2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3326008 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimiçi Necmi

Transfer dönemi ne kadar kısır geçiyor taraftarda alınsada olur alınmasada olur havası var😂

Çevrimdışı Erman1903

Ben Sergen’ci şenolcu avcıcı falan olmadım Beşiktaş için ne doğruysa kim ne doğru yapıyorsa onları söylüyorum, şimdi bu kadar oyuncudan performans alabilmiş bir adama da her dakika işlenmemiş adam göndermek yerine bir tane hazır kendine bakan iyi bir adam göndermek, adamın isteğini yerine getirmek lazım ki adam yaptığının bir karşılığını olduğunu bilsin mutlu olsun 😂

Benimde birinci tercihim olmazdı ama koitayla falan uğraşacağımıza mandzukicle uğraşalım. Bu filmi hatırlıyoruz Şenol hoca performans alıyor diye diye çok saçma sapan transferler yapmıştık.

Güzel cevap. Bak her hastalık zıddı ile tedavi edilir, Avcı kanserinden sonra gelmesi gereken adam kendisiydi ben de bu yüzden Sergen istiyordum. Aynı zamanda Sergen'e medyada çalışmak da çok faydalı olmuş, olgunlaşmıştır, o futbolculuk dönemindeki Sergen değil ben yıllardır takip ediyorum kendisini çocukluğumdan beri bir sevgim vardır.

Performans vermeyen oyuncu işinden hiç hoşlanmayan biriyim normalde ama patron Sergen bizim ne düşündüğümüzün pek önemi yok, gelir de yapamazsa eleştiririz çünkü işin bir kumar tarafı var bilemezsin adamın kafa yapısını. Oynamamış bildiğimiz o, başka bir hoca olsa, böyle bir ortam olmasa şiddetle karşı çıkarım. İyi düşünsün taşınsınlar. Bu arada bak Koita gerçekten ne vereceği belli biri uçup kaçmaz belki ama yapar bu ortamda bir şeyler fenerin Samattasından eksiği yok fazlası var.

Tercih etmem orası ayrı, bana para yapacaksın. Bir de bu Ligden yerli hariç topçu mopçu almam ben, Ronaldo olsa fark etmez onların bulduğu bir şeyi koca dunyada bulamamayı kendime yediremem.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 03:53:21 Erman1903 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer dönemi ne kadar kısır geçiyor taraftarda alınsada olur alınmasada olur havası var😂
Bu yorumcuların taraftara iyi oyundan sonra aşılamaya çalıştığı bir şey. Neymiş efendim takımın ortamı bozulurmuş. Ne gerek varmış Aboubakar'ın yerine başka oyuncuya. Beşiktaş'ın kadrosu yeterliymiş. Bu yorumcuları dikkate alanlar var. Sadece gülmek için kullanmak lazım. Takımın ciddi eksikleri var. Bu eksikler doldurulmazsa ufak bir aksilikte buralar yine alev alır.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Bu yorumcuların taraftara iyi oyundan sonra aşılamaya çalıştığı bir şey. Neymiş efendim takımın ortamı bozulurmuş. Ne gerek varmış Aboubakar'ın yerine başka oyuncuya. Beşiktaş'ın kadrosu yeterliymiş. Bu yorumcuları dikkate alanlar var. Sadece gülmek için kullanmak lazım. Takımın ciddi eksikleri var. Bu eksikler doldurulmazsa ufak bir aksilikte buralar yine alev alır.

Takviye mutlaka yapılması lazım fakat ortamı bozmayacak tipler olmalı. Yatmaya gelecek adam baştan gelmesin. Gelip eşek gibi antrenman yapacak, mümkünse hazır, performans veren ve risksiz futbolcu olmalı. İsimler futbol oynamıyor. Ara kamp yok bir şey yok iyi düşünsün karar verecek olanlar sonra tadımız kaçmasın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Takviye mutlaka yapılması lazım fakat ortamı bozmayacak tipler olmalı. Yatmaya gelecek adam baştan gelmesin. Gelip eşek gibi antrenman yapacak, mümkünse hazır, performans veren ve risksiz futbolcu olmalı. İsimler futbol oynamıyor. Ara kamp yok bir şey yok iyi düşünsün karar verecek olanlar sonra tadımız kaçmasın.
Aslında mini bir ara kampımız var. Şubat ayının ortasından sonra 2 haftalık bir bay geçme aramız olacak. Transferlerin son güne bırakılacağını düşünürsek o arada takıma adapte edebiliriz. Nisan ayındaki sıkışık fikstüre hazır oyuncularla girmek şampiyonluk için önemli olacak. Şu anda Ocak ayında yaşadığımız sıkışık fikstür lig sonunda da karşımıza çıkacak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Aslında mini bir ara kampımız var. Şubat ayının ortasından sonra 2 haftalık bir bay geçme aramız olacak. Transferlerin son güne bırakılacağını düşünürsek o arada takıma adapte edebiliriz. Nisan ayındaki sıkışık fikstüre hazır oyuncularla girmek şampiyonluk için önemli olacak. Şu anda Ocak ayında yaşadığımız sıkışık fikstür lig sonunda da karşımıza çıkacak  :tabe:

