Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1633708 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı ONUR KOLCU

1 milyon tl kiradan geri çağırma bedeli. %40 hakkını geri alma bedeli değil.

1 milyon TL kiradan çağırma olayı varsa baya iyi iş

%40 fecaat bi rakam 20 falan neysede

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Alanya yenilmicek takım değil. Bakın gençler iyi çalışmış dersine. Sene başından beri uyguladığı taktiği yaptırmadı Alanya'ya.

Çevrimiçi levitate

1 milyon tl kiradan geri çağırma bedeli. %40 hakkını geri alma bedeli değil.
o işi çözmemiz lazım ya

adamlar 2 sene oynatmadı diyelim, geldi bizde formayı kaptı 20 milyona satsak alanya bişey yapmadan 8 milyonu cebe indirecek şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

boş yere kendimize pay çıkarıyoruz. son üç maç seyircili oynansa en fazla bir puan alırdık. başakşehir maçında 3-0'dan 3-2'ye geldiğinde taraftar sus pus olur, takımın direncini düşürürdü. fenerbahçe kendi evindeki maçı tribünleri sayesinde alır, yenilgi ile dönen takıma yarısı boş statta maç boyunca hakaret edilip kasımpaşa'nın galibiyetinin önü açılırdı.

bulunduğumuz durumda olumlu ya da olumsuz eleştirenlerin, takıma koşulsuz destek verenlerin ya da takımdan ümidi kesenlerin zerre etkisi yok. bu sene bir başarı sağlanırsa da o başarıda hiçbirimizin katkısı olmayacak. futbolcuların, yönetimin, teknik ekibin uğraşından pay kapmaya çalışacağız. gölge etmediğimiz için takım 10. haftada ligden kopmadı, ama biz hâlâ nasıl gölge edebiliriz diye aramızda didişiyoruz.

beşiktaş tarihinin en kötü yönetiminlerinin görüldüğü iddia ediliyorsa bu tarihinin en kötü taraftarları sayesindedir. buraya yazan hiç kimsenin beşiktaş sevgisi diğerlerinden zerre kadar fazla değil. aramızdaki çekişmeler de beşiktaş'a duyulan sevgi ya da verilen destek ile alakalı değil, dolayısıyla forum ile alakalı değil.

tüm beşiktaşlılara selam ediyorum ve burayı dağıtıyorum.

+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Alanya yenilmicek takım değil. Bakın gençler iyi çalışmış dersine. Sene başından beri uyguladığı taktiği yaptırmadı Alanya'ya.

Aynen, Alanyayi  kendi taktigiyle vurdu .. Her yerde  basti presle bogdu  Alanyayi .. Bogdu bogdu  duvara vurdu, bogdu bgdu duvara vurdu, oyle diim
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:17:49 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Erman1903

Welinton iyi bizim seviyemizde başarılı bir transfer diyen olmadı zaten.Hatası yok diyen de yok.Yapılan her transfer tutacak diye bir kural yok diyorum.

Ben sen muhabbeti yapıyorsun zeytinyağı gibi üste çıkma amacım filan yok kimse sana bir şey demeden montero bir hata yapınca işte montero bu demenden derdinin ne olduğunu anlayabiliyorum.Yada oyuncu gelmeden çöp,vasat demenden.

Ben Welinton konusunda yanıldığımı kabul ediyorum bu seferde farklı bir şeyde saldırıyorsun.Amacın ne onu çözemedim ki ?

Şimdi ben senin yanıldığın mesajları çıkartıcam böyle böyle konu kirliliği olacak insanlar ikili tartışmaları okumak zorunda değil o yüzden konuyu kapatıyorum bu konu hakkında ki son mesajım.

Çöp ile vasat aynı şey demek değil hala aynı şeyi söylüyorsun. Kaldı ki kesiciliği iyi de dedim. Bunun dışında vasat olduğu söyledim daha kaç kere belirtmem lazım acaba. Belki gözlüksüz daha iyi olur bile dedim. Ben oyuncuları her yönüyle ele alıyorum, elbette eksiklerini söyleyeceğim. Aç Rio Ave maçında bu oyuncunun yaptıklarını, fener maçında duran toplarda nasıl boş yaptığını da izle. Galibiyetten sonra gelip şunu bunu yaptı demedik. Çünkü takımda bir iyiye gidiş var gerek yok bunlara.

