Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 699614 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem rezaleti bu maç başka bir şey değil... Basketbol adına kara bir geceydi... Hakemsiler iş başında...

Baş antrenörümüz Ufuk Sarıca, hakemleri protesto etmek amacıyla son hücumu kullanmadı ve topu hakemlere verdi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu seri benim gözümde bu maçla bitti. Daha izlemeyeceğim. Saha dışı faktörlerle kazanılan maç izlenmez...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok iyi bir sezon olmasa da iyi bir sezon oldu. Ligde beklentileri aştık. İnşallah seneye sıfırdan yapılanmaz, üstüne koyarak ilerleriz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Finale çıkamayız. 2-1 öndeyiz ama birdahaki maç efes daha güçlü olacak. Yazık günah. serbest atış özürlülüğü yüzünden, bitmek bilmeyen saçma hücum ve şut tercihleri yüzünden finali kaçırırsın.  Müstehak.

Çevrimdışı taner37

Finale çıksak ne olacak ki?
Maydanozlar güçlü abi yalana gerek yok.
Maç kazanamadan maydanoz alır kupayı
Bari Efes çıksın da en azından finalde kaybetmemiş oluruz. Linç etmeyin durum bu.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

fenerle eşleşip kaybedeceğimize efese elenelim daha iyi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı taner37

Aynı düşünce deyiz

Efes bile oyroligin de final fouru son maçla kaçırmış sanırım demek ki kalitesi var .. umarım Efes eler bizi.

BJK maydonozspor finali şu maça benzer.

Beşiktaş-Gaziantep
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılmıyorum.

Seneye sponsorla masaya oturduğunda lig finalisti olarak karşılarına çıkarsan, en az 1 milyon dolar ekstra para alırsın.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Aynı düşünce deyiz

Efes bile oyroligin de final fouru son maçla kaçırmış sanırım demek ki kalitesi var .. umarım Efes eler bizi.

Beşiktaş-Gaziantep
[/

Acı ama bence de gerçek bu.Taraftarlık bi kenara bir basketbolsever olarak Febeş karşısında çok ekstra performanslara ve büyük şansa ihtiyacımız var

Çevrimdışı taner37

Aynı düşünce deyiz

Beşiktaş-Gaziantep
[/

Acı ama bence de gerçek bu.Taraftarlık bi kenara bir basketbolsever olarak Febeş karşısında çok ekstra performanslara ve büyük şansa ihtiyacımız var
BJK in gardı adı thompson mı ne o varken imkansız maç kazanmak pek izlemem maç ama sene içinde son topu kullanırken thompson kaç kere takımı yaktı diyorlar. Sanırım içerideki maydonozspor maçı da bunlardan birisi. Maydanozlar geriden gelip farkı kapatmış son hücum bizde iken Thomas hata yapmış yenilmişiz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlamadigim ufuk saricanin neden faul yaptirtmadigi. Yap faulu adam atsin gene tek baskete ihtiyaciniz olcak ikisini de atarsa. Kendi ipini kendin kes, burasi besiktas. El seeyle gerdek seetmenin anlamini cozemedim, gir herife orta alanda, atsin faulunu al molani yari sahadan basla. Takip etmedigim icin ufuk hocayi cok tanimiyorum, tercihlerini elestirmek istemem ama kendi ipimizi kendimiz kesmeliyiz

Takim bu oyuncularla bu butceyle buyuk basari yakaladi, hepsini ayakta alkislamak lazim sonuc ne olursa olsun.

Insallah finale cikariz, fbyi fazla buyutmeyin, hir gur kavga cikartiriz gene basa bas oynariz, delirtiriz herifleri

Çevrimdışı MUSTAFA_

Benim anlamadigim ufuk saricanin neden faul yaptirtmadigi. Yap faulu adam atsin gene tek baskete ihtiyaciniz olcak ikisini de atarsa. Kendi ipini kendin kes, burasi besiktas. El seeyle gerdek seetmenin anlamini cozemedim, gir herife orta alanda, atsin faulunu al molani yari sahadan basla. Takip etmedigim icin ufuk hocayi cok tanimiyorum, tercihlerini elestirmek istemem ama kendi ipimizi kendimiz kesmeliyiz

Takim bu oyuncularla bu butceyle buyuk basari yakaladi, hepsini ayakta alkislamak lazim sonuc ne olursa olsun.

