Beşiktaş Fibabanka
Beşiktaş Fibabanka

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Fibabanka Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Fibabanka  [Okunma sayısı 698833 defa] Beşiktaş Fibabanka

Çevrimdışı MUSTAFA_

herkes versin benim yok ama bende yayayım facebook'tan hiç olacağını zannetmiyorum ama bi umut.
Vermezlerse kafalarına sıkarlar. Her kötü oynayan bu yola başvurur. Emsal karar niteliğinde olacak bu karar. Bir sonraki maç aynı şeyi biz yaparız protesto etmek için bu sefer. TBF nin çıkışı yok. Adaleti sağlamak zorundalar. Tabi alicengiz oyunu çevirirlerse bilemem  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

4. maç Salı günü. Bu arada hükmen galibiyet vermeyecekler büyük ihtimalle 4. maçın görevlendirmeleri yapılmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

4. maç Salı günü. Bu arada hükmen galibiyet vermeyecekler büyük ihtimalle 4. maçın görevlendirmeleri yapılmış.
Karar maça kadar çıkması için maçın tarihini kaydırdılar dün anladığım kadarıyla  :tabe: 48 saat sonra oynanıyor maç yoksa  :money: Bunu yapmazlarsa yapılacak her türlü hatada her takımın soyunma odasına gitme hakkı olur. İstiyorlarsa böyle karar versinler. Rezilliklerini arttırır ancak bu karar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan ilk dediğinde olay olmuştu. Bunu da açıklasınlar bakalım... 5 tane İspanyol takımının ligde işi ne? İspanya ligi yapsalarmış...

EuroLeague 2017-2018:
ESP: 5 teams
TUR: 2 teams
GRE: 2 teams
RUS: 2 teams
GER: 1 team
ISR: 1 team
ITA: 1 team
LTU: 1 team
SRB: 1 team

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Başkan ilk dediğinde olay olmuştu. Bunu da açıklasınlar bakalım... 5 tane İspanyol takımının ligde işi ne? İspanya ligi yapsalarmış...

EuroLeague 2017-2018:
Hadi birisi eurocup şampiyonu, diğeri de ona benzer bi nedenden katılıyor ama 5. Takım wildcard verilen takım yerine - ki bu Daçka idi galiba - alınmış ve bunun nedenini izah eden yok.

Çevrimdışı mylife1903

Firansizlar firansiz mi kalmis, yuh yani

Çevrimiçi levitate

BJK blew a 2-0 lead
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Firansizlar firansiz mi kalmis, yuh yani

fransız kontenjanından geseyi almışlar geçen sene reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

EuroLeague 2017-2018:
Haha, ama Yuvolig çok önemli, 400 ülkede 10 milyar kişi izliyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Roll Euroeuge e sorusunu sormuş. Her alandan sıkıştırıyoruz  :ebebe: Neresinden tutsan elinde kalıyor organizasyon  :money:

Michael Roll: "Kızılyıldız nasıl oluyor da oyuncu maaşlarının yarısından fazlasını ödemeden Euroleague'e katılabiliyor?"

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

No comment...

TBF Disiplin Kurulu, Anadolu Efes kulüp başkanı Tuncay Özilhan'a 4 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Roll Euroeuge e sorusunu sormuş. Her alandan sıkıştırıyoruz  :ebebe: Neresinden tutsan elinde kalıyor organizasyon  :money:

Michael Roll: "Kızılyıldız nasıl oluyor da oyuncu maaşlarının yarısından fazlasını ödemeden Euroleague'e katılabiliyor?"
Başkanın haklı olduğu kısımlardan biri de bu. Eurolig'e çağırılan kulüplerin neye göre çağırıldığı belli değil yani bir kıstas yok.

En büyük sponsorları Türkiye'den olan bir organizasyonda İspanya'dan 5 kulüp olacak gelecek sezon. Büyük saçmalık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkanın haklı olduğu kısımlardan biri de bu. Eurolig'e çağırılan kulüplerin neye göre çağırıldığı belli değil yani bir kıstas yok.

En büyük sponsorları Türkiye'den olan bir organizasyonda İspanya'dan 5 kulüp olacak gelecek sezon. Büyük saçmalık.
Takımların masraflarını da arttırıyor  Herkes 5'er kere İspanya deplasmanına gidecek, ki diğer katılımcıların çoğunun en az 4 saat uçması ve çok fazla seyahat parası ödemesi anlamına geliyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Türkiye ligi de Euroleuge'den farklı değil  :money: Şu verilen cezaların açıklaması yok  :money: Tahkimden de bu cezaların azaltılacağı kesin  :money:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. maçında Beşiktaş Sompo Japan’la oynadığı maçın ikinci periyotunda hakem kararlarını gerekçe göstererek sahadan çekilen Anadolu Efes’in cezası belli oldu.

‘Hükmen galibiyet’ talebiyle başvuru yaptığımız Türkiye Basketbol Federasyonu, Anadolu Efes’e yalnızca 70 bin TL para cezasını uygun gördü.

Sahadan çekilme kararını veren Anadolu Efes yöneticileri Tuncay Özilhan ve Alper Yılmaz ise yalnızca 4’er ay hak mahrumiyeti ve 40’ar bin lira para cezası ile cezalandırıldı.

Öte yandan yöneticilerimiz Ahmet Nur Çebi ve Cihat Kumuşoğlu, maç esnasında hakemlerle diyaloğa girmesi sebebiyle 3 bin 500’er lira para cezasına çarptırıldı.

