonu kuracaksın sonra bunun üzerine her hafta üzerine koya koya oyunu geliştireceksin. Şimdi soruyorum size , Süper ligde hangi takımın elinde

Atiba
Aboubakar
Josef
Ghezzal
Rosier
Rıdvan
Montero kadar hem kaliteli hem de savaşan oyuncular var ? Bunların yanına kalitesi nispeten düşük ama savaşçı oyuncuları (Dorukhan Necip Larin) belli bir şablon ve sistemi ezberleterek eklersen rakipleri döve döve yenersin.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2020, 13:41:59 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş iletişim ekibinin “Dijitalde yeni Beşiktaş” dönemi mottosuyla çıktığı bu yolda YouTube kanalımıza özel içerikler üretmeye başlandı.
Sizleri kulübümüzün YouTube kanalına abone olmaya davet ediyorum.1 milyon aboneye ulaşalım.

Çevrimdışı tangaz

teknik direktörlük demişken gidip fantazi peşinde koşmayacaksın dorukhanı 8 metre öne koydum ondan kevın de bürün yaratcam demeyeceksin öyle olsaydı herkes alırdı eline bi metre 3metre sola 8metre öne hah tamam ronaldinho oldun, oğlum necip gel lampard yüklemesi yapcam sana metren yanında mı  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beşiktaş iletişim ekibinin “Dijitalde yeni Beşiktaş” dönemi mottosuyla çıktığı bu yolda YouTube kanalımıza özel içerikler üretmeye başlandı.
Sizleri kulübümüzün YouTube kanalına abone olmaya davet ediyorum.1 milyon aboneye ulaşalım.

Ryan babeli getirelim dijital ekibe  :lol: :lol: Bizdeyken güzel videolar çekiyordu, hala o tadı vermiyor videolar ama tabi ki çoktan abone olup, videoları beğeniyorum hatta yetmiyor emojisiz yorum atıp başkalarının yorumunu beğeniyorum  :lol:

Ö