Burda en karşı gelen en sevmeyen insan benimdir, ama ben kimsenin hakkını yiyemem Allahtan korkarım. Bu adama artık a harfi desek bile çarpılırız. Bu aşırı yetersiz kadroyu sen gel ne hale getir larinlere 8 milyon eurolar falan beğenilmesin, ayaksız töreden bile ümit bekleyecek hale getirsin. Bu adam 6 aydır ya 6 aydır transfer istiyor. Bir tane istiyor. Alıcaksın kardeşim alıcaksın bu kadar basit, bana limitmiş falan caz yapmasın kimse.
Ben de ayni dusuncedeyim. Ben de ligin ilk yarisinin ortalarinda futbolu, dusunceyi begenmiyordum, ama son 3-4 mactir kontrollu, ofansif futbol oynayan iyi bir takima evrildik.
Rakipler bu kadar gucleniyorken, cabaliyorken takimi belirli bir seviyeye getirmis, sampiyonluk yarisina sokmus adama bu yapilmamaliydi.
Zaten 1 tane adam istedi, onu da alacaksin arkadas. Gerekirse 3 tane zengin adama gidip yalvaracaksin, alacaksin.
Ama bizim camia'da bu sunepelik hep var. Bahsettigim sadece taraftar degil, bu camia'nin zenginleri, yoneticilerin cogu vs, hepsinde var bu.
Hep bir mazlum'luk, ezik'lik, hep bir aglama. Bir milletin yaptigi transferlere bak, bir de bizim yoneticilerin limit konusundaki aglamalara bak.
Bir kisi de cikip aga bu nedir bu ne sacmaliktir diyemiyor. Sen kendin limite uyuyorsun veya bunu bahane ediyorsun, ama Mesut Ozil'i 6 ay bedelsiz oynatan
rakibin hakkinda da tek kelime edemiyorsun. Bu sunepe'ligin daniskasi.