Galibiyetler gelince bu oyuncular süper adamlar olmuyor, öyleyse Necip bu sezon oynadığı maçlara göre degerlendirirsek Inter topçusu falan seviyesinde. Ben de kapattım konuyu ama eminim yine açarsın.

Çevrimiçi murat

monteronun gelişinde oyunculuğundan çok gelişi 250 bin alan adama 750 verilişi opsiyonu olmaması oynama şartı vs kpnuşuldu. 250 750 mevzusu da larin vs muhabbetinden eldeki roconun parasını verip ruizin bedava elden kaçırılıp üstüne kalan sözleşme bedelinin ödenmesi vs. konu oyuncunun iyi veya kötü olması değildi.

Çevrimdışı 38life

Ahmet Gülay 86 dakika sahada kaldı. Nazar değmesin gayet iyi ve olgun oynadı. Sezon içinde tekrar 11'de oynayacağı maçlar olacaktır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Takım iyi giderken sosyal medya iyidir, tersine dönerse sosyal medya kötü olur.

Bu şuan Roisierin twitterdaki mutlulukları için de geçerli bizim için de. Kimse bu sezon yapılan transferler risksiz, yüzde yüz tutacak falan demedi. Kumardı şurda 3 maç kazandık herşey güllük gülistanlık okey ama devamlılık gerektiriyor. 3 maçlık performanslar çok iyi, çok yeterli eyvallah ama bizim taaraftarımızın en büyük problemi iyiyken çok iyi kötüyken allah belasını versin moduna geçiyor.
Aynen bunu dün bende yazdim, yok necip cok iyimis, vida dönerse vida necip yapabiliriz, yada montero necip devam ederiz gibi yorumlar okuyunca gercekden şaşiriyorum. Bu defansla elinde sonunda büyük sıkîntîlar yasayacagiz ve son haftalar basit hatalarla sampiyonlukdan olursak bunun yillarca üzüntüsünü cekeriz yine. Devre arasi kesinlikle stoper alinmali, elimizdekilerin nerdeyse hepsi canli bomba. Mümkünse forvet bile alirim, güveni, welintonu yollarim, bunlar hicbir macda sana fayda saglamazlar aksine nekadar oynarlarsa okadar zarar veriyorlar. Bence kalede saglam degil, ama iyi kaleci bulmakda kolay degil, hele bu ekonomik sartlarda cok zor, o yüzden iyi defans yapip genc kalecilerimizin gelismesine destek olabiliriz, utkuda bu pontansiyeli görebiliyorum ama suan daha cok eksikleri var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi murat

o işi çözmemiz lazım ya

adamlar 2 sene oynatmadı diyelim, geldi bizde formayı kaptı 20 milyona satsak alanya bişey yapmadan 8 milyonu cebe indirecek şaka gibi
500 bine bayrampaşaya satıp 1 milyona geei alırsın :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

monteronun gelişinde oyunculuğundan çok gelişi 250 bin alan adama 750 verilişi opsiyonu olmaması oynama şartı vs kpnuşuldu. 250 750 mevzusu da larin vs muhabbetinden eldeki roconun parasını verip ruizin bedava elden kaçırılıp üstüne kalan sözleşme bedelinin ödenmesi vs. konu oyuncunun iyi veya kötü olması değildi.

Bu zamana kadar hangi oyuncu aldığı paranın altına transfer edildi ayrıca atl. Madrid ten daha doğrusu İspanya liginden adam sana kaç paraya gelecekti.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Forzabeşiktaş, ekşi sözlük ve diğer tüm sosyal medya mecralarında Beşiktaş takibini 15 yıla yakındır yaparım. Bu süreçte görüp görebileceğim her türlü rezilliği gördüm. En kötüsü ise bir menejere yakın olduğu ve hatta bunlardan çıkar sağladığı için başka menejerlerin futbolcularına yedi yirmidört küfreden onları itibarsızlaştıran sözde Beşiktaşlılardı. Forzabeşiktaş ağzına kadar bunlarla doluydu ki, bu kişiler çoğunuzun tanıdığı bildiği kişilerdi.

