2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2850911 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı kaan1903

Güven’e 3 milyon veriyorlarsa hemen satardım Ercan Kara , Halil Dervişoğlu , Deniz Undav, Eren dinkci gibi genç forvetler var. Ercan Kara özellikle bu sezon baya katkı vermiş ama uyruk Avusturya gözüküyor yerli statüsünde olur mu bilmem

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yazmayin söyle seyleri, sonra olmayinca cok üzülüyorum😣
Murat Özen de başka muhabirler de sponsor olursa olur bu iş diyorlar. Ben de inanıp üzülmek istemiyorum :o_o:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Bana göre kıymetli, özel bir futbolcu değil. Güzel pas atıyor başka pek bir şey yapmıyor. Kafasını topa vermiş bir Ljajic'in ayakkabılarını taşır.

Ercan Kara hakkında bir fikrin var mı hocam videodan pek anlaşılmaz ama ben golcüyüm diye bağırıyor çocuk

Çevrimdışı Erman1903

Ercan Kara hakkında bir fikrin var mı hocam videodan pek anlaşılmaz ama ben golcüyüm diye bağırıyor çocuk

Kaan geçen sezon da sormuştun, epey düzgün keşke pasaport olaydı :)

Çevrimdışı tuncaboylu

güvenin topçu olmadığı konusunda senle hem fikirim abi zaten.
Bilmiyorum, ben sadece Besiktas taraftarina laf cakmaya calişan böyle kisilere sinirleniyorum, bak kimler istiyor, siz ne anlarsiniz topcudan falan gibi. Güven güzel isler yapdida bizmi sevmedik. Larininde performansi elestiriliyordu, ama kisiligine kimse bir laf demedi, ve üstüne koyarak gelistirdi kendini. Suanki mevcut kadroda kendisini gelistiremeyen tek güven herhalde. Lajici saymiyorum, cünkü hic oynamadi.
Larin de olduğu gibi Güven'de de yanılacaksınız.

Şu anda şampiyonluk yarışı içinde olduğumuz için ben de santrafor istiyorum 6 aylığına, ama seneye Güven'i rotasyona sokmak ya da Hollanda gibi bir lige kiralamak gerekiyor.

Öyle kolay vazgeçilecek bir potansiyel değil o da.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Murat Özen de başka muhabirler de sponsor olursa olur bu iş diyorlar. Ben de inanıp üzülmek istemiyorum :o_o:

büyük ihtimal o capsteki talisca gelir hahaha
talisca hayalllllll, hiç kapılmayın. millet prim için sallıyor.

Çevrimdışı kaan1903

Kaan geçen sezon da sormuştun, epey düzgün keşke pasaport olaydı :)

Unutmuşum :D milli takım seçmemiş galiba acaba yerli statüsüne alamaz mıyız var mı öyle birşey milli takıma da faydası olur

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Tr liginde is yapamaz, avusturya ligini bana sorun🙂, bizim lig bundesliganin pilot ligi gibi bisey, tüm takimlar yedi yirmidört alman scout adamlarin gözleminde, bu yasa gelipde teklif gelmemisse is yok demekdir. Güven yalcin burda gol kralligina oynar, ve bunu saka degil ciddigi olarak söylüyorum. Avusturyanin genc yetenekleride daha 18 gelmeden almanlar kapiyor. Salzburg disindaki takimlardan futbolcu alinmaz, onlarida almak nerdeyse imkansiz, genelde Leibzig yada dortmunda gidiyorlar
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 01:15:10 AvrupaKartalı ]

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Larin da olduğu gibi Güven'de yanılacaksınız.

Şu anda şampiyonluk yarışı içinde olduğumuz için ben de santrafor istiyorum 6 aylığına, ama seneye Güven'i rotasyona sokmak ya da Hollanda gibi bir lige kiralamak gerekiyor.

Kesinlikle. Yerin dibine sokulacak bir oyuncu değil. Ayrıca bu sene de rotasyonda olmaya devam etmeli. 21 yaşında. 2-3 sene daha gelişim gösterebilir. Sezon başinda Umut Nayir gitti diye üzülen taraftar kitlesi, Güven Yalçın' a yeteneksiz muamelesi yapıyor.

Çevrimdışı Erman1903

Tr liginde is yapamaz, avusturya ligini bana sorun🙂, bizim lig bundesliganin pivot ligi gibi bisey, tüm takimlar yedi yirmidört alman scout adamlarin gözleminde, bu yasa gelipde teklif gelmemisse is yok demekdir. Güven yalcin burda gol kralligina oynar, ve bunu saka degil ciddigi olarak söylüyorum. Avusturyanin genc yetenekleride daha 18 gelmeden almanlar kapiyor. Salzburg disindaki takimlardan futbolcu alinmaz, onlarida almak nerdeyse imkansiz, genelde Leibzig yada dortmunda gidiyorlar

İyi pivot işte, benim çok kıymetli bulduğum bir özelliğe sahip, uzun topları almada değeri epey yuksek. mesela Ghezzal o adama çok gol attırır, veya sağda oynayan bir Quaresma. Pasaport olsa güzel seçenek olurdu, diğer yerliler de öyle çok matah degil yani ama malesef yok.

