Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 692197 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

kadroyu güçlendirilmezse gelecek sene izlemicem basketi.
Bence Ufuk hoca olduğu müddetçe izlersin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Heriflerin ağzına malzeme verdik baska bisey değil. Hiç değilse 4-2 falan bitseydi seri en azından.

kardeşim ne diyon sende ya neyin malzemesi bizim takım değerimiz 4 milyon € onların ki 30 milyon €.

Çevrimiçi 38life

Heriflerin ağzına malzeme verdik baska bisey değil. Hiç değilse 4-2 falan bitseydi seri en azından.

Ben de bunu anlamıyorum. NBA'de de 4-0'lık seriler oluyor orada da oluyor mu acaba böyle muhabbetler! Ne kadar saçma muhabbetler bunlar ya.

Çevrimiçi 38life

Bir 40 dakika daha sinir krizi geçirmeyeceğim için şuan içim soğudu ferahladı. Bunu düşününce moralim yerine geldi biraz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

mitroviçi alacağımıza 2 adam alaydık 4-0 biz süpürmüştük seriyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

kardeşim ne diyon sende ya neyin malzemesi bizim takım değerimiz 4 milyon € onların ki 30 milyon €.
[/quote
Öyle deme abi. Ne olursa olsun zaten adamlar futboldan dolayı bize kin dolulardi. Futbolda başarı gelmeyince böyle şeylerle mutluluk duyacaklar işte. Ezeli rakibinin sahasında şampiyon olmuşsun üstelik 4-0 gibi bir durumla. Ben 2 maç almamızı bekliyordum. Futbolda beşiktaş kanserini azalttık sıra basketbolda. Her Ne olursa olsun bu sezon takım basarilidir. Ufuk hoca liderliğinde gelecek senede hatta önümüzdeki senelerde sürekli final oynamaliyiz artık.ama Son 2 dk cidden yakışmadı.

Çevrimdışı levitate

Bu sezonki en relax maçımı izledim. Tebrikler Beşiktaş. Bu sezon buraya kadar gelmek büyük başarı. Başta Thompson olmak üzere çoğu oyuncunun seneye olmayacak olması beni çok sevindiriyor  :D
Allah aşkına Kenan kalsın :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ben de bunu anlamıyorum. NBA'de de 4-0'lık seriler oluyor orada da oluyor mu acaba böyle muhabbetler! Ne kadar saçma muhabbetler bunlar ya.
Abi şimdi dediğin doğru da mesela beşiktaş maçı 5-0 kazanınca da 3 puan 1-0 kazanınca da 3 puan alıyor. Ama 5-0 yenince rakiplere gözdağı vermiş oluyor değil mi. O yüzden dedim. Yoksa haklısın bence de saçma muhabbet ama öyle yani. Şu seri 4-3 bitse emin ol bu kadar goy goy yapamazlardi. Mesela 3 sene önce gs ile final oynamışlardı. Hatta gs son maça çıkmamıştı. Bu kadar goy goy yapamamislardi

Çevrimdışı mylife1903

Dtakimi kutlayalim, iyi mucedemettiler ama gucleri yetmedi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah aşkına Kenan kalsın :D
Kenan bu sene çok sakatlandı. Hoca süre verdiğinde çok kötü kullandı.Bugün iyi oynaması benim açımdan hiçbir şey ifade etmiyor. Kalsa bile yanına bir guard daha kesinlikle almalıyız. 

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kenan bu sene çok sakatlandı. Hoca süre verdiğinde çok kötü kullandı.Bugün iyi oynaması benim açımdan hiçbir şey ifade etmiyor. Kalsa bile yanına bir guard daha kesinlikle almalıyız.
Pooh jeter kenan ikilisi iş görür mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Pooh jeter kenan ikilisi iş görür mu?
Genç de olsa bir parça eklemek lazım. Yada Dj gibi oyun kurabilecek bir 2 numara da olabilir  :tabe: Kenan'a güvenilip yola çıkılmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Abi şimdi dediğin doğru da mesela beşiktaş maçı 5-0 kazanınca da 3 puan 1-0 kazanınca da 3 puan alıyor. Ama 5-0 yenince rakiplere gözdağı vermiş oluyor değil mi. O yüzden dedim. Yoksa haklısın bence de saçma muhabbet ama öyle yani. Şu seri 4-3 bitse emin ol bu kadar goy goy yapamazlardi. Mesela 3 sene önce gs ile final oynamışlardı. Hatta gs son maça çıkmamıştı. Bu kadar goy goy yapamamislardi

Futbolla kıyaslıyorsun bu doğru değil. Futbolda ezeli rakibe fark büyük süksedir. 6-0 hala konuşuluyor, 10 sene sonra da konuşulur. Basketbolda fark nispeten daha doğal ve daha sık rastlanan birşeydir.