Futbol denilen oyunun denklemi her zaman matematik gibi olmuyor. Oyun içinde yaşanan şeylerin dinamikleri her şeyi değiştirebiliyor. Sivas'tan iki üç oyuncu alan kulüplere sene başında dünyanın en iyi kadrosunu oluşturdu diyenlerin akıl tutulmasına Beşiktaş taraftarı da  dahil oldu. Onlar organize bir şekilde bütün bir medyada algı oyunları yaparken, ligin psikolojisini belirlerken siz burada hala daha  Mensah'ı, Wellington'u eleştiriyorsunuz. Halbuki ortada iyi giden bir takım var. Bu iki oyuncu da dün 10 üzerinden 6'lık performans sergilediler ama günden güne de gelişim gösteriyorlar. Başarıya odaklanıp bunlar için biraz daha zaman yaratmak varken neden sürekli en olumsuz noktaya odaklanıp aşırı şeyler yazıyorsunuz anlamıyorum. Polyanna olmak taraftarlık değil ama doğrucu davut olmak hiç değil.

Bakın size yine söylüyorum bu sözlerinize de pişman olacaksınız. Mensah ve Wellington da çok iyi katkı verecek, özellikle Wellington.. Siz tosic ibretini unutmuşsunuz. Geldiğinde ve ilk haftalarda yazılan şeyleri burda yazsam muhtemelen utancımızdan yerin dibine gireriz. Tahminim odur ki Wellington hususunda da yine iyi bir ders alacaksınız.

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:43:59 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi levitate

500 bine bayrampaşaya satıp 1 milyona geei alırsın :D
tam bir fb hareketi
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Bu zamana kadar hangi oyuncu aldığı paranın altına transfer edildi ayrıca atl. Madrid ten daha doğrusu İspanya liginden adam sana kaç paraya gelecekti.
tamam işte roco kaça oynuyordu larin kaça oynuyordu muhabbeti yapıldı. karşılık olarak montero da 250 ye oynuyordu 2. ligde niye 750 ye alındı dendi.eski yönetim yapınca olmaz yeni yönetim yapınca türkiye rayici böyle deniyor.
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2020, 15:33:04 MURAT ]

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bizim Kasimpasa macina dair guzel bir analiz-yorum yazisi birakalim suraya...   http://arsiv.mackolik.com/Haber/221597/YORUM-Besiktas-hem-kazaniyor-hem-de
Yorgo

Çevrimdışı 38life

+1903 haklisin.  Ufaktan bı sıdık yarıstırma  soz konusu maalesef evet., ama o diil de , ben de  Rosieri  savunurken herkes  gomuyordu kendimi  oyle  yalniz  hissetmistim ki  :D  bak  simdi ben hakli ciktim ama   :biggrinking: evet nerede kalmsitik,  lutfen sidik yaristirmayalim dirdum  :kop:  Ahaa  Gencelr  2 yapti .. Alany a cok etkisiz bugun, Gencelr  ii kapatti  presle ..

İnsanın öngörüleri doğru çıktığında mutlu olması ve övünmesi son derece normal ve insanidir. Ama başkalarının öngörüleri yanlış çıktığında onu aşağılamak, köşeye sıkıştırmaya çalışmak, itibar cellatlığı yapıp yanlış öngörülerini diğer üyelerin gözlerine sokmaya çalışmak, bir de bunlar yetmezmiş gibi kötü niyetle, takımı sevmemekle suçlamak. İşte bunlar ne normaldir, ne insanidir, ne de iyi bir insana yakışan işlerdir.

Çevrimdışı ERAY G

Peşin peşin söyleyeyim, katı defans yapan takımlara karşı zorlanacağız...  hemen takım kötü yaftası yapıştırmamak lazım. Bizim takım oynamak isteyen bir takım, oyanamak isteyene karşı her türlü oynarız.  Dün son dakikadaki gol gelmeseydi çok büyük ihtimal takımdan memnun olunmayacaktı.

@Egos , güzel yazı... 