Insallah finale cikariz, fbyi fazla buyutmeyin, hir gur kavga cikartiriz gene basa bas oynariz, delirtiriz herifleri

Bu koç tercihidir. Ya senin dediğin gibi faul yaparsın ya da savunmayı tercih edersin. Genelde savunma tercih ediliyor. Bunda hocayı eleştirecek bir durum yok.
Fener ile eşleşsek büyük ihtimalle süpürüleceğiz. Bizim yerimize başka bir takım çıksa da süpürülecek. Yarı Finali çıkamayız diye düşünüyordum ama takımda ekstra oyuncular çıkardık. Dünkü maçta hakem faciası olmasa Efes i süpürüyorduk. Bazıları istemedi bunu...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu takım en çok Beşiktaşlıyım diye ortalarda gezinen içimizdeki İrlandalılardan çekti. Tuncay Özilhan da kaç senedir yüzünü belli ediyor. Bunun adını siz koyun. Saha içinde yaşanan olayların haricinde bir de bu olaylar yaşanmış...

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Anadolu Efes karşısında müthiş bir mücadele verirken saha dışında ise bir o kadar etik dışı uygulamalara maruz kalıyor.

Normal sezonun  30. haftasında oynanan mücadeleden itibaren Anadolu Efes cephesi tarafından kulübümüze ve takımımıza çeşitli zorluklar çıkarırken Beşiktaş Sompo Japan tüm bunlara parkede cevap vermeye çalışıyor.

Anadolu Efes’in etik dışı uygulamaları normal sezonun 30. haftasında başladı. Beşiktaş Kulübü, Anadolu Efes karşılaşmalarında rakip sporcuların yakınlarına tümü basın tribünün arkasında olmak üzere 40 bilet ayırırken Anadolu Efes, 12.500 kişi kapasiteli Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oyuncu yakınlarımızın deplasman taraftarları ile birlikte oturmasını uygun gördü.

Bilindiği üzere başkanımız Fikret Orman, Anadolu Efes karşılaşmasını yerinden takip etti. Fikret Orman karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken Basketbol Süper Ligi yetkilileri Orman’a karşılaşmayı saha içi koltuklarında izlemeye davet etti. Sayın Fikret Orman bu teklifi kabul ederek karşılaşmanın geri kalanını saha içi koltuklarında takip etti. Maç sonunda Anadolu Efes, Fikret Orman’ın’ kombine satışı yapılmış koltuklarda oturduğu’ gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir yazı gönderdi.

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Anadolu Efes’i Akatlar Arena’da 74-72 mağlup ederek seriyi 2-0’a getirdi. Karşılaşmadan hemen sonra Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, daha önce eşi benzeri görülmemiş şekilde ‘Federasyon kararını verdi’ şeklinde bir tweet atacak hem hakemleri etki altına alma operasyonuna start verdi hem de takımımızın sahada ortaya koyduğu müthiş emeği ve hak ederek aldığı galibiyeti hiçe saydı.

Anadolu Efes’in ilginç uygulamaları bunlarla sınırlı kalmadı. Abdi İpekçi’de oynanacak serinin 3. maçı öncesi kulübümüz, antrenman için Anadolu Efes’ten bir antrenman saati talep etti. Anadolu Efes, antrenman saati için 20.00’ı kulübümüze bildirirken bunu uygun bulmayan takımımız ancak maç günü saat 12.00 da son antrenmanını gerçekleştirdi.

3 Haziran’da oynanan serinin üçüncü maçında Anadolu Efes tarafından yapılan ve daha önce basketbol sahalarında görülmemiş davranışlar ise tüm kamuoyunun malumudur. (kartalbasket.org)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bu takım en çok Beşiktaşlıyım diye ortalarda gezinen içimizdeki İrlandalılardan çekti. Tuncay Özilhan da kaç senedir yüzünü belli ediyor. Bunun adını siz koyun. Saha içinde yaşanan olayların haricinde bir de bu olaylar yaşanmış...

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Anadolu Efes karşısında müthiş bir mücadele verirken saha dışında ise bir o kadar etik dışı uygulamalara maruz kalıyor.

Normal sezonun  30. haftasında oynanan mücadeleden itibaren Anadolu Efes cephesi tarafından kulübümüze ve takımımıza çeşitli zorluklar çıkarırken Beşiktaş Sompo Japan tüm bunlara parkede cevap vermeye çalışıyor.

