Arkadaşlar bugünkü saptamalarınız eğer özeleştiriye döner ise gerçekten harika.Fazla yazmayan ama forumu sürekli takip eden benim kategorimdeki kişilerin daha az takipçi olmasının nedenlerinden en büyükleri,forumda süregelen tartışma iklimi ve forumun neredeyse ana unsuru olan sürekli sen şöyle demiştin ben böyle yapmıştım şeklindeki ikili tartışmalar ile birlikte gelen bu tartışmalarda kullanılan üslup ve düşmanca konuşma tarzıdır.Ülkenin zaten boku çıkmış,herkes herkese düşman olmuş,ekonomi bitmiş,pandemi hayatlarımızın içine etmiş.Bu ortamda bize mutluluk verebilme ihtimali olan tek şey Beşiktaş ı takip etmek için geldiğim bu forumda,tartışmanın bir parçası olmasam bile okuduğum tartışmalardaki süreklilik ve düşmanca üslup ile daha fazla gerginleşmek istemediğim için artık eskisi kadar girmek içimden gelmiyor ve benim gibi bir çok insan olduğunu hissedebiliyorum.Umarım artık şu herşeyi ben daha iyi biliyorum ve ben daha Beşiktaşlıyım temalı ikili diyalogların dozajı düşer ve diyaloglardaki üsluplar yumuşar.İnsan kalitesinin,eğitim düzeyinin ve hayat birikiminin diğerlerine göre çok daha yüksek oldugunu düşündüğüm bu forumun daha çok katılımcı ile stad inşaat dönemindeki gibi daha iyi yerlere gelmesini dilerim.