Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626643 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı cursedofdragon

Onumuzde ki 4 haftalık fikstür

Şu fikstürden 0 (Sifir) puan ile çıkarsak ben sasirmam , siz şaşırırmısınız ?

"0".

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://twitter.com/blstonejk/status/1324787497042354177

@kahyaoglueren @AigleBordeaux favori sol bekimiz yardırıyor
Ben saymayi biraktim artık. Rakip nsakala her top aldığında 2 kişilik bölgesel baskıyla top kazandılar. Ve biz ısrarla o bölgeden denedik.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bu takım ilk 5'i bırak ilk 8'e bile giremeyebilir. Takım kötü hoca kötü yönetim kötü nereden tutsan elinde kalıyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu takım ilk 5'i bırak ilk 8'e bile giremeyebilir. Takım kötü hoca kötü yönetim kötü nereden tutsan elinde kalıyor.

+1903

Kolay fikstürden çıkılan sonuçlara bak.
Zor fikstür şimdi başlıyor başakşehiri gssi fbsi falan.

Çevrimdışı mellfred

bünyamin gezer: ersin’in pozisyonunda faul bile yok

Çevrimdışı mellfred

ersin'i gömüyor aga sen dedin kaleci istemiyorum ersin'e güveniyoruz diye ee?
19 yaşındaki çocuğa yıktı mağlubiyeti
geçen sezon da oyun içinde bir hata yaptı diye anında  rıdvan’ı oyundan almıştı.

Çevrimdışı murat baltacı

Bı saatten sonra Kadıköy'e Sergen hoca ile gidersek hezimet olur. takım şuan bitik hocada üzerine tüy dikti başakşehir maçı puan kaybı olursa sağlam bir yenilik şart.

Nsakala yerine Rıdvan oynamalı aksi durumun izahı olmaz. (...) ersin yerinede kaleci şart. Wenilton ve vida yerine alt yapıdan bir stoper oynasin daha kötü olamaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bı saatten sonra Kadıköy'e Sergen hoca ile gidersek hezimet olur. takım şuan bitik hocada üzerine tüy dikti başakşehir maçı puan kaybı olursa sağlam bir yenilik şart.

Nsakala yerine Rıdvan oynamalı aksi durumun izahı olmaz. (...) ersin yerinede kaleci şart. Wenilton ve vida yerine alt yapıdan bir stoper oynasin daha kötü olamaz.
Güzel söylüyorsun da Sergen hocanın yeri garanti değilse yönetimin yeri garanti mi? Sergen'in savunması olmadan yönetim ne kadar dayanabilir? Bu soruları sorup cevap verince insanın canı sıkılıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/nocontextjk/status/1324837322026848260

geçen sene ismi bizimle geçerken. “bu elemanın el kol koordinasyon sıkıntısı var” yazdım
eleman ergen irisi sanki
hani vücûd hızlı büyümüş de beyin bunu idrak etmemiş olur, ergen çocuklar saklar olur. bizimkisi tam o

Çevrimdışı mellfred

milli araya girerken iyi bir fırsat oluşmuş durumda aslında ancak; şunu getirelim diyebileceğim tek isim bilmiyorum

Çevrimdışı yoruk

milli araya girerken iyi bir fırsat oluşmuş durumda aslında ancak; şunu getirelim diyebileceğim tek isim bilmiyorum
Bu bizim dememizle olmaz zaten.Hani olmamalı.
Bizim 4 yıldır sorun saha içinde değil ki ? Önce bu bir görülsün.Sorunlar başladığından beri 3 yönetim değişti,gidişat değişmedi.Ben şu an içine girdiğimiz dönemi 2000-2011 dönemindeki sürece girdik gözüyle bakıyor izliyorum.Ne oluyordu o dönemler ? Teknik adamlar değişip duruyordu.O gelsin bu gitsin...Ertuğrul Sağlam geldi o yapamadıktan sonra zaten benim eski oyunculardan şu gelsin diyeceğim adam kalmamıştı.Ertuğrul geldiğinde çok daha dinamik ,gelecek vaat eden bir görüntüsü vardı üstelik.
Biz Şenol hoca varken yapacaktık bugünlerin planını.Hoca gidecekse gitmeliydi kalacaksa etrafımız temizlenmeliydi.Hiç biri olmadı.Plan yapıldı mı ? Hayır.Sonra yeni yönetim geldi.Planı var mıydı ? Hayır.Nasıl bir teknik adam ,nasıl bir oyun ve oyuncu grubu olmalı hiç belli değil.Sergen şimdi gidecekse yerine gelecek adamdan ne isteyeceğiz ? 5 teknik adam belirliyorsun ama her biri farklı özellikli oluyor.Bu olmaz işte.Forvet bakıyorsun yine aynı. :evillol: Gerçi bu sorun sadece bizim takımda değil genel olarak ülkenin sorunu.

Sergen kalacaksa ,gidecekse plan dahilinde olmalı.Yoksa Sergen gider X gelir o gider Y gelir..Bizim normalimiz bu.O 2 sezonki durumlar değil.

