2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2840272 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rosier imza atmış.

200 bin Euro kiralama bedeli + 800 bin Euro maaş.

Satın alma opsiyonu yok, zaten olsa da kullanamazdık.

Daha kötü bir adam alabilir miyiz acaba ??
Yine beğenmediğim kötü bir transfer.

Çevrimdışı mrred

Saint Benoit benim bildiğim Fransızca eğitim veriyor, 1 yıl İngilizce hazırlık dersek Sabancı için 5 yıl normal. Eğitim içeriğini bilmiyorum ama aldığı sertifika da 3-5 aylık bir şey değil, fena sayılmaz bence.

Daha önce futbolla ilgili yorumculuk harici hiçbir tecrübesi olmadan direktör yapılması bana da birilerinin tanıdığı olduğunu düşündürüyor lakin bizim ülke futbolu için çok bile bu eğitim. Ben de baba parasıyla okudum, defter almadan üniversite bitirmiş bir adamım. Yüksek lisans yaparken aklım başıma geldi.

Çocuk Türk futbolundaki eğitimli personel açığını görmüş, muhtemelen spor camiasında çevresi/yakınları olduğu için bunun üzerine gitmiş. Aferin ona, yerinde olsam ben de aynı şeyi yapardım lakin okul/diploma bir yere kadar. Yüksek bir zekaya ve hayata dair ilme sahip olan / sürekli olarak kendini geliştiren bir insan için futbol hiç de zor bir iş değil, baskın bir karakter de varsa eyvahlar olsun; TSL'yi domine eder. Naibi'nin sadece yüzüne baktığımda bile onda bunların yeterli seviyede olmadığını görebiliyorum, teknik bilgisini yükseltse bile anca bir yere kadar başarılı olabilir.
Yahu zaten alternatiflere göre iyi adam diyoruz.

Bir yanda Gürsoy Yalçın Sinan Engin falan var . Pavyoncu nargileci  tayfayı mı beşiktaşa layık görüyorsunuz ? Layık

görülen adamlar yabancı dil bilmez güvenilmez  yolda görsem selam vermem. Bir yanda bu çocuk var hangisini seçersin

deseler 100 kere bunu seçerim. Gören de alternatif Monchi falan var beğenmiyoruz sanacak. Türkiye şartlarına göre o

cv gayet yeterli.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2020, 19:56:57 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı almanci

Bolasie uygun fiyata olacaksa iyi olur. Aboubakar sakatlanmazsa 1 tasta 2 kusu vurmus oluruz. Kalinic kesinlikle gelmemeli.

Çevrimdışı mrred

ben hala seviyorum ali naibiyi şu anda kulüpde en fazla futbol bilgisi olanda odur emin ol.
bizim yetenek harcamak gibi müthiş işlerimiz olduğu için gidene bile yolu açık olsun diyemiyoruz.
böyle işde bir bir uzaklaştırdık camiadan insanları o nedenle gidenler Beşiktaş adına hiç iyi şeyler söylemiyor
renklilerde giden renklinin askeri olurken bizden giden bizim düşmanımız oluyor.
biraz oturup kendimizi sorgulamamız gerekiyor. Beşiktaşlı olanı öyle benzetiyoruzki oyuncuysa bizden gittiğinde
ikinci ligde bile istenmeyecek duruma geliyor. yöneticiyse futbola küsüyor.
Abi bizin renkliler kadar taraftarımız ve gelirimiz yok onların 5 TL geliri varken bizim 3.5 TL gelirimiz oluyor o yüzden

akıl ile fark koymamız gerekiyor. Camiada ne kadar akıllı dürüst adam varsa uzaklaştırmakta üstümüze yok. Bu çocuğun

dolaşık herhangi bir işi kulağımıza gelmedi fakat Gürsoy Yalçının maşallahı var ne dedikodular dönüyor...
The great gig in the sky

Çevrimdışı almanci

Bir de su Lijajic'den bir an önce kurtulmak lazim. Ondan gelecek parayla Transfer de yapilirdi simdiye kadar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir de su Lijajic'den bir an önce kurtulmak lazim. Ondan gelecek parayla Transfer de yapilirdi simdiye kadar.
Niye elimizdeki en yetenekli oyuncuyu göndermeye çalışıyoruz? Yönetim yeni bir Anadolu topçusu veya sakat gözden düşmüş bir oyuncu getirsin diye mi? Zaten zararına satışı becerebiliyorlar sadece.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Altyapıdaki oyuncuları göndermek için 2 gün uğraşıp kılıf bulmuşlar. Komik  :D

https://twitter.com/BjkAkademi/status/1311677408504930312

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı almanci

Niye elimizdeki en yetenekli oyuncuyu göndermeye çalışıyoruz? Yönetim yeni bir Anadolu topçusu veya sakat gözden düşmüş bir oyuncu getirsin diye mi? Zaten zararına satışı becerebiliyorlar sadece.

