2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2853805 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı goktasoktay

Larin fena değil. Arka direk koşusuyla attığı 3. gol sanırım. Fırsatçılık da güzel. Tabi şunu unutmamak lazım Abuş efekt nazar değmesin, abuş çok etkili. Atmasa bile ilerde çok güzel meşgul ediyor stoperleri. Larin de fırsatçılığını gösteriyor.
Futbolda takım kimyası önemli, kim ne derse desin. Takımdaki oyuncuların kimyası uyduğu zaman herkes birbirinin performansını arttırıyor. Önemli olan bunu sezona yayabilmek.

Umarım gereken takviyeler yapılır ve faydalı olurlar. Yoksa bak fener el üstünde. Geliyor yukarıya doğru. Başak maçında patlayacaklardı,  ne güzel kurtarıldılar. Ordan beri ivme yukarı doğru.

Biz her türlü kendi işimize bakmalıyız, maç maç gidip ipi göğüslemeye bakmalı..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2021, 22:12:36
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
İrfan Can - Adem Ljajić takası nasıl olur?

Çevrimiçi Samet Ç

Salih Özcan iyi transfer Dorukhan'ın yerini fazlasıyla doldurur kaldı ki Dorukhan'ın da bu seneki kadroda Oğuzhan kadar bile önemi yok bence hoca için benim gözlemlediğim kadarıyla. Kenan Karaman'ı beğenmem ama gelirse Olcay katkısı verebilecek bir havası var.

Çevrimdışı goktasoktay

Bilemedim. Verir mi ki başak

Çevrimdışı Erman1903

Salih Özcan iyi transfer Dorukhan'ın yerini fazlasıyla doldurur kaldı ki Dorukhan'ın da bu seneki kadroda Oğuzhan kadar bile önemi yok bence hoca için benim gözlemlediğim kadarıyla. Kenan Karaman'ı beğenmem ama gelirse Olcay katkısı verebilecek bir havası var.

Eğer gerçekse Hoca Salih'i aslen Mensah yerine düşünüyordur Samet. Tarzı bambaşka olabilir fakat skorer 8 gibi yani. Belki başka rollerde de kullanılabilir lakin asıl rolü söylediğim gibi. Soldaki 8 numara.

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer gerçekse Hoca Salih'i aslen Mensah yerine düşünüyordur Samet. Tarzı bambaşka olabilir fakat skorer 8 gibi yani. Belki başka rollerde de kullanılabilir lakin asıl rolü söylediğim gibi. Soldaki 8 numara.
Öyle değerlendirmesi lazım zaten Dorukhan'dan o katkı alınamıyor Mensah'ta aynı şekilde Ozi yeni katkı vermeye başladı ama belli olmaz onun işine.

Çevrimdışı cursedofdragon

vermez ki başak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle bir şeyi kabul etmez Başakşehir  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2021, 22:40:01
  • Beylikdüzü-İstanbul
Böyle bir şeyi kabul etmez Başakşehir  :tabe:
Önermişiz. İrfan'da istekliymis sanırım.

Önermişiz. İrfan'da istekliymis sanırım.

irfan istekli olsada klübü vermez.

Dorukhanı da verelim dorukhan gitmez tabi ki.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2021, 22:51:17
  • Beylikdüzü-İstanbul
irfan istekli olsada klübü vermez.

Dorukhanı da verelim dorukhan gitmez tabi ki.

Dorukhan Valenciya'ya gitmiyor mu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Cenk Tosun'un üstü çizildi  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1347276619849879552

Ya gelme allah aşkına zaten.
en iyi döneminde bile negredodan formayı alamadın, hiç bir zaman sana net forvet diyemedim.
20 milyonda yaptığımız en büyük kazıklardan.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Cenkin aciklamalarini dinledim. Ne ara bu kadar egolu oldu anlamis degilim. Cok ustten aciklamalar yapti bugün. Bu kafada gelmesin zaten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Douglas da gidecek gibi görünüyor. İyi bir temizlik yapacakmışız gibi görünüyor.

https://twitter.com/TransferMerkez/status/1347273688102658049

Beşiktaş Tarihi
★★★

Cenk Tosun: "Beşiktaş'ta 2017-18 takımımız şimdiki takımdan daha güçlüydü. Şu andaki Beşiktaş kadrosunda ben oynarım."
Cenk Tosun: "Şimdilik Beşiktaş'a gelme düşüncem yok. Misyonumun dolduğunu düşünmüyorum, İngiltere'de kalıp, bayrağımızdan, vatanımızdan daha çok söz ettirmek istiyorum. Türkiye'ye dönme gibi bir niyetim yok şu anda." (Tivibu Spor)

Ya gaziantepten ismin duyulmadan geldin kafanda saç yoktu, bune hava.
cidden en kötü dönemimizde negredodan fırsat bulamıyordun.
senin yüzünden forvet illa forvet aldık, en prime döneminde bile yetersizdin.
Bu taraftar seni alkışladı şenol baban gibi baktı arkandan.
Harbi yazıklar olsun, rezalet açıklamalar. Aboubakarın sağ baldırını ye.

