2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2835331 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alem akıllıya biz deliye hasret. Gelirse iş yapar  :)  Bu saatten sonra zorlamanın mantığı yok. Muhabirlerden Mesut Özil için yazılanların benzerinin Cenk için yazılıp güzelleme yapılmasından bıktım. Maaşının bir kısmından fedakarlık yapıp gelsin o kadar evin oğluysa.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/ibrahimseten/status/1355442473552764928
Ligde birileri şampiyon olsun diye çabalayan yöneticiler var. Limit uyanlar için var. Kurallar çiğnenmek içindir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Livaja'yı nerede nasıl kullanacak hoca çok merek ediyorum bakalım pek yer açabileceğimizi düşünmüyorum.

Çevrimiçi yaço58

Livaja'yı nerede nasıl kullanacak hoca çok merek ediyorum bakalım pek yer açabileceğimizi düşünmüyorum.
Larin livaja ghezzal ilerde aboubakar gibi olmaz mı

Çevrimdışı ankarakartal06

Ligde birileri şampiyon olsun diye çabalayan yöneticiler var. Limit uyanlar için var. Kurallar çiğnenmek içindir.
bu limt hep mi bizi uluyor anlamıyorum. Gs , fb , ts patır patır adamlar transfer yapıyor . bize gelince mi limit oluyor. :steamed: :steamed:

Çevrimdışı murat baltacı

Hulk bizim için biçilmiş kaftandı hem camiayı havaya sokacak hem takımda olmayan şut tehdidi olan hem topu ilerde tutacak hem abounun rakip stoperlerle olan mücadelesine destek olacak hemde hasic gibi gençlere örnek olacak bir oyuncuydu bizim için fırsat transferiydi sakatlık riski düşüktü bonservis yoktu rakiplerin havasını söndürürdu üçün beşin hesabını yapmayacaktık.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mevcut on biri bozacağımızı düşünmüyorum. Ceza, yorgunluk ve sakatlık durumunda devreye sokarız gibi görünüyor. Verilen şansları iyi kullanıp iyi oynarsa da devam eder. Sergen'in sistem böyle yürüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

muhteşem olur. adamın tek sorunu çılgın olması  :D :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Sorun muhabirlerle kendi pr çalışmasını yapmaya çalışan yöneticiler de.taraftarı beklenti içine sokan sizsiniz.bu haberleri servis etmeseniz kimse size niye o gelmedi bu gelmedi demez.he bu arada siz yönetim eleştirisi görmemişsiniz taraftara da ayar çekmeye çalışmayı bırakın
Valla şu dikme Sercanı verseler elime dinle dinlene döverim.
Çırıl çıplak soyup kızılcık sopasıyla dövülmelik.

Çevrimiçi Samet Ç

Livaja daha çok forvet arkası kanattan oyun kurdurabilirsin ama Aboubakar'ın santrafor yedeği olarak iş yapmayacağı kesin en büyük sorunu da kart görme durumu her an 10 kişi bırakabilir takımı özellikle söz konusu Tr hakemleri ve bize karşı hakemlerin gösterdiği tutumu düşünürsek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ne güzel ya, bu yönetimin bütün hatalarını aklayabiliriz böylece.

Geldiklerinden beri 3. transfer dönemini geçiriyorlar, ama bir türlü sorumlu görülmüyorlar.

Bu taraftar yönetime her türlü anlayışı gösterdi.

Kimse kendilerinden pahalı transfer istemiyor, yıldız transfer delisi de değil. Hulk'u isteyenler yıldız kompleksi olduğundan değil, sisteme cuk oturan bir adam olduğu için istiyor.

Çıkıp "Arkadaşlar Hulk'u alamadık, ama X bir oyuncuyu bulduk. Aynı faydayı alacağımızı düşünüyoruz, hem de çok daha uyguna aldık" dese, kimse kızmaz ve eleştirmez. Git Norveç'ten, İsveç'ten iri kıyım santrafor oynayabilen bir kanat bul, kim ses çıkaracak.

Ama bakıyorsun, diğer adaylar Koita, Livaja, Cenk. Biri kalitesiz, öteki deli, diğeri 6 ay sonra hadi bana eyvallah diyecek adamlar. Oyun tarzları da alakasız adamlar.

+1903

Herhalde 30 yıl önceki olay bile foya bağlanıcak. Evet takım bu halde evet takım çökük siz demediniz mi biz bu durumu biliyoruz plan programımız var ???? Taraftar sanki kaleye neuer i forvete ibrahimovici falan istiyor. Hadi taraftar manyak deli hiç bir şeyi bilmiyor hoca istiyor yahu hoca. Hocada mı deli ??? ilk transfer döneminde almadın yanlıştı ama almadın diyelim tamam. Biter bitmez 6 ay boyunca senin scout departmanın hocanın istediklerine uygun adamlar bulup senin daha transfer dönemi başlamadan 1 ay öncesinden kontaklara başlaman lazımdı. O maliyete göre nerden para bulabilirizlere falan başlaman lazımdı.