Oynamiyor o yüzden. Sorunlu Oyuncu. Arti o bölgede kullanilabilecek Mensah ve Oguzhan var. Biraz lüks olmus oraya yani diger bölgelerde daha büyük defolar var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oynamiyor o yüzden. Sorunlu Oyuncu. Arti o bölgede kullanilabilecek Mensah ve Oguzhan var. Biraz lüks olmus oraya yani diger bölgelerde daha büyük defolar var.
Gönderip yerine aynı düzeyde birini getiremeyeceğimiz riskine girmektense sorunları düzeltmeye odaklansak daha mantıklı olur. Öyle herkes teknik direktör, yönetici olur. Sorunlu oyuncuyu yönetmek de bir meziyettir. Sergen bunu yapabildiğini daha önce kanıtlamadı mı? Neden Ljajic'den bu kadar çabuk vazgeçiyoruz? Ben geçen maçta Aboubakar ile yaptıklarını görünce bile bırakmam. Aynı frekansa sahip başka bir oyuncumuz yok şu anda. Mensah'ı düşünüyorsak baştan kaybederiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı almanci

Gönderip yerine aynı düzeyde birini getiremeyeceğimiz riskine girmektense sorunları düzeltmeye odaklansak daha mantıklı olur. Öyle herkes teknik direktör, yönetici olur. Sorunlu oyuncuyu yönetmek de bir meziyettir. Sergen bunu yapabildiğini daha önce kanıtlamadı mı? Neden Ljajic'den bu kadar çabuk vazgeçiyoruz? Ben geçen maçta Aboubakar ile yaptıklarını görünce bile bırakmam. Aynı frekansa sahip başka bir oyuncumuz yok şu anda. Mensah'ı düşünüyorsak baştan kaybederiz.

Öyleyse Mensah niye alindi?  O kadar abartilacak bir Oyuncu degil Ljajic. Stoperler kötü. Bekler kötü. Kanatlar yetersiz. Önce oralari halletmek gerekirdi. Bunu da Para yokken Ademi satip yapabilirlerdi. En mantiklisi olurdu.

Çevrimdışı levitate

Altyapıdaki oyuncuları göndermek için 2 gün uğraşıp kılıf bulmuşlar. Komik  :D

https://twitter.com/BjkAkademi/status/1311677408504930312
%50 pay vererek gelişime yolluyoruz yani

kesin öyledir yedik hepimiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyleyse Mensah niye alindi?  O kadar abartilacak bir Oyuncu degil Ljajic. Stoperler kötü. Bekler kötü. Kanatlar yetersiz. Önce oralari halletmek gerekirdi. Bunu da Para yokken Ademi satip yapabilirlerdi. En mantiklisi olurdu.
Mensah 10 numara oynatırız ama orada çok siniyor. Ljajic kadar pas kalitesi de yok. Mensah niye alındı sorusunu sezon sonuna kadar soracağız. Her şeyi savunma oyuncularına bağlarsak ana resimden uzaklaşırız. Sahada bir taktiğimiz yok. Öncelikle bunu çözmemiz lazım. Oyuncular durarak oynuyorlar. Pas opsiyonu oluşturmuyorlar. Defanstan çıkmakta zorlanıyoruz. Bunları oyuncu değiştirerek çözmek mümkün ama Welinton'da ısrar edecekmiş gibi görünüyoruz. Adem'i şu anda satarsak zarar ederiz. Zaten şu pandemi döneminde de satmak kolay değil. Vida'nın satılmasını anlarım ama ileride yetenekli oyuncu eksikliği çekerken Ljajic'i satmak akıl tutulması olur. Ljajic'i satsınlar ben de istiyordum transfer sezonu başlangıcında ama yönetim bana yaptığı transferlerle korkutuyor. Onun için mümkünse transfer yapmasınlar diyorum şu anda.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

%50 pay vererek gelişime yolluyoruz yani

kesin öyledir yedik hepimiz
Bu oyuncuları satmak için yetiştirmeye çalışıyoruz ama gelişsin diye en büyük harcamayı biz yaptığımız halde yüzde 50 yüzde veriyoruz. Çok güzel böyle devam. Oyuncu gelişince satmayacağız oynatacağız diyorlarmış bir de. Senin para eden oyuncunu satmama lüksün yok bu borç miktarıyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bu oyuncuları satmak için yetiştirmeye çalışıyoruz ama gelişsin diye en büyük harcamayı biz yaptığımız halde yüzde 50 yüzde veriyoruz. Çok güzel böyle devam. Oyuncu gelişince satmayacağız oynatacağız diyorlarmış bir de. Senin para eden oyuncunu satmama lüksün yok bu borç miktarıyla  :tabe:

para edeceklerinde önünü kesiyoruz

rıdvan iyi oynadı hoop nsakala geldi

ersin iyi oynadı hooop önünden ruiz gitti welinton geldi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Djianiny Trabzon için geliyormuş.