Birine fazla yüz vermicen hakikatten sonra kendilerini adam zannediyorlar.  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

En kötü dediğin dönemimizde şampiyonlar Ligi'nden namağlup lider çıktık.

O seneden sonra katılan Türk takımları (2 GS, 1 Başakşehir) 18 maçta 13 mağlubiyet aldılar.

Şu anda Premier League'den bakıldığında, Türkiye Ligi çöp kovası gibi görünüyor.

O yüzden Cenk'in açıklamalarında falso yok.

Cenk Türkiye'ye gelir mi, gelir. Ne zaman gelir?32-33 yaşına geldiğinde kendisine 3.5 yıllık sözleşme ve senelik 3-4 milyon Euro veren bir gerizekalı bulursa gelir.

En kötü dediğin dönemimizde şampiyonlar Ligi'nden namağlup lider çıktık.

O seneden sonra katılan Türk takımları (2 GS, 1 Başakşehir) 18 maçta 13 mağlubiyet aldılar.

Şu anda Premier League'den bakıldığında, Türkiye Ligi çöp kovası gibi görünüyor.

O yüzden Cenk'in açıklamalarında falso yok.

Cenk Türkiye'ye gelir mi, gelir. Ne zaman gelir?32-33 yaşına geldiğinde kendisine 3.5 yıllık sözleşme ve senelik 3-4 milyon Euro veren bir gerizekalı bulursa gelir.

@Sir Alex Ferguson haklı gelip gelmemesi önemli değil açıklamaları falso.

Kendini yukardan gören açıklamalar  bu kadro da oynarım filan sen kimsin kimi kesip oynucaksın n'koudou,larin,aboubakar,ghezzal açıklamaları çok ükela haddini aşan açıklamalar.Önce kendi takımında oyna.

O yaptığı şeylerir Beşiktaş sayesinde yaptı  antepte sürünüyordu aldık geldik BEşiktaş'a sosa,oğuzhan,Quaresma filan tıkır tıkır işleyen bir sistem vardı onların sayesinde bu da kendini nimetten saydı işte oraya gitti gördü kalitesini koca 1 ayda 15 dk oynarsa şükrediyor.

Fazla değer vermeyeceksin birine.

Kel cenk.
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 00:08:31 cursedofdragon ]

@Sir Alex Ferguson haklı gelip gelmemesi önemli değil açıklamaları falso.

Kendini yukardan gören açıklamalar  bu kadro oynarım filan sen kimsin kimi kesip oynucaksın n'koudou,larin,aboubakar,ghezzal açıklamaları çok ükela haddini aşan açıklamalar.

O yaptığı şeylerir Beşiktaş sayesinde yaptı sosa,oğuzhan,Quaresma filan bir takım vardı onların sayesinde bu da kendini nimetten saydı işte oraya gitti gördü kalitesini koca 1 ayda 15 dk oynarsa şükrediyor.

Fazla değer vermeyeceksin birine.

@cursedofdragon bu aralar fazla ortak fikirlerimiz olmaya başladı bu beni ürkütüyor  :lol: :lol:

Şaka bir yana, istiyorsa real madridde oynasın istiyorsa dünyanın en iyi futbolcusu olsun, insan haddini  bilerek konuşmalı. Üst perdeden konuşmak yakışmaz hele ki bir hiçken seni gelip futbolcu yapıp şu çöp kutusu dediğin ligten gitti oraya, nereden geldiğini bilmeli insan. Ben bu halini bile yetersiz görüyorum. Ben gelsin türkiye ligi büyük bir lig diye görmüyırum ama küçümseyici konuşmuş. Reddetmek ve küçümseyici konuşmak kadar arada milyonlarca fark var. Dersin ki Beşiktaş çok değerli bir kulüp, gelmek isterim fakat hedefim avrupada devam etmek. Umarım bir gün yollarımız Beşiktaşla kesilir vs tarzı bir şey dersin bir şey demeyiz. Ama yok 17-18 kadromuz daha iyiydi yok gelsem kesin oynarım falan, ljajic efendide böyle diyordu sergen verdi kesiği.

Çevrimdışı Erman1903

Yahu iyi güldüm şu kel Cenk muhabbetine Allah da sizi güldürsün. Ben de kelim epey elinize düşmemek lazım 🤣

Çevrimiçi Necmi

Gittiğine sevinmişdim bu kadroda yer bulması için sakatlık falan olması lazım gelse madzukic bile burda direk yer bulamaz

Yahu iyi güldüm şu kel Cenk muhabbetine Allah da sizi güldürsün. Ben de kelim epey elinize düşmemek lazım 🤣

Abi benim kellerle değil de Beşiktaşı küçümseyen yediği kaba pisleyenlerle sorunum  :lol: :lol: