Malesef hep böyle oluyor, transfer dönemi sonu iyi olsa da benim için ızdırap oluyor. Hep son dk işler, ya tutarsa transferler, ben özellikle başkanın şampiyonluk için sene başı transfer yaptığınıda düşünmüyorum. Herşey denk geldi Sergen hoca çok şey kattı, buna rağmen adam için bir kişi alamadılar.
Hadi kimseyi alamadın bari elimizdeki gereksizler için takım bul, buda başarıdır.
Gs ve fb psikolojik olarak önde , medya ve tff de bize göre daha yakın, umarım iyi oynamaya devam ederek şampiyon oluruz.
Şimdi yanlış anlaşılmasın da rakip renklilerin forumlarını öyle eğlence olsun diye bi okurum çoğu söylemlerinde bizi över nitelikle söylemler sırf Beşiktaş’a böyle övgülerin dizildiği yazıları okumak için bile girer insan o forumlara mesele o değil
Bu renkli forumlarında şöyle bi söylemlere de şahit oldum
Beşiktaş ligin sonlarıma doğru kırılganlıklar yorgunluklar yaşayacak puan kaybedecek söylemleri var her nekadar hoşumuza gitmesede maalesef bunlar gerçek
Biz takıma abilik edecek Hulk’u alıp takıma getirseydik renkliler psikolojik olarak zaten çoktan havlu atmışlardı zaten bunu biz taraftarlar düşünüyoruz fakat yönetimimiz akıl edemiyor bu trajik bi olay
Maalesef öyle arkadaşlar takımımız şuan ligin bir numarası ama sonlara doğru kırılganlıklar yorgunluklar olup puan kayıpları olacak bunları önlemek için sağlam takviyeler lazım takım demoralize olduğu vakit takımı ateşleyecek oyunlar Hulk bu kategoride idi
Çok üzüldüm dün gece zor uyudum çok sevdiğim istediğim bi oyuncuydu Hulk şimdi başka forma için ter dökecek.