Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1629059 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı tangaz

Şu şartlar ve gidişatta ortalık toz duman olmuyorsa -ki ne kadar sürer bilinmez- Sergen sayesindedir.

aynen abi herif şuan çimento hatta katkılı çimento gibi götürüyor bakalım nereye kadar sürecek. haa şu var taraftar eleştirmeye başlasa bile hocayı gömü seviyesine gelmez bence zira adama sunulan koşullar ortada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erman1903

Şu şartlar ve gidişatta ortalık toz duman olmuyorsa -ki ne kadar sürer bilinmez- Sergen sayesindedir.

Bilmem ki, kendisi oyuncu ve kadro tercihleri ile şu ortamın oluşmasında büyük pay sahibi bence. Planlama ve transferler konusunda kendisini çok fazla suçlamıyorum. Kulüpte bu konularda sözü geçen, irade koyabilen bir departman ya da uzman bir kişi olsaydı böyle olmazdı.

Çevrimdışı tuncaboylu

naptın 8-10 hafta nedir  :alala:

bu adam pandemi sonrası maç kaçırmamış yüksek tempoda oynamış tr.de 2 ay ara girmiş 8-10 haftaya hazır olur diyorsun ama aynı tarihlerden beri maçı olmayan üstelik arabistan gibi haftada 2 tek idman ve maçdan ibaret ligden gelen josefe 15güne hazır olur fittir diyorsun enteresan
Gökhan Töre bize gelmek için 1.5 ay kulübü ile antrenmana çıkmadı, zaten zorlamaya gelmeyecek dizlere sahip.

Gökhan'ın dizini eline almaması için, sabırlı olmamız gerektiğinj düşünüyorum.

Josef ise hem fiziksel olarak daha sağlam bir oyuncu, hem de kariyeri boyunca kendine Gökhan'dan daha iyi bakan bir profesyonel izlenimi verdi bana.

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Töre bize gelmek için 1.5 ay kulübü ile antrenmana çıkmadı, zaten zorlamaya gelmeyecek dizlere sahip.

Gökhan'ın dizini eline almaması için, sabırlı olmamız gerektiğinj düşünüyorum.

Josef ise hem fiziksel olarak daha sağlam bir oyuncu, hem de kariyeri boyunca kendine Gökhan'dan daha iyi bakan bir profesyonel izlenimi verdi bana.

josef profili doğru ama geldiği lig berbat gary rodrigez arabistandn fenere gelince durumunu gördük ligin idman seviyesi aşırı sıcak nedeni ile yerlerdeymiş haftada 2 gün ve tek idman yapılıyormuş josefin yüksek tempoya çıkması zaman alır josefde temmuz sonundan beri maça çıkmadı idmana da çıkmamış gibi görünüyor hoş çıksa da idman seviyesi çok düşük zaten orada öte yandan törenin geçen sene 2. yarı kaçırdıgı maç yok sakatlıkdan eser kalmamış gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

josef profili doğru ama geldiği lig berbat gary rodrigez arabistandn fenere gelince durumunu gördük ligin idman seviyesi aşırı sıcak nedeni ile yerlerdeymiş haftada 2 gün ve tek idman yapılıyormuş josefin yüksek tempoya çıkması zaman alır josefde temmuz sonundan beri maça çıkmadı idmana da çıkmamış gibi görünüyor hoş çıksa da idman seviyesi çok düşük zaten orada öte yandan törenin geçen sene 2. yarı kaçırdıgı maç yok sakatlıkdan eser kalmamış gibi duruyor
Umarım haklı çıkarsın, ne diyeyim.

Çevrimdışı tangaz

Umarım haklı çıkarsın, ne diyeyim.

umalım ki 2side manyak performans ve katkı verir zira bu 2 mevkide de büyük katkıya ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alıntı...

Benfica maçında sağ beki çıkardı golcü aldı, Tosic'i çıkardı Atınç'ı aldı, Tolgay'ı çıkardı Gökhan İnler'i aldı. Oyunu o kadar iyi okumuş ki bu 3 değişiklik ile 30 dakikada 3 gol attık. 5 dakika daha olsa 4. golü de atacaktık.