Burada 1-2 arkadaş çok istemişti diye hatırlıyorum.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Djianiny Trabzon için geliyormuş.

Burada 1-2 arkadaş çok istemişti diye hatırlıyorum.
@Erman1903  transferde adı bizimle anılanlar arasında bize en uygun oyuncu olduğunu düşünüyordu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ya bu arada  Halil Yazcioglu oyle  Ali  Naibi'den daha yetrsiz degildir.  Zaten artik tercumanlik yapmiyor, benim bildigim  yonetici  pozisyonda ve su an halhazirda takim menajeri, adam Turkce  disinda 10  dil biliyordu  falan  bos  adam degil diye  hatirliyorum ama..      :alala:
Yorgo

Çevrimdışı almanci

Mensah 10 numara oynatırız ama orada çok siniyor. Ljajic kadar pas kalitesi de yok. Mensah niye alındı sorusunu sezon sonuna kadar soracağız. Her şeyi savunma oyuncularına bağlarsak ana resimden uzaklaşırız. Sahada bir taktiğimiz yok. Öncelikle bunu çözmemiz lazım. Oyuncular durarak oynuyorlar. Pas opsiyonu oluşturmuyorlar. Defanstan çıkmakta zorlanıyoruz. Bunları oyuncu değiştirerek çözmek mümkün ama Welinton'da ısrar edecekmiş gibi görünüyoruz. Adem'i şu anda satarsak zarar ederiz. Zaten şu pandemi döneminde de satmak kolay değil. Vida'nın satılmasını anlarım ama ileride yetenekli oyuncu eksikliği çekerken Ljajic'i satmak akıl tutulması olur. Ljajic'i satsınlar ben de istiyordum transfer sezonu başlangıcında ama yönetim bana yaptığı transferlerle korkutuyor. Onun için mümkünse transfer yapmasınlar diyorum şu anda.

Taktikten ziyade Oyuncularin istegiyle ilgili sorun var. Yoksa gecen sezon nasil oldu da cok degil biraz daha iyi kadroyla 15 Macta 34 Puan topladik Sergenle. Bu Sampiyonluk puan ortalamasi.

Yönetimin Transfer yapamamasi pandemiden dolayi düsen gelirlerle de alakali degil mi? Ljajic'i bir kac Milyona satacak birini bulurduk elbette. O parayla da N'Sakala, Welington, Mensah, Rosier vs alacagina gider en az 1 kademe daha iyilerini alirdik. Pazardaki cürümüs sebzelere kalmazdik. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taktikten ziyade Oyuncularin istegiyle ilgili sorun var. Yoksa gecen sezon nasil oldu da cok degil biraz daha iyi kadroyla 15 Macta 34 Puan topladik Sergenle. Bu Sampiyonluk puan ortalamasi.

Yönetimin Transfer yapamamasi pandemiden dolayi düsen gelirlerle de alakali degil mi? Ljajic'i bir kac Milyona satacak birini bulurduk elbette. O parayla da N'Sakala, Welington, Mensah, Rosier vs alacagina gider en az 1 kademe daha iyilerini alirdik. Pazardaki cürümüs sebzelere kalmazdik.
Öyle Segen de sütten çıkmış ak kaşık değil. Yaptığı değişikler ve oyuncu tercihleri ile yönetimden sonra bu kötü gidişten sorumlu ikinci kişi. Şu anda geçen sene kazandığı ve geçmişten gelen kredisini kullanıyor. Bu kötü gidiş ve sahadaki ne olduğu belirsiz oyun devam eder ve tabelada iyi sonuçlar gelmezse ilk gidenlerden birisi olur. En son suçu oyunculara bulurum. Çünkü hepsinin kapı gibi kontratları var ve hepsi bir tercihin sonucu attılar o imzaları.

