2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2852393 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olcay çok boş topçuydu.
Bir oyuncu kendi asli görevlerinden değil de başka özelliklerinden bahsedildiği an kaçman lazım.
Örnek negredo için iyi koridor vs vs falan diyorlardı, negredonun yapması gereken gol atmak sonra diğer ekstra özellikler lazım.
Olcay içinde yok koşuyordu falan, kanadın ilk olması gereken özelliklerini hiç biri yoktu. Saçma sapan bir futbolcuydu.
Ben Olcay'ın yaptıklarından çok skor katkısına bakıyorum. Kanat oyuncuları için de baktığım ilk konu skor katkısı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

kop gel artık...

hadi be larini adam ettin şu adamı da getir kardeşim  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu yapamıyorsa Ljajic'i de adam edebilir  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Talisca geleceeeekkkkk sinerjiiii  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

nasıl gururluyum anlatamam :D

talisca için gördüğün üzere başladık çalışmalara
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Diego costa' da bostamis :D, ya bu adam 3 sene önce 60 milyona geldi simdi nasil bosta oluyor, nasil bir cöküs bu🤔
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi levitate

Onu yapamıyorsa Ljajic'i de adam edebilir  :D

ljajic'ten ümidi keseli bayağı oldu :(

ama josef-ljajic-talisca üçlüsü nasıl olurdu görmek isterdim. 1-2 yıl önce ljajic-talisca beraber oynasa 200 gol 300 asistle kapatırlar demiştim artık denenmesini istiyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Diego costa' da bostamis :D, ya bu adam 3 sene önce 60 milyona geldi simdi nasil bosta oluyor, nasil bir cöküs bu🤔

hakiki bir golcü değil tamamlayıcı tipte birisi

eskiden mental özellikleri ve fizik gücüyle götürüyordu, onlar bitince o da bitti :D suarez geldi arka plana atıldı, üstüne milik haberleri çıkınca hemen kaçayım dedi herhalde
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bu sorunu ben hep söylüyorum zaten, türkiyede'ki topcular sut cekmiyor, topla oynamayi cok seviyor türkiyedekiler, anca topla ceza sahasina girince gol olur diye bir mantelite var sanki. Bende  burda amatörde 3 farkli takimda oynadim, her gittigim yerde idmanlarda her gün tüm takima stoperler ve kalecilere bile uzakdan sut calisiliyordu. Maclarda topla fazla oynayinca hemen kesik yiyorduk, kaleyi gördünüzmü sut cekin diye azar yiyorduk.

İşte bizde kıtlık olduğundan benim şu oyuncuya bakmam 10 saniye falan sürüyor. Pasaport olsa İstanbul kulüpleri peşinde olurdu onun, kafasıyla ve ayağıyla diğer birçok yerliden iyi vurması yeterli, en kıymetli şey. Bir süre faydalanıp satacan, çünkü buraya geldiğinde eninde sonunda unutacak 🤣

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İşte bizde kıtlık olduğundan benim şu oyuncuya bakmam 10 saniye falan sürüyor. Pasaport olsa İstanbul kulüpleri peşinde olurdu onun, kafasıyla ve ayağıyla diğer birçok yerliden iyi vurması yeterli, en kıymetli şey. Bir süre faydalanıp satacan, çünkü buraya geldiğinde eninde sonunda unutacak 🤣
Öyle oluyor zaten, ama bu unutmakla degil bence, daha cok tempoya alisamamakla alakali, bak veli kavlak'ta rapid wien'de uzaktan attigi gollerle biliniyordu, bize geldi kac tane öyle gol atti, benim bildigim 1 yada 2, birak golleri sut bile atamiyordu daha🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Öyle oluyor zaten, ama bu unutmakla degil bence, daha cok tempoya alisamamakla alakali, bak veli kavlak'ta rapid wien'de uzaktan attigi gollerle biliniyordu, bize geldi kac tane öyle gol atti, benim bildigim 1 yada 2, birak golleri sut bile atamiyordu daha🙂

Aynen öyle ama pivot biraz farklı, zaten seçenek yok gibi bir şey. Başka tip forvet de olsa bunu söylemem mesela veya yabancı oyuncu. Unutmak işin esprisi ama uzun süre kalırsa olabilir burası Türkiye 🙂 

Çevrimdışı tuncaboylu

Güvende yanılmayacağız güvenin futbol aklı kıt maalesef.

