2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2851005 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

montero gidiyor demek...

o da gitsin bakalım kimi sevdiysem gitti   :uyucam:

Boyd gibi bal yapmayan bir arı için monteroyu harcıyalım sonra vida-welinton'a bir şey olunca yetiş ya necip yetiş ya josef stopere.

Çevrimdışı levitate

Boyd gibi bal yapmayan bir arı için monteroyu harcıyalım sonra vida-welinton'a bir şey olunca yetiş ya necip yetiş ya josef stopere.
imzamı atarım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Mensah da konuşuluyor. Bilmem dikkat ettin mi bizim kara oğlanlarla falan hiç takılmıyor.

Eğer giderse Montero'nun yeri ucuz bir yerliyle dolar merak etme. Gelişi zaten planlama hatasıdır, Welinton fenalardaydı o ara yönetim getirdi. Hoca gidene kadar hazırlıklarda Rocoyu falan oynattı orada teknik ekip-hoca arasında bir anlaşmazlık yaşandı bana göre.

Boyd'un geri geleceğini hiç sanmam.

Çevrimdışı levitate

Mensah da konuşuluyor. Bilmem dikkat ettin mi bizim kara oğlanlarla falan hiç takılmıyor.

Eğer giderse Montero'nun yeri ucuz bir yerliyle dolar merak etme. Gelişi zaten planlama hatasıdır, Welinton fenalardaydı o ara yönetim getirdi. Hoca gidene kadar hazırlıklarda Rocoyu falan oynattı orada teknik ekip-hoca arasında bir anlaşmazlık yaşandı bana göre.

mensah nerede konuşuluyor :D

hayatta göndermezler, isteseler bile hoca engel olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Off ja, hadi bi gelismeler olsun. 🤪😏
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergenin prensi boyd, adam boyyada bizim göremediğimiz bir şey görüyor.
Eğer twitterdan baskı yapmasaydık hasici değil boydu alacaktı sezon başında.

Çevrimdışı Erman1903

mensah nerede konuşuluyor :D

hayatta göndermezler, isteseler bile hoca engel olur

Henüz net bir şey yok kardeşim paylaştığınız Evren demiş mesela, ben Sarıdağ'dan duydum. Gidecek diye değil de hani biraz camiada öyle bir söz dolaşıyor.

Kaç tane maç olmuş hoca beklentilerini bir bir geri çekiyor, şaşırmam ben.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Henüz net bir şey yok kardeşim paylaştığınız Evren demiş mesela, ben Sarıdağ'dan duydum. Gidecek diye değil de hani biraz camiada öyle bir söz dolaşıyor.

Hiç transfer yapmayabiliriz.
Kenan için ne diyorsun abi ??? Türk milli takımında çıldırtan dümdüz topçu gibi duruyorr.

Çevrimdışı Erman1903

Sergenin prensi boyd, adam boyyada bizim göremediğimiz bir şey görüyor.
Eğer twitterdan baskı yapmasaydık hasici değil boydu alacaktı sezon başında.

Kimse mükemmel değil, ne yapalım geç olsun güç olmasın diretseydi alırdı kadroya Boydu buna da şükür.

Çevrimdışı kaan1903

Chiquinho konuşuluyor Benfica ‘nın 10 numarası bilen izleyen var mı çilingir midir kendisi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kenan Karaman'la görüşme yapılacakmış.

Çok tutmuyorum, ama belki faydalı olur.

Çevrimdışı Erman1903

Hiç transfer yapmayabiliriz.
Kenan için ne diyorsun abi ??? Türk milli takımında çıldırtan dümdüz topçu gibi duruyorr.

Yerliler arasında pek seçenek yok kardeşim, gençlerden palazlanan birilerini almayacağına göre geriye kalan az oyuncudan biri. Biraz gezgin tip oynayan istiyorsan Kenan'a bakacaksın, daha merkezi oynayan istiyorsan Serdar Dursun. Lig'den birini istiyorsan da Muhammet Demir var.