Ciddi düşünmek lazım hastalığı vb bu sezon böyle. Zaten zengin futbola doymuş topçu şu pandemi ortamında çok oynamak istemez ben aç adamdan tarafım. Evet öyle bir ara var unuttum ama yine de işin her boyutunu ele almalı o vakte kadar da maçlar var hepsi önemli. Mutlaka yaparız takviye hoca durumun farkında zaten epeydir söylüyor istiyoruz diye.

Çevrimdışı GreenBook

Dorukhan ne olcak merak ediyorum Beşiktaş’ın oyuncusu gibi davranmıyor istediğim maaşı vermezseniz malum yere giderim gibi bi tavır içinde
Beşiktaş’ın büyüklüğünü anlamayanlara taviz verilmemeli. O devir eskide kaldı
Atiba ya alternatif bi transfer de yapmalıyız diye düşünüyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Dorukhan ne olcak merak ediyorum Beşiktaş’ın oyuncusu gibi davranmıyor istediğim maaşı vermezseniz malum yere giderim gibi bi tavır içinde
Nerede söyledi bunu. Yani istediğim parayı vermezseniz Fenerbahçeye giderim falan nerede dedi.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Nerede söyledi bunu. Yani istediğim parayı vermezseniz Fenerbahçeye giderim falan nerede dedi.

Söyledi demedim dikkat ettiyseniz
Öyle bi tavır içinde yazmışım. Elinde koz olarak bulunduruyor. Yoksa kabul ederdi teklifimizi. Bunlar Ali Cengiz oyunları.
Dik durmak lazım.

Çevrimiçi tolga1903

Bir yerde söylemedi öyle bir tavır içinde diyor yani tavırlarından onu anlıyor insanlar. Bence de fener kozunu oynuyor menajeri ve kendisi ha fener'de 10 dakika forma bulursa şükretsin kendini bitirir giderse ben olsam sözleşme uzatmayacaksam bile avrupa'ya giderdim hazır talibim varken valencia falan dorukhan için çok iyi olur iddia gerçekse. Keşke onu ptt'nin dibinden bulup getiren kulübüne para kazandırarak gitse diyorum ancak dorukhan ilk fırsatta istediği ücreti verene kaçacak gibi duruyor şu an.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu Fenerbahçe'ye gidecek, bizde staj yapıyor.

Yönetim de farkında, sene sonuna kadar kullanma derdinde.

Menajeri de farkında, Valencia istiyor falan diye goygoy çıkarıyor ki tepki almasın. Valencia Dorukhan'a 2 milyon Euro maaş mı verecek, komik.

Çevrimdışı GreenBook

Oyuncular gelip geçicidir kalıcı olan Beşiktaştır. Biz oyunculara göre değil oyuncular bizim kurallarımıza göre hareket edecekler
Elinde koz olarak tutuyor. Neden bahsettiğimi herkes biliyor işte

İstediği para verilmezse oraya gidicek. Gitsin bi saniye durmasın.
Bu tür düşünce içinde olan oyuncuların Beşiktaş sevgisinden şüphe ederim Ozzy yarı yarıya indirdi maaşını kendisini yürekten tebrik ederim 2,5 m Euro dan 1,5 m a indi ciddi bi fedakarlık
8 senedir Beşiktaş’ta Ozzy heralde aşağı yukarı yanlış hatırlamıyorsam. Yani dorukhan sen daha dün gelmişsin nedir bu tavırlar hareketler ?
Yapma iyi şeyler değil bunlar

Dorukhan dan biraz soğudum. Beşiktaşlılık ve feda sınavında sınıfta kaldı

Çevrimdışı GreenBook

Oyuncu Fenerbahçe'ye gidecek, bizde staj yapıyor.

Yönetim de farkında, sene sonuna kadar kullanma derdinde.

Menajeri de farkında, Valencia istiyor falan diye goygoy çıkarıyor ki tepki almasın. Valencia Dorukhan'a 2 milyon Euro maaş mı verecek, komik.