Kulübümüz, deplasman tribününde yaşanan olaylar nedeniyle 95 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı gastrula

http://tr.beinsports.com/haber/efese-puan-silme-cezasi

arkadaşlar böyle bir şey var, ben anlamadım hangi puanı siliyorlar, önümüzdeki sezon için mi?

Alıntı
Türkiye Basketbol Federasyonu, Anadolu Efes-Beşiktaş Sompo Japan maçıyla ilgili Yönetim Kurulu toplantısının ardından açıklama yayınlandı.

Açıklama şu şekilde:

"TBF Yönetim Kurulu toplantısında gündemde yer alan konular görüşülmüş, basketbol kamuoyu ve ilgili tarafları ilgilendiren aşağıdaki konular karara bağlanmıştır.

5 Haziran 2017 tarihinde yapılan TBF Yönetim Kurulu toplantısında, 03.06.2017 tarihinde İstanbul’da Anadolu Efes – Beşiktaş Sompo Japan takımları arasında Spor Toto Basketbol Süper Ligi müsabakasının ikinci periyodunun tamamlanmasına 01:59 dakika kala Anadolu Efes takım oyuncularının kenar yönetimi ile birlikte topluca oyun sahasını terk ederek soyunma odasına gitmesi ve bir süre soyunma odasında kaldıktan sonra sahaya dönerek müsabakaya kaldığı yerden devam edilmesine ilişkin konu görüşülmüş olup;

1. Beşiktaş Sompo Japan takımı tarafından, müsabaka sonucunun Anadolu Efes takımı aleyhine hükmen olarak tescil edilmesi ve Anadolu Efes takımı antrenörünün almış olduğu teknik fauller nedeniyle diskalifiye edilmesi gerektiği iddiası ile yapılan itirazlar, Uluslararası Oyun Kurallarına aykırı olmadığı tespitiyle reddedilirmiştir.

2. Disiplin Kurulu tarafından, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün, başkanı ve genel direktörü tarafından müsabaka hakemlerinden izinsiz olarak takıma saha terk ettirilerek müsabakanın gecikmesine sebep olunması, bu suretle müsabakanın bütünlüğüne doğrudan zarar verilmesi nedeniyle sportmenliğe aykırı davranışta bulundukları gerekçesiyle verilen cezalar göz önünde bulundurularak Anadolu Efes takımının 3 (üç) puan düşürme cezasıyla tecziyesine karar verilmiştir."

Çevrimiçi Samet Ç

http://tr.beinsports.com/haber/efese-puan-silme-cezasi

arkadaşlar böyle bir şey var, ben anlamadım hangi puanı siliyorlar, önümüzdeki sezon için mi?
Seneye normal sezona -3 puan ile başlarlar.

Çevrimdışı tangaz

bu senenin cezasını seneye mi bırakmış onursuz hido?

hani bu babası azizenin 1 yıllık cezasını kaldıran amcası mahmıt küfür ederken duymazdan gelipsuratını yamultan sıfatsız hido
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

bu senenin cezasını seneye mi bırakmış onursuz hido?

hani bu babası azizenin 1 yıllık cezasını kaldıran amcası mahmıt küfür ederken duymazdan gelipsuratını yamultan sıfatsız hido
Yapılacak şey belli. 4. maçta Efes'in yaptığını biz de yapacağız tepki olarak. Buna da ceza veremeyecekleri için artık önümüzdeki sene her takım bu olayı yapabilecek durumda olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gecikmiş adalet adalet değildir. Kirli bir ligde oynadığımız tescillendi. Bu ligde oynamanın bir gereği yok. Kişilere ve kurumlara göre değişen kuralların olduğu bir lig kabul edilemez...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapılacak şey belli. 4. maçta Efes'in yaptığını biz de yapacağız tepki olarak. Buna da ceza veremeyecekleri için artık önümüzdeki sene her takım bu olayı yapabilecek durumda olacak.
Malesef bunun önünü kapatmak içinde şeytanlık,cinlik adı her neyse düşünülmüş Ceza olarak bu sene yerine önümüzdeki sene ligde 3 puanları silinmiş. Bunlar ancak şeytanın aklına gelir. Tebrikler TBF, tebrikler Hidayet Türkoğlu  :claps: :claps: :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Malesef bunun önünü kapatmak içinde şeytanlık,cinlik adı her neyse düşünülmüş Ceza olarak bu sene yerine önümüzdeki sene ligde 3 puanları silinmiş. Bunlar ancak şeytanın aklına gelir. Tebrikler TBF, tebrikler Hidayet Türkoğlu  :claps: :claps: :claps:
3 puan silme öyle ciddi bir ceza değil. Hatta ceza bile sayılmaz. Ben en azından maçın tekrar edilebileceğini düşünüyordum. Onu bile yapmadılar.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 18:56:52 Samet Ç ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

3 puan silme öyle ciddi bir ceza değil. Hatta ceza bile sayılmaz. Ben en azından maçın tekrar edilebileceğini düşünüyorudum. Onu bile yapmadılar.
Onu eğer biz kazansaydık yaparlardı  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

ben dedim ceza filan vermezler diye.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ben dedim ceza filan vermezler diye.
Ceza vermişler de gelecek sezon için vermişler  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ceza vermişler de gelecek sezon için vermişler  :money:

hükmen galip saymaları lazımdı bizi :)