Ben Sergen’ci şenolcu avcıcı falan olmadım Beşiktaş için ne doğruysa kim ne doğru yapıyorsa onları söylüyorum, şimdi bu kadar oyuncudan performans alabilmiş bir adama da her dakika işlenmemiş adam göndermek yerine bir tane hazır kendine bakan iyi bir adam göndermek, adamın isteğini yerine getirmek lazım ki adam yaptığının bir karşılığını olduğunu bilsin mutlu olsun 😂
Benimde birinci tercihim olmazdı ama koitayla falan uğraşacağımıza mandzukicle uğraşalım. Bu filmi hatırlıyoruz Şenol hoca performans alıyor diye diye çok saçma sapan transferler yapmıştık.
Güzel cevap. Bak her hastalık zıddı ile tedavi edilir, Avcı kanserinden sonra gelmesi gereken adam kendisiydi ben de bu yüzden Sergen istiyordum. Aynı zamanda Sergen'e medyada çalışmak da çok faydalı olmuş, olgunlaşmıştır, o futbolculuk dönemindeki Sergen değil ben yıllardır takip ediyorum kendisini çocukluğumdan beri bir sevgim vardır.
Performans vermeyen oyuncu işinden hiç hoşlanmayan biriyim normalde ama patron Sergen bizim ne düşündüğümüzün pek önemi yok, gelir de yapamazsa eleştiririz çünkü işin bir kumar tarafı var bilemezsin adamın kafa yapısını. Oynamamış bildiğimiz o, başka bir hoca olsa, böyle bir ortam olmasa şiddetle karşı çıkarım. İyi düşünsün taşınsınlar. Bu arada bak Koita gerçekten ne vereceği belli biri uçup kaçmaz belki ama yapar bu ortamda bir şeyler fenerin Samattasından eksiği yok fazlası var.
Tercih etmem orası ayrı, bana para yapacaksın. Bir de bu Ligden yerli hariç topçu mopçu almam ben, Ronaldo olsa fark etmez onların bulduğu bir şeyi koca dunyada bulamamayı kendime yediremem.