Anadolu Efes’in etik dışı uygulamaları normal sezonun 30. haftasında başladı. Beşiktaş Kulübü, Anadolu Efes karşılaşmalarında rakip sporcuların yakınlarına tümü basın tribünün arkasında olmak üzere 40 bilet ayırırken Anadolu Efes, 12.500 kişi kapasiteli Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oyuncu yakınlarımızın deplasman taraftarları ile birlikte oturmasını uygun gördü.

Bilindiği üzere başkanımız Fikret Orman, Anadolu Efes karşılaşmasını yerinden takip etti. Fikret Orman karşılaşmayı protokol tribününden takip ederken Basketbol Süper Ligi yetkilileri Orman’a karşılaşmayı saha içi koltuklarında izlemeye davet etti. Sayın Fikret Orman bu teklifi kabul ederek karşılaşmanın geri kalanını saha içi koltuklarında takip etti. Maç sonunda Anadolu Efes, Fikret Orman’ın’ kombine satışı yapılmış koltuklarda oturduğu’ gerekçesiyle Türkiye Basketbol Federasyonu’na bir yazı gönderdi.

Beşiktaş Sompo Japan takımımız, Anadolu Efes’i Akatlar Arena’da 74-72 mağlup ederek seriyi 2-0’a getirdi. Karşılaşmadan hemen sonra Anadolu Efes Genel Menajeri Alper Yılmaz, daha önce eşi benzeri görülmemiş şekilde ‘Federasyon kararını verdi’ şeklinde bir tweet atacak hem hakemleri etki altına alma operasyonuna start verdi hem de takımımızın sahada ortaya koyduğu müthiş emeği ve hak ederek aldığı galibiyeti hiçe saydı.

Anadolu Efes’in ilginç uygulamaları bunlarla sınırlı kalmadı. Abdi İpekçi’de oynanacak serinin 3. maçı öncesi kulübümüz, antrenman için Anadolu Efes’ten bir antrenman saati talep etti. Anadolu Efes, antrenman saati için 20.00’ı kulübümüze bildirirken bunu uygun bulmayan takımımız ancak maç günü saat 12.00 da son antrenmanını gerçekleştirdi.

3 Haziran’da oynanan serinin üçüncü maçında Anadolu Efes tarafından yapılan ve daha önce basketbol sahalarında görülmemiş davranışlar ise tüm kamuoyunun malumudur. (kartalbasket.org)
Bu Efes kadar gereksiz bir takım görmedim zengin birinin kendini tatmin etmek için kurduğu bir takım herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

fener güçlü kabulümde.

Ligde ki içerdeki maçta thampson sakarlık yapmasa yenmiştik.

Kayıcak yeri buldu.

1 sayı farkla yenildik galiba guardsız böyleyiz bide guard olsa ne olucak kim bilir.

Futboldan bi farkı yok basket'in hatta basket daha süprizlere açık 7 maç oynancak 4'ünü alan şampiyon olucak ne olacağı belli olmaz yani.

Tekrar söylüyorum avantajlı olan tabi ki fb takım bütçesi oyuncu kalitesi bakımından fakat bizde çok iyi savunma ve hızlı hücum yapabiliyoruz karamsarlık iyi değildir  :ok:

bu yazdıklarım senin içinde geçerli @taner37 :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dediğimde inanamayanlar olmuştu. Ancak düşündüğüm gibi bunun cezası hükmen galibiyet. Aksini iddia eden faiktir...

Basketbol Şube Sorumlumuz Cihat Kumuşoğlu: "Hükmen galibiyetin Beşiktaş adına tescil edilmesini düşünüyorum. Çocuk oyuncağı değil bu işler."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

fener güçlü kabulümde.

Ligde ki içerdeki maçta thampson sakarlık yapmasa yenmiştik.

Kayıcak yeri buldu.

1 sayı farkla yenildik galiba guardsız böyleyiz bide guard olsa ne olucak kim bilir.

Futboldan bi farkı yok basket'in hatta basket daha süprizlere açık 7 maç oynancak 4'ünü alan şampiyon olucak ne olacağı belli olmaz yani.

Tekrar söylüyorum avantajlı olan tabi ki fb takım bütçesi oyuncu kalitesi bakımından fakat bizde çok iyi savunma ve hızlı hücum yapabiliyoruz karamsarlık iyi değildir  :ok:

bu yazdıklarım senin içinde geçerli @taner37 :)
Bu arada Thompson ın o pozisyonda hakkını yemeyelim. Kaan Kural falan o pozisyonun net faul olduğunu ve hakem sıkandalı olduğunu söylemişti. Sonra yakın çekim tekrar izleyince net faul oduğunu gördüm Sloukas'ın yaptığının  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Burada hükmen mağlubiyet çıkmazsa artık her kötü giden takım soyunma odasına gidip 5-6 dakika bekleyip geri döner. Burada kesinlikle hükmen mağlubiyet vermeleri lazım. Bu tip hareketi yapan klübün Efes olması da ayrı bir absürt konu. Reklam yapacağız derken rezil olacaklar. Tabi ülkede azıcık adalet kaldıysa. Eğer hükmet galibiyetimiz tescil edilmezse Ufuk hocadan aynı davranışı yapıp ağızlarının payını vermesini bekliyorum  :money:

Hükmen mağlubiyeti güzel açıklamış arkadaş  :tabe:

Şimdi bu durumda Hakem ve Müsabaka Gözlemcisinin raporu tabiki etkili olacak. Anadolu Efes'in kurtarabileceği tek konu mola aldık o sırada soyunma odasına gittik olur onu da tabi TBF kabul eder mi göreceğiz.

Kurallarda bir takım sahadan çekildiğinde 1 dakika, 15 dakika veya X,Y,Z dakika beklenir gibi bir şey yok. Dolayısıyla takımı sahadan çektiğin anda karşılığı hükmen mağlubiyettir.

Rutin bir uygulama değil kesinlikle, 2 İstanbul takımın maçları 2 gün arayla oynanıyor. 5.maç olsa belki 3 günlük bir ara mantıklı olabilir. Ancak görünen o ki yaşanan olay büyük, işin içinden çıkmak için zaman kazanmaları lazım.

Maçın tekrarını izleyince olay mola değil sonra uyanıp içeri girdikten mola almak istiyorlar ama verilmiyor sanırım. Baş hakem Mehmet Keseratar'ın ağzından 15 dakika bekleyeceğiz diye bir şey çıkıyor ama kural kitabında sahadan çekilme ile ilgili bekleme süresi yok. Bir başka hata soyunma odasından dönüşte koç yerine bench'e teknik faul verilmesi, Perasovic 2 teknikten diskalifiye edilecekken sahada kaldı. Bench'e teknik sebeplerinden biri molandan geç dönmek ama ortada mola yok. Kısacası neresinden tutarsan elinde kalıyor bakalım ne karar çıkacak ki buda emsal olacak.

Efes buna itiraz edebilir. Federasyon karalarına itiraz Gençlik Spor Bakanlığı bünyesindeki Tahkim Kuruluna yapılıyor.Ancak buradaki kararlar hemen çıkmıyor ki buda mahduriyetlere sebep oluyor, bu tarzda haberler hatırlar herkes. En son Ergin Ataman'ın Darüşşafaka maçında almış olduğu cezaya itirazında yine konusu geçmişti. (via. Fatih Şen)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Bu arada Thompson ın o pozisyonda hakkını yemeyelim. Kaan Kural falan o pozisyonun net faul olduğunu ve hakem sıkandalı olduğunu söylemişti. Sonra yakın çekim tekrar izleyince net faul oduğunu gördüm Sloukas'ın yaptığının  :tabe:

aynen sen söyleyince hatırladım bende şimdi faul'le yenmişti bizi fb.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: "Sanıyorum Anadolu Efes cephesinde bütçe farkının yarattığı bir gerginlik var ama biz bunu da halledip finali oynayacağız."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ahmet Nur Çebi: "Sanıyorum Anadolu Efes cephesinde bütçe farkının yarattığı bir gerginlik var ama biz bunu da halledip finali oynayacağız."

bizim maç bugün mü  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bizim maç bugün mü  :alala:
Yarın olması laım  :tabe: 48 saatte bir oynanıyor maçlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yarın olması laım  :tabe: 48 saatte bir oynanıyor maçlar  :tabe:

doğru :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Twitter hesabı olanlar taga destek verelim  :tabe:

#AnadoluEFESdiskalifiye

Beşiktaş Tarihi
★★★

Twitter hesabı olanlar taga destek verelim  :tabe:

#AnadoluEFESdiskalifiye

herkes versin benim yok ama bende yayayım facebook'tan hiç olacağını zannetmiyorum ama bi umut.