Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 691958 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşverin diebleri simdi tamsın gitti daha ne istiyoruz
O zaten gidecekti neyine sevineyim. Bizden uzak Allah'a yakın olsun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Jeferson ile Jeter gelirse o bölgeler gayet iyi dolacak. Fakat 4 numara için Gabriel konusunda tereddütlerim var benim.

2 numara içinde skorer oyuncu şart.

Çilek kalsın yalnız.
Gabriel > Clark Mental açıdan yetenek açısından değil. Ben hocanın sitemine cuk oturduğu için istiyorum. İyi bir tane de adam yiyen pivot bulduk mu tamam işte Pota altı kapkara olur

Çilek çok para isterse Stimac gibi o da gider. Çilek den iyisini de buluruz. Piyasada adam çok o bölgede...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Çilek çok para isterse Stimac gibi o da gider. Çilek den iyisini de buluruz. Piyasada adam çok o bölgede...

İşte o zaman da kadroyu tamamen değiştirmiş oluyoruz her sene olduğu gibi.

Çevrimiçi Samet Ç

Roll ve Strawberry kalmalı kesinlikle. Eğer Roll'u gönderip Diebler'ı aldıysak gereksiz bir hamle olur. Amaç hücuma çeşitlilik kazandırmak olmalı.

Gabriel'da imzalarsa savunma anlamında büyük sorunlar yaşarız. Gabriel'ın Clark'tan tek farkı istikrarlı şut atması başka bir artısı yok.

Gabriel'ı da alırsak pota altına Shane Lawal, Devin Booker , Othello Hunter tarzı bir oyuncu daha lazım.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2017, 13:52:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roll ve Strawberry kalmalı kesinlikle. Eğer Roll'u gönderip Diebler'ı aldıysak gereksiz bir hamle olur. Amaç hücuma çeşitlilik kazandırmak olmalı.

Gabriel'da imzalarsa savunma anlamında büyük sorunlar yaşarız. Gabriel'ın Clark'tan tek farkı istikrarlı şut atması başka bir artısı yok.

Gabriel'ı da alırsak pota altına Shane Lawal, Devin Booker , Othello Hunter tarzı bir oyuncu daha lazım.
Pota latı için bir 4 bir 5 ve bir tane de 4-5 oynayabilen bir oyuncu alsak yeterli olur. Ama dediğin gibi 5 numara iyi savunmacı olmalı. Diebler 7. oyuncu olarak alındıysa iyi yoksa bizim zayıf halkamız olur savunmada.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2017, 14:10:44 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Stimac Efesle anlaşmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac Efesle anlaşmış diyorlar
1.2 milyon dolar istiyormuş diye duydum. Ancak Efes gibi bir takıma giderdi zaten  :tabe: Biz o kadar para veremeyiz bir oyuncuya  :tabe: Jeter ile bile 750 + bonuslara anlaşmışız  :tabe: Yolu açık olsun. Davon Jefferson daha fazla katkı verir ondan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şİmdilik şöyle bir kadro görünüyor önümüzde  :bandit:

Guard - Pooh Jeter - Kenan Sipahi(?) - X yerli oyuncu  >> Mehmet Yağmur'un adı geçiyor.

Guard Forvet  - Micheal Roll(?) - Dj Strawberry(?) - X yerli oyuncu >> Henüz netleşmedi oyuncuların durumu. Roll'un opsiyonu bizde.

Forvet - Jon Diebler - Erkan Veyseloğlu - Kyle Weems(?) >> Kyle Weems geleceği belirsiz. 7. yabancı olarak iş yapar kalırsa.

Power Forvet - Davon Jefferson - X yerli oyuncu >> Keny Gabriel'in adı geçiyor.

Pivot  - Semih Erden - Sertaç Şanlı(?) - X yabancı oyuncu >> Bu mevkiyi seçerken ince eleyip sık dokumamız lazım. Tüm takımı etkileyecek. Kalıplı potayı karartan atletik bir uzun tercihimiz olacaktır.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yankee

Diebler ile Roll baya farklı oyuncular. Ben Roll'un yaşlandığını ve uzun sürelerde sıkıntı yaşadığın ve o eski keskin şutör özelliğinden biraz daha uzaklaştığını düşünüyorum.

Tabii bunda MT'a yama şeklinde oynamasından da kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Jeter gelirse daha keskin şutları olan ve aynı zamanda penetreci gerektiğinde de P&R oynayabilecek bir 2 numara lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Micheal Roll ve Kyle Weems ile yola devam etiğimize dair haberler çıkmış. Weems kalacaksa Diebler neden alındı  :alala: Strawbery ve Clar'ın durumu da hala belirsizmiş. Stimac'a da gitti gözüyle bakılıyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Micheal Roll ve Kyle Weems ile yola devam etiğimize dair haberler çıkmış. Weems kalacaksa Diebler neden alındı  :alala: Strawbery ve Clar'ın durumu da hala belirsizmiş. Stimac'a da gitti gözüyle bakılıyor  :tabe:
6.adam olacak galiba zannedersin sanki bir Ginobili sanki Eric Gordon :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son haberler pek iç açıcı görünmüyor. Her zamanki gibi azıcık sivrilen oyuncu ya yüksek maaş istiyor ya da diğer takımlar akbaba gibi etrafımızı sarıyor...

