bence falcao daha büyük risk.sakatlıktan sonra bildiğimiz falcao olamadı.yaşı da var sakatlık riski filan birde bizim ligin golcü karekterine çok ta uyan bir oyuncu değil.bize daha çok ceko tarzı adamlar lazım.gerçi bir ara carev gelmişti adam her kafa topuna çıktığında beline sarılmış bir rakip oluyordu yada şampiyonluğumuzun çalındığı veya satıldığı 2004 senesinde sergenin beline ceza sahası dışından sarılıp altı pasa kadar çekmişti en son birde çelme atmıştı doberman pozisyonu yorumlarken düşürecek kadar çekmedi demişti ama aynı erman alpayın himmetçi₁ hakanı sadece tutup bırakmasına olmaz arkadajjj tutmayacaksın tutarsan penaltı demişti.yani demem odur ki ne tip santrafor alırsan al ona göre oyun çok önemli ve tabi hakemler.
birde böyle birşey çiziktirmişim. 32 yaşından sonra gelen dünya yıldızları risktir.
Pek az kişiydik, ben Terim'in emekliliğini yazıyordum önceden, bu Falzao sonradan geldi yine iddiamdan vazgeçmemiştim. Karikatürlere konu olacak bir transferdir, Terim'in yollanırken kendisini imparator ilan eden cahil camiasından tazminatını alacağını bile yazmıştım. Geçen sezon Başak'ın ittirilmesi camialarında hani Terim çok da kötü değil bu sezon zaten belliydi olacaklar gibisinden bir algı oluşturdu emeklilik ertelendi. Çok inciler var ama zamanını bekliyorum o kutlu gün geldiğinde gururla sergileyeceğim

Ben de şöyle demişim; Mylife reise... Kusura bakmayın anıları depreştirdiysem ben de çok özledim...
Yanıt #22031 : 30 Ağustos 2019, 09:05:16 »
Alıntı yapılan: mylife1903 - 30 Ağustos 2019, 08:59:06
7 milyon arti bir miktar falkao versinler 4 milyondan 3 yillik sozlesme ile mis gibi girilebilecek bir risk olur
Hocanin tercihini de bilmiyoz belki kalipli santrafor istiyordur
Biraz camiayi havaya sokacak bir adam lazim falkaoyu alirsan gsyi de iki adim geri atarsin
Su adamlar gelsin hele hoca da biraz ipucu verecektir neyin ne olduguna
------------------------------------
Olabilir fakat olmasa da bu Gsyi bu sene öyle bir arap saçı halinde görüyorum ki başından beridir bu adamları Falcao bile kurtaramaz diye düşündüğümden alsınlar istiyorum. Bu sene pizzacıların bomba senesi olacak, dalavereciler her zaman kazanmaz. Onlar ağır bir mantara bağladılar ve çözülüp gidecekler. Sadece kadro da değil olay, binlerce detay var. Futbol olarak Anca İbra falan gibi biri kurtarır onları diyorum. Bana göre bi şu Nzonzi'yi güzel kapattılar Musleranın bir standartı vardır, gerisi faso fiso başka bir şey değil.
Bayadır aynı şeyi söylüyorum ve bu konuda çok iddaalıyım; önce kilit adamları Abdurrahim gidecek, sezon sonunda da o çok sevdikleri imparatorlarının kuyruğuna bir teneke bağlayıp yollayacak cahil taraftarları.