2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844678 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı murat

Yalnız şimdiden anlaşalım, maaşını öğrenince küfür etmek yok.

1.6 bizim tavan limitimiz ve yarım devre en az 10 gol.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Trabzon maçından sonra ne hulk kalır ne de transfer nerde diye ağlayan taraftar. Ben sahada oynana oyuna bakarım o oyun dışında gerisi de beni alakadar etmez.

Yönetim bu saçmalıklarla hata yaptı. Bunu hanelerine yazıyorum ama yorgan yakacak da değilim. Muhtemelen bir transfer yapacaklar, o transfer de Cenk olursa işi kotaracaklardır.

1 hafta sonra yarıştaki iki takımın da sendeleyeceği bir takvim var. Ondan sonraki hafta da ligin kaderinin şekilleneceği ve iki takım için de saatli bomba olan bir derbi var.

Yazılan çizilen şeylerin çoğusu sene başında zaten yazılan çizilen şeyler. Değişen bir şeyin olmayacağımı düşünüyorum ve bu iki haftanın geçmesini sabırla bekleyeceğim. Size de tavsiye ederim.

Çevrimdışı murat

Hulk Brezilya realine falan imza almamıştır umarım öyle ise o daha büyük rezillik  :D
muz ,kakao, kokonat, karşılığı olabilir.belkide temel reis gibi ıspanaktır.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Forumda transfer başlığı hiç açılmasa olacakmış   :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumda transfer başlığı hiç açılmasa olacakmış   :evillol:
Forumda transfer başlığı hiç kapatılmıyor ki  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Trabzon maçından sonra ne hulk kalır ne de transfer nerde diye ağlayan taraftar. Ben sahada oynana oyuna bakarım o oyun dışında gerisi de beni alakadar etmez.

Yönetim bu saçmalıklarla hata yaptı. Bunu hanelerine yazıyorum ama yorgan yakacak da değilim. Muhtemelen bir transfer yapacaklar, o transfer de Cenk olursa işi kotaracaklardır.

1 hafta sonra yarıştaki iki takımın da sendeleyeceği bir takvim var. Ondan sonraki hafta da ligin kaderinin şekilleneceği ve iki takım için de saatli bomba olan bir derbi var.

Yazılan çizilen şeylerin çoğusu sene başında zaten yazılan çizilen şeyler. Değişen bir şeyin olmayacağımı düşünüyorum ve bu iki haftanın geçmesini sabırla bekleyeceğim. Size de tavsiye ederim.

Güzel yazı, ağlamalık yorgan yakmalık durum yok ama doğruyu yaparsan. Kendine kötülük ettin bile, işini birçok açıdan zorlaştırdın. İnşallah iyi olur, biri gelir vb ama olay sadece tek oyuncu değil, biz öğrenmiyoruz. Bu amatörlüğü gösteriyorsan iyi değilsindir ve bir günde uzman olamazsın. Spor yönetiminin tekniğini bilmiyor olduklarını kabul etmeleri gerekiyor, maaşla profesyonel birileri çalışacak başka yolu yok. Yöneticiler görüşmeleri, seyahatleri yapsınlar istedikleri kadar.

Ben de ünlü oyuncu olaylarının her şeyin önüne geçmesini hiç sevmem ama yönetimin yaptığına çok söylenecek bir söz yok. Her şey iyi giderken bu hiç olmadı, yedek adama işini çözerdin şimdi bir sıkıntı olsa başın ağrır sürekli bu Hulk'u gelir koyar önüne taraftar. Umarım çabuk ve iyi atlatılır.

Çevrimiçi Necmi

Yönetimin transfer yapabilmesi için gelmek isteyen oyuncunun gemileri yakıp beşiktaşın kapısında yatıyor olması lazım anca onu becerirler
Bu durumda koita ho

Tuncaboyluya katılıyorum bu kadar ortaya döktüklerine göre bu sefer alacaklar herhalde diye bende inanır gibi oldum
Hahahha beni bile tufaya düşürdüler

Çevrimiçi Samet Demir

Koita gelecek diye ödüm kopuyor. Hiç transfer yapmasınlar daha iyi. Gelecekse de 6 ay kiralık gelsin
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

Giden yoksa kimse gelmesin sloganımız şimdilik tuttu.
Amma birinci ağızdan açıklama yapıp taraftarı da beklenti içine sokuyorsan sert tepkilere de göğüs gereceksin "amatör" yönetim.

Çevrimdışı underworld

Görüşme olsa bile çıkıp sert tonda  yalanlayacaksın, taraftarı boş yere beklenti içine sokmayacaksın.
İnşallah larin kaldığı yerden şovuna devam ederde kötü enerji kaybolur.

Çevrimdışı underworld

Efsane ifadeyi yad edelim.
"gelene ağam, gidene paşam deriz." via Ahmet Nur Çebi

Çevrimdışı underworld

Hassane Bande (sol kanat forvet)

İllaha biri alınacaksa ajax ın kapısını çalsınlar.

[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2021, 08:56:54 underworld ]

Çevrimdışı GreenBook

Çıkıyor Tuna Akdemir adlı beyefendi taraftarı eleştiriyor yahu sen kimsin ? Sanana Beşiktaş’ın iç işlerinden
Taraftar müşteridir taraftar kulüplerin ekmek kapısıdır çok istediği transfer hakkında isteğini elbette beyan edecek başkaları mesutu alırken baskı yapan rakip takım taraftarlarına bu kelimeler sarf etmeyen Tuna Akdemir Beşiktaş taraftarına ayar vermeye çalışma Cürretini nereden bulmaktadır ?

