2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2844733 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı GreenBook

takımı gereksiz iyi o yüzden

30 maçta 103 gol atmışlar
Valla ne olursa olsun gol atma becerisi var bu rakamlardan anlaşıldığı üzere. Gelirse başarılı olur
Hava toplarında başarılı sol ayağını çok iyi kullanıyor ve iyi bir bitirici.

Çevrimdışı can1903

Transfer lazım hem de 2 tane kaliteli
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Transfer lazım hem de 2 tane kaliteli
Talisca gelse 2. transferede gerek kalmaz, ama zor iste😑
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Skora katkı yapması lazım. Asist de yapsa olur bence  :tabe:

10 olarak kullanılırsa mutlaka yapar, bana göre asıl bölgesi o dur. Ben bu çocuğu daha önce kenarlarda izlediğimde yeterli aksiyonu pek göremedim. Bana göre oralarda etkin olması için birkaç yaş büyümeye ihtiyacı var, he bana kalsa kenarda da Boyd yerine bu çocuk daha iyidir ama dediğim gibi topu alıp döndüğünde kaleyi görmeli. Vur Hasiç.

Çevrimdışı Erman1903

Sürekli oynamak istiyorsa ptt 1. Lige gitmeli, anadolu kulüplerinde bile sürekli oynayabilecek kağbiliyeti yok. 3-4 milyon degeri falan bos hikaye, öyle yok fransa, almanya gecsinler bu isi, orda birak yedek olmayi hayati boyunca birdaha forma yüzü göremez. Burda harikalar yaratan sörloth, bu sezonun en kötü transferi secildi, daha hala golu yok, ve bunu makina gibi isleyen Leibzig bir takimda yapamadi. Kaleci ersini güvenin yerine oynatsak ondan 10 kere daha fazla verim aliriz. Saka degil cok ciddigim.

Beni çok üzdüğü olmuştur ama rakamlarını, geçen sezona kıyasla artışı görmezden gelemem. Bizim çocuktur pek kontratı kalmadı, en kötü karar kararsızlıktan iyidir kulüp planlamasını yapmalı. Geç kalınınca ne olduğunu biliyoruz oyuncular bedavaya gidiyor. Ben hikaye olduğunu düşünmüyorum tekliflerin.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bodo nun forveti Kasper Junker bizim hesapları takiplemiş. Var mı bir duyum acaba?

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu arada Talisca gelirse ne mesut, ne irfan mirfan hiçbir şey kalmaz ortada. Psikolojik olarak da bitiririz adamların Talisca korkusu ortada. Ha kimse son durumunu bilmiyor orası da ayrı.
Talisca, Kenan, Eskişehirli sağ bek, yerli stoper yapıp Ljajic ve kadro dışı tayfasından gönderebildiğimizi gönderirsek çok temiz iş yapmış oluruz.

Çevrimiçi levitate

Bu arada Talisca gelirse ne mesut, ne irfan mirfan hiçbir şey kalmaz ortada. Psikolojik olarak da bitiririz adamların Talisca korkusu ortada. Ha kimse son durumunu bilmiyor orası da ayrı.
Talisca, Kenan, Eskişehirli sağ bek, yerli stoper yapıp Ljajic ve kadro dışı tayfasından gönderebildiğimizi gönderirsek çok temiz iş yapmış oluruz.

+41903

bipbipbupbup

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Millet neler peşinde bir de bizim yönetime bak.
Bu yönetimden hiç bir şey olmaz, bunlar sakatlıktan belli bir maç kaçırmış, doktordan sakat raporu olan, yıllardan beri takımında forma giymemiş, oyuncuları bulacakta biz göreceğiz.

Şu 6-0lık galibiyeti keşke almasaydık, çok gözlerini boyayacak şimdi herkesin. Millet uyumaya başlamış, bu kadro ilk5e giremez diyorduk hepimiz noldu 3 ay içerisinde ??? Gözünüzü açın, bu takımın en az 2 net transfere ihtiyacı var. Ben lamı cimi anlamam yapamayacaksan transfer oraya gelmeyeceksin kardeşim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bodo nun forveti Kasper Junker bizim hesapları takiplemiş. Var mı bir duyum acaba?
20 gün önce Trabzonspor'la adı geçiyordu.

Menajeri ateşe odun atıyor tahminimce.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu yönetimden hiç bir şey olmaz, bunlar sakatlıktan belli bir maç kaçırmış, doktordan sakat raporu olan, yıllardan beri takımında forma giymemiş, oyuncuları bulacakta biz göreceğiz.

Şu 6-0lık galibiyeti keşke almasaydık, çok gözlerini boyayacak şimdi herkesin. Millet uyumaya başlamış, bu kadro ilk5e giremez diyorduk hepimiz noldu 3 ay içerisinde ??? Gözünüzü açın, bu takımın en az 2 net transfere ihtiyacı var. Ben lamı cimi anlamam yapamayacaksan transfer oraya gelmeyeceksin kardeşim.
Herkes aynı durumda, merak etme.

Fenerbahçe 1 senedir takımla antrenmanlara çıkmayan Mesut'u kovalıyor, Galatasaray 1.5 senedir doğru dürüst oynamayan Onyekuru ve absürt bir Mısırlı ile ilgileniyor.

Kimsenin adam gibi transfer yapabileceği yok yani.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenerbahçe 1 senedir takımla antrenmanlara çıkmayan Mesut'u kovalıyor, Galatasaray 1.5 senedir doğru dürüst oynamayan Onyekuru ve absürt bir Mısırlı ile ilgileniyor.

Hepsi günü kurtarma transferleri..

Bu kafayla gidersen sezon sonu fatih terimin elinde kupayı görürsün.
Bizim kadro rezalet kendimize bakmamız lazım.
bir 6-0 aldık diye her şey toz pembe olmuş.
çok eksiğimiz var ki daha zor dönemeçlere girmedik bile.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Aslında sağlam bir Llajic ve Mandzukic bile yeterli bu kadroya. Llajicde ışık yoksa şayet iyi bir on numara bulmamız gerekiyor.
Yoksa bu kadro yeterli değil şampiyonluk için. Kapalı oynayan her takıma karşı çok zorlanırız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Aslında sağlam bir Llajic ve Mandzukic bile yeterli bu kadroya. Llajicde ışık yoksa şayet iyi bir on numara bulmamız gerekiyor.
Yoksa bu kadro yeterli değil şampiyonluk için. Kapalı oynayan her takıma karşı çok zorlanırız.

Josef- Oğuzhan- Ljajic orta sahası müthiş olurdu. Ljajic' i kazanabilsek keşke tekrardan.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Zor dönemeç derken. Başak,FB, Sivas. Son on maç 8 galibiyet. Eksiklikler elbet var. Ama kadromuz rezalet demek , neye göre veya hangi rakibimize göre, hangi lige göre ?

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kadro rezalet değil aslında. Bence ligin en iyi orta saha rotasyonu bizde. Eksiklerimiz de var elbette ama oyun olarak güçlendik bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Erdal Torunoğulları, Mario Mandžukić’in Beşiktaş’a transferi için Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker’le temasa geçti.
(Sercan Dikme)

Çevrimiçi mayguntr

Bu negatiflikle hayattan cok zevk alamazsin.

Lideriz, son 5 macta gol yememisiz. TS/FB/IBB yi yenmisiz, ligin en cok gol atan takimiyiz. Ve bunu rezalet kadroyla yaptik ?.
Isimler onemli degil, ne oynadigin onemli. Bu kadar balik hafizali baska bir toplum var mi bilmiyorum.

Senol hoca 15-16 sampiyon yapiyor mukemmel bir takim oyunuyla. Sonra gidip yildizlari aliyoruz Talisca vs. sonra ne oluyor gecici bir basari, takim oyununun icine edip iki uc ayaga bagli kaliyoruz, onlar gidince de borc icinde basarisiz gecen seneler.

Talisca su an ki oyunumuza uymaz, kosmaz pres yapmaz ilerde.
Gelip iki uc tane vuracak iki mac alacak diye tum takim kimyasinin icine etmek icin 2,3 milyon euro vermeyi mantikli bulmuyorum ben.
Mesut gelsin bakalim, ucuncu hafta bacagini eline verecek anadolu takimlari.

Çevrimdışı cursedofdragon

Lideriz, son 5 macta gol yememisiz. TS/FB/IBB yi yenmisiz, ligin en cok gol atan takimiyiz. Ve bunu rezalet kadroyla yaptik ?.
Isimler onemli degil, ne oynadigin onemli. Bu kadar balik hafizali baska bir toplum var mi bilmiyorum.

Senol hoca 15-16 sampiyon yapiyor mukemmel bir takim oyunuyla. Sonra gidip yildizlari aliyoruz Talisca vs. sonra ne oluyor gecici bir basari, takim oyununun icine edip iki uc ayaga bagli kaliyoruz, onlar gidince de borc icinde basarisiz gecen seneler.

Gelip iki uc tane vuracak iki mac alacak diye tum takim kimyasinin icine etmek icin 2,3 milyon euro vermeyi mantikli bulmuyorum ben.
+1903  :claps:

Çevrimdışı goktasoktay

Talisca kısmına katılmıyorum ama diğer söylediklerine katılırım. Talisca, üzerine oyun ve takım kurulacak adamdır. Tahtaya ilk adı yazılıp, onun oyununa göre şekillendirilecek oyuncudur. Yani, biz onu daha önce de oynattık ve büyük katkı sağladı takıma. İnan ki farklı bir oyuncu ve tam bir çilingir. Bize çilingir lazım ve oyunumuzu bozacağını sanmam.