Dün gece de 100 dakika boyunca Lens'i çıkarmak kimsenin aklına gelmedi.

Nerden nereye....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Alıntı...

Benfica maçında sağ beki çıkardı golcü aldı, Tosic'i çıkardı Atınç'ı aldı, Tolgay'ı çıkardı Gökhan İnler'i aldı. Oyunu o kadar iyi okumuş ki bu 3 değişiklik ile 30 dakikada 3 gol attık. 5 dakika daha olsa 4. golü de atacaktık.

Nerden nereye....

Senor mu yapmış tüm bunları ...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bilmem ki, kendisi oyuncu ve kadro tercihleri ile şu ortamın oluşmasında büyük pay sahibi bence. Planlama ve transferler konusunda kendisini çok fazla suçlamıyorum. Kulüpte bu konularda sözü geçen, irade koyabilen bir departman ya da uzman bir kişi olsaydı böyle olmazdı.
Benim ki sadece yaşanmış tecrübelere göre varsayımdan öteye geçmeyecek ama; Burda tabi Sergen'e takımın başına getirilirken neler vadedildi, ne konuşuldu bu çok önemli. Bence vadedilen ile sunulan şartlar arasında ciddi fark var gibi. Zira geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru maç sonu toplantılarında ayar demeyelim de yönetime ciddi sert mesajlar da vermişti takımın ihtiyaçları noktasında.Ha dersen ki arkadaş madem öyle niye duruyorsun hala orda, bence hoca ciddi karakter ortaya koyuyor. Oyuncu portföyü, oyuncu değişiklik tercihleri konusunda burda arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler bizleri, duymadığım isimleri öğrendim sayelerinde. Ben burda hocanın camiayı ciddi sahiplendiğini düşünüyor ve takdir ediyorum.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı sEuL

Bence yonetim ve teknik heyet daha fazla vakit kaybetmeden istifalarini sunsunlar. Yeni gelecek yonetim ve teknik ekip belki onumuzdeki sezonu kurtarabilir- bu sene bu plansizlik ve cok basliligin neticesinde once SL’den, sonrada UEFA’dan elendik. Ligde de bu teknik ekip ve kadrodan cok umutlu degilim.

Uzun ve bir daha hatirlamak istemeyecegiz bir sezon bizi bekliyor, Allah hepimize simdiden sabir versin. Ben beklentilerimi minimuma indirgedim simdiden, umarim Sergen hoca basarili olup yuzumu kizartir.

Çevrimiçi Necmi

He çölde vaha gibiydi Love, gördük vahayı.

1.70'lik adamı Quaresma'nın orta gol taktiği ile oynayan takıma aldılar, alkış tuttunuz.

Aboubakar'ı aylarca gömdünüz, Avrupa'da ve ligde golleri atınca sesiniz kesildi.

Kusura bakma ama, yetenekten falan anladığın yok. Yani Larin ileride iyi oyuncu olmayabilir, ama senin yerine bu konuda analiz yeteneği olan biri söylerse daha çok inanırım.