Çevrimdışı doganay

bu nskala'ya amma sallanmis , adam dengesini kaybedip duserek topu taca kacirmis gorende gol yedek falan sanacak, topu taca cikardi aman buyuk olay. Ona gelene kadar takim bir gol pozisyonuna giremiyor. Kaliteli birseyler yapacak adam yok ortada

Çevrimdışı tangaz

Cok acimasiz elestiriyorsunuz. Momentum bizde degil bunu kabul etmek lazim. Bu sene Fenerbahce seviyesinde Takim kuramadik ama sorun Sergen degil. Sabirli olunmali. Sergen Hocaya 2-3 sezon daha zaman taninmali. Yoktan var etmek kolay degil.

+1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Siz Sergen'e efsane dediğiniz için Sergen efsane olmuyor beşiktaş taraftarı. Metin Tekin'in bunla ilgili çok güzel bir açıklaması vardı.
"Efsane olan Beşiktaştır."

pepdullahda aynı dili kullanırdı aidiyet duygusundan yoksun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Futbolculuk ve teknik direktörlük ayrı şeyler. Bunları birbirindn ayırıp değerlendirme yapmak lazım. Sergen'i eleştirirken kimse futbolculuğunu eleştirmiyor ya da efsane değil demiyor. Teknik direktörlüğü değerlendiriliyor. Şu anda vasat bile değil. Çağdaş Atan sonrası pili bitmiş gibi görünüyor.

Tamer Tuna sonrası da Şenolun pili bitmişti di mi  :tabe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tamer Tuna sonrası da Şenolun pili bitmişti di mi  :tabe:
O zaman da bu tarz yorumlar yapılıyordu. Ancak o zaman Tamer Tuna gittiği yerde başarılı olduğu söylenemezdi. Çağdaş Atan'ın Alanyaspor ile lider olduğu gerçeği var karşımızda. Ayrıca kaç haftadır Sergen'in sahaya çıkan on birler ve oyuncu değişiklikleri de tartışılıyor. Bunları dikkate alırsak bu yorumun yapılması çok normal  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Futbolculuğunda efsane miydi o da tartışılır da neyse. Efsane adamda istikrar olur. Doğrudan şampiyonluk katkısı verdiği sadece 1 sene var.
Bu efsane arama bir efsaneye dayanma kolaycılığını bir kenara bırakmak lazım. Bunlar bizi bir yere getirmez. TD lükte ise herhangi bir başarısı bize gelene kadar yoktu. Hangi liyakatı ile bize geldi onu da anlamadım

adam 23-24 yaşında gönderildi bizde değilken nasıl şampiyon yapacaktı bizi? 94-95 şampiyonluğunda nasıl katkısı yoktu tuzluk kontenjanından mı 15 gole katkı yaptı? ertesi sene Rasim hocamın şampiyonluğunun nasıl çalındığı ortada himmetçi₁ geyseliler tarafından o sezonda 15 gole katkısı vardı maşallah ne skorer tuzlukmuş  zaten sonra gönderildi 100. sene geldi sergen attı şampiyonluk geldi 101.sene yapılan operasyonu nasıl göz ardı ediyorsun??? avcı efendi hangi liyakatla geldiyse onun 5 katı liyakata sahiptir en azından sonsuz olanaklarla hep kaybeden bir loser değildi.

Çevrimdışı tangaz

bünyamin gezer: ersin’in pozisyonunda faul bile yok

ve bizim çok bilen taraftarlarımız saat 22den beri hoca gömmekle meşgul elin renklileri bile faul değil ne kırmızısı derken bunu yapıyorlar hemde  :claps:

müstehak walla

Çevrimdışı mrred

pepdullahda aynı dili kullanırdı aidiyet duygusundan yoksun
Taraftara orta parmak gösteren sergenin mi aidiyeti yüksek ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

bu nskala'ya amma sallanmis , adam dengesini kaybedip duserek topu taca kacirmis gorende gol yedek falan sanacak, topu taca cikardi aman buyuk olay. Ona gelene kadar takim bir gol pozisyonuna giremiyor. Kaliteli birseyler yapacak adam yok ortada

:claps:

kesinlikle doğru vidanın yedirdiği gol ortada takımda santrafor yok abubakarı gören varmıydı dün? takımın atanı yok tutanı kötü yok ensakala yok sergen yok şu yok bu napacak sergen sahaya çıkıp önce araya bırakıp sonra kendi pasına koşup gol mü atacak? yönetimin beceriksizliğinin faturasını ödüyor. başkan kendi itiraf etti hocanın istediği transferleri yapamadık diye.

bir kilo santrafor bin ayıp örter

Çevrimdışı murat

sorun sergende değil bence ama bir üst akıl eksikliği var.

Çevrimdışı tuncaboylu

ligden kopmadık sadece hedef değiştirdik.
Geçen sene de kopmuştuk ama hiç böyle demiyordunuz.

Bu kadar çifte standart olmaz.

Eski yönetim de şöyle böyleydi.

Çevrimdışı tangaz

Taraftara orta parmak gösteren sergenin mi aidiyeti yüksek ?

kaba etinin üstüne oturup göbeğini kaşıdığı yerden 35 milyonu cukkalama derdi olmayan biri ise evet tribün önünden geçerken sende bende bir başkamızında anasına avradına sövseler herkes benzer eylemler yapar bu aidiyetin tanımı değil bunu sende bilirsin