Beşiktaş GAİN
Beşiktaş GAİN

Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş GAİN  [Okunma sayısı 699660 defa] Beşiktaş GAİN

Çevrimiçi Samet Ç

O geçen seneydi. Bu sene Banvit Tofaş Şampiyonlar ligine katılacaktı. Daçka ve biz Eurocup'a katılacaktık.
Düzeltme: birde yanlış hatırlamıyorsam Gs katılacaktı Eurocup'a

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu takım için söylenecek yapılacak bişey varsa oda ayakta alkışlamak olur.. Sezon boyunca saçma sapan şeyler yazıldı durdu..

Bütün takım Thompson hariç ellerinden gelen herşeyi yaptılar teşekkürler Beşiktaş Sompo Japan.

Bu takıma savunma yapamıyor diye söylendi sene başında takım ligin en az sayı yiyen 2 takımından birisi oldu.

Playoff ta efes seviyesinde bi takıma karşı 2-0 öne geçmiş bi takım. final kapısını aralamış bi takım...

Eleştiri yapanlar basketten anlamıyordur net.

Çevrimdışı tuncaboylu

Düzeltme: birde yanlış hatırlamıyorsam Gs katılacaktı Eurocup'a
Onlar (GS ve Daçka) çağrılmış mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Onlar (GS ve Daçka) çağrılmış mı?

.

Çevrimdışı tuncaboylu

.
Süper cidden, herifler bizim paramızı yiyip Euroleague'e 2 Türk takımı çağırıyorlar.
Bizim yerimize neden Tofaş çağrıldı peki? Hadi Karşıyaka'yı geçtiler sıralamada, Banvit'in günahı ne?

Çevrimiçi Samet Ç

Süper cidden, herifler bizim paramızı yiyip Euroleague'e 2 Türk takımı çağırıyorlar.
Bizim yerimize neden Tofaş çağrıldı peki? Hadi Karşıyaka'yı geçtiler sıralamada, Banvit'in günahı ne?

Tofaş Fiba Şampiyonlar Ligine gidecek zaten bizim yerimize çağrılma gibi bir durumu yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tofaş Fiba Şampiyonlar Ligine gidecek zaten bizim yerimize çağrılma gibi bir durumu yok.
Burada öyle demiyor:
http://m.fanatik.com.tr/2017/06/01/besiktas-a-potada-teklif-yok-1298167

Çevrimiçi Samet Ç

Burada öyle demiyor:
http://m.fanatik.com.tr/2017/06/01/besiktas-a-potada-teklif-yok-1298167

Ben Limoges veya başka bir Fransız takımını alacaklar diye biliyorum. Tofaş'ın Eurocup'a katılma imkanı yok. Bizim yerimize başka bir Türk takımı çağıracaklarsa bile Tofaş'tan önce Banvit ve Gaziantep sırada bekliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Limoges veya başka bir Fransız takımını alacaklar diye biliyorum. Tofaş'ın Eurocup'a katılma imkanı yok. Bizim yerimize başka bir Türk takımı çağıracaklarsa bile Tofaş'tan önce Banvit ve Gaziantep sırada bekliyor.
Haber yanlış o zaman, :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Bu takım için söylenecek yapılacak bişey varsa oda ayakta alkışlamak olur.. Sezon boyunca saçma sapan şeyler yazıldı durdu..

Bütün takım Thompson hariç ellerinden gelen herşeyi yaptılar teşekkürler Beşiktaş Sompo Japan.

Bu takıma savunma yapamıyor diye söylendi sene başında takım ligin en az sayı yiyen 2 takımından birisi oldu.

Playoff ta efes seviyesinde bi takıma karşı 2-0 öne geçmiş bi takım. final kapısını aralamış bi takım...

Totem yapiyo cocuklar yahu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Totem yapiyo cocuklar yahu

Abi günde 10 - 14  saat çalışıp ara sıra gelip buraları okuyorum. Totem için olanları ayırt edebiliyorum ama sene başından beri aynı muhabbet.

