Beşiktaş Gain
Beşiktaş Gain

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Gain  [Okunma sayısı 701205 defa] Beşiktaş Gain

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç Sonucu

Yeşil Giresun Belediye 62-82 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Şimdilik bu kadar ile idare et @mylife1903  :ebebe: Tamamını bulunca paylaşacağım  :tabe:

https://twitter.com/FastBreakTR/status/835484036772560897
Bu içeri penetre ettiği miydi yoksa fast break sonucu olan mı? Penetre çok iyiydi o diye düşünüyorum

Çevrimdışı enesbjk

2 kere yollamış, pardon.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 22:59:55 enesbjk ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu içeri penetre ettiği miydi yoksa fast break sonucu olan mı? Penetre çok iyiydi o diye düşünüyorum
Penetre etiği tabiki  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maçın istatistikleri  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kuntz

1- Thompson kanseri ile geçen bir başka maç daha. Allah'tan yine öldürmedi ucuz kurtardık.

2- Takım dış şuta dayalı oynadı. Kendi oyun ezberi, pas oyunu, ikili oyunlar ve devrilmeler buhar olmuştu. Bir nevi düzenimizin dışında şapkadan tavşan çıkardık.

3- Strawberry yine konsantrasyon sorunları yaşamaya devam ediyor. Büyük maçlarda gösterdiği motivasyonun m si olmuyor bu tür maçlarda. Bir bakıyorsun harika bir smaç vurmuş, bir bakıyorsun bomboş turnikeye giderken saçmalamış. Biraz ciddiyet lazım.

4- Çok fazla kötü hakem yönetimi gördüm ama bu kadar kötüsünü son zamanlarda hiç görmemiştim. Düdükler şaka gibiydi. Giresun aleyhine de ciddi hatalar yaptılar.

5- Muratcan saygı duyulacak adam. Giriyor görevini yapıyor çıkıyor. Gerçek profesyonel.

6- Weems, Aboubakar gibi ya tam olacak, ya da hayal kırıklığına uğratacak ama adam ben basketbolcuyum diye bağırıyor.

Giresun dar rotasyonla direnebileceği yere kadar direndi. Clark karar atışlarında etkiliydi. Roll'da da düşüş var. Şu guardı al artık hoca, lütfen, rica, nolur yani  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

1- Thompson kanseri ile geçen bir başka maç daha. Allah'tan yine öldürmedi ucuz kurtardık.

2- Takım dış şuta dayalı oynadı. Kendi oyun ezberi, pas oyunu, ikili oyunlar ve devrilmeler buhar olmuştu. Bir nevi düzenimizin dışında şapkadan tavşan çıkardık.

3- Strawberry yine konsantrasyon sorunları yaşamaya devam ediyor. Büyük maçlarda gösterdiği motivasyonun m si olmuyor bu tür maçlarda. Bir bakıyorsun harika bir smaç vurmuş, bir bakıyorsun bomboş turnikeye giderken saçmalamış. Biraz ciddiyet lazım.

4- Çok fazla kötü hakem yönetimi gördüm ama bu kadar kötüsünü son zamanlarda hiç görmemiştim. Düdükler şaka gibiydi. Giresun aleyhine de ciddi hatalar yaptılar.

5- Muratcan saygı duyulacak adam. Giriyor görevini yapıyor çıkıyor. Gerçek profesyonel.

6- Weems, Aboubakar gibi ya tam olacak, ya da hayal kırıklığına uğratacak ama adam ben basketbolcuyum diye bağırıyor.

Giresun dar rotasyonla direnebileceği yere kadar direndi. Clark karar atışlarında etkiliydi. Roll'da da düşüş var. Şu guardı al artık hoca, lütfen, rica, nolur yani  :evillol:
Düşüncelerim senden farksız. Thompson takımın ritmini ayarlayacağına bozuyor. Saçma sapan atışlar kullanıyor. O gitmeden takımdan başarı beklemek zor. İnşallah bir guardımız olur yakın zamanda. Hoca çok güvense kritik zamanlarda oyunda tutardı zaten. Kritik dakikalarda hep Kenan Sipahi yi kullanarak yeni guard geliyor havası verdi bana. Şimdi önümüzde hafta içi oynayacağımız Şampiyonlar Liginde rakibimiz Pınar Karşıya ile maçımız var. Yeni guard da yokken inşallah düzgün bir skor alıp avantajlı döneriz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün 20 de karşıyaka ile maçımız var doğru mu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bugün 20 de karşıyaka ile maçımız var doğru mu ?
Doğru  :tabe: Maç malum kanalda  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Doğru  :tabe: Maç malum kanalda  :money:

malum kanalda ztk maçı gözüküyor yayın akışında ben zaten yabancı kanaldan izliyorum  gerçi de :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

malum kanalda ztk maçı gözüküyor yayın akışında ben zaten yabancı kanaldan izliyorum  gerçi de :D
Maç yayını Smart Spor 2 de  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Adriano karijma
       Taliska
 Atiba    atinc