Hiç bir plan program yok, fikret orman yeaaaaa diyip başından salmışlar, transferin son günü 400 bin euro arıyoruz diyorlar. Bu mali şartlar altında herkes borç batağının içinde madem 400 bin euro arıyorsun bunu 1 aydır ara her zengine git yalvar. Sen 1 günde kulübe 400 bin euro gelsin diyorsun hem de kim için ---- "CENK " ??? hahahahaha  :lol: :lol: :lol: :lol:

Hadi abi geçiceksin onları fransa 2.liginden bosnadan falan bir forvet getirsen aboubakarlık oynamasa da o yokken sırıtmayacak ikinci yarıları gol gerektiği zamanda girip katkı verebilecek bir adam getirsen burada ne hulk denirdi ne başka bir şey. Yönetim kendi başarısızlıklarına taraftara yüklüyor, bizimkiler de direk atlıyor. 3-4 adayın hepsi birbirinden alakasız ve saçma. İçlerinden bir hulk istenilen seviyedeydi ki şampiyonluğa direk katkı yapacaktı. Yazık oldu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alem akıllıya biz deliye hasret. Gelirse iş yapar  :)  Bu saatten sonra zorlamanın mantığı yok. Muhabirlerden Mesut Özil için yazılanların benzerinin Cenk için yazılıp güzelleme yapılmasından bıktım. Maaşının bir kısmından fedakarlık yapıp gelsin o kadar evin oğluysa.

Transfer yapmak için yapmayalım, yeter bıktık psikopatlardan. Eskiden şaklabanı izlerken sinirlenip kırmızı yiyecek diye korkardık, bir de bunun için yaşamak istemiyoruz.

Çevrimdışı almanci

Lijaic gibi iş ahlakı yerlerde takımını her an yolda bırakabilecek oyuncuyu satarak yerine transfer yapmamak bize pahalıya mal olabilir. Hesabını sadece Başkan verir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Lijaic gibi iş ahlakı yerlerde takımını her an yolda bırakabilecek oyuncuyu satarak yerine transfer yapmamak bize pahalıya mal olabilir. Hesabını sadece Başkan verir.
Ljajic'in alıcısı vardı da biz mi satmadık. Vida'nın da alıcısı çıktı mesela. Onu da bu şartlarda satamayız. Ancak ben yazın bu konularda radikal kararların alınmasını bekliyorum. Çünkü seneye limit yine düşecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Ljajic'in alıcısı vardı da biz mi satmadık. Vida'nın da alıcısı çıktı mesela. Onu da bu şartlarda satamayız. Ancak ben yazın bu konularda radikal kararların alınmasını bekliyorum. Çünkü seneye limit yine düşecek.
Mustafa bu limit olayını açıklayabilir misin? Limit bizim takıma özel mi? Yan yollara sapmak çok mümkün duruyor fb örneği varken, sırf bu iş yüzünden şampiyonlık giderse bunun hesabını kim verecek

Çevrimdışı almanci

Vida'dan bahsetmedim. O şimdilik kalacak mecburen.

Böyle Oyuncuların alıcısı her zaman çıkar pazarlamasını bilmek önemli olan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa bu limit olayını açıklayabilir misin? Limit bizim takıma özel mi? Yan yollara sapmak çok mümkün duruyor fb örneği varken, sırf bu iş yüzünden şampiyonlık giderse bunun hesabını kim verecek

Limit kısaca anlatan şöyle bir video var. Anlaman için sana yardımcı olur.

Limit olayında FB sezon başında banka anlaşması yoktu. Bu sorunu transferin son günlerinde borçlarını 1 sene erteleyerek çözdüler. (En azından böyle söyleniyor) Bence onun için de hala transfer yapmaya devam ediyorlar. Seneye limitleri olmayacak. Bize gelecek olursak eğer şampiyon olmaz ve Şampiyonlar Ligi'ne gidemezsek 30-35 milyon euro olan bütçemiz (Şu anda sponsorluklarla yaklaşık 38 milyon euro bütçemiz) 25-30 milyon euro seviyelerine düşecek. İşte başarıdan elde edilen gelir veya sponsorluk geliri elde edemediğimizde limitimiz düşmeye devam edecek. Ta ki borçlar ödenene kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ripley

