2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2864906 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

Talisca yı getirebilirsek, birçok açıdan faydalı olur. Oyundaki pek çok eksiği kapatacak bir oyuncu doğrusu.

İlaç olur valla... İsmini nerede görsem içimden hülouğğğ çekmek geliyor.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Talisca, Cenk filan şu şartlarda hayal bu oyuncular.

Sergen ljajic'i geri döndürürse işte asıl o zaman 12'den vururuz. Biz mevcut şartlarda ljajic'den daha iyi bir oyuncu alamayız.

Haftalardır bu yüzden ljajic'e fazla yüklenilmemesi gerektiğini söylüyoruz. Bakın haftaiçi kadroya girecek. Çıkış yapması bir maça bakar. Medyanın gazına gelip yavuklusunun hasretini çekiyor laflarına kanmayın. Şuna ilişkin elle tutulur tek delil bulamadım. Adamı durup dururken mecnun yaptılar.

6 milyon bonservis sayılmış bu oyuncuya. Kolay mı öyle gözden çıkarmak.

Santrafor için de öyle şaşalı bir transfer yapılmayacak. Gurbetçi bir yerli bulunur oraya kapatılır.

Zaten şu açıklanan transfer limitleri hikaye. Kimse öyle önüne geleni alacak durumda değil. G.saray'ın durduğu yerde su gibi parası gidiyor. Arsa gelirleri de bitti gitti. Miras yiyen müsrif evlat gibi bitirdi bağı bahçeyi.

Yaparsa bir Fenerbahçe transfer yapar. Onlar da batık halde ama Ali Koç baba parasına hamam tasını son defa daldıracak gibi duruyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ocak 2021, 23:45:40 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı celiker1

Diagne aynı takımda kaç gol atmıştı, hatırlayan var mı?

Kısa videolar Necip'i Gattuso gibi gösterir, yanıltıcı olur.

18 yabancımız varken şu adamı almanın hiç bir izahı yok.

Kısa videoda olsa değişmeyecek özellikleri belli eder kendini.Sırtı dönük top alma,dönüp top sürebilme,stoperi sırtına alma,sert şut,hava topu.Ligimizden zaten biliyoruzda adam bunu hep yapmış.Dediğim gibi sakatlık ile ilgili bir sıkıntı olmazsa ve fiziken eskisi gibiyse Abou ile değişik bir ikili olabilirler bu ligde.Sezon başında bize gelmek için yönetim ile ters düştü ve transfer sezonu bitene kadar kadro dısıydı.Ondan sonra bile 9 maçta 4 gol 2 asist yapmış.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ankete oy verelim  :)

ANKET - Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı celiker1

Ankete oy verelim  :)

ANKET - Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?

Tek seçenek olduğu için oyumu forvetten yana kullandım.Imkanım olsa Talisca veya onun gibi bir çilingir ve kaleci transferide yapardım.Özetle Cenk Tosun,Talisca,Fabri ama bu şartlarda Koita'ya razıyım.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tek seçenek olduğu için oyumu forvetten yana kullandım.Imkanım olsa Talisca veya onun gibi bir çilingir ve kaleci transferide yapardım.Özetle Cenk Tosun,Talisca,Fabri ama bu şartlarda Koita'ya razıyım.
Ben Koita yerine ofansif orta saha almamızı tercih ederim. Tabi eksiklerimiz belli: Forvet, ofansif orta saha, kaleci, stoper.  Bunlar haricinde yedek sağ bek de alırsak pastadaki krema olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

bu gs,fb durmadan neden artıyor biri bana açıklayabilir mi ?

Biz niye artmıyoruz ?

Neye göre belirleniyor bu rakamlar ?
mızrak çuvala sığmayınca ya mızrağın sapını kesersin ya çuvalı büyütürsün.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Talisca, Cenk filan şu şartlarda hayal bu oyuncular.

Sergen ljajic'i geri döndürürse işte asıl o zaman 12'den vururuz. Biz mevcut şartlarda ljajic'den daha iyi bir oyuncu alamayız.

Haftalardır bu yüzden ljajic'i fazla yüklenilmemsi gerektiğini söylüyoruz. Bakın haftaiçi kadroya girecek. Çıkış yapması bir maça bakar. Medyanın gazına gelip yavuklusunun hasretini çekiyor laflarına kanmayın. Şuna ilişkin elle tutulur tek delil bulamadım. Adamı durup dururken mecnun yaptılar.

6 milyon bonservis sayılmış bu oyuncuya. Kolay mı öyle gözden çıkarmak.

Santrafor için de öyle şaşalı bir transfer yapılmayacak. Gurbetçi bir yerli bulunur oraya kapatılır.

Zaten şu açıklanan transfer limitleri hikaye. Kimse öyle önüne geleni alcak durumda değil. G.saray'ın durduğu yerde su gibi parası gidiyor. Arsa gelirleri de bitti gitti. Miras yiyen müsrif evlat gibi bitirdi bağı bahçeyi.

Yaparsa bir Fenerbahçe transfer yapar. Onlar da batık halde ama Ali Koç baba parasına hamam tasını son defa daldıracak gibi duruyor.

Mensah'ın son maç performansı Ljajic kazanma isteğimizi artırdı, zaten uzun bir süredir antrenmanlara başlayacağı konuşuluyordu. İyi bir dönüş yaparsa çok güzel olur, kafası yerine geldiyse yapar da. Ljajic'e kimsenin yüklendiği yok, kendi haline bırakıldı toparlasın diye. Aklı başında insan 6M yatırılmış bir oyuncunun heba olmasını istemez. Yaptıkları hala akılda olduğu için herkes dönsün diye bekliyor, başka birisi olsaydı şu ana kadar çoktan bileti kesilirdi.

