Bugün 4 gol atacak bir santrafor olsaydı, kazanmıştık maçı.
N'sakala, Welinton ve Necip'in yer aldığı geri dörtlüdeki günah keçisi de Vida oldu.
Vida günahkar bir adam, hiçbir zaman beğenmedim kendisini, maaşı 1M olsa da beğenmem. Ama bu maçta hiçbir oyuncuya fatura kesmek doğru olmaz. Adam akıllı planlama yapmadan, seçime günler kala kamuoyu baskısıyla (Canları öyle istiyor, Beşiktaş'a başkanı olma fırsatı bir daha gelmeyecek diye) zart diye ortaya çıkan, Beşiktaş'ı uçuracağız diye gelen ve ilk günden aday olan insanların hakkını yiyen yönetime çıkar önce fatura. Daha sonra da şampiyon olacak kadro, ligi tanıyan oyuncular diye kendi kafasına göre olan alakasız topçuları takıma dolduran, planlama konusunda 0 olan Sergen Yalçın ve scout falan olmadığını burada bas bas bağırdığımız, menajer bozması kardeşine.
Elele verip biten kavanozun çeperini sıyırdılar, Beşiktaş'ın geleceğini baltaladılar. Şu saatten sonra gelen yönetim de bir şey beceremez, eli kolu bağlı olmanın ne demek olduğunu önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Yeni gelecek teknik direktör ve ekibi de bu kumarlı-ganyanlı topçularla fazla bir şey yapamaz.
İş bilmedikleri başından belli olduğu için burada 3-5 kişi elimizden geldiği kadar yardım ettik, scouting'in kralını yaptık ama nafile. Şimdi vursunlar o akılsız başları taşlara...