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Firatic/status/1335181509406363648

çok para değilmiş hallolur

ama kendi yetiştirdiğimiz oyuncuya para vermek garip bir his
Real Madrid casemiro yu o şekilde aldı bildiğim kadarı ile.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

o işi çözmemiz lazım ya

O işi çözemeyiz de anca şunu yapabilir. Rıdvan'ın avrupa hayali var. Dün akşam maç sonunda da bunu dile getirdi, sürekli dile getiriyor. Eğer ilk 11'de bir kaç sezon geçirir ve teklif gelirse muhtemelen yolcu olur. Ahmet Gülay da beklenen gelişimi gösterirse o mevkii'yi Ahmetle doldururuz ve uzun yıllar satmadan ilk 11 veya yedek olarak oynatırız.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tamam işte roco kaça oynuyordu larin kaça oynuyordu muhabbeti yapıldı. karşılık olarak montero da 250 ye oynuyordu 2. ligde niye 750 ye alındı dendi.eski yönetim yapınca olmaz yeni yönetim yapınca türkiye rayici böyle deniyor.

250 alan rocoya 1.5 100 alan ların e 1.8 verilmiş. Ne gereksiz tartışmalar.

Eski yönetim sıçana kadar her şey iyiydi. Sürekli bi savunma gereksinimi hoş işler değil yani.

2. lig de kiralık olması atl Madrid oyuncusu olduğunu değiştirmez.

Halâ eski yönetim savunuyor olabilmek gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. İyiyse iyidir kötüyse gider₁. Bu her Yönetim için geçerlidir

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Herkes seviniyor mu cidden ?

-Sergen hoca moca değil deniyordu şuan görmüyoruz o mesajları yenilince 1-2 maç yine çıkar ortya.
-Yönetim mönetim yok orta da deniyordu şimdi yönetim iyi transferler yapmış deniyor.
-Oyuncular için aboubakar dizi yok şu oyuncu böyle x oyuncu şöyle deniyordu şimdi toz kondurulmuyor.

Kötüyken savunurken 10 kişi saldıranlar şuan köşelerine çekildiler yine 1-2 mağlubiyette köşelerinden çıkarlar oyunculara,hocalara,yönetime sallamaya başlarlar.

-Ben hala sergen hoca değil diyorum. Hala başarılı falan da değil. O kadar çok boş puan kaybettik ki hala popoyu toparlamaya çalışıyoruz ama daha yeterli değil alınmış bir başarı yok.
-Yönetim bence hala yok,fener maçında doğrandık kasımpaşa maçında da doğranıyorduk. Elimizde her an ayağını eline alabilecek bir aboubakarla ayaktayız. Forvete kesin ama kesin transfer yapmaları lazımdı. Kanatada öyle. İyi transfer yapmış diyemem ben hala.
-Aboubakar konusunda yukarıda yorumumu belirttim. Yarın öbür gün sakatlansa sakatlıktan oynayamasa (ki yüksek ihtimal sağlık raporlarına göre) herkes aynı şeyi demeye başlayacak.

Ben hala burdayım, ben kendi fikirlerimi yorumlarımı belirtiyorum. Yanıldıklarım yanlış söylediklerim oluyor, ama hiç birini kötü niyetle yapmıyorum. Ben profesyonel değilim bu işte, kendimizce yorumluyoruz. Ama burada takım kötü gitsin diye ümit eden kimse yok, eğer varsa da o Beşiktaşlı değildir zaten. Sidik yarıştırma durumu var evet, ama şöyle mesela aboubakarı çok övüp bir de aboubakar iyi bir performans gösterince normal alacağın keyiften daha fazla keyif alınıyor. Ama kimse allah kahretsin aboubakarı yönetimi hocayı falan eleştirmiştim niye iyi gidiyor falan demiyor.
Ben fener maçını hala günde 1 kere özetini izliyorum, dün kasımpaşa maçını 2-3 kez seyrettim o takım halde geri dönüşü takımdaşlık çok hoşuma gidiyor.