Yönetimin transfer yapamamasının nedeni transferden anlayan bir yöneticimizin bulunmaması ve iş yapan menajerlerle de yöneticilerimizin arasının açık olması. Bir de saçma şekilde menajerlere para ödemeyeceğiz diye takılmalarından kaynaklanıyor. Bir de gelen oyuncuların menajerlerine bakarsanız acı gerçeklerle yüzleşiyorsunuz. Kısaca yönetim kötü. Onun için benim gözümde Ljajic dokunulmaz oluyor. Bu şekilde kötülenmesi de yönetimin başlattığı bir algı. Gönderecekleri tüm oyuncuları kötüleme yoluna gidiyorlar. Bunu görmeyen kalmadı artık. Onun için köşeye sıkıştılar. Artık zamanları tükeniyor...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Yahu zaten alternatiflere göre iyi adam diyoruz.

Bir yanda Gürsoy Yalçın Sinan Engin falan var . Pavyoncu nargileci  tayfayı mı beşiktaşa layık görüyorsunuz ? Layık

görülen adamlar yabancı dil bilmez güvenilmez  yolda görsem selam vermem. Bir yanda bu çocuk var hangisini seçersin

deseler 100 kere bunu seçerim. Gören de alternatif Monchi falan var beğenmiyoruz sanacak. Türkiye şartlarına göre o

cv gayet yeterli.

Eğitim & Cv adam olana yeterli, Naibi'nin yapabilirliği çok yoktu ama belki daha iyi olacaktı dersler çıkarmıştı bilemeyiz. Şimdikiler ona kıyasla daha kötü, dikkat edersen çoğul kullanıyoruz genelde çünkü içeridekilerin biri bile pek gelecek vadetmiyor. Ayrıca herkes bir baş kulüpte, kafasına göre yol tutturmuş gidiyor.

Şu anda oraya o kişi buraya şu kişi gelmiş çok önemi yok. İş her zaman döner dolaşır en baştakilere gelir. Bir güçleri, planları olsaydı böyle olmazdı. Bizim durumumuzda bir kulübün başarılı olmak için akıl koyması gerekiyor. Büyüklerde çok fazla akıllı olan da yok yani Koç'un feneri mesela bizimkilerin yapmak istediği planlamanın zengin işi olanını yaptı. Orta sıra takımları da senden akıllı çalışıyor artık, fark yaratmadan nasıl başarılı olacaksın.

Artık iş işten geçti, bir akıl koyabilecek yönetim gelse devri aldığında iş çevrilebilir durumdaydı, şu anda istese de çok az insan gidişatı değiştirebilir. Daha bir de transfer uzatılacak sanırım, limitte kolaylık gelecek gibi - bana göre yararımıza olmaz o iş uzun dönemde. 3 güne çile bitiyor ondan sonra ne olacaksak olacağız diye bakıyordum ben.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya bu arada  Halil Yazcioglu oyle  Ali  Naibi'den daha yetrsiz degildir.  Zaten artik tercumanlik yapmiyor, benim bildigim  yonetici  pozisyonda ve su an halhazirda takim menajeri, adam Turkce  disinda 10  dil biliyordu  falan  bos  adam degil diye  hatirliyorum ama..      :alala:
Ülkenin genel bir problemi sporun her alanında profesyonel yetersizliği var. Bu antrenörden başlıyor, sportif direktöre kadar devam ediyor. Yabancı takımlar sportif direktörleri takımın geleceğini planlaması için o göreve getiriyorlar. Bunu da sportif direktörler transferleri yöneterek yapıyorlar. Bizde bunu yöneticiler hava atmak amaçlı kullandıkları için transferi kesinlikle kendi kafalarına göre yapıyorlar. Transferler kötü olmaya başlayınca da bu yöneticilere, teknik direktörün üstüne suç atıyorlar. Zaten TFF o pozisyonu zorunlu tutmasa çoğu takım sportif direktör kullanmayacak. Halil Yazıcıoğlu'na gelirsek kağıt işlerini çalışarak öğrenebilir ama futbolu çalışarak öğrenemez. Onun için düzgün bir profil olduğunu düşünmüyorum. Ali Naibi'nin de o profilde olduğunu düşünmüyordum. Ama en azından Ali Naibi'nin bir çevresi olmuştu transfer piyasasında. Mevcut yönetim de onun bu özelliğinden faydalandı belli transferlerde.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben uygun profil olduğunu düşünmüyorum. Bizim elimizde yeterince hızlı oyuncu var. Bize teknik kapasitesi yüksek bir kanat lazım. Belki bitiriciliği ile iş yapabilir. Umarım yapar.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1311733680059101184

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bruma diyorlar
Evet, takıma kanat lazım. Transfer dönemi uzasa da, 3 tane daha kanat alabilsek.

Fındık ezmesi gibi, aldıkça almak istiyor insan.

Aslında stoper olan Bruma da var, onu da alsınlar. Biraz da orama stoper, burama stoper.

https://www.transfermarkt.com.tr/jeffrey-bruma/profil/spieler/88721