He çölde vaha gibiydi Love, gördük vahayı.
1.70'lik adamı Quaresma'nın orta gol taktiği ile oynayan takıma aldılar, alkış tuttunuz.
Aboubakar'ı aylarca gömdünüz, Avrupa'da ve ligde golleri atınca sesiniz kesildi.
Kusura bakma ama, yetenekten falan anladığın yok. Yani Larin ileride iyi oyuncu olmayabilir, ama senin yerine bu konuda analiz yeteneği olan biri söylerse daha çok inanırım.
hahahha ne abousu taliscaya denmeyen bırakılmadı.
ben talisca öyle bir oyuncuki takımı onun üzerine kuracaksın dediğimde dalga geçiyorlardı.
takım çok kötü oynuyordu talisca abou performansı takımı şampiyon yaptı.
insanlar görmek istediğini görür. dertleri Beşiktaş değil haklı çıkmak olunca olmadık absürt olayları bile
savunurlar. quaresma negredoya pas vermiyor dediğimde 25 hafta geçmişdi verdiği tek pas yoktu
orta sahadan bahsetmiyorum ceza sahasında
bunu ne zaman basın dillendirmeye başladı o zaman bir kaç pas verdi işde nasıl izliyorsa insanlar maçları
bunu basın söyleyene kadar farkedende yoktu.
neyse işin özeti bu taraftara müstahaktır bu yönetim ve bu kadro o yüzden şimdi herkes hak ettiğini yaşıyor
kimse durup dururken zıplamasın boşuna böyle olmasını istediler oldu işde
bunların olacağını daha başında söylemişdim şimdi elimizde çarşı kuklası ve kin husumetle haraket eden zerre Beşiktaşı düşünmeyen
bir yönetimle kına yakabilirler bunu geldikleri ay söyledim o zaman bana Fikretcisin şans vermiyorsun demişdiler
neymiş fikretcimiymişim bu yönetim Beşiktaşı yönetmeye gelmemiş kin kusmaya gelmiş dediğimde.
şimdi sorarsan bir kişi bile üstlenmez söylediklerini takımı anadolu takımı yapacaklar dedim yaptılarda işin garibi umursamıyorlar bile
hocamız sergen

sergen kim hocalık kim ya. ona güvenip bırak a takımı genç çocukları teslim etmem.
tıpkı avcı gibi Beşiktaşın başına getirilecek nasıl bir vasıf gördüler biri anlatsada bilsek.
hala sergenden umut bağlayan var beyler o laf söylediğiniz oyuncular var ya onları sergen getirdi beğendiği için getirdi
beğendiği içinde oynatacak. kimse mazeret üretmeye çalışmasın eski takımlarındaki oyuncuları topladı işde
onun yanına bir şans transferi tabi oda lisansı çıkarsa
larin diye laf attığımız oyuncu varya tehlikeyi görmüyorsunuz onu gönderirlerse daha kötüsünü getirecekler daha kötü santrafor bulabilirlermi
sanmıyorum bu sefer yeğenlerine lisans çıkartır sahaya sürerler.
duyuyoruz oyuncuları 8-10 aylık alacakları varmış ne derece doğru bilmiyorum ama doğruysa bunlar geldiklerinden beri hiç birşey yapmamışlar demektir
oyuncular patır patır gidince kimse gıkını çıkarmadı oyunculara laf edildi. ama esas yönetimin niyeti buymuş
55 yaşındayım nerdeyse her yönetimi biliyorum bilinki şu anda Beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi var.
aslında ortada bir yönetim falanda yok başkanın kim olduğu bile belli değil.
eski yönetimin yaptığı herşeye saldırıyorlar yarın stadıda yıkarlarsa şaşırmam. gerçi onda kendi paylarıda var.
ljajici kimse suçlamasın bence o gülmeyen yüzün neden gülmediğini sorgulamak lazım kimbilir göndermek için neler yapıyorlar.
yaptıkları ortada birde bilmediklerimiz vardır.
üzücü olan ikinci lig anadolu takımını yönetemeyecek olanlar şu anda Beşiktaşı yönetiyor.
dün akşam elendiğimize üzülmeyin o takım zaten sahaya elenmek için çıkmışdı çıkan kadrodan belliydi
ligin başındasın ne rotasyonu bu hiç oynatmadığın adamlarla 11 kuruyorsun tıpkı paoka elendiğimiz gibi.
sahaya elenmek için çıktık. çocuklar biraz direnmese uzatma falanda olmazdı.
ligde farklı birşeyler olacak falan diyede umutlanmayın mal ortada belki en fazla bir tık daha iyi olur hepsi bu.