Çevrimdışı El Nino

Son 11-12 maçın hepsini kaybetmişiz milletin derdi seri neden 4-0 bitti olmuş buda ilginç :)

Çevrimdışı Kuntz

Yeni kurulmuş bir takım senelerdir üzerine koyan bir takımla final serisi oynuyor. Evinde oynadığı iki maçı uzatmalarda kaybediyor ki, her iki uzatmada da seyirci desteğinden yoksun oynuyor. Karşı takımın koçu Avrupa basketbolunun bir numarası ama senin koçun ona karşı inanılmaz bir taktik mücadele veriyor. Oyuncular kapasiteleri oranında inanılmaz bir mücadele ortaya koyuyor. Ama sen kalkmış takım neden 4-0 seriyi kaybetti diye ağlaklık yapıyorsun (Bu saçmalığı yapanlar için söylüyorum)

1- Bu takımla gurur duyamayan adam bir zahmet bir daha basketbol izlemesin.
2- Bu kafadaki sadece futbolla ilgilenen taraftar salondaki maçlara da gitmesin. Tribünde bilinçli taraftar olsa şu an seri 2-2 olurdu.
3- Maçları biraz dikkatli izleseniz. Her 4 maçta da momentum ne zaman bize geçse, hakemler çok ince hamleler yaptılar. Bu durum özellikle 3 ve 4. maçta tavan yaptı. Hele ki bugün Weems'e çalınan sportmenlik dışı faul bana göre tam rezalet. Kaliniç denen adam Weems'in resmen boğazını sıktı. 30 saniyede sırf bu yüzden 10 sayı yedik. Orada çıkması gereken düdük en kötü ihtimal karşılıklı faul olmalıydı.

Sonuçta bu takım muazzam bir sezon geçirdi. Yeni kurulmuş bir takımdaki kimya harikuladeydi. 1 ve 5 dengesini kurup, Kenan ve Weems gibi yardımcı oyunları da kadroda tutarsak seneye ateş ederiz. Futbolda o kadar sene bekledik feda dedik falan. Sabır ettik meyvelerini aldık. Basketbola da bu şekilde bakın. Bir sistem takımı oluşuyor. Eklemelerle birlikte bu kadro ve koçta ısrar edilmeli.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2017, 00:20:35 Kuntz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son 11-12 maçın hepsini kaybetmişiz milletin derdi seri neden 4-0 bitti olmuş buda ilginç :)
Çabuk bitmesi iyi oldu serinin. Zaten kazanma şansımız pek yoktu açıkçası. Bir an önce önümüzdeki sezonun gelmesini istiyorum şu an. O uzun seri pek önemli değil. Seneye bitiririz o seriyi...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bundan önce onuda yazdım zaten fb ye son galibiyetimiz nisan 2013 te diye.sonuçta hepimiz aynı fikirde buluşuyoruz. bu takım bu sene çok iyiydi nokta transferlerle ufuk hoca önderliğinde sürekli zirveye oynayacagız inşallah bundan sonra.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yeni kurulmuş bir takım senelerdir üzerine koyan bir takımla final serisi oynuyor. Evinde oynadığı iki maçı uzatmalarda kaybediyor ki, her iki uzatmada da seyirci desteğinden yoksun oynuyor. Karşı takımın koçu Avrupa basketbolunun bir numarası ama senin koçun ona karşı inanılmaz bir taktik mücadele veriyor. Oyuncular kapasiteleri oranında inanılmaz bir mücadele ortaya koyuyor. Ama sen kalkmış takım neden 4-0 seriyi kaybetti diye ağlaklık yapıyorsun (Bu saçmalığı yapanlar için söylüyorum)

