Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1624087 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı murat

hedefindeki maaştan 500 bin fazla alıyor diye oyuncuları gönderip yerine benzer veya daha az kaliteli oyuncuyla tasarruf yapmış olmuyorsun.welinton ve montero geldi ruiz ve roco dursa bundan kötü durumda olmayacaktık hem maaş hem konum olarak.

Çevrimdışı Erman1903

Bu sezon böyle geçecek belli oldu.
Bari Rıdvan, Erdoğan gibi gençleri bu sene tutundurmak lazım.

Vida'nın golle sonuçlanmayan hatasının olmadığı maç yok gibi. Keza Nsakala'yı konuşmaya bile değmez.

Montero'yu ise bize fena çakmışlar. Bu oyuncunun hiç bir şey olmadığını dile getiren @Erman1903  ü tebrik ederim.
Diğer konu ise ne olursa olsun Güven takıma kazandırılmalı, bu adamın durumu tamamen umursamazlık modunu açmış.

Oyuncuların genel durumu ise "at sahibine göre kişner"

Vidayı hiçbir zaman beğenmedim ama artık eleştirmiyorum kontratı bitene kadar kendisine mahkumuz. Evet Montero PTT seviyesinde bir topçu, Ankaragücünün oradan bonservissiz aldığı Erdi Dikmen ve Atakan Çankaya ondan çok daha iyiler. Bu Monteronun iyi hali, gözlüklü sezonları tam evlere şenlik.

Ben de sizi Ali Akman ve Burak Kapacak için tebrik ediyorum; özellikle Ali tam bir gol makinası, iki dakikalık videosundan belliydi nasıl can yakacağı.

Bana göre de Güven'in bu kadroda yer bulması gerekiyor, özellikle Aboubakar'ın son iki maçtaki görüntüsünden sonra sola atıp merkezde Larin ile deneyebiliriz.

Çevrimdışı Erman1903

Tam olarak bu nedenle en az 2 asset aday oyuncu kadroya yerleştirmek lazım.
Buna en uygun adaylar ise Rıdvan Yılmaz ve Erdoğan Kaya.

Rıdvan kesinlikle bundan sonra N'Sakala yerine oynamalı fakat hocanın N'Sakalayı bizi tam kestane yaptırmadan ya da sakatlanmadan değiştireceğini sanmıyorum. Gerçi her maç bu adam yüzünden ileri çıkamıyor, kaptırdığı toplarla baskı yiyoruz ama hadi neyse.

Erdoğanın durumu hakkında fazla bilgi sahibi değilim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

hedefindeki maaştan 500 bin fazla alıyor diye oyuncuları gönderip yerine benzer veya daha az kaliteli oyuncuyla tasarruf yapmış olmuyorsun.welinton ve montero geldi ruiz ve roco dursa bundan kötü durumda olmayacaktık hem maaş hem konum olarak.
Evet, üstelik Roco'ya fesih için verilen tazminat ve Mirin'e boşuna ödenen para düşünüldüğünde Montero + Welinton daha da pahalıya gelmiş oldu.

Tasarruf yapalım derken maliyeti de arttırdılar.

Çevrimdışı Erman1903

:alala:

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1325057389045886983

Bu konunun antrenmanla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Uzun süredir iyi oynamayan oyuncular transfer yaptıklarında ilkin iyi performans gösterirler. Töre antrenman bile yapmıyordu mesela sahilde koşma vb dışında.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tabi çok yoruldular 2 gün izni hakettiler.

Çevrimiçi sEuL

Transfer doneminde yaptiklari ve yapamadiklari ile yonetim elestirilebilir - bu elestirilerin sonuna kadarda arkasindayim. Ama Sergen hocanin bu takima ne oynattigi ne kattigida sorgulanacaktir elbette. Kadro kalitemiz Basaksehir ve Fenerbahce'nin altinda olabilir ama rezil bi futbol oynayacak kadarda kotu  degil.

Konyaspor'dan 4 gol yedik, Konya bizim mac disinda herhangi bir takima 2 gol atabilmis degil. G.Antep'de bu sezon Besiktas disinda hicbir takima 3 gol atabilmis degil. Yendigimiz Denizlispor'da bakin bakalim kac mac 2 gol atabilmis rakiplerine.

Acik ve net bir sekilde teknik heyet biz yetersiziz diye bagiriyor. Gecen seneden beri ne oynadigimiz belli degil, bir tane set hucumumuz yok, kapanan takimlara karsi nasil bir planimiz var belli degil, oyuna mudahaleler facia ve hocanin her degisikligi bizi bir adim geriye goturuyor.

Sergen hocada isine yogunlasacagina her hafta medyaya giydirmeye calisiyor. Avrupa ligi yok, suan Turkiye kupasida yok - haftada bir mac oynuyoruz ve neredeyse bir aylik bir aradan sonra lige yeniden baslanmis - ama takim tel tel dokuluyor. Hocam'da takmis halen Wellinton melinton diye soyleniyor. Yazik, gercekten cok yazik...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Transfer doneminde yaptiklari ve yapamadiklari ile yonetim elestirilebilir - bu elestirilerin sonuna kadarda arkasindayim. Ama Sergen hocanin bu takima ne oynattigi ne kattigida sorgulanacaktir elbette. Kadro kalitemiz Basaksehir ve Fenerbahce'nin altinda olabilir ama rezil bi futbol oynayacak kadarda kotu  degil.

Konyaspor'dan 4 gol yedik, Konya bizim mac disinda herhangi bir takima 2 gol atabilmis degil. G.Antep'de bu sezon Besiktas disinda hicbir takima 3 gol atabilmis degil. Yendigimiz Denizlispor'da bakin bakalim kac mac 2 gol atabilmis rakiplerine.

Acik ve net bir sekilde teknik heyet biz yetersiziz diye bagiriyor. Gecen seneden beri ne oynadigimiz belli degil, bir tane set hucumumuz yok, kapanan takimlara karsi nasil bir planimiz var belli degil, oyuna mudahaleler facia ve hocanin her degisikligi bizi bir adim geriye goturuyor.

Sergen hocada isine yogunlasacagina her hafta medyaya giydirmeye calisiyor. Avrupa ligi yok, suan Turkiye kupasida yok - haftada bir mac oynuyoruz ve neredeyse bir aylik bir aradan sonra lige yeniden baslanmis - ama takim tel tel dokuluyor. Hocam'da takmis halen Wellinton melinton diye soyleniyor. Yazik, gercekten cok yazik...

Süper bir yorum abi katılıyorum.

Sergen değilde atıyorum bunu kloop yapsaydı bile yerden yere vururlardı, şuan eleştrilmiyor bile dünyanın her yerinde barcelonada bile bu çok yetersiz diye eleştirilen topçular, bu adam neden oynuyor denen topçular var. Taraftar ne yapsın sana peygamber gibi tapsın her dediğini her yaptığını mantıklı bulsun da hiç bir konuda eleştiremesin mi ??? Açık açık kabul etsin işte weliltonda nskalada bize saplandı. İkisi de Beşiktaşlık adamlar değil,defans hattı o kadar kötü ki monterosu da farklı değil diğerleri de farklı değil.Gerçi teknik taktik başarılarından değil tamamen gazla geldiği için kulüptede gazla kalabileceğinin farkında o yüzden her dakika taraftarımız sahip çıksın falan diyor.

Çevrimdışı Erman1903

Atan - Tutan iyi değil, stoperler evlere şenlik, beklerden biri şans eseri futbolcu olmuş. Ljajic krizi yönetilememiş üzerine Mensah boşçusu eklenmiş. Kanatlardan gol gelmiyor, orta sahada top yapabilen oyuncu yok vs vs saymakla bitmez kadronun sıkıntıları.  Son güne kadar alıcı bekleyen Larin'le puan toplamaya çalışıyoruz geldiğimiz durum bu.

Transfer tercihleri ve planlama konusunda yönetim ve teknik ekip eşit şekilde sorumlu. Daha önce hocalar transfere karıştığında bu gibi sorunların olacağını çok söyledik (Welinton polemiği). İşler kötü gittiğinde oklar doğal olarak döner böyle işte, ayrıca oyuncular arasında da ayrıcalıklı ayrıcalıksız olma durumu oluşturur. Müthiş tehlikeli sular...

Anlaşılıyor ki teknik ekipte çimento görevi yapan adam Çağdaş Atan'mış, yanlış  11 tercihleri ve değişikliklere katılıyorum lakin bunlar benim gözümde puan kaybına bizi götüren zinciri tamamlayan halkalar. Sorunun bütünü değiller.