Ilk besiyle baslasak belki bisiler olabilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adriano karijma
       Taliska
 Atiba    atinc

Fark atarız. Çok acımasız olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano karijma
       Taliska
 Atiba    atinc

Tolga boyko
Demba taliska
  Atınç

Çevrimiçi 38life

Maç yayını Smart Spor 2 de  :D
Rövanşı var mı bunun?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

1. Çeyrek Sonucu

Pınat Karşıya 22-13 Beşiktaş Sompo Japan

Thompson effect  :claps:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac bu seviye basketbolu kaldıramıyor. Pota altı yol geçen hanı gibi. Bir de Thompson ile birlikte oynayınca hiç çekilmiyorlar  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

2. Çeyrek Sonucu

Pınat Karşıya 41-40 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Stimac bu seviye basketbolu kaldıramıyor. Pota altı yol geçen hanı gibi. Bir de Thompson ile birlikte oynayınca hiç çekilmiyorlar  :money:
Stimac a hic kızamıyorum abi seviyesi bu adamın ve müthiş üstüne koymaya çalışıyor. Defansa canavar biri lazim da bosta adam var mi ki? Bi ara Shane Lawal vardı ama iyileşti mi o ? Şubede de para yok, gard alsalar yeter diyorum su an ama belki bulurlar fırsata birini.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Stimac a hic kızamıyorum abi seviyesi bu adamın ve müthiş üstüne koymaya çalışıyor. Defansa canavar biri lazim da bosta adam var mi ki? Bi ara Shane Lawal vardı ama iyileşti mi o ? Şubede de para yok, gard alsalar yeter diyorum su an ama belki bulurlar fırsata birini.
Guardsız oynuyoruz daha etkili oluyoruz Thompson oynadığı dönemden  :ebebe: Guard gelmezse kansere devam, başarıya elveda deriz  :money: Shane Lawal Barcelona da kalacakmış. İlla biri bulunur istense ama işte zor.

Bundan sonra D-League sponsor bulmuş, Amerika dışında basketbol izleyemez duruma geleceğiz  :tabe: D-League takımları NBA takımlarının alt takımı olacak ve 2 oyuncu hem NBA hem de D-League de oynayabilecekmiş. Bütçeleri de 25 milyon dolara çıkacakmış. "Sadece Beşiktaş" diye bir pankartımız var bizim. Artık  basketbol izlemek isteyenler için de "Sadece NBA" kalacak  :money:
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 20:59:53 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Guardsız oynuyoruz daha etkili oluyoruz Thompson oynadığı dönemden  :ebebe: Guard gelmezse kansere devam, başarıya elveda deriz  :money: Shane Lawal Barcelona da kalacakmış. İlla biri bulunur istense ama işte zor.

Bundan sonra D-League sponsor bulmuş, Amerika dışında basketbol izleyemez duruma geleceğiz  :tabe: D-League takımları NBA takımlarının alt takımı olacak ve 2 oyuncu hem NBA hem de D-League de oynayabilecekmiş. Bütçeleri de 25 milyon dolara çıkacakmış. "Sadece Beşiktaş" diye bir pankartımız var bizim. Artık  basketbol izlemek isteyenler için de "Sadece NBA" kalacak  :money:
Ah ulen paranın gözü kör olsun

Çevrimdışı MUSTAFA_

3. Çeyrek Sonucu

Pınat Karşıya 57-58 Beşiktaş Sompo Japan

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı enesbjk

Edit: Teşekkürler.
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2017, 21:39:44 enesbjk ]

Çevrimdışı ALDENYX

4 çeyrekte 6 dk.bir adet bile basket atamadık 4 kere serbese gittik herbirinde birtane içeri birtane dışarı.. :ebebe:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.