Ben zaten sen böyle yazdın diye bir iddiada bulunmadım ki? Sen kendin benim mesajımı alıntılayarak savunmaya geçtin. Ben dün bizzat larine potansiyelli vs. yazanları gördüğüm için bu mesajı attım. Larin bana göre 3. santrafor bile olamaz. Aldığı para da asla 3. Santrafor maaşı değil zaten. O yüzden teklif olduğu söyleniyordu belçikadan, teklif geldiği an yollayıp kurtulmamız gereken oyuncuların başında geliyordu. Kalinice 3 vermeyelim aboubakara 1.5 çok sakat adam ama futboldan bihaber larin bu maaşı alıyor diye eldeki yetersiz oyuncuyu güzellemelere benim bütün tepkim.
Ben yanlış anlamışım. Gündemimizdeki adamlara, verdiğimiz maaşlara baktığında söylediğinde sana hak veriyorum. Aboubakar en azından sağlıklı olduğunda kalitesi-yeteneği bilinen bir adam. Beşiktaş'ın parası söz konusu olduğunda nasıl bir ölücü, Yahudi olduğumu çoğu kişi bilir

. Ben sakatlık riski olan adama da o paraları vermem, gider adı sanı duyulmamış oyunculara bakarım 700-800'e oynayacak, golleri attığında para yapacak topçu getiririm ama futbolu biz taraftarlar yönetmiyoruz. Yönetimin gündemindeki opsiyonlara bakınca kötü bir tercih değildi Abuş, ama bir şey olursa da insanlar haklı olarak topa tutacaklar.
Bizim asıl problemimiz dünya futbolundan bihaber oluşumuz, Türkiye'de oynamış veya adı bir şekilde kulağımıza çalınmış oyuncular dışında kimseyle ilgilenmeyişimizde. Bir de menajer futbolcuları var tabii... Havuzumuz daracık olduğu için hep bir kumarlı oluyor işlerimiz, işte sakatlanmazsa iyi oyuncu, kontra takımından geliyor bize uyarsa iyi oyuncu vb...