Burada çok az kişi şaşalı transfer sever, bekler. Biz de biliyoruz Talisca'nın imkansız olduğunu, tadına doyulamayan ve uzaklara giden sevgili gibidir. Bizim hayal etmemizle geri gelebilecek bir para kazanmıyor.

Benim bildiğim Terim'i şu an emeklilik korkusu sarmıştır, ne yapar eder bastırır transfer için. Yoksa Abdürrahimle birlikte ardına teneke bağlayıp yerine Okan gibi soyunma odasında fırça çektiği öğrencilerinden birini getirecekler, onun için zor durum. Alabilirler mi alamazlar mı bilemem ama bence sonuna kadar zorlayacaklar.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

kısa videolardan bahsedilmiş alın size bir skillz show

https://twitter.com/blstonejk/status/1346203632878948353
Videolari gectim, maclari canli canli izleyen koitanin tamda bu oldugunu bilir, bitiricilik kabiliyeti bu, cektigi sutlarin yüzde 5i bile kaleyi bulmuyor, bu videoda hepsi üsten cikan pozisyonlar, bide kale önünde yerden cektigi sutlarin bazilari birak auta taca gidenler var.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

:)... Ben geleceğini pek sanmıyorum. Oynamaması büyük koz elimizde, son tercih falandır hani hiçkimse olmazsa bu arkadaşı alacağız gibi geliyor. Bana kalsa başka birilerini tercih ederim ama kadro derinliğine ihtiyacımız var Koita'dan başkası olmuyorsa gelsin ne yapalım.

Çevrimiçi murat

gittiği gibi gelecek olsa fabri gelse şampiyon yapmaya yeter.ama ben tek hakkı ofansif ortasahadan yana kullandım.tek soru işareti tabi abubakarın alternatifsizliği.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İşler ciddiye binince fmden bir profiline bakayım dedim.
Bitirciliği falan 11 bu adamın.
Bu adamı forvete koyarsak, hepimiz koşa koşa boğazdan kendimizi aşağıya bırakırız  :lol:
Larin bunun yanında daha bir forvet.

Çevrimdışı mellfred

bir talisca bin ayıbı örter

Taliscanın gelme ihtimali
Ljajicin kendine gelme ihtimalinden bile yüksek
düşünün o kadar ihtimal düşük.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taliscanın gelme ihtimali
Ljajicin kendine gelme ihtimalinden bile yüksek
düşünün o kadar ihtimal düşük.
Ljajic futbolu hatırlarsa yılın transferi olur  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ljajic futbolu hatırlarsa yılın transferi olur  :D

Ljajic'e futbolu hatırlatır ve bu takımı şampiyon yaparsa sergeni 1 sene boyunca profil resmi yaparım  :lol:

Çevrimiçi levitate

Videolari gectim, maclari canli canli izleyen koitanin tamda bu oldugunu bilir, bitiricilik kabiliyeti bu, cektigi sutlarin yüzde 5i bile kaleyi bulmuyor, bu videoda hepsi üsten cikan pozisyonlar, bide kale önünde yerden cektigi sutlarin bazilari birak auta taca gidenler var.
başak maçında da fena kaçırmıştı
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

:)... Ben geleceğini pek sanmıyorum. Oynamaması büyük koz elimizde, son tercih falandır hani hiçkimse olmazsa bu arkadaşı alacağız gibi geliyor. Bana kalsa başka birilerini tercih ederim ama kadro derinliğine ihtiyacımız var Koita'dan başkası olmuyorsa gelsin ne yapalım.
haberlere bakarsak ilk tercih gibi her an gelebilir :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ljajic'e futbolu hatırlatır ve bu takımı şampiyon yaparsa sergeni 1 sene boyunca profil resmi yaparım 

şunu pp yap

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

haberlere bakarsak ilk tercih gibi her an gelebilir :D

Ligde başka ilgilendiğimiz biri de yok geliyorsa gelsin yoksa Kaliniç hikayeleri başlar yine, çekilmez bir ay 🙂

şunu pp yap

Bu ikisini yapsın istediğinizi koyarım gururla sıkıntı yok  :lol:

Ligde başka ilgilendiğimiz biri de yok geliyorsa gelsin yoksa Kaliniç hikayeleri başlar yine, çekilmez bir ay 🙂
Kalinic daha iyi topçu koitadan
ama koita 2+1 yıllık gelmiş falan diyorlar

Çevrimdışı Erman1903

Kalinic daha iyi topçu koitadan
ama koita 2+1 yıllık gelmiş falan diyorlar

Koita'yı tercih ederim, santraforluğu geç öğrenmiş bir futbolcu, düşünüldüğü kadar kötü değil. Kalinic çok kabiliyetsiz bir adam, bir de utanmadan statik oynuyor.

Koita Kapan - çık takımında oynuyor ama pozisyonları gole çevirme, şut yüzdesi fena değil. Topu taca atmalar falan var evet. Adamda bir ustalık yok lakin o Fm'de çok öldürmüşler aldanmayın, oraya kalsa Kalinic top class golcü.

Ben de bayılmıyorum, tarz olarak Samatta'ya benzetiyorum sevmem ama çok korkulacak gibi değil yani söyleyeyim, istatistiği de temiz. He gelir burada ne yapar orasını Allah bilir.

Ciddi ciddi Koita savundum, o kadar korkuyorum şu Kalinic ve benzeri adamlara para düşüreceğiz diye. Fenerin Şamatası da dahil ilgilendiğimiz hiçbir santrafor şu an top oynamıyor.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2021, 04:21:19 Erman1903 ]