Çevrimdışı kaan1903

Tr liginde is yapamaz, avusturya ligini bana sorun🙂, bizim lig bundesliganin pivot ligi gibi bisey, tüm takimlar yedi yirmidört alman scout adamlarin gözleminde, bu yasa gelipde teklif gelmemisse is yok demekdir. Güven yalcin burda gol kralligina oynar, ve bunu saka degil ciddigi olarak söylüyorum. Avusturyanin genc yetenekleride daha 18 gelmeden almanlar kapiyor. Salzburg disindaki takimlardan futbolcu alinmaz, onlarida almak nerdeyse imkansiz, genelde Leibzig yada dortmunda gidiyorlar

Hadi ya oysa videoda çok beğenmiştim, dedim leblebi gibi atıyor belki iş yapar sağlık olsun :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

İyi pivot işte, benim çok kıymetli bulduğum bir özelliğe sahip, uzun topları almada değeri epey yuksek. mesela Ghezzal o adama çok gol attırır, veya sağda oynayan bir Quaresma. Pasaport olsa güzel seçenek olurdu, diğer yerliler de öyle çok matah degil yani ama malesef yok.
Pilot yazmak istemistim :D

Çevrimdışı cursedofdragon

:o_o:

https://twitter.com/ComeTo1903/status/1347652441525858306

ümit vermeyin olmazsa üzülürüz.

Ben kendimi kötüye alıştırıyorum olmazsa zaten zordu derim olursa yeri göğü inletirim.

Çevrimdışı Erman1903

Pilot yazmak istemistim :D

Hahah, hoca da pilot istiyor deniyor 😁 bizim çare Talisca'dır yaw, şu habere inanmak istiyorum adam bütün özelliklerinin üzerine bir de pivot, yok böyle bir şey.

Çevrimdışı cursedofdragon

Larin de olduğu gibi Güven'de de yanılacaksınız.

Güvende yanılmayacağız güvenin futbol aklı kıt maalesef.

Larinin yetenekleri kısıtlı ancak zekası ve hırsı ile bunu kapatıyor.

Futbol sadece futbol değildir ayak ve beyin kordineli olmalı sadece yetenek yetmez sadece zekada yetmez.

Güvenden fazla ümitlenme yani.

Zaten olacak olsa hoca güveni oynatır santrafor istemez ordan pay biçebilirsin.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hadi ya oysa videoda çok beğenmiştim, dedim leblebi gibi atıyor belki iş yapar sağlık olsun :)
Bizim ligde pressing denen birsey yok, tempo cok düsük, bakma öyle goller attigina, onun gibi cok var bu tars goller atan, ama inan bana, ptt1. Ligde bile böyle rahat firsat vermezler sana sut cekmene. kimler kimler geldi anadolu takimlara hicbiri tutunamadi.

Çevrimdışı Erman1903

Kötü değil zaten pasaport olsa mutlaka listeye girerdi hoca da pivot özellikli istiyor diye biliyorum Aboudan farklı olarak.

Çevrimdışı Erman1903

Bizim ligde pressing denen birsey yok, tempo cok düsük, bakma öyle goller attigina, onun gibi cok var bu tars goller atan, ama inan bana, ptt1. Ligde bile böyle rahat firsat vermezler sana sut cekmene. kimler kimler geldi anadolu takimlara hicbiri tutunamadi.

Bak ama şöyle bir şey var, bizim ligdeki topçular böyle böyle topa vurmayı öğrenemiyor. Gurbetçi futbolcuların bir çoğu bu konuda bizim ligdekilerden çok daha ileri oluyor. Milli takim kamplarında falan dönen muhabbettir, adamların hepsi topa vuruyor diye.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 01:47:50 Erman1903 ]

Bu yönetim hiç bir şey yapamaz
Yine son dakika zar sallarlar.
Kenan da olcayv2.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yönetim hiç bir şey yapamaz
Yine son dakika zar sallarlar.
Kenan da olcayv2.
Kenan, Olcay kadar skor katkısı verecekse gelsin  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Güven ismiyle bir insan bu kadar zıt olabilir. Güvenmenin g harfinin çizgisi yok. Beşiktaş oyuncusu olmasa iki tekerlekli bir şeye benzetirdim anladınız siz :) 1 euro getiren varsa gelip alıp götürsün arkadaşı.

Kenan, Olcay kadar skor katkısı verecekse gelsin  :tabe:

Olcay çok boş topçuydu.
Bir oyuncu kendi asli görevlerinden değil de başka özelliklerinden bahsedildiği an kaçman lazım.
Örnek negredo için iyi koridor vs vs falan diyorlardı, negredonun yapması gereken gol atmak sonra diğer ekstra özellikler lazım.
Olcay içinde yok koşuyordu falan, kanadın ilk olması gereken özelliklerini hiç biri yoktu. Saçma sapan bir futbolcuydu.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bak ama şöyle bir şey var, bizim ligdeki topçular böyle böyle topa vurmayı öğrenemiyor. Gurbetçi futbolcuların bir çoğu bu konuda bizim ligdekilerden çok daha ileri oluyor. Milli takim kamplarında falan dönen muhabbettir, adamların hepsi topa vuruyor diye.
Bu sorunu ben hep söylüyorum zaten, türkiyede'ki topcular sut cekmiyor, topla oynamayi cok seviyor türkiyedekiler, anca topla ceza sahasina girince gol olur diye bir mantelite var sanki. Bende  burda amatörde 3 farkli takimda oynadim, her gittigim yerde idmanlarda her gün tüm takima stoperler ve kalecilere bile uzakdan sut calisiliyordu. Maclarda topla fazla oynayinca hemen kesik yiyorduk, kaleyi gördünüzmü sut cekin diye azar yiyorduk.
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2021, 02:07:19 AvrupaKartalı ]