hahahha ne abousu taliscaya denmeyen bırakılmadı.
ben talisca öyle bir oyuncuki takımı onun üzerine kuracaksın dediğimde dalga geçiyorlardı.
takım çok kötü oynuyordu talisca abou performansı takımı şampiyon yaptı.
insanlar görmek istediğini görür. dertleri Beşiktaş değil haklı çıkmak olunca olmadık absürt olayları bile
savunurlar. quaresma negredoya pas vermiyor dediğimde 25 hafta geçmişdi verdiği tek pas yoktu
orta sahadan bahsetmiyorum ceza sahasında
bunu ne zaman basın dillendirmeye başladı o zaman bir kaç pas verdi işde nasıl izliyorsa insanlar maçları
bunu basın söyleyene kadar farkedende yoktu.
neyse işin özeti bu taraftara müstahaktır bu yönetim ve bu kadro o yüzden şimdi herkes hak ettiğini yaşıyor
kimse durup dururken zıplamasın boşuna böyle olmasını istediler oldu işde
bunların olacağını daha başında söylemişdim şimdi elimizde çarşı kuklası ve kin husumetle haraket eden zerre Beşiktaşı düşünmeyen
bir yönetimle kına yakabilirler bunu geldikleri ay söyledim o zaman bana Fikretcisin şans vermiyorsun demişdiler
neymiş fikretcimiymişim bu yönetim Beşiktaşı yönetmeye gelmemiş kin kusmaya gelmiş dediğimde.
şimdi sorarsan bir kişi bile üstlenmez söylediklerini takımı anadolu takımı yapacaklar dedim yaptılarda işin garibi umursamıyorlar bile
hocamız sergen :D sergen kim hocalık kim ya. ona güvenip bırak a takımı genç çocukları teslim etmem.
tıpkı avcı gibi Beşiktaşın başına getirilecek nasıl bir vasıf gördüler biri anlatsada bilsek.
hala sergenden umut bağlayan var beyler o laf söylediğiniz oyuncular var ya onları sergen getirdi beğendiği için getirdi
beğendiği içinde oynatacak. kimse mazeret üretmeye çalışmasın eski takımlarındaki oyuncuları topladı işde
onun yanına bir şans transferi tabi oda lisansı çıkarsa
larin diye laf attığımız oyuncu varya  tehlikeyi görmüyorsunuz onu gönderirlerse daha kötüsünü getirecekler daha kötü santrafor bulabilirlermi
sanmıyorum bu sefer yeğenlerine lisans çıkartır sahaya sürerler.
duyuyoruz oyuncuları 8-10 aylık alacakları varmış ne derece doğru bilmiyorum ama doğruysa bunlar geldiklerinden beri hiç birşey yapmamışlar demektir
oyuncular patır patır gidince kimse gıkını çıkarmadı oyunculara laf edildi. ama esas yönetimin niyeti buymuş
55 yaşındayım nerdeyse her yönetimi biliyorum bilinki şu anda Beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi var.
aslında ortada bir yönetim falanda yok başkanın kim olduğu bile belli değil.
eski yönetimin yaptığı herşeye saldırıyorlar yarın stadıda yıkarlarsa şaşırmam. gerçi onda kendi paylarıda var.
ljajici kimse suçlamasın bence o gülmeyen yüzün neden gülmediğini sorgulamak lazım kimbilir göndermek için neler yapıyorlar.
yaptıkları ortada birde bilmediklerimiz vardır.
üzücü olan ikinci lig anadolu takımını yönetemeyecek olanlar şu anda Beşiktaşı yönetiyor.
dün akşam elendiğimize üzülmeyin o takım zaten sahaya elenmek için çıkmışdı çıkan kadrodan belliydi
ligin başındasın ne rotasyonu bu hiç oynatmadığın adamlarla 11 kuruyorsun tıpkı paoka elendiğimiz gibi.
sahaya elenmek için çıktık. çocuklar biraz direnmese uzatma falanda olmazdı.
ligde farklı birşeyler olacak falan diyede umutlanmayın mal ortada belki en fazla bir tık daha iyi olur hepsi bu.

Çevrimiçi Necmi

istatistikler yalan söylemezki
bu güne kadar arap liginden çıkmış hiç bir oyuncu sonraki sene performans gösterememiş
josefdede büyük ihtimal durum bu olur bir sene anca form tutar seneye kötü performansdan göndeririz
gittiği takımda harikalar yaratır

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alıntı...

Nerden nereye....

saçma olmuş aynı hoca fener maçında 3-0 öne geçti hemde aynı stadda 3-3 yapılırken aklına gelmemiş mi bazı şeyler ???

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Benim ki sadece yaşanmış tecrübelere göre varsayımdan öteye geçmeyecek ama; Burda tabi Sergen'e takımın başına getirilirken neler vadedildi, ne konuşuldu bu çok önemli. Bence vadedilen ile sunulan şartlar arasında ciddi fark var gibi. Zira geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru maç sonu toplantılarında ayar demeyelim de yönetime ciddi sert mesajlar da vermişti takımın ihtiyaçları noktasında.Ha dersen ki arkadaş madem öyle niye duruyorsun hala orda, bence hoca ciddi karakter ortaya koyuyor. Oyuncu portföyü, oyuncu değişiklik tercihleri konusunda burda arkadaşlar sağolsun bilgilendirdiler bizleri, duymadığım isimleri öğrendim sayelerinde. Ben burda hocanın camiayı ciddi sahiplendiğini düşünüyor ve takdir ediyorum.

