Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626223 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimiçi tolga1903

Ya her şeyi geçtim böyle adice bir hakem yönetimine karşı alınan galibiyetin tadı çok başkaymış. Hakemi ancak onbeş yılda bir yenebiliyoruz ama tadı da muazzam oluyor

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Sinan23

arkadaki taktikler dikkatimi çekti hmm

Set piece çalışması. Kornerler.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya her şeyi geçtim böyle adice bir hakem yönetimine karşı alınan galibiyetin tadı çok başkaymış. Hakemi ancak onbeş yılda bir yenebiliyoruz ama tadı da muazzam oluyor

Benim asıl merak ettiğim 10 kişi kalmasak ne oalcaktı :D

10 kişi kaldık 2  gol daha attık maç farka gidecek hakem tutustu :D  :evillol:

Çevrimdışı Erman1903

yanılıyorsun zaman haklı çıkartıyor çıkartmaya devam edecek.

Sen oyuncu gelmeden vasat çöp demiştin alt yapıdan çıkmış hiç izlemediğin bir oyuncu için neyse önemli değil zaman her şeyin ilacıdır  :tabe:

Bana göre vasat oyuncu, yeterince izledim merak etme. Yerli oyuncular var ondan daha iyi, yabancıyı da yarı fiyatına bonservisiyle bulursun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Benim asıl merak ettiğim 10 kişi kalmasak ne oalcaktı :D

10 kişi kaldık 2  gol daha attık maç farka gidecek hakem tutustu :D  :evillol:

Bu hakemin pesinin bırakılmaması lazım. Yeni girdi piyasaya direk kafasını ezmemiz gerek bir daha maçlarımızda görmek istemiyorum bu herifi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Umarım devre arasında planlarımız hazırdır.
Aslında kadromuz kötü değil sadece nokta atışlara ihtiyacımız var.
Abo gibi, Ghezzal gibi 3 tane oyuncu alsak güzel şeyler olabilir.
Salatliklar, kart cezalari, oyuncu degisikleri falan olmasa rahat sampiyon oluruz :D, ama 11 adam yetmiyor iste, kadro derinligimiz yok, yoksa en iyi 11imiz kesinlikle tr ligine cok rahat yeter.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı leylileyli

Bu arada ben bunu anlamadim sezon başlar başlaması bazı "Besiktas"lar haksiz negatif birsürü yorumlar gördük oyunculara ve Sergen Yalçına, simdik niye hiç birşeyler yazmıyorlar bir pozitif birşey yok mu?
Sergen hocaya ve yeni gelen oyunculara yaptıkları haksiz yorumlar hepsi tersi çıktı bu kadar egoluk olmaz...

Bu arada ben bunu anlamadim sezon başlar başlaması bazı "Besiktas"lar haksiz negatif birsürü yorumlar gördük oyunculara ve Sergen Yalçına, simdik niye hiç birşeyler yazmıyorlar bir pozitif birşey yok mu?
Sergen hocaya ve yeni gelen oyunculara yaptıkları haksiz yorumlar hepsi tersi çıktı bu kadar egoluk olmaz...

+1903

Çevrimiçi Samet Demir

Şimdi bunları düşünmeye gerek yok. Bu güzel günün tadını çıkartmak lazım.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

haksız değil ama çok zor durumlarda kaldık savunduk.

Anı yaşamamak lazım geleceğe bakmak lazım ön görüşü yüksek olmak lazım yargısız infaz yapmamak lazım diye uzar gider.

Sende haklısın ama o da haklı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi mayguntr

Umarım bundan sonra Rıdvan oynar  :tabe:

https://twitter.com/Besiktas10line/status/1333146800769929224
Ben de umarim oynar, defansif olarak cok cok iyi oynadi bence, ofans olarak da yetenekleri var ama gelistirmesi lazim kendini, ozellikle orta konusunda.

Ama ceza sahasi icinde cok buyuk bir hata yapti, ceza sahasi icinde, tehlikeli yerderler oyle islere girmemesi lazim.

Çevrimiçi Samet Demir

haksız değil ama çok zor durumlarda kaldık savunduk.

Anı yaşamamak lazım geleceğe bakmak lazım ön görüşü yüksek olmak lazım yargısız infaz yapmamak lazım diye uzar gider.

Sende haklısın ama o da haklı :)
Haksız demedim de. Mutluluğumuzu katlamamız lazım bugün. Yarın konuşulur o mevzular :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı leylileyli

Haklisiniz ama çok alkı ve yalan yorumları savunduk ki içimi dökmek istedim.
Geleceğimiz çok ışıklı görünüyor umarım yönetimden oyunculara herkez kendini daha da geliştirir.

Çevrimdışı 38life

Çoktan ilk 11'e monte edilmesi gerekiyordu. Sergen Hoca boşuna N'sakalada ısrar etti. Wellinton ısrarı da boşa. Necip'in Wellinton'dan daha faydalı, daha az zararlı olduğunu defalarca gördük.
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2020, 23:44:16 38life ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haklisiniz ama çok alkı ve yalanlar yorumları savunduk ki içimi dökmek istedim.
Geleceğimiz çok ışıklı görünüyor umarım yönetimden oyunculara herkez kendini daha da geliştirir.
Bugün sevinelim yarın gelin beni eleştirin  :D Ama ben razıyım haksız çıkmaya. Beşiktaş şampiyon olsun da  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı celiker1

Hücumda "hata yapacağım" diye hiç risk almıyor.Defansif anlamda ilk günden beri hep başarılı ama hücum sıfır! Hücum katkısı yapabilecek yeteneğide var.Bir asist-gol özgüven getirecektir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı leylileyli

Ridvan çok güven veriyor. Bir ara top Ferdi deydi Ridvan çalım atmaya çalıştı. Küçük kardeşime gülerek söyledim "haydi bakalım geçde görelim".
Nerden nereye. Otaban Canerden Maldini Ridvana.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakemi de yenerek kazanmak, daha da büyük bir gurur kaynağı.

Kadıköy'de seyirciden çekinip adilik yapıyorlar sanıyorduk, seyircisiz maçta bile bunları yaptılar.

Ama böylesi daha iyi oldu, mazaretleri de yok artık.