Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 692104 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

semih erden sezonun hayal kırıklıgı olur şimdiden söliyim  :bandit:
Hayal kırıklığı yaratmadığı sezonu yok zaten. Takıma yedek olsun diye alınır. Sertaç yerine Semih'e hayır demem. Hiç yoktan Sertaç gibi saçma hataları yapmaz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu arada Sinan Güler Efes ile anlaşmaya yakınmış  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Ergin nereye bu oraya
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

hani bize geliyordu yalançı :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

hani bize geliyordu yalançı :D
Bize gelse güzel olur dedim, bize geliyor demedim  :tabe: Lafımızı çarpıtma  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bize gelse güzel olur dedim, bize geliyor demedim  :tabe: Lafımızı çarpıtma  :tabe:

onun ex aşkı gergin atamanmış :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şampiyonlar Ligi'nde yabancı kuralı değiştirilmiş ve maç kadrosunda 5 yerli zorunluluğu getirilmiş. Yani artık 7 yabancı kullanılabilecek. Lig için de avantaj bu durum, rakibe göre değişiklik yapabilme şansı, sakatlıklarda eksik yabancıyla oynamamak gibi avantajları var.

Bu arada FIBA'daki 6 dosya 2'ye inmiş ama yasak hala kaldırılmamış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Seneye bu tip saçma hamleler yapmayız inşallah   :money:

İlkan Karaman sahiden efsane... Adamın ne takımın final yapacağına ne de seride kalacağına inancı varmış. Olası maç gününde düğünü var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı LuceGel

Cumhurbaşkanlığı kupasını fener bizlemi oynuyor banvitlemi.Edit. Banvitleymiş.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2017, 14:40:43 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün Ufuk hocanın ex-aşklarından Kenny Gabriel'i yamışlar bize  :tabe: Gelirse gayet akıllıca bir hamle olur. Hocanın 4 numaradan istediği istikrarlı şu sokması olduğu düşünülürse Kenny bu sene yüzde 44'lük 3 sayılık yüzdesi ile baya iyi bir tercih oluyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bugün Ufuk hocanın ex-aşklarından Kenny Gabriel'i yamışlar bize  :tabe: Gelirse gayet akıllıca bir hamle olur. Hocanın 4 numaradan istediği istikrarlı şu sokması olduğu düşünülürse Kenny bu sene yüzde 44'lük 3 sayılık yüzdesi ile baya iyi bir tercih oluyor  :tabe:
Pota altı iyi galiba bu sene :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pota altı iyi galiba bu sene :D
İlk önce ıslak imzaya bakalım   :ebebe: İlgilendiğimiz oyuncular Ufuk hocanın sistemi için iyi oyuncular. Guard, power forward, pivot üçlüsünü iyi oluşturursak zaten kimse kolay kolay bileğimizi bükemez  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

İlk önce ıslak imzaya bakalım   :ebebe: İlgilendiğimiz oyuncular Ufuk hocanın sistemi için iyi oyuncular. Guard, power forward, pivot üçlüsünü iyi oluşturursak zaten kimse kolay kolay bileğimizi bükemez  :tabe:
Ben GSW gibi sadece üçlük atalım istiyorum varya ne güzel olur herkesin siniri bozulur :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı enesbjk

Ben GSW gibi sadece üçlük atalım istiyorum varya ne güzel olur herkesin siniri bozulur :D
En sevmediğim oyun tarzı, izledikçe çıldırırım takımı

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ufuk hocanın sistemine uygun ancak onun için tüm atlet ve şutu iyi oyuncuları takıma toplamamız lazım  :tabe: Bu da pek mümkün değil. Biz daha bir tane iyi şutör bulamadık senelerdir  :tabe: Lofton'u saymıyorum  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Niye çıldrıyon olm birazda rakiplerimiz çıldırsın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Ufuk hocanın sistemine uygun ancak onun için tüm atlet ve şutu iyi oyuncuları takıma toplamamız lazım  :tabe: Bu da pek mümkün değil. Biz daha bir tane iyi şutör bulamadık senelerdir  :tabe: Lofton'u saymıyorum  :D
Roll ve DJ iyi şutör bence ama Pooh nasıldır bilmem
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roll ve DJ iyi şutör bence ama Pooh nasıldır bilmem
Pooh bu seneki takımda en iyi şutör olurdu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Niye çıldrıyon olm birazda rakiplerimiz çıldırsın :D
Yok yav kaldırıp kaldırıp üçlük attıkça ben söverim hepsine teker teker.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sen izleme o zaman  :ebebe: Açıkçası tüm takmlar şu an GSW gibi oynamaya çalışıyorlar NBA'de bile  :tabe: Modern basketbol artık böyle bir şey  :tabe: Oyun daha hızlı ve boş smaç olmadıktan sonra 2 sayılı yerine 3 sayılık atmak istatiksel olarak daha iyi. Bunu çözdüklerinden beri tüm takımlar maç başına en az 30 üçlük dener oldular. Yani alışsan iyi edersin   :eyes

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok yav kaldırıp kaldırıp üçlük attıkça ben söverim hepsine teker teker.
O attıklarının çoğu girerse de mi çıldırırsın  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

O attıklarının çoğu girerse de mi çıldırırsın  :D
Bilmiyorum şimdi girse iyi olur da öyle smaç falan basilmayınca sıkılıyorum ben. Stimac a posta indirdiğimizde dönerek falan attığı turnikeleri daha çok seviyorum. Sıkılırım ben öyle habire üçlük deneyince

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bilmiyorum şimdi girse iyi olur da öyle smaç falan basilmayınca sıkılıyorum ben. Stimac a posta indirdiğimizde dönerek falan attığı turnikeleri daha çok seviyorum. Sıkılırım ben öyle habire üçlük deneyince
GSW gibi oynayacaksak eğer atletik oyuncular lazım zaten. Smaç da olur üçlük de  :tabe: Ufuk hocanın sitemi gibi oynayacağız ama boşa konuşuyoruz. Bu sene en çok kızdığımız bire bir el üstü şutlar devam edecek. Bunun çözümü dış atışlarda başarı ve Gabriel bu konuda baya iyi bir hamle olur gelirse.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

GSW gibi oynayacaksak eğer atletik oyuncular lazım zaten. Smaç da olur üçlük de  :tabe: Ufuk hocanın sitemi gibi oynayacağız ama boşa konuşuyoruz. Bu sene en çok kızdığımız bire bir el üstü şutlar devam edecek. Bunun çözümü dış atışlarda başarı ve Gabriel bu konuda baya iyi bir hamle olur gelirse.

GSW sistemi için atletik oyunculara gerek yok bence. Savunması ve top kontrolü iyi olsa yeter bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

GSW sistemi için atletik oyunculara gerek yok bence. Savunması ve top kontrolü iyi olsa yeter bence
Nacak o kadar tempoya atletik oyuncular uyum sağlar. Sonuçta GSW tempo ve alan paylaşımı oyunu oynuyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★