Abi sahiplenmesine sahipleniyor da, başarısız olursa ki bence Paok, Rio Ave maçları büyük fiyaskodur; her başarısız olan teknik direktör gibi gidecek. Biz de elimizde Anadolu kaplanlarıyla kalacağız. Şu anda bu sezon oynadığımız kumarın potansiyel zararı gün yüzüne çıkmış değil. Şampiyon olacak kadro masalıyla kulübün geleceği ipotek altına alındı, kampanya hakkı falan hep kullanıldı önümüzdeki sezon yapsan da tutmaz. Göz göre göre uymayacak adamları getirdiler kadroya bunların olmayacağını anlamak için futbol dahisi olmaya gerek yoktu, Montero hariç hepsi Sergen hocanın adamları. İstediği adam Kalinic falan, işte o da gelecek yönetim elinden geleni yapıyor hocanın bir dediğini iki etmemeye çalışıyorlar transferde en azından. Ligi tanıyan oyuncu hikayesine bu kadar tutulmasaydık bunun yarısı maliyetle daha iyi kadro kurulurdu. Hem de milyon Eurolar kazandırma potansiyeli olan oyuncularla, şu anda bu kulübün içinde bir adet dünya futbolunu bilen futbol aklı olsaydı 3-5 seneye refaha erecektik.

Biz Beşiktaş için hayatımızı verdik diyordu, eğer başarısız olur da giderse aldırsın bu adamlarını takımına da göreyim onun Beşiktaş sevgisini. Öyle kuru kuruya laf yapmakla olmuyor bu işler... Ben Avcı giderken Sergen Yalçın ilaç olur diyen birisiydim, adamı Welinton'a penaltı attırıp takımı kestane yaptı. Hiç izlememiş gibi şu Mensah denilen kontra çapsızına 2M para gömdürdü. Bu adamlar takımı patates etseler de oynayacaklar herkes izlesin ve görsün. Şimdi popolarını kurtarsın diye Kalinic adlı statik santrafora milyonlar gömecekler, hem de 2-3 senelik kontrat verilecek. O adam da oynayamazsa ne hocanın ne yönetimin ismi anılmaz daha 20 sene. Bu adamlar geleceğimizle kumar oynuyorlar, biten kavanozun çeperini sıyırıyorlar gelir belki oynar da Mensah gibi merkezle Kalinic gibi statik santrafor koymak sadece futbolu bilmemek değildir, bir adamın ismine güvenip kendi tatlı canı için kulübe ihanet etmektir.

Ben hayatımda bu kadar plansız, bu kadar çapsızca, ters işlerin yapıldığı bir transfer dönemi görmedim. Kimse kusuruma bakmasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

💥💥Sergen Yalçın'dan oyunculara; Benim istediklerimi yapanlar kalacak, yapamayanlar ise gidecek. Beşiktaş futbolcusu gibi oynayacaksınız. Sahada yürüyorsunuz, herkes koşup mücadele edecek. (Orta Çizgi)👏👏

https://twitter.com/chefanalysisvid/status/1309556514689089537
Bir kanat oyuncusu daha ne yapsın

Pas üçgenleri , al-verler , içe kat etme , dar alanda kısa paslarla oyunu açma , etkili ara pasları

Resmen resital sundu , 2015-2016 Besiktasindan esintiler izletti kısa sürede olsa..

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Sergen Yalçın'dan oyunculara; Benim istediklerimi yapanlar kalacak, yapamayanlar ise gidecek. Beşiktaş futbolcusu gibi oynayacaksınız. Sahada yürüyorsunuz, herkes koşup mücadele edecek. (Orta Çizgi)
Nereye gidecek ki taliplileri mi var da biz bilmiyoruz :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ona da para yok ki. Olsa çoktan fesih yapardik.
Fesih yapacağız kalan parayı gittiği takım verip oynatacak herhalde  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

abou'nun lisans çıkmış h.o.
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Nereye gidecek ki taliplileri mi var da biz bilmiyoruz :D
Maçtan sonra eve yürüyerek gidecek.