1- Bu takımla gurur duyamayan adam bir zahmet bir daha basketbol izlemesin.
2- Bu kafadaki sadece futbolla ilgilenen taraftar salondaki maçlara da gitmesin. Tribünde bilinçli taraftar olsa şu an seri 2-2 olurdu.
3- Maçları biraz dikkatli izleseniz. Her 4 maçta da momentum ne zaman bize geçse, hakemler çok ince hamleler yaptılar. Bu durum özellikle 3 ve 4. maçta tavan yaptı. Hele ki bugün Weems'e çalınan sportmenlik dışı faul bana göre tam rezalet. Kaliniç denen adam Weems'in resmen boğazını sıktı. 30 saniyede sırf bu yüzden 10 sayı yedik. Orada çıkması gereken düdük en kötü ihtimal karşılıklı faul olmalıydı.

Sonuçta bu takım muazzam bir sezon geçirdi. Yeni kurulmuş bir takımdaki kimya harikuladeydi. 1 ve 5 dengesini kurup, Kenan ve Weems gibi yardımcı oyunları da kadroda tutarsak seneye ateş ederiz. Futbolda o kadar sene bekledik feda dedik falan. Sabır ettik meyvelerini aldık. Basketbola da bu şekilde bakın. Bir sistem takımı oluşuyor. Eklemelerle birlikte bu kadro ve koçta ısrar edilmeli.
abi ben zaten bütün yazılarımda aynı şeyi diyorum. bu takım bu sene başarılıdır. 4-0 konusunun saçmalığını ben de biliyorum ama renkliler kullanıyorlar yani o yüzden dedim. basketbolda bu sezonun futboldaki feda sezonu gibi olacagını hepimiz biliyorduk . play off a kalmak benim için yeterli bir hedefti.ama takım finale kadar çıktı. kaliteli transferler ve ufuk hoca ile inşallah futbolda ki gibi basketbola da ambargo koyacagız. hepimizin canını sıkan son 2 dk da 14 sayının nasıl kapandığıydı ama bu da işte doğruyu söylemek gerekirse fb nin kalitesi yani. bobby dixon nerelerden üçlük attı. daha bizim thompson boş atışları potaya yetiştiremiyordu yani.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kenan Sipahi'yi soran arkadaşlar Ufuk hoca da benim gibi düşünüyormuş

Kalabilir Kenan. İsteyeceği ücret önemli olacaktır. Lakin koç çok tutmuyor kendisini. Bu sene birazda zorunda kaldığı için oynattı. Verdiği rapor bu doğrultuda. (via. Metin Sönmez)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

abi ben zaten bütün yazılarımda aynı şeyi diyorum. bu takım bu sene başarılıdır. 4-0 konusunun saçmalığını ben de biliyorum ama renkliler kullanıyorlar yani o yüzden dedim. basketbolda bu sezonun futboldaki feda sezonu gibi olacagını hepimiz biliyorduk . play off a kalmak benim için yeterli bir hedefti.ama takım finale kadar çıktı. kaliteli transferler ve ufuk hoca ile inşallah futbolda ki gibi basketbola da ambargo koyacagız. hepimizin canını sıkan son 2 dk da 14 sayının nasıl kapandığıydı ama bu da işte doğruyu söylemek gerekirse fb nin kalitesi yani. bobby dixon nerelerden üçlük attı. daha bizim thompson boş atışları potaya yetiştiremiyordu yani.

Bırak kullansın renkliler. Şu anda onlar için basketbol şubesi afyon işlevi görüyor. Oraya ne kadar odaklanırlarsa, futboldaki acıyı unuttuklarını zannediyorlar. Bizde üzerine koyarak sağlam bir şekilde gideceğiz inşallah. İlk senesinde bu koçla ve takım kimyası ile resmen gözdağı verdik. Bizden büyük bütçelerle kurulmuş ligin başat takımlarını geride bırakıp final oynadık. Önemli olan istikrar. Bütçeyi de yavaş yavaş arttırarak iyi yerlere geleceğiz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Ufuk sarica kesin kalıyor değil mi :D :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Earl Clark >>>> Olympiakos.