2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2842729 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fikret Orman ve Yıldırım Demirören. Sizden özür diliyorum, su şişesi olsa bile daha iyi yönetir diyordum daha da kötüleri varmış.

Çevrimdışı tuncaboylu

kesin alacaklarına karşılık salacaklar
Parma bu sene acayip paralar (100 milyon Euro), satmak istersek ufak bir bonservis bile kazanabiliriz.(buraya kadar gerçekti)

(Şimdi ironi başlıyor)
Bence hemen satalım, limit açılır hem.

Gerçi kimseyi alamayacak bunlar, ama turşusunu kurarız limitin.

ya hadi hulk gelmedi ya da almadınız eyvallah

alternatifi cenk :D adam bitmiş, instagram fenomeni gibi takılıyor, etkileşim kasmaya çalışıyor anca gelip ne katkı verecek bize allah aşkına

livaja daha ilginç bir tercih en azından merak ederiz adam ne yapacak diye

2.maçtan kırmızıyı yer 3 maç ceza hop geçmiş olsun.
Ne lijavası ya, uzak duralım. Rosiere zor katlanıyoruz. Hakemler zaten kahkaha atarak kırmızı veriyorlar, son 5 hafta ilk 5dakikada kırmızı yer durur.

Çevrimdışı mourinho1903

Burda en karşı gelen en sevmeyen insan benimdir, ama ben kimsenin hakkını yiyemem Allahtan korkarım. Bu adama artık a harfi desek bile çarpılırız. Bu aşırı yetersiz kadroyu sen gel ne hale getir larinlere 8 milyon eurolar falan beğenilmesin, ayaksız töreden bile ümit bekleyecek hale getirsin. Bu adam 6 aydır ya 6 aydır transfer istiyor. Bir tane istiyor. Alıcaksın kardeşim alıcaksın bu kadar basit, bana limitmiş falan caz yapmasın kimse.

Ben de ayni dusuncedeyim. Ben de ligin ilk yarisinin ortalarinda futbolu, dusunceyi begenmiyordum, ama son 3-4 mactir kontrollu, ofansif futbol oynayan iyi bir takima evrildik.
Rakipler bu kadar gucleniyorken, cabaliyorken takimi belirli bir seviyeye getirmis, sampiyonluk yarisina sokmus adama bu yapilmamaliydi.
Zaten 1 tane adam istedi, onu da alacaksin arkadas. Gerekirse 3 tane zengin adama gidip yalvaracaksin, alacaksin.
Ama bizim camia'da bu sunepelik hep var. Bahsettigim sadece taraftar degil, bu camia'nin zenginleri, yoneticilerin cogu vs, hepsinde var bu.
Hep bir mazlum'luk, ezik'lik, hep bir aglama. Bir milletin yaptigi transferlere bak, bir de bizim yoneticilerin limit konusundaki aglamalara bak.
Bir kisi de cikip aga bu nedir bu ne sacmaliktir diyemiyor. Sen kendin limite uyuyorsun veya bunu bahane ediyorsun, ama Mesut Ozil'i 6 ay bedelsiz oynatan
rakibin hakkinda da tek kelime edemiyorsun. Bu sunepe'ligin daniskasi.

Parma bu sene acayip paralar (100 milyon Euro), satmak istersek ufak bir bonservis bile kazanabiliriz.(buraya kadar gerçekti)

(Şimdi ironi başlıyor)

Şey yapalım, koitaya yatıralım yada prense.
Aaaaaa dur welilton ve nsakala maaşlarını da öderiz.
Aaaaaa bir de şey var kenan karaman falan onu alalım.
En önemlisini ona sakladım efendi Beşiktaş olarak bu parayı renkli kardeşlerimize verelim, malum zor durumdalar gustavonun bile parasını azaltıyorlar diğeri cagneyi 2 milyon euroya kiralıyor falan lazım olur nede olsa biz efendiyiz bize bu yakışır.

Çevrimiçi tolga1903

Abi benim zoruma hulk falan değil şu 3 tane oyuncuya oyuncak olmak gidiyo. Ulan bir tarafına teneke bağladıkları diagne'den hem kiralama ücreti aldılar hem yıllık maaşını ödettiler nasıl gönderemiyoruz aylardır biz bu 3 herifi?