Menajerler Pazarlama stratejileri konusunda en premium özelliklerle donatılmış şahsiyetler
Futbolcuları çok çabuk ayartıyorlar ama Oynadığı takıma bağlı olan bi oyuncu bu oyunlara zaten gelmez dorukhanda Beşiktaş sevgisi öyle sanıldığı kadar yüksek değil. Bir Ozzy olamaz fedakarlık konusunda

Kalmasını çok isterim iyi oyuncu o başka bir konu. Öyle instagramdan BJK formalı foto paylaşmakla olmuyor somut adımlar lazım.
Kalmak isterse herşey elinde istemezse kapı açık

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncular gelip geçicidir kalıcı olan Beşiktaştır. Biz oyunculara göre değil oyuncular bizim kurallarımıza göre hareket edecekler
Elinde koz olarak tutuyor. Neden bahsettiğimi herkes biliyor işte

İstediği para verilmezse oraya gidicek. Gitsin bi saniye durmasın.
Bu tür düşünce içinde olan oyuncuların Beşiktaş sevgisinden şüphe ederim Ozzy yarı yarıya indirdi maaşını kendisini yürekten tebrik ederim 2,5 m Euro dan 1,5 m a indi ciddi bi fedakarlık
8 senedir Beşiktaş’ta Ozzy heralde aşağı yukarı yanlış hatırlamıyorsam. Yani dorukhan sen daha dün gelmişsin nedir bu tavırlar hareketler ?
Yapma iyi şeyler değil bunlar

Dorukhan dan biraz soğudum. Beşiktaşlılık ve feda sınavında sınıfta kaldı
Ben kendimi onun yerine koyunca, Dorukhan'a çok kızamıyorum.

25 yaşında ve şimdiye kadar futboldan çok para kazanamadı. Eline güzel bir ev parası ya geçmiştir, ya geçmemiştir.

Geçen sene yaşadığı sakatlığı bir daha yaşarsa, kazma adamların milyon Euro'lar kazandığı piyasada beş parasız göçüp gidecek.

O yüzden oyuncuya hak veriyorum.

Fenerbahçe'nin verdiğinin %70'ini teklif etsek bizde kalır mı, o önemli. Kalmazsa, o zaman karakteri zayıf demektir.

Çevrimdışı can1903

Cenk benim hiçbir zaman tutmadığım ulan bu da çok iyi topçu oldu be demediğim bir topçuydu isterse gelmesin ekime kadar yolu var epl de 80 den sonra girip ortalıkta gezinir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Transfer çok kritik 2 tane net katkı yapacak adam lazım yoksa işimiz çok zor
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Beni en çok korkutan bu 6-0da bu oldu. Medya bizim kadroyu şişirdi şişirdi. Şimdi 6-0 yendik ya herkes transfer olmasa da olur kafasında. Bu çok yanlış takımın kadrosu hala iyi değil, eksiği var. Düzeltilmezse ikinci yarı bodozlama çarparız.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Cenk şimdiki ilk onbirde oynardım demiş. Oynayamazsın. Aboubakar ve Talisca sayesinde şişirip ingilizlere kaktırdığımız bir adamsın hepi topu.

Çevrimdışı Erman1903

Beni en çok korkutan bu 6-0da bu oldu. Medya bizim kadroyu şişirdi şişirdi. Şimdi 6-0 yendik ya herkes transfer olmasa da olur kafasında. Bu çok yanlış takımın kadrosu hala iyi değil, eksiği var. Düzeltilmezse ikinci yarı bodozlama çarparız.

Bizim çocukların asker kafasından çıkmamaları gerekiyor, ben oldum diyen düşer. Ben açıkçası ilgiyi çok fazla üzerine çekecek, antrenman açığı olan bir transfer istemiyorum sezonun ortasındayız. Kadrosu tam olan bile pandemi dolayısıyla sıkıntı yaşayabilir bu yüzden takviye şart - Hatta ne kadar erken o kadar iyi.

Çevrimdışı Erman1903

Cenk şimdiki ilk onbirde oynardım demiş. Oynayamazsın. Aboubakar ve Talisca sayesinde şişirip ingilizlere kaktırdığımız bir adamsın hepi topu.

Bize gelmeseydi bir Anadolu kulübünde Muhammet Demir tadında takılıyor olurdu şimdi.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Bize gelmeseydi bir Anadolu kulübünde Muhammet Demir tadında takılıyor olurdu şimdi.

Kendini nimetten sayıyor boş yere. Hala EPL’de olması bile mucize.