Çevrimiçi mayguntr

Talisca kısmına katılmıyorum ama diğer söylediklerine katılırım. Talisca, üzerine oyun ve takım kurulacak adamdır. Tahtaya ilk adı yazılıp, onun oyununa göre şekillendirilecek oyuncudur. Yani, biz onu daha önce de oynattık ve büyük katkı sağladı takıma. İnan ki farklı bir oyuncu ve tam bir çilingir. Bize çilingir lazım ve oyunumuzu bozacağını sanmam.
Cok iyi bir sol ayagi var kabul ama ondan verim almak ustune takim kurmak cok zor isler. Savunma yone sifir, arkasi donuk top alamaz, alan bosaltmaz.
Artilari da var tabi, cok iyi bir sutor, kafa toplari Senol hoca doneminde efsaneydi, ama iste pozisyonu yok su an modern futbolda.

Tek forvet oynamaz, yardimci forvet yapinca hucum presi yapmaz, orta sahanin ustune cok yuk bindirir. Kapali oyunu acacak pas becerisi yok.
Biz o artilarini hatirliyoruz ama hatirlarsaniz Abu'nun kotu oynadigi donemlerde en fazla elestirilen oyuncuydu Talisca, Sosadan sonra ortasahamiz islemiyor diye.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bence de biraz fazla tezcanlı bir yorum olmuş gibi. Motosikletle son anda kaydedilen ghezzal asist kralı, sene başı üçe beşe alıcı olsa sırtımıza götüreceğimiz Larin 8 gol atmış, sakat diye gelen Aboubakar bu ligin sefiri olmuş durumda. Bence de net bir 10 numara, abouyu yedekleyecek bi forvet, genç bir sağ bek, montero gidecekse de stoper lazım. Ama şu kadro bile şampiyonluğa oynar. Ljajic kendine gelse o bile çok işimizi çözer bu ligde. Milletin mesutunun, irfaninin gazina gelmeden sol şeritten kendi bildiğimiz işi, hocanın istediği takımı yapmaya devam.

Bence de biraz fazla tezcanlı bir yorum olmuş gibi. Motosikletle son anda kaydedilen ghezzal asist kralı, sene başı üçe beşe alıcı olsa sırtımıza götüreceğimiz Larin 8 gol atmış, sakat diye gelen Aboubakar bu ligin sefiri olmuş durumda. Bence de net bir 10 numara, abouyu yedekleyecek bi forvet, genç bir sağ bek, montero gidecekse de stoper lazım. Ama şu kadro bile şampiyonluğa oynar. Ljajic kendine gelse o bile çok işimizi çözer bu ligde. Milletin mesutunun, irfaninin gazina gelmeden sol şeritten kendi bildiğimiz işi, hocanın istediği takımı yapmaya devam.

biz bu yeterci moduna girseydik o ghezzaller falan da girmeyecekti.
son günler çok büyük baskı yaptı da yönetim oyuncuları aldı.
şimdi yine herkes yeterci kafasına girmiş, yönetim yine tınlamıyor.
baskı yapmadığın sürece bu yönetime hiç bir şey yapamıyor, beceriksiz bu yönetim.

Çevrimdışı goktasoktay

Cok iyi bir sol ayagi var kabul ama ondan verim almak ustune takim kurmak cok zor isler. Savunma yone sifir, arkasi donuk top alamaz, alan bosaltmaz.
Artilari da var tabi, cok iyi bir sutor, kafa toplari Senol hoca doneminde efsaneydi, ama iste pozisyonu yok su an modern futbolda.

Tek forvet oynamaz, yardimci forvet yapinca hucum presi yapmaz, orta sahanin ustune cok yuk bindirir. Kapali oyunu acacak pas becerisi yok.
Biz o artilarini hatirliyoruz ama hatirlarsaniz Abu'nun kotu oynadigi donemlerde en fazla elestirilen oyuncuydu Talisca, Sosadan sonra ortasahamiz islemiyor diye.
Zaten bizimkisi bir umut. Taliscayı getirme ihtimalimiz bence çok düşük. Gelirse bizi şampiyon yapar ama, bunu da tarihe not düşmüş olayım. Elbette eksik yönleri var fakat yeteneğiyle birçok eksiğini tolere edebilecek de bir adam.

Zaten isteğimiz takımın başarısı, o yüzden kim gelirse gelsin, takıma pozitif katkı yapıp bizi en üstte tutsun kafi. İsimler gelip geçici. Baki olan Beşiktaşım..