Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1626892 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı 38life

Bu yönetim ve hoca kendi futbolcuları hakkında medya önünde nasıl bu kadar kolay atıp tutabiliyorlar ya. Anlamıyorum. Futbol dünyasında genel olarak böyle bir değişim var da bizim mi haberimiz olmadı?

Ayrıca Senin derdin transfer ettirdiğin oyuncuların iyi olduğunu kanıtlamak demek ki. Beşiktaşın puan kazanması değil demek ki. N'sakala ısrarın ortada, sezon başından beri saçma sapan anlamsız oyuncu değişiklikleri ortada. Şu maçta 90 dakika boyunca ofansif orta saha olarak Atibayı oyunda tutuyorsun. 45'de Oğuzhanı çıkarıyorsun hemde adam iyi günündeyken. Wellinton bir iki hafta hücumda iyi hareketler yaptı diye ne bu hava ya? Yok "bilmeden konuşmasınlar, herkes işine baksın" falan. Senin kafanın içinde Beşiktaşın saha içindeki sorunlarını çözmek mi var yoksa transfer ettirdiğin oyuncuları eleştirenler karşısında haklı çıkma hırsı mı var? Neyle dolu kafanın içi?

Çevrimiçi levitate

ersin'i gömüyor aga sen dedin kaleci istemiyorum ersin'e güveniyoruz diye ee?
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

baskı yemeye başlayan herkes saçmalıyor
Daha baskı mı yedi? Maçları seyircisiz oynuyor geldiğinden beri. Seyirci olsa demek kaçıp gidecek  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

ersin'i gömüyor aga sen dedin kaleci istemiyorum ersin'e güveniyoruz diye ee?
Oyuncu ilişkileri iyiymiş. Gençlere süre veriyormuş. Hepsi hikaye...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Utku top tutabiliyor mu acaba?
Bu maçta hiç tuttuğunu görmedim hep sektirdi.

Çevrimiçi levitate

Daha baskı mı yedi? Maçları seyircisiz oynuyor geldiğinden beri. Seyirci olsa demek kaçıp gidecek  :money:
uzaktan baskı o :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Onumuzde ki 4 haftalık fikstür

Şu fikstürden 0 (Sifir) puan ile çıkarsak ben sasirmam , siz şaşırırmısınız ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu değişimi getirecek fikstür olur. Zaten şimdiden gitmeye niyetlenmiş, ne dediğini ve yaptığını bilmeyen bir teknik direktör var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Bu yönetim ve hoca kendi futbolcuları hakkında medya önünde nasıl bu kadar kolay atıp tutabiliyorlar ya. Anlamıyorum. Futbol dünyasında genel olarak böyle bir değişim var da bizim mi haberimiz olmadı?

Ayrıca Senin derdin transfer ettirdiğin oyuncuların iyi olduğunu kanıtlamak demek ki. Beşiktaşın puan kazanması değil demek ki. N'sakala ısrarın ortada, sezon başından beri saçma sapan anlamsız oyuncu değişiklikleri ortada. Şu maçta 90 dakika boyunca ofansif orta saha olarak Atibayı oyunda tutuyorsun. 45'de Oğuzhanı çıkarıyorsun hemde adam iyi günündeyken. Wellinton bir iki hafta hücumda iyi hareketler yaptı diye ne bu hava ya? Yok "bilmeden konuşmasınlar, herkes işine baksın" falan. Senin kafanın içinde Beşiktaşın saha içindeki sorunlarını çözmek mi var yoksa transfer ettirdiğin oyuncuları eleştirenler karşısında haklı çıkma hırsı mı var? Neyle dolu kafanın içi?
30000 kişi karşıladı yahu
taraftarın istediği oldu. Bize laf düşmez...
Beşiktaşın sahibi taraftarmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hocanın maç sonu açıklamaları skandal.
Koca Beşiktaş takımı welingtona kaldıysa ... Yahu takım welington varken de gol yiyordu. Ben anlamadım hoca ne anlatmaya çalışıyor
The great gig in the sky

Çevrimiçi Akil Emre

Ben eskaza fark yemekten çekiniyorum, gerçekten galip gelme umudum az. İşin kötüsü bukadar rezilliğe rağmen ne yönwtim ne de teknik kadroda görevi bırakm yok. Acaba bekledikleri tarihi fark yeyip öylemi gemiyi terk etmek.
Son olarak ben büyük takım taraftarıyım , Beşiktaş hiçbir branşta genç yetiştirme amacıyla yola çıkamaz hedef şampiyonluktur, şampiyonlukta yıldız oyuncularla gelir, anadoludan gelen ucuz yollu oyuncularla değil.

Çevrimdışı almanci

Cok acimasiz elestiriyorsunuz. Momentum bizde degil bunu kabul etmek lazim. Bu sene Fenerbahce seviyesinde Takim kuramadik ama sorun Sergen degil. Sabirli olunmali. Sergen Hocaya 2-3 sezon daha zaman taninmali. Yoktan var etmek kolay degil.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Cok acimasiz elestiriyorsunuz. Momentum bizde degil bunu kabul etmek lazim. Bu sene Fenerbahce seviyesinde Takim kuramadik ama sorun Sergen degil. Sabirli olunmali. Sergen Hocaya 2-3 sezon daha zaman taninmali. Yoktan var etmek kolay degil.
2-3 sene mi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Ben eskaza fark yemekten çekiniyorum, gerçekten galip gelme umudum az. İşin kötüsü bukadar rezilliğe rağmen ne yönwtim ne de teknik kadroda görevi bırakm yok. Acaba bekledikleri tarihi fark yeyip öylemi gemiyi terk etmek.
Son olarak ben büyük takım taraftarıyım , Beşiktaş hiçbir branşta genç yetiştirme amacıyla yola çıkamaz hedef şampiyonluktur, şampiyonlukta yıldız oyuncularla gelir, anadoludan gelen ucuz yollu oyuncularla değil.