Senin işin haber yapmak gazetecilik yapmak Beşiktaş taraftarı büyük kayadır bence hiiç girme bu toplara sayın Tuna Akdemir

Çevrimdışı GreenBook

Yapamayacağın transferi medya önünde dillendirmeyeceksin taraftara Ümit vermiyeceksin. Bu tür işleri gizli saklı yürütmeyi hiç bilmiyoruz Hulk meselesi medyaya düştüğü anda dedim bu iş olmaz diye nitekim öyle de oldu bu tür bilgileri sızdıranların görevine son verilmeli bunlar hiç gizlilik nedir bilmezler mi ? Ağzı gevşekler heryerde fakat bunları ayıklayıp acele posta servisiyle göndermekte yönetime düşer ağzı gevşek adam yarardan çok zarar getirir

Çevrimdışı Akil Emre

Yapamayacağın transferi medya önünde dillendirmeyeceksin taraftara Ümit vermiyeceksin. Bu tür işleri gizli saklı yürütmeyi hiç bilmiyoruz Hulk meselesi medyaya düştüğü anda dedim bu iş olmaz diye nitekim öyle de oldu bu tür bilgileri sızdıranların görevine son verilmeli bunlar hiç gizlilik nedir bilmezler mi ? Ağzı gevşekler heryerde fakat bunları ayıklayıp acele posta servisiyle göndermekte yönetime düşer ağzı gevşek adam yarardan çok zarar getirir
Malesef hep böyle oluyor, transfer dönemi sonu iyi olsa da benim için ızdırap oluyor. Hep son dk işler, ya tutarsa transferler, ben özellikle başkanın şampiyonluk için sene başı transfer yaptığınıda düşünmüyorum. Herşey denk geldi Sergen hoca çok şey kattı, buna rağmen adam için bir kişi alamadılar.
Hadi kimseyi alamadın bari elimizdeki gereksizler için takım bul, buda başarıdır.
Gs ve fb psikolojik olarak önde , medya ve tff de bize göre daha yakın, umarım iyi oynamaya devam ederek şampiyon oluruz.

Çevrimdışı GreenBook

Malesef hep böyle oluyor, transfer dönemi sonu iyi olsa da benim için ızdırap oluyor. Hep son dk işler, ya tutarsa transferler, ben özellikle başkanın şampiyonluk için sene başı transfer yaptığınıda düşünmüyorum. Herşey denk geldi Sergen hoca çok şey kattı, buna rağmen adam için bir kişi alamadılar.
Hadi kimseyi alamadın bari elimizdeki gereksizler için takım bul, buda başarıdır.
Gs ve fb psikolojik olarak önde , medya ve tff de bize göre daha yakın, umarım iyi oynamaya devam ederek şampiyon oluruz.

Şimdi yanlış anlaşılmasın da rakip renklilerin forumlarını öyle eğlence olsun diye bi okurum çoğu söylemlerinde bizi över nitelikle söylemler sırf Beşiktaş’a böyle övgülerin dizildiği yazıları okumak için bile girer insan o forumlara mesele o değil
Bu renkli forumlarında şöyle bi söylemlere de şahit oldum

Beşiktaş ligin sonlarıma doğru kırılganlıklar yorgunluklar yaşayacak puan kaybedecek söylemleri var her nekadar hoşumuza gitmesede maalesef bunlar gerçek

Biz takıma abilik edecek Hulk’u alıp takıma getirseydik renkliler psikolojik olarak zaten çoktan havlu atmışlardı zaten bunu biz taraftarlar düşünüyoruz fakat yönetimimiz akıl edemiyor bu trajik bi olay

Maalesef öyle arkadaşlar takımımız şuan ligin bir numarası ama sonlara doğru kırılganlıklar yorgunluklar olup puan kayıpları olacak bunları önlemek için sağlam takviyeler lazım takım demoralize olduğu vakit takımı ateşleyecek oyunlar Hulk bu kategoride idi

Çok üzüldüm dün gece zor uyudum çok sevdiğim istediğim bi oyuncuydu Hulk şimdi başka forma için ter dökecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bakalım kim gelecek?

https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/1355421974344970243
3 senedir pek süre almayan, kariyerinde 4 ağır 9 hafif sakatlık geçirmiş, 35 yaşından gün almaya başlamış, bonservisi elinde oyuncu listesi var mı elinde?

Ona bakarak tahmin yürütelim.

Çevrimdışı Akil Emre

3 senedir pek süre almayan, kariyerinde 4 ağır 9 hafif sakatlık geçirmiş, 35 yaşından gün almaya başlamış, bonservisi elinde oyuncu listesi var mı elinde?

Bi aralar gignac, pelle falan vardı. Futbol oynamaya devam ediyorlarsa denenebilir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu saaten sonra sürpriz çıkmaz. Ya Cenk Tosun ya da Marko Livaja gelir. Cenk Tosun transferinin olacağını sanmıyorum. Livaja hayırlı olsun diyebiliriz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Savaş

(...)  Transfer edilecek adam basına yem mi edilir?

Neden kimse bununla ilgili aga ne napıyosun demiyor?

Bir transfer ile ilgili ortada hiçbişey yokken dillendirirsen hesap da sorulur sana arkadaşım. O imzayı attirmadan konuşmayacaksın işte. Bu yaşa gelmişsin, Beşiktaş'a yönetici olmuşsun bu işleri bilmiyorsan çek git. Reklamını yapma.

(...)

Çevrimdışı ankarakartal06

bu sitede çok bozdu. Arkadaş yukarıda f.o ve y.d. çok iyi demiş onlar olsa hemen transfer olurdu demiş. Bu yönetimin transfer yapamamasının nedeni kimler ? açıkla bakayım. Anca cak cak konuşursunuz. :s20: :s20: