Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu  [Okunma sayısı 1615611 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2020/21 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla tamamlar?
95+
10 [%8.5]
86-95 arası
48 [%41]
76-85 arası
42 [%35.9]
65-75 arası
9 [%7.7]
65-
8 [%6.8]

Toplam Oy Verenler: 117

Çevrimdışı mrred

Hatay'da Akintola ve kamara sarı kartları 4lediler bizim maçta yoklar gençler.

Rize maçı çok kritik. Çok zor maç umarım kazanırız.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

40 yılın başı yönetim hakkında iyi konuşayım dedim, adam çıktı pişman etti. Mesut Urgancılar bu tip polemiklere çok giriyor, kendisini profesyonellikten son derece uzak buluyorum. Bir de Twitter'da rakip taraftarla polemiğe giren bir yönetici var, kulüpten bunlara kimse dur demiyor mu acaba. Bence yöneticilere Twitter kullanımı kesinlikle yasaklanmalı.

Yönetici olarak oyun alanın belli, sen o alanda hiç bir şey yapmayıp bonus şirinlikler peşinde koştuğunu gerçek taraftar görüyor.
Şampiyon olduğumuzda bunların alayı o kupanın kulpuna yapışacak, hiç bir şey yapmadıkları halde.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hatay'da Akintola ve kamara sarı kartları 4lediler bizim maçta yoklar gençler.

Rize maçı çok kritik. Çok zor maç umarım kazanırız.

Akintola' da kart problemi yok diye bliyorum.
Benim gördüğüm Sackey ve Kamara bizim maçta yok.

Çevrimdışı Erman1903

Zamanında kampanya yapıldı bu yöneticiler hakkında, twitterı  bıraksınlar Beşiktaş'a zarar veriyorlar diye. Hepsi unutuldu birden. Yönetim sanki yaptığı açıklamalarla şampiyonlukta pay sahibi olma çabasına girmiş gibi görünüyor. Şu duruma düşmemizin temel sebebi yaptıkları takım planlaması ve transfer hataları olduğunu kabullenmiyorlar demek bu  :tabe:

Ben Ankaragücü maçı sonrası ANÇ'ın yaptığı konuşmayı ve sbaşkanın söylemlerini yanlış bulmuyorum. Bence gerek vardı, başkanın bugünkü konuşması da doğal bir sıkıntı görmüyorum gerçekten 4 koldan üstümüze geliyorlar. Şampiyon olursak pay sahibi olacaklar elbette ama Urgancılar'ın münferit paylaşımı son derece gereksiz oldu.

Hatalarını zaten hep konuştuk ben ders çıkaracaklarını düşünüyorum bu sefer, olumlu bakmaya çalışıyorum. Beşiktaş'ın menfaatleri önemli, yani olur da şampiyonluk kaçar taraftar da bu yönetimi yollarsa yine sarmala gireceğiz yaz planlaması yalan olacak falan. Ben çok hataları olduğunu düşünüyorum lakin öğrensinler de sonsuza dek kalsınlar kulübün başında şu veya bu kişi olmuş ne fark eder yeter ki başarılı olalım. Olamazlarsa da, biz şunları bunları yanlış yaptık vb desinler kabul eder, kalsınlar derim.

Çevrimdışı Erman1903

Yönetici olarak oyun alanın belli, sen o alanda hiç bir şey yapmayıp bonus şirinlikler peşinde koştuğunu gerçek taraftar görüyor.
Şampiyon olduğumuzda bunların alayı o kupanın kulpuna yapışacak, hiç bir şey yapmadıkları halde.

Aman abi şampiyon olalım da sonra kim nereye yapışıyorsa yapışsın.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Aman abi şampiyon olalım da sonra kim nereye yapışıyorsa yapışsın.