Larinin yetenekleri kısıtlı ancak zekası ve hırsı ile bunu kapatıyor.

Futbol sadece futbol değildir ayak ve beyin kordineli olmalı sadece yetenek yetmez sadece zekada yetmez.

Güvenden fazla ümitlenme yani.

Zaten olacak olsa hoca güveni oynatır santrafor istemez ordan pay biçebilirsin.
Burak da o yaşta bize geldiğinde futbol aklı kıt bir adamdı, her maç 5 kere ofsayta düşerdi, üstelik aynı şımarık hareketleri vardı.

Şimdiki halini görüyoruz.

21-22 yaş, santrafor için daha emekleme çağıdır. Şimdi bizle adı geçen santraforların 21-22 yaşındaki hallerine bakın, anlarsınız demek istediğimi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Mandzukic için Karagümrük de devreye girmiş.

Hulk'un adı neden geçmiyor, anlamıyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Olcay çok boş topçuydu.
Bir oyuncu kendi asli görevlerinden değil de başka özelliklerinden bahsedildiği an kaçman lazım.
Örnek negredo için iyi koridor vs vs falan diyorlardı, negredonun yapması gereken gol atmak sonra diğer ekstra özellikler lazım.
Olcay içinde yok koşuyordu falan, kanadın ilk olması gereken özelliklerini hiç biri yoktu. Saçma sapan bir futbolcuydu.
Katılmıyorum. Olcay iyi bir oyuncuydu. Tabi kanat oyuncusundan beklentiniz sadece çalım atabilmesi ise Olcay kötü oyuncu. Ama yapılan preslere olan katkısı, skor katkısı, takım uyumuna etkisi gibi şeyleri düşünürsek Olcay gayet iyi oyuncudur. Ama mesela Veli Kavlak cidden boş futbolcuydu.

Çevrimiçi Samet Demir

Olcay çok boş topçuydu.
Olcayın bizde oynarken yaptığı istatistiklerini paylaşarak neden kötü olduğunu bu istatistik üzerinden anlatabilir misin ?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Mandzukic alınabiliyorsa alınsın koitayla felan olcak iş değil çıtayı yükseltmek lazım.
Pazarlıklarda iyi aşama kaydedilir de alınır umarım. Korku salar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak da o yaşta bize geldiğinde futbol aklı kıt bir adamdı, her maç 5 kere ofsayta düşerdi, üstelik aynı şımarık hareketleri vardı.

Şimdiki halini görüyoruz.

21-22 yaş, santrafor için daha emekleme çağıdır. Şimdi bizle adı geçen santraforların 21-22 yaşındaki hallerine bakın, anlarsınız demek istediğimi.

burak 36 yaşında halen ofsayta düşüyor.

Çevrimdışı GreenBook

Töre bize gelince yatıyor Anadolu takımlarımda askerden yeni dönmüş gibi. Böyle devam edecekse gitsin

Töre bize gelince yatıyor Anadolu takımlarımda askerden yeni dönmüş gibi. Böyle devam edecekse gitsin

valla bende anlamadım geçen sene full oynadı ne zaman bize gelse sakatlanıyor şanssızlık mıdır nedir ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla bende anlamadım geçen sene full oynadı ne zaman bize gelse sakatlanıyor şanssızlık mıdır nedir ?
Ben bize geldiği konusunda şüpheliyim. Daha çok İstanbul'a gelmiş gibi görünüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Şanssızlık değil, herif kronik sakat.

5 senenin 4'ünü sakat geçirmiş, şansa bağlanamaz.

Geçen sene hasbelkader düşük tempolu takımda 20-25 maç oynadı diye peşinden koştuk. Karşı çıkmıştım, ama son gün Ghezzal'ı almasak ağlanacak halde olacakmışız.

Ben bize geldiği konusunda şüpheliyim. Daha çok İstanbul'a gelmiş gibi görünüyor.

1 senelik sözleşme yapıldı gelecek sene bizimle olmaz olur biter.

Çevrimiçi murat

:o_o:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1347652441525858306
bu iş adamı olsa olsa bahçeşehir kolejinin sahibdir.son dönemde elini cebine en çok sokan adam.

bu iş adamı olsa olsa bahçeşehir kolejinin sahibdir.son dönemde elini cebine en çok sokan adam.

belki rahmi babadır :D

Oğlu mesutu alınca al bakalım sen mi büyüksün ben mi büyüğüm demiş olabilir :D  :evillol: