milli araya girerken iyi bir fırsat oluşmuş durumda aslında ancak; şunu getirelim diyebileceğim tek isim bilmiyorum
Bu bizim dememizle olmaz zaten.Hani olmamalı.
Bizim 4 yıldır sorun saha içinde değil ki ? Önce bu bir görülsün.Sorunlar başladığından beri 3 yönetim değişti,gidişat değişmedi.Ben şu an içine girdiğimiz dönemi 2000-2011 dönemindeki sürece girdik gözüyle bakıyor izliyorum.Ne oluyordu o dönemler ? Teknik adamlar değişip duruyordu.O gelsin bu gitsin...Ertuğrul Sağlam geldi o yapamadıktan sonra zaten benim eski oyunculardan şu gelsin diyeceğim adam kalmamıştı.Ertuğrul geldiğinde çok daha dinamik ,gelecek vaat eden bir görüntüsü vardı üstelik.
Biz Şenol hoca varken yapacaktık bugünlerin planını.Hoca gidecekse gitmeliydi kalacaksa etrafımız temizlenmeliydi.Hiç biri olmadı.Plan yapıldı mı ? Hayır.Sonra yeni yönetim geldi.Planı var mıydı ? Hayır.Nasıl bir teknik adam ,nasıl bir oyun ve oyuncu grubu olmalı hiç belli değil.Sergen şimdi gidecekse yerine gelecek adamdan ne isteyeceğiz ? 5 teknik adam belirliyorsun ama her biri farklı özellikli oluyor.Bu olmaz işte.Forvet bakıyorsun yine aynı.

Gerçi bu sorun sadece bizim takımda değil genel olarak ülkenin sorunu.
Sergen kalacaksa ,gidecekse plan dahilinde olmalı.Yoksa Sergen gider X gelir o gider Y gelir..Bizim normalimiz bu.O 2 sezonki durumlar değil.