Daha önce yazmıştım yenileyeyim. Kenny Gabriel ile bir ilgimiz yok.

Diebler olayı 2 günde gelişmiş. Bu yüzden benimde bilgim olmadı, kusura bakmayın bilgilendiremedim sizi.

Erkan Veyseloğlu Efes'e gidecek gibi. Teklifleri 1.2 Milyon TL. Bizim bu seneki sözleşmemiz 750 Bin TL. lakin 50 bin TL verip çıkış hakkına sahip. 850 Bine kadar çıktık ama zor gibi.

Stimac bizden 1.1 Milyon Euro istemiş. Takımdan ayrıldığını daha önce sizlere yazmıştım. Nedeni de bu şekilde söylemiş olalım.

Sompo Japan ile görüşmeler sürüyor. Sompo Japan bu sene çok memnun kalmış. Bizim isteğimiz 3 milyon dolar kendilerinden. Anlaşmaya yakınız.

Roll ve Weems'in durumu henüz belli değil. Opsiyon bizde ama özellikle Roll birazda gitmeye meğilli. İkna edilebilir mi? Edilebilir.

Şimdilik bu kadar. Diebler gibi ani gelişen bir şey olmadığı sürece gelişmeler bunlar. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paranın gözü kör olsun...

Sinan Güleri bir yoklamışız ama istenen fiyat 1.5 milyon dolar. Sinan için tahminim Fenerbahçe olur. Tamamen his. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Paranın gözü kör olsun...

Sinan Güleri bir yoklamışız ama istenen fiyat 1.5 milyon dolar. Sinan için tahminim Fenerbahçe olur. Tamamen his. (via. Metin Sönmez)
Basketciler de bayağı sağlam para kazanıyor avrupada bile

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketciler de bayağı sağlam para kazanıyor avrupada bile
Normalde çok az oyuncu bu kadar kazanıyor. Bu kadar parayı ancak avrupadaki sayılı büyük takımlar verebiliyor. Ancak Türk oyuncu piyasasındaki yokluktan dolayı iyi oyunculara çok maaş vermek zorunda kalıyoruz. Bu iyi oyuncular da yurt dışında oynamak istemiyorlar bundan dolayı. Onlar çıkmayınca da genç oyuncular oynama fırsatı bulamıyor. Yabancılar üstüne kurulu bir lige dönüşüyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Geçen sene alamadık bu sene alacağız  :)

Geçtiğimiz sezon, anlaşmamıza rağmen son anda iptal olan Devin Booker ile yine görüşme halindeyiz.

Bu transfer olursa, şubenin içi fokurdar gibi geliyor. Geçtiğimiz sezon bu transferin olmayışı baya bir sıkıntıya neden olmuştu. Koç illa alın diyor. Bakalım neler olacak. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Devin Booker Suns'da değilmiydi noluyo :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu center  :tabe: Bunu soracağınızı bildiğim için bir de videosunu attım :biggrinking: Geçen sene isteyip alamadığımız oyuncu. Koç çok istiyormuş.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Ahahah geçen sene de ayni şeyler konuşulmuştu.

Çevrimdışı enesbjk

Devin Booker  :bandit:

İzleyemiyorum, çember savunması nasıl abi?

Çevrimdışı MUSTAFA_

İzleyemiyorum, çember savunması nasıl abi?
Size olarak problem yaşatmaz, izlediğim videolarında iyi gibi duruyor savunması. Hücum yönüne bakarsak şutu olduğu için istediğimiz de açık  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Devin Booker bizim seviyemiz için iyi oyuncu. Bayern'de de kendini kanıtladı geçen sene faydalı olur.

Çevrimdışı levitate

Geçen sene alamadık bu sene alacağız  :)

Geçtiğimiz sezon, anlaşmamıza rağmen son anda iptal olan Devin Booker ile yine görüşme halindeyiz.

Bu transfer olursa, şubenin içi fokurdar gibi geliyor. Geçtiğimiz sezon bu transferin olmayışı baya bir sıkıntıya neden olmuştu. Koç illa alın diyor. Bakalım neler olacak. (via. Metin Sönmez)
Şube neden fokurduyomuş?

Komisyon falan mı yoksa

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şube neden fokurduyomuş?

Komisyon falan mı yoksa
Geçen sene Türkiye'de yaşananları bahane edip anlaşmamıza rağmen gelmemişti. Büyük ihtimalle bu yüzden yönetim istemiyor  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★