İnsanın öngörüleri doğru çıktığında mutlu olması ve övünmesi son derece normal ve insanidir. Ama başkalarının öngörüleri yanlış çıktığında onu aşağılamak, köşeye sıkıştırmaya çalışmak, itibar cellatlığı yapıp yanlış öngörülerini diğer üyelerin gözlerine sokmaya çalışmak, bir de bunlar yetmezmiş gibi kötü niyetle, takımı sevmemekle suçlamak. İşte bunlar ne normaldir, ne insanidir, ne de iyi bir insana yakışan işlerdir.
Konu haklı haksız çıkmak değil. O günde söyledim aylarca cezada yedik. Mühim değil isterse hesabı bloke etsinler sorun değil.
Söylenenen şeyler saygı duyulacak şeyler değildi. O zamanda gereken herkese gereken cevabı verdim.
Bazen böyle bilerek girip bakıyorum buralara.
Bu kadar yakalanan ivmeye ve son 5 6 haftadır yeni oturan ve iyi oynamaya başlayan takıma rağmen. Yok hoca değil lafları çıkıyor
Ya sen hayatın boyunca geldiği günden beri bu kadar probleme ve kadro kalitisende düşüşlere komple değişen takıma rağmen bu kadar maç kazanan hoca gördün.
15/16 16/17 kadrosu Sergen hocada olsa çok farklı olurdu.
Şuan kadroda bulunan Josef rossier aboubakar ve ghezall 20 gün erken alsa bu ne yaptığı belli olmayan yönetim. En az 6 7 puan olurdu.