Ben de ayni dusuncedeyim. Ben de ligin ilk yarisinin ortalarinda futbolu, dusunceyi begenmiyordum, ama son 3-4 mactir kontrollu, ofansif futbol oynayan iyi bir takima evrildik.
Rakipler bu kadar gucleniyorken, cabaliyorken takimi belirli bir seviyeye getirmis, sampiyonluk yarisina sokmus adama bu yapilmamaliydi.
Zaten 1 tane adam istedi, onu da alacaksin arkadas. Gerekirse 3 tane zengin adama gidip yalvaracaksin, alacaksin.
Ama bizim camia'da bu sunepelik hep var. Bahsettigim sadece taraftar degil, bu camia'nin zenginleri, yoneticilerin cogu vs, hepsinde var bu.
Hep bir mazlum'luk, ezik'lik, hep bir aglama. Bir milletin yaptigi transferlere bak, bir de bizim yoneticilerin limit konusundaki aglamalara bak.
Bir kisi de cikip aga bu nedir bu ne sacmaliktir diyemiyor. Sen kendin limite uyuyorsun veya bunu bahane ediyorsun, ama Mesut Ozil'i 6 ay bedelsiz oynatan

Aynen öyle.... +1903

Çevrimdışı can1903

Allah aşkına 1 milyon € için zengine yalvarmaya ne gerek var? 10 kişi var yönetimde hepsi milyonları olan adamlar ahmet nur çebi cebini sallasa çıkar o para ya. Yeterki niyet olsun transfer kolay iş. Ayrıca dediğin gibi limit diye ağlayacağına rakibin nasıl yaptı onu gündeme tut bari de baskı altına al.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Bu plansızlıkla daha böyle çok hırpalanırlar. Övüneceğiz diye ölen yöneticilerimiz olduğu sürece de bu tip hatalı açıklamalar devam eder. Bize paralı yönetici değil, iş bilen yönetici lazım  :tabe:

Bu spor yönetimi işinin teknik tarafını bilmediklerini kabul etmeleri gerekiyor. Şu hareketle sadece bir oyuncu alamamış olmadın, arkada kaçan bir sürü başka şey oldu. Zaman, moral, maç, başka oyuncular, kendi oyuncularının konsantrasyonu vb 50 tane şey yazılır. Aboubakar'a bile Hulk soruluyor ya, ben buna amatörlük bile diyemiyorum artık.

Çevrimdışı levitate

(Şimdi ironi başlıyor)

ilk kısmı da ironi sandım ciddiymiş 94 milyon euro gömmüşler 19. sıradalar :D

emre özcan ağlıyor...

vida küme düşecek takıma gitmez diye yorumlarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı mourinho1903

Abi benim zoruma hulk falan değil şu 3 tane oyuncuya oyuncak olmak gidiyo. Ulan bir tarafına teneke bağladıkları diagne'den hem kiralama ücreti aldılar hem yıllık maaşını ödettiler nasıl gönderemiyoruz aylardır biz bu 3 herifi?

Oyuncuyu gectim de, bir twitter'a gir bak istersen. Atletico Mineiro gibi yetersiz₁ kulubun taraftarlari nasil dalga geciyor bizimle.
Resmen rezillik.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kiralama ücreti falan almadılar; maaşını kendileri ödeyip, bonservis almış gibi gösterdiler.

Ama o gerzekler bile bunu akıl edebiliyor, biz edemiyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Hulk Brezilya realine falan imza almamıştır umarım öyle ise o daha büyük rezillik  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hulk Brezilya realine falan imza almamıştır umarım öyle ise o daha büyük rezillik  :D
Hulk'u sponsorla bitirdiler. Hulk maaşı dışında sponsordan da gelir elde edecek. Açıklama görseline dikkat ederseniz reklamla açıklama yaptıklarını görürsünüz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncuyu gectim de, bir twitter'a gir bak istersen. Atletico Mineiro gibi yetersiz₁ kulubun taraftarlari nasil dalga geciyor bizimle.
Resmen rezillik.

Abi 3 tane topcuyu 6 aydır gönderemedik elin brezilyalısı dalga geçmiş çok mu allah aşkına

Çevrimdışı mourinho1903

Allah aşkına 1 milyon € için zengine yalvarmaya ne gerek var? 10 kişi var yönetimde hepsi milyonları olan adamlar ahmet nur çebi cebini sallasa çıkar o para ya. Yeterki niyet olsun transfer kolay iş. Ayrıca dediğin gibi limit diye ağlayacağına rakibin nasıl yaptı onu gündeme tut bari de baskı altına al.

Adamlar zaten cebinden para koyuyor dunya kadar, o konuda birsey diyemem. Ama Ferit Sahenk, Abdurrahim Albayrak, Acun Ilicali, Sadettin Saran gibilerin
verdigi paralar ortada. Adamlar maddi olarak iyi durumdayken 4-5 zengin dana'ya girer gibi ortak olup Sow'u aldi kulube yahu, otesi var mi.
Hem de 1-2 milyon euro degil, 12 milyon euro bonservis parasini karsilayarak.
Bu camia'da bilmemkac tane zengin var. Gerekirse ayagina gidip yalvaracaksin, katki saglamiyorsa cikacaksin adini vere vere ifsa edeceksin, biz kulube su kadar para
yatirdik, destek alamiyoruz, destek vermeyen zenginler bunlar bunlar diyip ifsa edeceksin. Lider dedigin boyle olur, yonetici dedigin boyle olur.
Biz anca aglayalim, 3.lugumuz efendi efendi kutlayalim.

Çevrimiçi Savaş

Acemilik, plansızlık, beceriksizlik ne ararsan var. Hakikaten rezalet :)

Şu kadrodan şu futbolu oynatan bi adam var ve o adam bir tane futbolcu istedi. Alamadılar. Alamadıkları gibi isimi de ortaya serip üzerinden açıklama yaptılar.

Ulan bari ismi yayma ortalığa. Kendi futbolcuna bile bu adam soruldu senin. Bu ne saçmalık (Küfür Yasak)₆ delircem ya.

Gelen gideni aratıyor dicem hepsi boyle. Bir tane futbolu yönetebilecek Beşiktaşlı güçlü bi adam yok mu bu memlekette ya?

Çevrimdışı murat baltacı

Sergen Yalçın bu yönetime çok fazla bunu anlamış olduk kısıtlı kadroyu lider yaparsan herifler böyle havaya girer sonuç gelinen noktada laf çok icraat yok oldu bu saatten sonra ayiklasinlar pirincin taşını camianın modu düştü bir iki transferle rüzgarı arkamıza almak varken biz önümüze aldık puan kaybı alternatifsiz oyuncuların sakatlığı kısaca her olumsuzluk yönetime yazacak rakipler yönetse bu kadar zarar veremezdi bize söylenecek bişey yok..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

Kiralama ücreti falan almadılar; maaşını kendileri ödeyip, bonservis almış gibi gösterdiler.

Ama o gerzekler bile bunu akıl edebiliyor, biz edemiyoruz.

Hep yapıyorlar bunu ilk değil ki. Ama ben maaşını da ittirdiler diye okudum sanki eğer dediğim gibiyse iyice sinir oldum bizimkilere birini ikisini gönderin bari hiç mi menajer ağı yok bunlarin ya

Çevrimdışı can1903

Transferi rafa kaldırıp TS maçına odaklanmak lazım camia olarak umarım kayıpsız geçeriz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Transferi rafa kaldırıp TS maçına odaklanmak lazım camia olarak umarım kayıpsız geçeriz.

Valla hiç zannetmiyorum biz böyle durumlarda genelde kaybediyoruz. Hafta sonu artık gözümde ts daha şanslı.

Çevrimdışı mourinho1903

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1355287555013545987

Hava pompalamaya devam!!!

Merak ediyorum, takim ligi 3. sirada tamamlarsa veya transfer yapilmadiktan sonra sali gunu antrenmanda Ghezzal-Larin-Aboubakar'dan biri sakatlanip sezonu kapatirsa bu zibidiler ne yazacak?
Olsun, devre arasi sampiyonuz falan mi diyecek, ne diyecek? Kardesim bana ne Ghezzal'in, Larin'in performansindan. Takimda eksiklik var, rakiplerle aranda 1 macta kapanacak fark var.
Rakiplerin catir catir kadrolarini guclendirmis, sen yerinde sayiyorsun. Bu ne yalakalik sevdasi anlamadim gitti.