Urgancılar ne yapmaya çalışmış, anlayan bana da anlatsın.
Yahu Hatayspor'un kadrosuna baktım acayip bir durum mu var diye. Yok, adamlar bildiğimiz tanıdığımız kadrolarıyla çıkmışlar. Neye dayanarak böyle gereksiz bir iddia üretiyorsun ki? Bu temelden ortalığı kaldırman için ki o bile gereksiz olur, yedek kadroyla filan çıkmalarını beklersin. Uzaktan yakından ilgisi yok. Hatta rize için de pek böyle bir durum yok. 2-3 oyuncu değişmiş, o da benzer kalibrede oyuncular arası rotasyon.
Hemen hemen rahat pozisyonda olan takımlar bunlar. Özellikle Hatay. Durduk yere rakipte neden motivasyon yaratmaya çalışılınır.
Şu an ne kadar kafası rahat takımla, ekstra motivasyon faktörü olmayan takımla oynarsak o kadar iyi diye bakıyorum. Bizim yönetici gerilim yaratmaya çalışıyor. Zaten hatay, rize kalibresindeki takımların rotasyonuyla bilmem neyiyle yönetim bazında uğraşmayı anlamlı bulmam bu ayrı konu ama adam iddiasında bile haklı değil.
Neresinden bakarsan bak saçmalık.
Bence az bile konuşmuş burası Türkiye ligi burda entrasan işler olur hep.
"
MODERN TEŞVİK PRİMİ"
Son haftalara giriyoruz . Beşiktaş Erzurum ile oynuyor acun çıkıp Erzurumspor için hemen yardım kampanyası düzenliyor. Buna "modern teşvik" primi diyoruz.! Tepkileri çekiyor hemen maçtan sonrasına erteliyor, sebebi ise Erzurum Beşiktaş'tan puan kaparsa Fenerbahçeliler erzuruma daha çok yardım düzenler.
Hatayspor oyuncularını dinlendiriyor ne için Beşiktaşla oynayacapı için, Hatayın onursal başkanı Fenerbahçe kongre üyesi, Hatay Beşiktaş'tan puan alırsa 15 Milyon € verip Boubendza'yı alabilecek en azından basındaki iddialar bu yönde.
Rizespor başkanı çıkıp Ali Koç bize sponsorluk sözü verdi diyebiliyor aynı zamanda Beşiktaş'a karşı ne yapıp ne edip puan kaybettireceğiz diyebiliyor.
Kasımpaşa- Beşiktaş ile oynuyor ve Kasımpaşa çıkıp Beşiktaş maçı öncesi hakemlerden dolayı tedirginiz diyebiliyor. Aynı kasımpaşa Fenerbahçe ile oynuyor ve Fenerbahçe hakemleri baskı altına alıyor kasımpaşadan tek laf yok. Fenerbahce çıkıp kazanıyor ve hakemin skandalları yüzünden kasımpaşanın nizami golü verilmiyor, penaltı verilmiyor ofsayt çizgisi vs.
Bitmedi. Kasımpaşa en iyi oyuncusunu sezon başında fenere bedavaya veriyor.
Hepsi 1 arada olunca masa başı oyunu olduğunu anlıyorsunuz. Bu paylaşımları taraftarımızı bilinçlendirmek ve yerinde tepki vermek adına yapıyoruz.(alıntıdır)