Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633627 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Tekrardan çıkardığım notları paylaşmak istiyorum

1.Takım ilk yarı inanılmaz pres yapmış topu bir ara 5 saniyede falan geri almışız. Çok olumlu
2.Hücumda Aboubakar inanılmaz hareketli adam hiç durmuyor devamlı hareket ediyor. Abuşu pamuklara sarmamız lazım. Rakip defansın dengesini çok bozuyor. Defans hattı abuş yüzünden devamlı bozuluyor. Abuş sahte 9 gibi oynuyor . Servis özelliği de var. Takım oyununa katkısı çok önemli
3.Oğuzhan Dorukhan Ghezzal çok hareketliler. Özellikle Ozi bek stoper arasına devamlı koşu atmış. Yine aynı şekilde dorukhan sağ koridora devamlı koşu atmış hatta çok tehlikeli ortası vardı abuşun vurduğu top
4.Larinde oyun bilgisi çok iyi değil fakat mücadele gücü yüksek ve çok azimli çocuk. Vücut dilini 2 maçtır beğeniyorum gayretli. Çilekeş emekçi tayfadan. En sevdiğim model. Solda faydalanabiliriz fakat santrafor bölgesinde hiç beğenmiyorum çok yetersiz geliyor.
5.Öne geçtiğimiz maçlarda skoru arttırmak için bir planımız yok. Hoca bunun için mensahı aldı doğru bir değişiklik yaptı fakat salt oyuncu tercihi plan için yeterli değil. Ayrıca bir oyun planı da yapmamız hızlı hücuma çıkış çalışması yapmamız lazım. Maçın son 2 dakikasında 5v1 hücum ettik ama inanılmaz kötü hücum ettik. Böyle olmaz olmamalı
6.Rosier çok dinamik nsakalada da öyle fakat rosier bir kaç pozisyonda özellikle dikkat ettim kendini orta saha gibi pozisyonlayıp oyun kurulumuna yardım etti bunu bilerek mi yaptı yoksa spontane mi yaptı bilmiyorum . Fakat yapabiliyor . Yapabilirliği var.
7.Top rakipteyken sahada duruşumuz çok iyi rakibi 30 metreye hapsediyoruz. Bunu daha da geliştirmemiz gerek.
Malatya maçından sonra yazdıklarım. Özellikle 5.madde takımda gelişmeye başladı takım artık hızlı hücuma çıkabiliyor. O aralar aboubakar gol atamıyordu ama oyuna katkısı çok büyüktü . Son haftalarda atmaya da başladı. Topu geri kazanma ile ilgili iştahımız hala devam ediyor. Yine aynı şekilde takım bir blok halinde duruyor bu özelliğini git gide geliştiriyor
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:55:26 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

+1903
Karşıdakini bir düşman gibi göstermek çok yanlış. Karşıt fikirli insanı dışlamak çok yanlış. Eğer gerçekten karşıdaki kişi Beşiktaşlı değil veya Beşiktaşın "iyiliğini" gerçekten istemiyorsa bunu forum yönetimi halleder. Ama karşıdaki kişi Beşiktaş'ın "iyiliğini" farklı yollarda belirtiyorsa, bu konuda oturulup konuşulur, yine de ikna edilemiyorsa saygı duyulur.

Aynen bende katılıyorum.

Misal sene başı takım 10 günlük antremanla şampiyonlar ligine çıkmışken savunmaya calısan bizlerin üstüne 10 kişi saldırılmamalı!?

Yönetimi savunuyoruz diye 20 kişi üstümüze çullanılmamalı ?

Hocayı övüyoruz diye üstümüze 30 kişi gelinilmemeli ?

idi demi ? ama gelindi ?

İşler kötü giderken bunu yapıyoruz işler iyi giderken kötü konuşanlar köşesine çekiliyor biz azcık konuşunca üstümüze gelme sorgulama beni deniyor ? Bizim günahımız neydi ?
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:53:44 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mellfred

Dün benim en çok hoşuma giden topu kaybettiğimiz anlarda rakip daha kafasını kaldırmadan yaptığımız yerinde ve hızlı preslerdi.