Hala çok eksiğimiz var, hala çok konuda eleştiririm. Ama bunları takımın iyi yöne gitmesin adına kendimce yorumlarda bulunurum. Beşiktaşlı olmak takımı desteklemek sadece bir kişi bir grubun bir şeyin yaptığı her şeyi onaylamak değil. Veya bunu yapmayanlar takıma sevinmez diye bir durum yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Peşin peşin söyleyeyim, katı defans yapan takımlara karşı zorlanacağız...  hemen takım kötü yaftası yapıştırmamak lazım. Bizim takım oynamak isteyen bir takım, oyanamak isteyene karşı her türlü oynarız.  Dün son dakikadaki gol gelmeseydi çok büyük ihtimal takımdan memnun olunmayacaktı.

@Egos , güzel yazı...

Katı savunma yapan takımlar için acilen Oğuzhan llajic g.töre nin bu takıma formda şekilde monte olmaları lazım. O zaman aşamsyacağımız savunma kalmaz

Çevrimdışı Erman1903

İnsanın öngörüleri doğru çıktığında mutlu olması ve övünmesi son derece normal ve insanidir. Ama başkalarının öngörüleri yanlış çıktığında onu aşağılamak, köşeye sıkıştırmaya çalışmak, itibar cellatlığı yapıp yanlış öngörülerini diğer üyelerin gözlerine sokmaya çalışmak, bir de bunlar yetmezmiş gibi kötü niyetle, takımı sevmemekle suçlamak. İşte bunlar ne normaldir, ne insanidir, ne de iyi bir insana yakışan işlerdir.

Helal +1903

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

+1903
Karşıdakini bir düşman gibi göstermek çok yanlış. Karşıt fikirli insanı dışlamak çok yanlış. Eğer gerçekten karşıdaki kişi Beşiktaşlı değil veya Beşiktaşın "iyiliğini" gerçekten istemiyorsa bunu forum yönetimi halleder. Ama karşıdaki kişi Beşiktaş'ın "iyiliğini" farklı yollarda belirtiyorsa, bu konuda oturulup konuşulur, yine de ikna edilemiyorsa saygı duyulur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

-Ben hala sergen hoca değil diyorum. Hala başarılı falan da değil. O kadar çok boş puan kaybettik ki hala popoyu toparlamaya çalışıyoruz ama daha yeterli değil alınmış bir başarı yok.
-Yönetim bence hala yok,fener maçında doğrandık kasımpaşa maçında da doğranıyorduk. Elimizde her an ayağını eline alabilecek bir aboubakarla ayaktayız. Forvete kesin ama kesin transfer yapmaları lazımdı. Kanatada öyle. İyi transfer yapmış diyemem ben hala.
-Aboubakar konusunda yukarıda yorumumu belirttim. Yarın öbür gün sakatlansa sakatlıktan oynayamasa (ki yüksek ihtimal sağlık raporlarına göre) herkes aynı şeyi demeye başlayacak.

Ben hala burdayım, ben kendi fikirlerimi yorumlarımı belirtiyorum. Yanıldıklarım yanlış söylediklerim oluyor, ama hiç birini kötü niyetle yapmıyorum. Ben profesyonel değilim bu işte, kendimizce yorumluyoruz. Ama burada takım kötü gitsin diye ümit eden kimse yok, eğer varsa da o Beşiktaşlı değildir zaten. Sidik yarıştırma durumu var evet, ama şöyle mesela aboubakarı çok övüp bir de aboubakar iyi bir performans gösterince normal alacağın keyiften daha fazla keyif alınıyor. Ama kimse allah kahretsin aboubakarı yönetimi hocayı falan eleştirmiştim niye iyi gidiyor falan demiyor.
Ben fener maçını hala günde 1 kere özetini izliyorum, dün kasımpaşa maçını 2-3 kez seyrettim o takım halde geri dönüşü takımdaşlık çok hoşuma gidiyor.

Hala çok eksiğimiz var, hala çok konuda eleştiririm. Ama bunları takımın iyi yöne gitmesin adına kendimce yorumlarda bulunurum. Beşiktaşlı olmak takımı desteklemek sadece bir kişi bir grubun bir şeyin yaptığı her şeyi onaylamak değil. Veya bunu yapmayanlar takıma sevinmez diye bir durum yok.

Aynen Sergen hoca falan değil.