Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629192 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı levitate

bu arada hasic sahada olunca takıma bir haller oluyor

keşke hep 11 olsa
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

Ne yaptığımız belli değil. İstanbul geceleri de yok ne yapıyor bu teknik ekip  :alala:

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1310236618175983616
Yapabilirlikleri bu kadar demek ki. Bak nasıl göz önüne sermiş adam durumu. Demek ki sergenden olmayacak, yol yakınken bıraksa da önümüze baksak.
Ben yönetime gömüyorum ha bire, sergen önlerine geçmeyi başardı. Büyük takım hocasının kafasında bir oyun planı olur, oynatacağı oyunucu grubu aşağı yukarı bellidir. Bizimki ne yaptığını bilmiyor, kafası kesik tavuk gibiyiz..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mac sonu konuşmasi yapildimi?
Tv'yi kapattim, yönetim gitmeden izlemek gelmiyor artik kimseyi bu takimdan.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Sinan23

İlk hafta yendiğimiz ts bile geçti bizi sanirsam

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Ünlü mottocu Dalgakıran Adnan bir motto patlatır bu mağlubiyete.

Entellektüel Urgancılar Mesut da içi yanan taraftara kafa dağıtması için bir film, dizi önerir.

(...) Torunoğulları Erdal da marifetini gösterir bir forvet ve sağ bek çözer artık.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu taraftara bu takım çok bile,, zamanında 500 kere uyardık,, alın size yönetim ve buna uygun takım,,

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugün 4 gol atacak bir santrafor olsaydı, kazanmıştık maçı.

N'sakala, Welinton ve Necip'in yer aldığı geri dörtlüdeki günah keçisi de Vida oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

N'sakala, Welinton ve Necip'in yer aldığı geri dörtlüdeki günah keçisi de Vida oldu.

Ama geri pası verdiği pozisyonda Necip, penaltı pozisyonunda da Nsakala ve Welinton unutuldu. Nsakala ve Welinton arasından yürüyerek geçti rakip oyuncu penaltı pozisyonunda. Sonra da Welinton sahanın en iyi yerinden izlemeye geçti. Kesinlikle büyük takım oyuncusu değiller. Nsakala bir de rehavete kapıldık diye röportaj vermiş. O Beşiktaş'ta oynamaya istekli Nsakala  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

:tabe:

https://twitter.com/okay_karacan/status/1310224692431728642

Valla o da korkutuyor beni. Önümüzdeki ay seçim olsa aday çıkar mı? Seçilen aday neyi ne kadar değiştirebilir bu mali idari ve sportif olarak çökmüş yapıda. Bence camiada öyle profilde birileri yok.
Kulübü bu senelik apartman/site yönetimi işi yapan şirketler var ya onlara mı versek acaba? Temel işleri yapıyorlar aidat topla fatura öde gerekirse tadilat yap.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ama geri pası verdiği pozisyonda Necip, penaltı pozisyonunda da Nsakala ve Welinton unutuldu. Nsakala ve Welinton arasından yürüyerek geçti rakip oyuncu penaltı pozisyonunda. Sonra da Welinton sahanın en iyi yerinden izlemeye geçti. Kesinlikle büyük takım oyuncusu değiller. Nsakala bir de rehavete kapıldık diye röportaj vermiş. O Beşiktaş'ta oynamaya istekli Nsakala  :tabe:
İlk goldeki kornerde de Vida kornere attı diye suçlu, adama küfür gibi pas atan unutuldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Valla o da korkutuyor beni. Önümüzdeki ay seçim olsa aday çıkar mı? Seçilen aday neyi ne kadar değiştirebilir bu mali idari ve sportif olarak çökmüş yapıda. Bence camiada öyle profilde birileri yok.
Kulübü bu senelik apartman/site yönetimi işi yapan şirketler var ya onlara mı versek acaba? Temel işleri yapıyorlar aidat topla fatura öde gerekirse tadilat yap.
Zaten şu anda pandemi yüzünden seçim yapılamıyor. Belli bir süre daha katlanacağız. Bu sene iyi yıpranacağız. Yönetimler taraftarı çok hor kullanıyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

keske serdal adali secilseydi belki yine sampiyon olamazdik ama bukadar rezilikde olacagini sanmiyorum ve bukadar kötü takimda kurulmazdi kanimca

Çevrimdışı serhat1903

İlk goldeki kornerde de Vida kornere attı diye suçlu, adama küfür gibi pas atan unutuldu.

Hata olur da o nasıl gol yemek öyle? Hızlı taçtan, faulden ya da kornerden son 1-2 yılda en az 5-6 gol yedik. Bu tarz golleri dünyada yiyen sayılı takımdan biriyizdir.

Çevrimdışı ilhan mansız

her şey düzelir, yeter ki iş bilenler gelsin ve taraftar bu iş bilenlerin arkasında dursun,,Beşiktaş çok büyük kulüp 🦅

Çevrimdışı can1903

Murat Şahin, ve Sergen yalçının kardeşi için yazılanlar doğruysa bu kulüpten bir gram umudu olan varsa bıraksın onu da.

https://twitter.com/MzffrKrsk/status/1310256430327435264

Bu olayı da beklerim, kulübün sirkten farkı yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ferdi1903

mensahin aciklamalari bana göre skandaldir bu maci biraz hafife aldigimizi söyleyebilirim ne demek ya,

sanki sürekli kazaniyoruzda bayern gibi takim oldukda havala girmisler, daha gecen gün köy takimina elendiniz lan

kimi neyi hafife aliyorsunuz, tez zamanda defolup gitmeniz temenigile

Çevrimiçi tolga1903

Bugünkü maçından sonra vida savunulmaz abi yapma.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Şahin, ve Sergen yalçının kardeşi için yazılanlar doğruysa bu kulüpten bir gram umudu olan varsa bıraksın onu da.

Ooo Vida'yı üstüne para verip göndermek için ortam hazırlanmaya başlanmış  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Bir takımın futbolcuları senede birkaç kez majör hata yapabilir. Van dijk bile geçenlerde hata yaptı gol yedirdi Leeds maçında. Ama bilirsin ki adam o hatayı bir daha belki 30 maç sonra yapacak. Bu takım lanetli midir formasından mıdır armasından mıdır her maç majör hata izletiyor artık izlemeye mecali kalmadı kimsenin her maç istisnasız her maç rezilce hatalar sonucu gol yeniyor. İsim kim olursa olsun taçtan gol yiyor erken kornerden gol yiyor kaleciye pas atarken gol yiyor hücumda top kaybediyor geri dönmeyip gol yiyor yani şöyle rakip güzelce bir set oyunu oynamadan sadece ama sadece bekleyerek hataya zorlayarak gol atıyor bu takıma. Yenmesi en kolay takım dünyadaki çünkü biliyorsun ki elbet bir aptallık yapacaklar sana kaleye yuvarlamak kalacak. Ben bıktım bu oyuncu grubunun bu teknik ekibin maçlarını izlemek istemiyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nerdeyse 4 yil burda, birkere saha icinde böyle bir olaya kariştigini görmedim, simdi hocaylami yumruklaşmiş??? Dogru ya q7'de tesislere işiyordu....
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Vida günahkar bir adam, hiçbir zaman beğenmedim kendisini, maaşı 1M olsa da beğenmem. Ama bu maçta hiçbir oyuncuya fatura kesmek doğru olmaz. Adam akıllı planlama yapmadan, seçime günler kala kamuoyu baskısıyla (Canları öyle istiyor, Beşiktaş'a başkanı olma fırsatı bir daha gelmeyecek diye) zart diye ortaya çıkan, Beşiktaş'ı uçuracağız diye gelen ve ilk günden aday olan insanların hakkını yiyen yönetime çıkar önce fatura. Daha sonra da şampiyon olacak kadro, ligi tanıyan oyuncular diye kendi kafasına göre olan alakasız topçuları takıma dolduran, planlama konusunda 0 olan Sergen Yalçın ve scout falan olmadığını burada bas bas bağırdığımız, menajer bozması kardeşine.

Elele verip biten kavanozun çeperini sıyırdılar, Beşiktaş'ın geleceğini baltaladılar. Şu saatten sonra gelen yönetim de bir şey beceremez, eli kolu bağlı olmanın ne demek olduğunu önümüzdeki yıllarda göreceğiz. Yeni gelecek teknik direktör ve ekibi de bu kumarlı-ganyanlı topçularla fazla bir şey yapamaz.

İş bilmedikleri başından belli olduğu için burada 3-5 kişi elimizden geldiği kadar yardım ettik, scouting'in kralını yaptık ama nafile. Şimdi vursunlar o akılsız başları taşlara...

Çevrimdışı ilhan mansız

Her zaman umut vardır , fakat anlaşıldı ki bu beceriksizler yönetemeyecek