takımın en büyük sıkıntısı buydu ilk haftalar. kaptırdığımız her topun arkasından her defasında 60 metre koşuşturduk o nedenle de 70’den sonra pilimiz bitiyordu. bunu yazmıştım hatırlıyorum
bazı arkadaşlar her ne kadar bizi hocayı yönetimi eleştirmekle suçlasa da bizler bunu faşizanca slogan atarcasına yapmadık
tek tek ayrıntısıyla belirttik sıkıntıları
iyi iken iyi kötü iken de haliyle kötü dedik diyeceğiz
bunu cephe tutup sonuna kadar savaşacağız durumuna getirmek çocukluk
ikili tartışmaya girmenin ya da hedef göstermenin de kimseye faydaydı yok
paydamız ortak sevincimiz bir

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İnsanın öngörüleri doğru çıktığında mutlu olması ve övünmesi son derece normal ve insanidir. Ama başkalarının öngörüleri yanlış çıktığında onu aşağılamak, köşeye sıkıştırmaya çalışmak, itibar cellatlığı yapıp yanlış öngörülerini diğer üyelerin gözlerine sokmaya çalışmak, bir de bunlar yetmezmiş gibi kötü niyetle, takımı sevmemekle suçlamak. İşte bunlar ne normaldir, ne insanidir, ne de iyi bir insana yakışan işlerdir.

Konu haklı haksız çıkmak değil. O günde söyledim aylarca cezada yedik. Mühim değil isterse hesabı bloke etsinler sorun değil.

Söylenenen şeyler saygı duyulacak şeyler değildi. O zamanda gereken herkese gereken cevabı verdim.

Bazen böyle bilerek girip bakıyorum buralara.

Bu kadar yakalanan ivmeye ve son 5 6 haftadır yeni oturan ve iyi oynamaya başlayan takıma rağmen. Yok hoca değil lafları çıkıyor
Ya sen hayatın boyunca geldiği günden beri bu kadar probleme ve kadro kalitisende düşüşlere komple değişen takıma rağmen bu kadar maç kazanan hoca gördün.

15/16 16/17 kadrosu Sergen hocada olsa çok farklı olurdu.

Şuan kadroda bulunan Josef rossier aboubakar ve ghezall 20 gün erken alsa bu ne yaptığı belli olmayan yönetim. En az 6 7 puan olurdu.

Zaten 4 5 kişiydik herkes hem fikirdi. Şimdi yine biz kötü olalım varsın Beşiktaş iyi olsun

Hep öyle oluyor zaten...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen bende katılıyorum.

Misal sene başı takım 10 günlük antremanla şampiyonlar ligine çıkmışken savunmaya calısan bizlerin üstüne 10 kişi saldırılmamalı!?

idi demi ? ama gelindi ?

İşler kötü giderken bunu yapıyoruz işler iyi giderken kötü konuşanlar köşesine çekiliyor biz azcık konuşunca üstümüze gelme sorgulama beni deniyor ? Bizim günahımız neydi ?

Zaten 4 5 kişiydik herkes hem fikirdi. Şimdi yine biz kötü olalım varsın Beşiktaş iyi olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Herkes seviniyor mu cidden ?

-Sergen hoca moca değil deniyordu şuan görmüyoruz o mesajları yenilince 1-2 maç yine çıkar ortya.
-Yönetim mönetim yok orta da deniyordu şimdi yönetim iyi transferler yapmış deniyor.
-Oyuncular için aboubakar dizi yok şu oyuncu böyle x oyuncu şöyle deniyordu şimdi toz kondurulmuyor.

Kötüyken savunurken 10 kişi saldıranlar şuan köşelerine çekildiler yine 1-2 mağlubiyette köşelerinden çıkarlar oyunculara,hocalara,yönetime sallamaya başlarlar.

Ben buradayım, bir yere kaybolduğumuz yok. Sergen hoca yeni bir hoca sayılır. Ne sen hakkında mutlak bir yargıya varabilirsin, ne piyasanın en iyi futbol yorumcuları varabilir, ne de ben varabilirim. Bunlar boş tartışmalar. Kötü yönettiğinde neyin kötü olduğunu yazarız, iyi olduğunda neyin iyi olduğunu yazarız. İlk haftalarda büyük bir plansızlık vardı sahada, bunu kimse inkar edemez. Şuan Beşiktaşın sahada işleyen bir planı var, bu işlediği sürece bunu takdir ederiz, sistem iflas ettiğinde de tekrar eleştirmeye başlarız. Normal olan da budur. Hoca'nın oyuncu tercihlerini eleştirdim, N'sakala hatasından sakatlık sayesinde olsa da döndü. Wellinton konusunda önümüzdeki maçlarda ne yapacağına göre övgüde veya yergide bulunuruz. Ama takım önemli maçlar kazanırken çıkıp da takımdaki tek bir mevkiideki oyuncu kararıyla ilgili eleştiri yapmak da çok lüzumlu değildir. Zira Mensah bence yanlış tercih şuan. Ama maçları kazanıyoruz, çıkıp Mensah şöyle yanlış tercih böyle yanlış tercih diye ortalığı mı inleticez? Bu saçma olur. Hocayla ilgili durum bu. Yönetime gelince yönetim konusunda benim için değişen zerre kadar bir şey yok. Sezon arasında yönetim mi eleştirelim. Neden bunu bekliyorsunuz bizden. Bu çok garip bir istek. Oyuncular konusunda zaten sezon başında hiçbir fikrimin olmadığını söylemiştim ben. Beşiktaştaki maçlarına göre kendi görüşümü çiziyorum. N'sakala ve Wellinton'u beğenmedim, beğenmemeye devam ediyorum. Mensah da çoğu maç için yetersiz kalıyor. Başka negatif bir şey söylediğim yeni futbolcu yok zaten.