Aynen hayırlısıyla bir şampiyon olalım gerisi teferruat  :ok:

Çevrimdışı mrred

Akintola' da kart problemi yok diye bliyorum.
Benim gördüğüm Sackey ve Kamara bizim maçta yok.
Spiker yalnış söyledi o zaman

Sackey ve kamaranın oynamaması da iyi
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

Rize ve Hatay tarafı durmadan neden açıklama yapma ihtiyacı hissediyor ? Bu bile nekadar kirli emeller peşinde olduklarının bi ispatıdır bana göre
Şampiyon yapmak istedikleri takım uğruna Çetin ceviz mücadele verecekleri kesin
Ama böylelerini susturacak oyunu oynamak ta bize düşüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Mesut Urgancılar boş yapmış. Sanane yani.. Herkes istediği oyuncusunu oynatır. Şimdi o kulüpler cevap yayinlasalar " Sanane kardeşim, istediğim oyuncumu oynatırım" diye ne cevap verebilecek?
Böyle mi korunuyor Beşiktaş' in hakkı? Böyle mi korunmalı?

Çevrimdışı Can Sungur

Yönetim açıklamalarda çok geç kaldı ama doğru yolu buldu her saat konuşması gerekiyor.

Çevrimdışı mellfred

bu hafta biz çarşamba-cumartesi yapıyoruz
fener-perşembe- pazartesi
akıl alır değil artık

Çevrimdışı mellfred

bu hafta biz çarşamba-cumartesi yapıyoruz
fener-perşembe- pazartesi
akıl alır değil artık
hatay da bir gün fazla dinlenip gelecek bize

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Öyle bir şey olacak olursa TFF bir hafta önce kural değiştirir, yapmadıkları şey değil :D
Hadi diyelim İkili averaj sistemini kaldırdılar , genel averajda da açık ara öndeyiz :D :D

Yine Süper Final diye Play off getirirler en fazla :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Urgancılar ne yapmaya çalışmış, anlayan bana da anlatsın.

Yahu Hatayspor'un kadrosuna baktım acayip bir durum mu var diye. Yok, adamlar bildiğimiz tanıdığımız kadrolarıyla çıkmışlar. Neye dayanarak böyle gereksiz bir iddia üretiyorsun ki? Bu temelden ortalığı kaldırman için ki o bile gereksiz olur, yedek kadroyla filan çıkmalarını beklersin. Uzaktan yakından ilgisi yok. Hatta rize için de pek böyle bir durum yok. 2-3 oyuncu değişmiş, o da benzer kalibrede oyuncular arası rotasyon.

Hemen hemen rahat pozisyonda olan takımlar bunlar. Özellikle Hatay. Durduk yere rakipte neden motivasyon yaratmaya çalışılınır. :) Şu an ne kadar kafası rahat takımla, ekstra motivasyon faktörü olmayan takımla oynarsak o kadar iyi diye bakıyorum. Bizim yönetici gerilim yaratmaya çalışıyor. Zaten hatay, rize kalibresindeki takımların rotasyonuyla bilmem neyiyle yönetim bazında uğraşmayı anlamlı bulmam bu ayrı konu ama adam iddiasında bile haklı değil.

Neresinden bakarsan bak saçmalık.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu Hatayspor'un kadrosuna baktım acayip bir durum mu var diye. Yok, adamlar bildiğimiz tanıdığımız kadrolarıyla çıkmışlar. Neye dayanarak böyle gereksiz bir iddia üretiyorsun ki? Bu temelden ortalığı kaldırman için ki o bile gereksiz olur, yedek kadroyla filan çıkmalarını beklersin. Uzaktan yakından ilgisi yok. Hatta rize için de pek böyle bir durum yok. 2-3 oyuncu değişmiş, o da benzer kalibrede oyuncular arası rotasyon.

Hemen hemen rahat pozisyonda olan takımlar bunlar. Özellikle Hatay. Durduk yere rakipte neden motivasyon yaratmaya çalışılınır. :) Şu an ne kadar kafası rahat takımla, ekstra motivasyon faktörü olmayan takımla oynarsak o kadar iyi diye bakıyorum. Bizim yönetici gerilim yaratmaya çalışıyor. Zaten hatay, rize kalibresindeki takımların rotasyonuyla bilmem neyiyle yönetim bazında uğraşmayı anlamlı bulmam bu ayrı konu ama adam iddiasında bile haklı değil.

Başkan ve yöneticilerin bu kadar boş ve gereksiz konuşması (yok kıllandılar,, karşımızdalar falan...) futbolculara acaba dedirtir.
Oyuncunun şu an mazereti net hazır : "tüm dünya topuyla tüfeğiyle oyuncusuyla MHK sıyla karşımıza geçmişti"

Gerek yok, devre arasında yapmaları gerekeni yapamadılar, konuşmaları gereken yerde konuşamadılar, artık bir zahmet susmayı becersinler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konuşmuş olmak için konuşmuş. Sözlerinin nereye gittiğinin farkında olduğunu düşünmüyorum. Rakiplerin kadro tercihlerine de girersek iş farklı boyut kazanır. Sonra neden herkes bize düşman oldu diyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

21 gün tam kapanma falan fark etmez.. düdük çaldığı an ŞAMPİYON derse kutlamaya çıkarız en fazla ceza yeriz :halay:

Hatay-Rize 6 puan geçtiğimiz an bu iş biteeeerrrr
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

21 gün tam kapanma falan fark etmez.. düdük çaldığı an ŞAMPİYON derse kutlamaya çıkarız en fazla ceza yeriz :halay:

Hatay-Rize 6 puan geçtiğimiz an bu iş biteeeerrrr

Oradan alınacak 6 puan ile civcivlerin de umudu biter.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Can Sungur

Bence az bile konuşmuş burası Türkiye ligi burda entrasan işler olur hep.

"MODERN TEŞVİK PRİMİ"
Son haftalara giriyoruz . Beşiktaş Erzurum ile oynuyor acun çıkıp  Erzurumspor için hemen yardım kampanyası düzenliyor. Buna "modern teşvik" primi diyoruz.!  Tepkileri çekiyor hemen maçtan sonrasına erteliyor, sebebi ise  Erzurum Beşiktaş'tan puan kaparsa  Fenerbahçeliler erzuruma daha çok yardım düzenler.
Hatayspor oyuncularını dinlendiriyor ne için Beşiktaşla oynayacapı için, Hatayın onursal başkanı Fenerbahçe kongre üyesi, Hatay Beşiktaş'tan puan alırsa 15 Milyon € verip Boubendza'yı alabilecek en azından basındaki iddialar bu yönde.
Rizespor başkanı çıkıp Ali Koç bize sponsorluk sözü verdi diyebiliyor aynı zamanda Beşiktaş'a karşı ne yapıp ne edip puan kaybettireceğiz diyebiliyor.
Kasımpaşa- Beşiktaş ile oynuyor ve Kasımpaşa çıkıp Beşiktaş maçı öncesi hakemlerden dolayı tedirginiz diyebiliyor. Aynı kasımpaşa Fenerbahçe ile oynuyor ve Fenerbahçe hakemleri baskı altına alıyor kasımpaşadan tek laf yok. Fenerbahce çıkıp kazanıyor ve hakemin skandalları yüzünden kasımpaşanın nizami golü verilmiyor, penaltı verilmiyor ofsayt çizgisi vs.
Bitmedi. Kasımpaşa en iyi oyuncusunu sezon başında fenere bedavaya veriyor.
Hepsi 1 arada olunca masa başı oyunu olduğunu anlıyorsunuz. Bu paylaşımları taraftarımızı bilinçlendirmek ve yerinde tepki vermek adına yapıyoruz.(alıntıdır)

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Haftaya son yarım saat böyle oynarsak Hatay'ın zencileri bizi Brazzers yaparlar.
Elimize geçen fırsatı tepmenin manası yok.

SIFIR HATA, FULL KONTRASYON.!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★