Şampiyon olacak kadro-Ajax modeli diye yola çıkar ortaya yamalı bohça gibi kadro koyarsan böyle olur. Ne hocada heves kalır, ne topçuda ne taraftarda... Büyük takımda yürütemezsin böyle Anadolu takımları gelir vurup geçer. Daha mütevazi oyunculardan top oynamaya yönelik bir kadro kursak bile yaşamazdık bunları, Beşiktaş'ı uçuracağız şampiyonluğa oynayacağız denince böyle oluyor işte. İyi gördüğün takımların ıskartalarına değil orta şekerli takımların iyi oyuncularına bakacaksın, bu aşağılık kompleksinden kurtulamadığımız sürece daha çok puanlar, sezonlar kaybederiz biz. Hele ki bu mali şartlarda... Gider o takımların en kötülerini toplar başkasının başarısızlığından başarı umut edersin.

Şu şartlarda artık bu takım bir dikiş tutturamaz, yönetim kesinlikle değişmeli. Kısa vadeli çözüm için ise Aybaba, Ziya Doğan, Reşit Akçay gibi zayıf kadrolara bir şeyler oynatabilen bir hoca belki biraz daha yukarılarda bitirmemizi sağlayabilir lakin yönetim değişmeden hoca değişir ise anca narkoz etkisi yapar; kaçınılmaz sondan bizi kurtaramaz...

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi levitate

dün maç sonrası yazmayı unuttum, son 3 haftadır dikkatimi çeken bişey bu

biz neden sağ kanattan hücum etmiyoruz? solda ya larin 3 kişinin arasında kalıyor ya da nsakala pozisyonları öldürüyor/dandik ortalar açıyor

bipbipbupbup

Çevrimiçi Kapkarakartal

dün maç sonrası yazmayı unuttum, son 3 haftadır dikkatimi çeken bişey bu

biz neden sağ kanattan hücum etmiyoruz? solda ya larin 3 kişinin arasında kalıyor ya da nsakala pozisyonları öldürüyor/dandik ortalar açıyor

Zaten yapılması gereken o. Mantıklı ve azıcık basan bir kafa ghezzalı içeri kat ettirir rosier'i çizgiye doğru indirtir Oğuzhanıda orta sahanın sağında oynatıp burda bir üçgen (Ozzie-Rosier-Ghezzal) kurar ve arka direğe larin ön direğe abou yu koşturup topu buluşturmaya çalışır belli ki bu takım ortadan hücum yapamayacak en azından böyle bir planı olur. Takımın en efektif ve teknik yeri sağ kanat.

Çevrimdışı tangaz

Geçen sene sezona hiç başlamamıştık ki  :ebebe: Ayrıca Avrupa'da devam ediyorduk.

tarihimizdeki en kek grupta şamar oğlanına dönmüştük
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sportif Direktörlüğe Lucescuyu getirselerdi herşey farklı olacaktı

kesinlikle katılıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

derken uçan kaçan fenere hemde deplasmanda 2 adet yerleştirdiler  :D

Çevrimdışı tangaz

Sadece Burak tutulsa ve bir yabancı kaleci alsak bile görüntü çok daha farklı olabilirdi. Fişek gibi bir sürü kaleci 300-500Bin Eurolara imza attı.

şu an liderdik

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada dünkü Ersin'e kırmızı çıkan pozisyonda faul bile yok.

Josef'in cezasını indirtti diye övülen yönetimin sesi pek çıkmıyor nedense.

Sadece eski yönetimi eleştirme hakları var herhalde, başka konularda dut yemiş bülbül gibiler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Allah tan larin gitmemiş.

Ara transfer döneminde gönderirler, merak etme.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı underworld

Ara transfer döneminde gönderirler, merak etme.

Golü de gönderen atar

Çevrimdışı tuncaboylu

buyur @tuncaboylu

yönetim napıyor sadece eski yönetime giydiriyor filan demişsin görmedin sanırım
Yoo gördüm, ne olduğu doğru dürüst anlaşılamayan 5-6 resimli bir twit attılar. Zahmet oldu, yorulmasalardı.

Eski yönetime ve kendi futbolcularımıza giydirmek için gün aşırı basın açıklaması yapıyorlar ya, insan daha fazlasını bekliyor.

Şu kırmızı renklerden birine çıksa, şimdi federasyon başkanı topa tutuluyordu.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada dünkü Ersin'e kırmızı çıkan pozisyonda faul bile yok.

Josef'in cezasını indirtti diye övülen yönetimin sesi pek çıkmıyor nedense.

Sadece eski yönetimi eleştirme hakları var herhalde, başka konularda dut yemiş bülbül gibiler.

fikret ormanı burada pek çok kişi eleştirirdi sessiz kalıyor die en çok da sen korurdun bağırıp çağırmanın bi faydası olmadığını söyler ardından da masa başında bağlıyordur başkan filan derdin noldi tarz mı değiştirdin kavga filan mı etsin yönetim.