Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş GAİN Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başkanın doğru ama gereksiz Euroleague açıklamasından sonra Eurocup şansımız zora girdi. Oyuncu transferinde de sıkıntı olabilir. Normalde 500 vereceğimiz adama 700 vermek zorunda kalabiliriz. Seneye de Fiba Şampiyonlar ligindeyiz.
Basketbol gibi getirisi olmayan bir organizasyona gereksiz kafayı takıyoruz.Buralara harcanan yüksek paralar tamamiyle haramdır.Sinan Engin mode on:Para fitbolda yemisim basketbolunuMode off
Biz futbol klübü değiliz Jimlastik klübüyüz Her türlü spor dalına az da olsa yatırım yapmalıyız. Başarı ızun dönemli planlamadan geliyor, sadece paradan değil... Mesela dünyada ilk olduğumuz e spor takımını niye kapattık? Hala anlamış değilim. Çok fazla genç Beşiktaşlı var. Bunlar başka takımları tutmak zorunda kalıyor. Bence az da olsa yatırım yapılmalı...
Vladimir Stimac: "Serinin 2-0'la olup olmaması çok umrumuzda değil, skorla ilgilenmiyoruz. Burada çıkıp bir maç daha oynayacağız."
Maçı ntv spor veriyor mu
hakemler rezil.
Twitterdan atıp tutan menajeri soyunma odasına gönderdi hakem Anadolu Efes genel menajeri Alper Yılmaz, takımını soyunma odasına gönderdi!
Tam olarak ne oldu? Ben anlamadım?..Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
bende anlamadım.
Ben sinirden maçı kapadım Olaylar olmuş. Efes takımca soyunma odasına gitmiş Sonra geri dönmüşler
Hakem menajeri atınca, takımı sahadan mı çektiler?Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
işte neden Bizim ufuk hoca baya itiraz etti başka bir ceza mı çıkması gerekiyordu ?