1- Thompson kanseri ile geçen bir başka maç daha. Allah'tan yine öldürmedi ucuz kurtardık.
2- Takım dış şuta dayalı oynadı. Kendi oyun ezberi, pas oyunu, ikili oyunlar ve devrilmeler buhar olmuştu. Bir nevi düzenimizin dışında şapkadan tavşan çıkardık.
3- Strawberry yine konsantrasyon sorunları yaşamaya devam ediyor. Büyük maçlarda gösterdiği motivasyonun m si olmuyor bu tür maçlarda. Bir bakıyorsun harika bir smaç vurmuş, bir bakıyorsun bomboş turnikeye giderken saçmalamış. Biraz ciddiyet lazım.
4- Çok fazla kötü hakem yönetimi gördüm ama bu kadar kötüsünü son zamanlarda hiç görmemiştim. Düdükler şaka gibiydi. Giresun aleyhine de ciddi hatalar yaptılar.
5- Muratcan saygı duyulacak adam. Giriyor görevini yapıyor çıkıyor. Gerçek profesyonel.
6- Weems, Aboubakar gibi ya tam olacak, ya da hayal kırıklığına uğratacak ama adam ben basketbolcuyum diye bağırıyor.
Giresun dar rotasyonla direnebileceği yere kadar direndi. Clark karar atışlarında etkiliydi. Roll'da da düşüş var. Şu guardı al artık hoca, lütfen, rica, nolur yani