2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843158 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi kumar masasına oturup zar atma zamanı. Bakalım falımıza ne çıkacak. İlk ismimiz de düştü  :D

https://twitter.com/buzzspor/status/1355273816306552836
Aha işte tam yedek kalsa da sorun çıkarmayacak futbolcu.

Yalnız sorun çıkarmayacağı kesin de, futbolcu olduğu kesin değil

Çevrimiçi yaço58

Çevrimdışı can1903

Sen karşındakine 500 bin € için sorun çıkarırsan adamda senin teklifinin altındaki teklife çattt diye gider böyle. Vatanını özlemiş neyse yapacak bişey yok.

Pazar günü Cenk gelir bu gündemde.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ferdi1903

Bu yönetime ragmen suan birinci olmamiz bile bir mucize, Allah verede sampiyon olalim yoksa ahmet beyin basi cok ağriyacak

Çevrimdışı MUSTAFA_

Elimizden Cenk de kaçtı gibi görünüyor. Artık Marko Livaja hayırlı olsun deriz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Elimizden Cenk de kaçtı gibi görünüyor. Artık Marko Livaja hayırlı olsun deriz  :tabe:
Livaja gelsin
Yalnız şimdiden anlaşalım, maaşını öğrenince küfür etmek yok.

Çevrimiçi Savaş

Sezon sonu bi şekilde şampiyonluk kaçarsa seçim gelir gibi görünüyor. Altından kalkamazlar.

Çevrimdışı GreenBook

Hoca bas bas bağlıyor Hulk diye bizimki çıkıyor limit yok oyuncu göndermeliyiz bilmem ne gönderdin işte mirini neden almadın diye sorarlar insana
Bakmayın ligi lider götürdüğümüze
Oyuncu satışı konusunda da çok beceriksiz bir yönetim var oyuncu satamamak trajedi

Çevrimdışı celiker1

Bu toplara hiç girmeseydiniz kimse bir şey demezdi size sayın yönetim :akuma: Hiç yoktan kaos yaratmaktan başka bir şey değil yaptığınız.Tebrik ederim yine başardınız!Dua edin en başta SERGEN YALÇINA bir şey olmasın.Göreve geldiğiniz günden beri camiayı bütünleştiren,rakiplere hak ettiğini veren,bize hayal kurduran bir tek o
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı AvrupaKartalı

😡😡😡😡 yönetim yine şaşirtmadi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ocak 2021, 01:15:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Çevrimdışı can1903

Hem taraftarın, hem teknik heyetin havası bir tık söndü gibi keşke Kocadağ çıkıp olumlu konuşmasaydı.

TS maçı çok önemli hael geldi kazanamazsak tartışmalar da başlayacaktır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Fena (...) oldum. Yönetim Teşekkürler .

canın sağolsun abi 
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Fena (...) oldum. Yönetim Teşekkürler .

Bizim burda (...) olmamiz pekde önemli degil, asil elaleme rezil olduk, kim gpndeme geldiyse alamadik, adamlar transferleri bitirip güclendi cokdan

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hem taraftarın, hem teknik heyetin havası bir tık söndü gibi keşke Kocadağ çıkıp olumlu konuşmasaydı.

TS maçı çok önemli hael geldi kazanamazsak tartışmalar da başlayacaktır.

Olasi bir puan kaybinde kötü gidişatin başlangici olabilir, taraftar bundan sonra be derse hakli.

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk gitti gram şaşırmadım.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Şampiyonluk gitti hadi herkese geçmiş olsun.
Yönetim bu taraftar sizi unutmayacak.
Daha ağır konuşurdum da sezon sonuna saklıyorum.
Bu kadro maksimum ilk 3'e girer.
(...)

Çevrimdışı can1903

Hocanın istediği Mandz ve Hulk transferi olmadı. Bakalım yönetim ne yumurtlayacak. O yunanistandaki çocuğa pek kanım ısınmadı açıkçası.

Çevrimiçi Savaş

Şunu de ya. De ki maddi zorluklardan dolayı yapamıyoruz transfer takımımıza güveniyoruz de abi. Beklenti oluşturma, havayı bozma.

Herkes pr peşinde biseyler konusuyor. Demeyin arkadasim ya. Bozmayın havayı. Alacağın varsa düşeş gelirse yine alırsın. Ama beklenti yaratma ya.

Çevrimdışı can1903

Eeee 4.5 istiyodu bu adam ne oldu :) 2.7 ye gitmiş.

Çevrimdışı haluk.m

Bizim çocuk diye Cenk'i getirecekler, 6 ay Milli takıma hazırlayıp uğurlayacağız.

Birileri Dorukhan'ı gs ya da fb yamamakla uğraşıyor, bu arada bizde onu hazır tutmaya çalışıyoruz.

Ahmet Bey cebinden para verip çok emek harcıyor ama takıma dinamit döşeyen yöneticilerden kurtulması şart.
Hulk ve Mandzukic açıklaması yapan, üstüne Dorukhan'nın menajeri ile ortak kim ise o gitmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★