Kendi göthelerinden limit diye kural uyduranların kurallarına uymak zorunda olan bizden başka kim var? Bu aptallık değil mi? adamlar hülleyle sağından solundan arkasından dolaşarak iş bitiriyorlar bizimkiler 1 milyon euro yok diye 25 milyon euro gelirden olacaklarını düşünemiyorlar! 3 klüp de batık zaten en fazla borcu olan fb sonra bizimle cinconun arada 300 milyon tl fark var ama biz daha fazla borca girmeyelim istiyoruz! saçmalık. Klubü daha fazla borca sokamam diyorsun da gelir getiren kalem lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi katılımı + başarı puanlarından elde edilecek olası gelirlerdir sen yem vermeden süt sağmak istiyorsun! para kazanmak için yatırım yapmak gerek sen istiyor duj verecek 100 euro!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Santrafor ama adam santrafor değil  : :D
Ondan dolayı sordum zaten. Hulk, olmazsa Cenk olmazsa Livaja.. Orjinal mevkisi forvet arkasi adamın. Santrafor değil. Kötü oyuncu demiyorum ama gerek yok. Ljajic var zaten. Alıncacaksa yedek santrafor alınmalı.

Transfer yapmak için transfer yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kendi göthelerinden limit diye kural uyduranların kurallarına uymak zorunda olan bizden başka kim var? Bu aptallık değil mi? adamlar hülleyle sağından solundan arkasından dolaşarak iş bitiriyorlar bizimkiler 1 milyon euro yok diye 25 milyon euro gelirden olacaklarını düşünemiyorlar! 3 klüp de batık zaten en fazla borcu olan fb sonra bizimle cinconun arada 300 milyon tl fark var ama biz daha fazla borca girmeyelim istiyoruz! saçmalık. Klubü daha fazla borca sokamam diyorsun da gelir getiren kalem lig şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi katılımı + başarı puanlarından elde edilecek olası gelirlerdir sen yem vermeden süt sağmak istiyorsun! para kazanmak için yatırım yapmak gerek sen istiyor duj verecek 100 euro!
Bu kurallar gökten zembille inmedi. 3 büyük kulübün finans uzmanları bir araya gelerek oluşturdular. Eğer oluşturulmasaydı Avrupa Kupaları yolu tamamen kapatılacaktı. UEFA'yı bu şekilde yola getirmişler. Ona rağmen arada FFP'den ceza almayı başaran kulüplerimiz var. Bu kuralların benzerini İspanya gibi ülkeler de uyguluyorlar. Ama işte bizde siyaset futbolun içinde olduğu ve adalet sisteminin yozlaşmasından dolayı tüm kurallar çiğnenmek için varlar. Açıklardan faydalanıp  cebinden para koyarak (sponsor kisfesiyle, oyuncu satmış gibi göstererek) aşabildiğin bir limit var ortada.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu saatten sonra yapılacak belli. Yöneticilerimiz ve başkan mümkün mertebe susup ücretleri vaktinde ödeyecekler. Sezon başında ifade etmiştik burda şu an itibariyle camianın lideri ve bir arada tutan kişi Sergen Yalçın'dır. Hocamızı pamuklara sarıp muhafaza edeceğiz. Rakipler tarihin istisnasız her transfer döneminde bizden daha fazla transfer yapmışlardır. Şimdi de aynı minvalde devam ediyor olay. Bir de şu var ki rakiplerin transferlerinin tam kapasiteyle gelip ligin kaderini değiştirecek gözüyle bakılıp -ki ara transfer döneminden bahsediyoruz- bütün kamuoyu manipüle ediliyor. Şahsen Muslera haricinde benim canımı sıkan bir isim yok rakiplerde. Şu an en büyük silahımız takım ve taraftar bütünlüğü. Bunu muhafaza edelim lütfen.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Erman1903

Bakın bu Mandzukic, Hulk gibi isimlerle rakiplere bir sürü transfer de yaptırırsın. İşler iyi giderken böyle bir taktik hataya hiç gerek yoktu, umarım gerekli dersi alırız.
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 14:44:51 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakın bu Mandzukic, Hulk gibi isimlerle rakiplere bir sürü transfer de yaptırırsın. İşler iyi giderken böyle bir taktik hataya hiç gerek yoktu, umarım gerekli dersi alırız.
En azından 16 yabancıyı istemese başkan bu kadar problem çıkmazdı başımıza. Boyd'u kadroya yazacağız diye rakiplerimizi güçlendirdik. Sanki Boyd çok bir fark yaratacak. Oynayacağına şüphe ile bakıyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Al Fikret orman yönetimini vur bunlara aynılar
Onlarda transfer geciktiriyordu bunlarda. Hala transfer yok iki gün kaldı