Çevrimdışı Erman1903

Chiquinho konuşuluyor Benfica ‘nın 10 numarası bilen izleyen var mı çilingir midir kendisi

Bana göre kıymetli, özel bir futbolcu değil. Güzel pas atıyor başka pek bir şey yapmıyor. Kafasını topa vermiş bir Ljajic'in ayakkabılarını taşır.

Çevrimdışı levitate

abi varsa tweet/yayın linki vs. atabilir misin?

cidden bir şey bulamadım :D

edit: tamam buldum serdarın videosunu
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 22:49:57 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

abi varsa tweet/yayın linki vs. atabilir misin?

cidden bir şey bulamadım :D

PM attım.  Twitter'daki arkadaş öyle bir şey dememiş yanlış görmüşüm başkasının paylaşımına cevap vermiş.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 22:56:33 Erman1903 ]

Gökmen Özcan: "Güven Yalçın'ı kendince küçümseyen arkadaşlar için bilgilendirme: Güven'e Fransa ve Belçika'dan 4 kulüp talip. 3 milyon Euro seviyesinde teklifler var."

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Gökmen Özcan: "Güven Yalçın'ı kendince küçümseyen arkadaşlar için bilgilendirme: Güven'e Fransa ve Belçika'dan 4 kulüp talip. 3 milyon Euro seviyesinde teklifler var."
Yav he he, bizde 15 istiyoruz o yüzden hala anlaşamadik, kesin güvenle kankiler.

Yav he he, bizde 15 istiyoruz o yüzden hala anlaşamadik, kesin güvenle kankiler.

Yabancılar bu aralar bizim Türk oyunculara sardılar.Özellikle fransa takımları gerçek olabilir abi.

Yabancılar için 3-4 milyon € çok para değil zaten yatırım amaçlı alabilirler.

Zamanında atınca bile 6.5 milyon € para gömdüler kaldı ki o hiç oynamıyordu bile maçlarda.

Çevrimdışı Erman1903

Yabancılar bu aralar bizim Türk oyunculara sardılar.Özellikle fransa takımları gerçek olabilir abi.

Zamanında atınca bile 6.5 milyon € para gömdüler kaldı ki o hiç oynamıyordu bile maçlarda.

Güven'in reel değeri 4M kardeşim biz beğenelim ya da beğenmeyelim durum bu. Daha önce paylaştım burada 4 diye adamlar da bunu bildikleri için 3m teklif ediyorlar. Onu öyle büyük hedefleri olmayan bir kulüp alır ve ısrar ederse kısa sürede kar ile satar endüstriyel futbol böyle bir şey.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bilmiyorum, ben sadece Besiktas taraftarina laf cakmaya calişan böyle kisilere sinirleniyorum, bak kimler istiyor, siz ne anlarsiniz topcudan falan gibi. Güven güzel isler yapdida bizmi sevmedik. Larininde performansi elestiriliyordu, ama kisiligine kimse bir laf demedi, ve üstüne koyarak gelistirdi kendini. Suanki mevcut kadroda kendisini gelistiremeyen tek güven herhalde. Lajici saymiyorum, cünkü hic oynamadi.

Bilmiyorum, ben sadece Besiktas taraftarina laf cakmaya calişan böyle kisilere sinirleniyorum, bak kimler istiyor, siz ne anlarsiniz topcudan falan gibi. Güven güzel isler yapdida bizmi sevmedik. Larininde performansi elestiriliyordu, ama kisiligine kimse bir laf demedi, ve üstüne koyarak gelistirdi kendini. Suanki mevcut kadroda kendisini gelistiremeyen tek güven herhalde. Lajici saymiyorum, cünkü hic oynamadi.

güvenin topçu olmadığı konusunda senle hem fikirim abi zaten.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

güvenin topçu olmadığı konusunda senle hem fikirim abi zaten.
O ayri konu, Besiktasa gelipde is yapamayan ilk topcu degil güven. ben güvene oldum olasi ısınamadım, şimarik hareketler, kendini bisey sanmalar, mac icinde egoist hareketler, daha yasin kac basin kac.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★