Çevrimiçi murat

Aynen bende katılıyorum.

idi demi ? ama gelindi ?

sana yapılan saldırı  e işimiz var avrupayla elenğimize sevindim yenildiğimize üzüldüm demenden dolayıydı. tur geçersek avrupada rezil olurmuşuz şampiyonlar liginde.

Çevrimdışı mrred

Bizim toplumda neden bir insanı eleştirmek ona düşmanlık yapılıyor gibi algılanıyor ? Yahu iyi yapılan şeyleri de söylüyoruz kötü yapılan şeyleri de söylüyoruz. Çok entresan bir adamcılık var. Hala çözemiyorum. Asıl olan Beşiktaş ise herkes eleştirilir. Çünkü efsane olan Metin Tekin'in de dediği gibi Beşiktaş'tır.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 16:11:20 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Real Madrid casemiro yu o şekilde aldı bildiğim kadarı ile.

aldıklarının 2 katı kadar bir para ödediler diye hatırlıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sana yapılan saldırı  e işimiz var avrupayla elenğimize sevindim yenildiğimize üzüldüm demenden dolayıydı. tur geçersek avrupada rezil olurmuşuz şampiyonlar liginde.

Aynen gömerkende şimdi de siz haklısınız

Çevrimiçi levitate

O işi çözemeyiz de anca şunu yapabilir. Rıdvan'ın avrupa hayali var. Dün akşam maç sonunda da bunu dile getirdi, sürekli dile getiriyor. Eğer ilk 11'de bir kaç sezon geçirir ve teklif gelirse muhtemelen yolcu olur. Ahmet Gülay da beklenen gelişimi gösterirse o mevkii'yi Ahmetle doldururuz ve uzun yıllar satmadan ilk 11 veya yedek olarak oynatırız.
rıdvan'ın avrupa hayali var da ahmet'in yok mu :D

bizde tutarsa eninde sonunda gidecek çözmemiz lazım

ozzy'nin yüzde işini bozmak için sözleşmesini uzatmamıştık yine öyle bişeyler yapabiliriz
bipbipbupbup

Onunla alakası yoktu abi onu da sen köpürttün art niyet yoktu.Benim söylediğim aynı şeyi hoca ve yönetim de söyledi bir anda planlanmayan ön görülemeyen şey oldu diye.

Bas baya hocayı,yönetimi,oyuncuları transferleri savunuyoruz diye,Takım hazır değil zaman lazım dediğimiz için 4-5 kişi linç yedik.

Bizim günahımız neydi ?
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 16:06:01 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Samet Demir

aldıklarının 2 katı kadar bir para ödediler diye hatırlıyorum
30 milyon $ falandı sanırım.

Bu durum bizim yönetimi tabikide haklı çıkartmaz ama o kadarda boklanacak birşey söz konusu değil bence.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Aynen bende katılıyorum.

idi demi ? ama gelindi ?

Haklısın x konuda sana ve senin gibi düşünenlere saldırılması bana ve benim gibi düşünenlere saldırılmasıyla aynı oranda yanlış. Saldıranlar olmuştur mutlaka, ben pek takip etmedim. Ama mesela ben de o konuda fikir olarak karşıdaydım ve saldırmadım. Yani sanki 2 ayrı ülkenin askerleri gibi 2 cephe yok burada. "Şu fikri savunanlar bize şöyle yaptı bu fikri savunanlar şurda şunu yaptı" söylemleri masum insanları da ateşe atmak anlamına geliyor. Ben haklı çıktığımda çıkıp bakın ben haklı çıktım diye yazarım ama karşı tarafa "bakın haksız çıktınızı" demem. Siz bir insanın üstüne gittikçe o insanın fikri sabitliği daha da sertleşir, savunmaya geçer. Kendi haline bırakırsanız yanıldığını kabullenmesi daha kolay olur. O yüzden yanılan insanları rezil etmeye çalışmayın. Bunu sana değil herkese söylüyorum bu arada. Benimle aynı fikirde olan ama sana saldıranlara da söylüyorum.

Çevrimdışı mrred

Ben buradayım, bir yere kaybolduğumuz yok. Sergen hoca yeni bir hoca sayılır. Ne sen hakkında mutlak bir yargıya varabilirsin, ne piyasanın en iyi futbol yorumcuları varabilir, ne de ben varabilirim. Bunlar boş tartışmalar. Kötü yönettiğinde neyin kötü olduğunu yazarız, iyi olduğunda neyin iyi olduğunu yazarız. İlk haftalarda büyük bir plansızlık vardı sahada, bunu kimse inkar edemez. Şuan Beşiktaşın sahada işleyen bir planı var, bu işlediği sürece bunu takdir ederiz, sistem iflas ettiğinde de tekrar eleştirmeye başlarız. Normal olan da budur. Hoca'nın oyuncu tercihlerini eleştirdim, N'sakala hatasından sakatlık sayesinde olsa da döndü. Wellinton konusunda önümüzdeki maçlarda ne yapacağına göre övgüde veya yergide bulunuruz. Ama takım önemli maçlar kazanırken çıkıp da takımdaki tek bir mevkiideki oyuncu kararıyla ilgili eleştiri yapmak da çok lüzumlu değildir. Zira Mensah bence yanlış tercih şuan. Ama maçları kazanıyoruz, çıkıp Mensah şöyle yanlış tercih böyle yanlış tercih diye ortalığı mı inleticez? Bu saçma olur. Hocayla ilgili durum bu. Yönetime gelince yönetim konusunda benim için değişen zerre kadar bir şey yok. Sezon arasında yönetim mi eleştirelim. Neden bunu bekliyorsunuz bizden. Bu çok garip bir istek. Oyuncular konusunda zaten sezon başında hiçbir fikrimin olmadığını söylemiştim ben. Beşiktaştaki maçlarına göre kendi görüşümü çiziyorum. N'sakala ve Wellinton'u beğenmedim, beğenmemeye devam ediyorum. Mensah da çoğu maç için yetersiz kalıyor. Başka negatif bir şey söylediğim yeni futbolcu yok zaten.
Katılıyorum. Hepimiz kusursuz bir Beşiktaş istiyoruz. Her mevkiide olmasa bile bazı mevkiilerde klas oyuncular bazı mevkiilerde çalışkan takım oyuncusu istiyoruz. O yüzden mensah wellinton bence de pek yeterli değil. Hele hocanın bak gördüğünüz mü wellinton oyundan çıkınca takım ne hale geldi demesi ayrı bir saçmalık o zaman hocaya sorarlar necip ve montero ile başak ve fener maçlarını şansa mı kazandık? Hoca bu işleri bıraksın işine konsantre olsun . Konsantre olunca neler yapabileceğini herkes biliyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Konu haklı haksız çıkmak değil. O günde söyledim aylarca cezada yedik. Mühim değil isterse hesabı bloke etsinler sorun değil.

Söylenenen şeyler saygı duyulacak şeyler değildi. O zamanda gereken herkese gereken cevabı verdim.

Bazen böyle bilerek girip bakıyorum buralara.

Bu kadar yakalanan ivmeye ve son 5 6 haftadır yeni oturan ve iyi oynamaya başlayan takıma rağmen. Yok hoca değil lafları çıkıyor
Ya sen hayatın boyunca geldiği günden beri bu kadar probleme ve kadro kalitisende düşüşlere komple değişen takıma rağmen bu kadar maç kazanan hoca gördün.

15/16 16/17 kadrosu Sergen hocada olsa çok farklı olurdu.

Şuan kadroda bulunan Josef rossier aboubakar ve ghezall 20 gün erken alsa bu ne yaptığı belli olmayan yönetim. En az 6 7 puan olurdu.

