Herkes seviniyor mu cidden ?
-Sergen hoca moca değil deniyordu şuan görmüyoruz o mesajları yenilince 1-2 maç yine çıkar ortya.
-Yönetim mönetim yok orta da deniyordu şimdi yönetim iyi transferler yapmış deniyor.
-Oyuncular için aboubakar dizi yok şu oyuncu böyle x oyuncu şöyle deniyordu şimdi toz kondurulmuyor.
Kötüyken savunurken 10 kişi saldıranlar şuan köşelerine çekildiler yine 1-2 mağlubiyette köşelerinden çıkarlar oyunculara,hocalara,yönetime sallamaya başlarlar.
-Ben hala sergen hoca değil diyorum. Hala başarılı falan da değil. O kadar çok boş puan kaybettik ki hala popoyu toparlamaya çalışıyoruz ama daha yeterli değil alınmış bir başarı yok.
-Yönetim bence hala yok,fener maçında doğrandık kasımpaşa maçında da doğranıyorduk. Elimizde her an ayağını eline alabilecek bir aboubakarla ayaktayız. Forvete kesin ama kesin transfer yapmaları lazımdı. Kanatada öyle. İyi transfer yapmış diyemem ben hala.
-Aboubakar konusunda yukarıda yorumumu belirttim. Yarın öbür gün sakatlansa sakatlıktan oynayamasa (ki yüksek ihtimal sağlık raporlarına göre) herkes aynı şeyi demeye başlayacak.
Ben hala burdayım, ben kendi fikirlerimi yorumlarımı belirtiyorum. Yanıldıklarım yanlış söylediklerim oluyor, ama hiç birini kötü niyetle yapmıyorum. Ben profesyonel değilim bu işte, kendimizce yorumluyoruz. Ama burada takım kötü gitsin diye ümit eden kimse yok, eğer varsa da o Beşiktaşlı değildir zaten. Sidik yarıştırma durumu var evet, ama şöyle mesela aboubakarı çok övüp bir de aboubakar iyi bir performans gösterince normal alacağın keyiften daha fazla keyif alınıyor. Ama kimse allah kahretsin aboubakarı yönetimi hocayı falan eleştirmiştim niye iyi gidiyor falan demiyor.
Ben fener maçını hala günde 1 kere özetini izliyorum, dün kasımpaşa maçını 2-3 kez seyrettim o takım halde geri dönüşü takımdaşlık çok hoşuma gidiyor.
Hala çok eksiğimiz var, hala çok konuda eleştiririm. Ama bunları takımın iyi yöne gitmesin adına kendimce yorumlarda bulunurum. Beşiktaşlı olmak takımı desteklemek sadece bir kişi bir grubun bir şeyin yaptığı her şeyi onaylamak değil. Veya bunu yapmayanlar takıma sevinmez diye bir durum yok.