Şampiyonluklar aslında Yıldız asker karmasıyla oluyor.
Kalede Tolga
Sağbekte Serdar Beck
Solbekte İsmail
Tandemde Ersan
İlerde Gomez ve Sosa
ile şampiyon olduk. Türkiye'de şampiyonluklar "asker yıldız" karmasıyla oluyor. Askerler genelde "türk" olursa daha iyi. Takımda en az 5 6 tane banko oynayan aidiyeti yüksek Türk olması şart
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

Sergen hoca ne yaptığını bilmiyor bu gidişi hayra alamet değil wellinton çıktı gördük falan hayırdır Beşiktaş kaybetmiş sene başından beri 3 4 gol yiyip duruyoruz konumuz wellinton mu oldu hoca kendine bakması lazım ısrarla bakmıyor maçı çift ön libero ile bitiriyoruz diyeceklerim bu kadar

Çevrimdışı mrred

Oyunu salt oyuncularla okumamak lazım. O zaman en zengin takım en iyi oyuncuları alır ve şampiyon olur. Fakat öyle olmuyor. Fener bizim ilk şampiyon olduğumuz sezon baya pahalı takım kurmuştu fakat biz "oyunla" şampiyon olduk 205-2016 sezonunda
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizden zaman istedi de vermedik mi? Kendisi demedi mi genç oyuncuya ihtiyacım yok daha fazla; ben şampiyonluğa oynayacak kadro istiyorum diye. O zaman bu eleştirileri hak ediyor demek. Sabır değil şampiyonluk yarışı oyunu bekliyoruz. Şu anda eleştiriler az bile. Herkes bu seneyi çoktan kayıp ilan ettiği için yumuşak davranıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Siz Sergen'e efsane dediğiniz için Sergen efsane olmuyor beşiktaş taraftarı. Metin Tekin'in bunla ilgili çok güzel bir açıklaması vardı.
"Efsane olan Beşiktaştır."
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Siz Sergen'e efsane dediğiniz için Sergen efsane olmuyor beşiktaş taraftarı. Metin Tekin'in bunla ilgili çok güzel bir açıklaması vardı.
"Efsane olan Beşiktaştır."
Futbolculuk ve teknik direktörlük ayrı şeyler. Bunları birbirindn ayırıp değerlendirme yapmak lazım. Sergen'i eleştirirken kimse futbolculuğunu eleştirmiyor ya da efsane değil demiyor. Teknik direktörlüğü değerlendiriliyor. Şu anda vasat bile değil. Çağdaş Atan sonrası pili bitmiş gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şenol hoca içinde söyledim Avcı içinde söyledim ve Sergen hoca içinde söyledim. Gerçi sergen hoca için söylediklerimi burda dile getiremedim o zamanda askerdeydim foruma giremiyordum ama eksikse eksik diyeceksin. Şenol hocada çıkıp şu şu mevkilerim eksik diyemedi mırın kırın etti avcı da öyle sergen de öyle. Yok kalecilerim iyi falan. Tamam bu da yöntem ama yapmayın beceriksiz yönetimi korumak için yapmayın bunları. Hadi diyelim yaptınız sonra gidipte dalga geçer gibi kaleci falan veya şenol hocanın avcının dediği gibi yönetime bu konuda eleştiriler sunamazsınız. Ha yönetim bu konuda yüzde yüz suçlu.

Ayrıca burada herkes sergen gelince sergen dobra adamdır kardeşim pat pat pat söyler dedi e hani dobralığı ??? Geçen sene ilk yapılması gereken transfer kaleci diyemedi??? The legend efsanemiz ne diyor en zor dönemde geldim falan.

Şuan sergen değilde ali veli mehmet olsaydı takımın başında sergenin kellesini almışlardı. Bu sayfada saatlerce yazılar yazılıyordu millet. Tümeri sevmesem de adam haklı. Sergen yaptıklarından dolayı gelmedi buraya, Beşiktaş efsanesi diye geldi. Şuan takımda da yaptıklarından dolayı değil,  Beşiktaş efsanesi diye duruyor.

Şenol hocaya neler denmedi 2 şampiyonluk namağlup şampiyonlar ligi grubu vs gibi başarıları olmasına rağmen neler söylenmedi bir kez kötü gittiğinde bile. Sergenin böyle masaya koyacağı hiç bir şey yokken adam eleştirilmiyor bir de gelip atar mı yapıyor taraftara??? Yürüsün gitsin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ara transfer dönemine kadar nasıl hayatta kalacağız acaba bu kaleci rotasyonu ile?

https://twitter.com/ilkerpirlant/status/1324807918512971776

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mrred

Futbolculuk ve teknik direktörlük ayrı şeyler. Bunları birbirindn ayırıp değerlendirme yapmak lazım. Sergen'i eleştirirken kimse futbolculuğunu eleştirmiyor ya da efsane değil demiyor. Teknik direktörlüğü değerlendiriliyor. Şu anda vasat bile değil. Çağdaş Atan sonrası pili bitmiş gibi görünüyor.
Futbolculuğunda efsane miydi o da tartışılır da neyse. Efsane adamda istikrar olur. Doğrudan şampiyonluk katkısı verdiği sadece 1 sene var.
Bu efsane arama bir efsaneye dayanma kolaycılığını bir kenara bırakmak lazım. Bunlar bizi bir yere getirmez. TD lükte ise herhangi bir başarısı bize gelene kadar yoktu. Hangi liyakatı ile bize geldi onu da anlamadım
The great gig in the sky