Altını çizdiğim noktada yanılıyorsun. Çocuk durup dururken "Sergen hoca değil" demedi. "Sergen hocayı eleştirenler, neden susuyorsunuz" şeklinde taş geldi, o da kendini savundu. Bu olaylar, bu tartışmalar hep bu şekilde çıkıyor zaten. Taş gelmese kimse takım iyi giderken hocaya hoca değil demez. Öyle düşünebilir, ama zamanı olmadığı için bunu dile getirmez. Ve bu kaypaklık değil sağduyulu olmaktır.

Haklısın x konuda sana ve senin gibi düşünenlere saldırılması bana ve benim gibi düşünenlere saldırılmasıyla aynı oranda yanlış. Saldıranlar olmuştur mutlaka, ben pek takip etmedim. Ama mesela ben de o konuda fikir olarak karşıdaydım ve saldırmadım. Yani sanki 2 ayrı ülkenin askerleri gibi 2 cephe yok burada. "Şu fikri savunanlar bize şöyle yaptı bu fikri savunanlar şurda şunu yaptı" söylemleri masum insanları da ateşe atmak anlamına geliyor. Ben haklı çıktığımda çıkıp bakın ben haklı çıktım diye yazarım ama karşı tarafa "bakın haksız çıktınızı" demem. Siz bir insanın üstüne gittikçe o insanın fikri sabitliği daha da sertleşir, savunmaya geçer. Kendi haline bırakırsanız yanıldığını kabullenmesi daha kolay olur. O yüzden yanılan insanları rezil etmeye çalışmayın. Bunu sana değil herkese söylüyorum bu arada. Benimle aynı fikirde olan ama sana saldıranlara da söylüyorum.

Benim derdim haklı çıkmak haksız çıkmak değil benim tek derdim Beşiktaş.

Çevrimiçi levitate

30 milyon $ falandı sanırım.

Bu durum bizim yönetimi tabikide haklı çıkartmaz ama o kadarda boklanacak birşey söz konusu değil bence.

https://eksisozluk.com/entry/51971627

şurada açıklamışlar

bence olayı ciddileştiren şey 3-4 altyapı oyuncusunun böyle alanya'ya verilmesi (yüksek ihtimalle welinton ve love'ın ödenemeyen bonservisi için) ve yapılan garip 2+2 anlaşmalar

gidip boyd'u 1 milyona verseler ama gelişirse 2'ye geri alırız deseler kimse bişey demezdi. gidip altyapıya önem vereceğiz deyip oyuncularını dağıtınca doğal olarak tepki görürsün

ek olarak taraftar tepkisi olmasa hasic'i de son gün alanya'ya kiralayacaklardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

rıdvan'ın avrupa hayali var da ahmet'in yok mu :D

bizde tutarsa eninde sonunda gidecek çözmemiz lazım

ozzy'nin yüzde işini bozmak için sözleşmesini uzatmamıştık yine öyle bişeyler yapabiliriz

En azından şuana kadar duymadık kendisinden. :) Ama Rıdvan bunu sürekli söylüyor. Biraz parladığında tutmak pek mümkün olmayacak yani. Herkes Oğuzhan gibi iyi niyetli olmayabilir, bilemeyiz. Umarım dediğin gibi olur. Da her şeyden önce umarım çocuk potansiyeline ulaşabilir. En önemlisi o.

Hafta sonu alanyanın başında çağdaş atan olmayacak.
Hafta içi göztepe ile erteleme maçınıda oynayacaklarmış.

Güzel haberler bunlar  :)

Çevrimdışı mrred

Hafta sonu alanyanın başında çağdaş atan olmayacak.
Hafta içi göztepe ile erteleme maçınıda oynayacaklarmış.

Güzel haberler bunlar  :)
2 maç ceza alırsa olmaz daha belli değil
The great gig in the sky

2 maç ceza alırsa olmaz daha belli değil

Direk kırmızı görmemiş mi :D

Direk kırmızı kart 2 maç en az :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

biri vardı 250 bin € alan adama nasıl 750 bin € veririz demişti bir başkası daha gelmeden oyuncuya çöp vasat yetersiz demişti bir hata yapınca işte montero bu demişti :)

Anlık yaşıyor bizim taraftar :)
Adamın 3-4 maçtır iyi oynuyor olması, orada 250 alırken burada 750 verilmesini açıklamaz.

Şampiyonluk hedefi olan takımın 21 yaşındaki stoperi oynama garantisiyle kiralanmasını da mantıklı kılmaz.

Montero iyi çıkarsa, eğri gemi doğru sefer olur; başka da bir şey olmaz.