Çevrimdışı mylife1903

Abi günde 10 - 14  saat çalışıp ara sıra gelip buraları okuyorum. Totem için olanları ayırt edebiliyorum ama sene başından beri aynı muhabbet.
Gomdukce atiyor tomsin attikca gomuluyor yahu
Iyi dongu
Dun beni de cildirtti bi ara

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomdukce atiyor tomsin attikca gomuluyor yahu
Iyi dongu
Dun beni de cildirtti bi ara

Abi dün maçı izleyemedim gece Ntvspor da tekrarını izledim kazandığımızı bilmeme ragmen. 10 sayı önde giderken 3 hücum üstüste yaptıkları akıl alır gibi değil. tam bi denyo..

Yanlış görmediysem tribünde Jordan Thedore vardı.. En begendiğim oyun kuruculardan..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunları üstüme mi alınmam lazım şimdi Olur ben hiç basketboldan anlamıyorum Mutlu olduysan eleştirmeye devam edebilirim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bunları üstüme mi alınmam lazım şimdi Olur ben hiç basketboldan anlamıyorum Mutlu olduysan eleştirmeye devam edebilirim

:)

Ben genel olarak konuştum sadece üstüne neden alınıyosun sana yazsam direk yazardım..  :)

Basketbol sayfasını seviyorum ama çok sayıda olumsuz yorum okuyunca canım sıkılıyor..

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben genel olarak konuştum sadece üstüne neden alınıyosun sana yazsam direk yazardım..  :)

Basketbol sayfasını seviyorum ama çok sayıda olumsuz yorum okuyunca canım sıkılıyor..
Olumsuz yorumlar thompson ve şube yönetimi ile alakalı haksız eleştiriler değil. Senin haklı olduğun konu ise Ufuk sarıca,Clark, Stawberry de gömüldü burada onlar ilginç olanlar işte. Neyse gömdükçe takım efsane oluyor gömmeye devam. Thompson sen nasıl bir rezaletsin ya adam 22 sayı attığı maçı bile gölgeleyebildi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olumsuz yorumlar thompson ve şube yönetimi ile alakalı haksız eleştiriler değil. Senin haklı olduğun konu ise Ufuk sarıca,Clark, Stawberry de gömüldü burada onlar ilginç olanlar işte. Neyse gömdükçe takım efsane oluyor gömmeye devam. Thompson sen nasıl bir rezaletsin ya adam 22 sayı attığı maçı bile gölgeleyebildi :)

IQ seviyesi düşük galiba. :)

Çevrimiçi Samet Ç

By Aris Barkas/ barkas@eurohoops.net

After a season without Turkish teams, Galatasaray and Darussafaka are expected to play in the EuroCup and Besiktas will have the same choice.

Despite the recent rant of president Fikret Orman against the competition, EuroLeague still values the Turkish club and believes that it deserves a spot in next season’s Eurocup which remains one of the main paths to the EuroLeague qualification.

However, it’s unclear if Besiktas will accept this invitation, or if the club will compete for one more season in the Basketball Champions League.

Davet edeceklermiş umarım başkan fevri davranıp bir hata yapmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olumsuzluk iyidir. Fazla gömünce ufak başarıdan bile mutlu oluyor insan Gömmek su gibidir. Gömmeden yaşayamayız Şampiyonluğu kazandığımız sezondan beri yönetimsel çok hatalar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Bizim amacımız günlük başarılarla yetinmektense bir başarı geleneği oluşturmak olmalı. En başta yapmamız gereken her sene sıfırdan kadro kurmaktan vazgeçmek bunun için de...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

By Aris Barkas/ barkas@eurohoops.net

After a season without Turkish teams, Galatasaray and Darussafaka are expected to play in the EuroCup and Besiktas will have the same choice.

Despite the recent rant of president Fikret Orman against the competition, EuroLeague still values the Turkish club and believes that it deserves a spot in next season’s Eurocup which remains one of the main paths to the EuroLeague qualification.

However, it’s unclear if Besiktas will accept this invitation, or if the club will compete for one more season in the Basketball Champions League.

Davet edeceklermiş umarım başkan fevri davranıp bir hata yapmaz.
Bu açıklama ile bizi organizasyonun dışına atmaları başkanın açıklamalarını kabul ediyoruz demek olur onlar için. Bu açıklamalar üstünden bize bir yaptırımda bulunamazlar. Özellikle de elllerindeki tüm sponsorların Türkiye kaynaklı şirketler olması sebebiyle böyle bir adım atmaları imkansız. Başkan düşünmeden konuşacak biri değil. Bunları bilip konuştu. Şimdi Fenerliler ve Aziz başkanları düşünsün...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu konuya da açıklık getirelim. Ufuk Sarıca ile ilgili çok fazla dedikodu dolaşıyor. Eleştirilerimin bir kısmı bu dedikodular ile ilgili olasılıklar üzerine ki bu konuda yanılıyor olmayı tercih ederim. Diğer açıdan Ufuk Sarıca'nın oyunun bir kısmında bizim gördüklerimizi görüp hamle yapmaması üzerine eleştirim oluyor. Zaten o sıralar izleyen herkes de benim gibi kanser oluyor
Strawberry sezon boyunca bazı maçlar hariç hiç iyi değildi. Play-off u beklediğini biz nerden bilelim
Clark sezon boyunca maç içinde çok fazla uyuyor. İstatistiklerine bakınca oynamamış topa bile dokunmamış bu nasıl 20 dakikadır sahada diyorsunuz. Earl Cşark ın potansiyelini kullanmadığını düşündüğüm için eleştiriyorum. Haksızlık yok. Herkes bir gün gömülecek

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

gömmeye devam edelim iyi gidiyoruz :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok gereksiz ve içerik olarak saçma bir açıklama.
Çok daha şık biçimde dile getirebilirdi, şimdi febeyi motive etmekten başka bir işe yaramayacak.

Eğer efesi geçersek (ki Heurtel gibi beyni çalışmayan bir guardı olan takımı geçeriz diye düşünüyorum.)
febe ile yapılacak maçlardan birini dahi alabilmek için şu anki oyunumuzun çok üstüne çıkmamız lazım ama hiç zannetmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çok gereksiz ve içerik olarak saçma bir açıklama.
Çok daha şık biçimde dile getirebilirdi, şimdi febeyi motive etmekten başka bir işe yaramayacak.

Eğer efesi geçersek (ki Heurtel gibi beyni çalışmayan bir guardı olan takımı geçeriz diye düşünüyorum.)
febe ile yapılacak maçlardan birini dahi alabilmek için şu anki oyunumuzun çok üstüne çıkmamız lazım ama hiç zannetmiyorum.
Ben finale bile çıkmamızı beklemiyordum. Şimdi tek maç kaldı çıkmamıza. Yalnız Fener bize 2 gömlel büyük bir takım kadro kalitesi olarak. Finalde 1 maç alsak bile şampiyon sayarım bizi. Ama bu sezon lig açısından başarılı. Üstüne koyarak gitmeliyiz her sene...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fikret ormanın açıklamaları gerçekten çok yanlış oldu.finale  çıkarsak ki çıkacağız gibi duruyor fener ekstra motive olacak.rakibe malzeme vermiş olacağız resmen. Hatta benim korkum final serisinin 3-0 4-0 gibi abuk bir sonuçla bitmesi.iyice dillerinden kurtulamayiz.ama elbette bi takımın buralara gelmesi çok büyük başarı. Başta ufuk hoca olma üzere herkesi tebrik etmek gerek. Ama birde kupayı alırsak işte o zaman fenerliler sinirden... :evillol: