2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836283 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903  transferde adı bizimle anılanlar arasında bize en uygun oyuncu olduğunu düşünüyordu.

Arap takımında 2.sezonunda performansında düşüş var %30 - 40  aynı Josef gibi, zaten aynı takımdalardı. Yetenekli - bizim lige uygun futbolcu, ismi geçen çoğu futbolcuya tercih ederim kondisyonunu topladığında güzel gol yapar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet, takıma kanat lazım. Transfer dönemi uzasa da, 3 tane daha kanat alabilsek.

Fındık ezmesi gibi, aldıkça almak istiyor insan.

Aslında stoper olan Bruma da var, onu da alsınlar. Biraz da orama stoper, burama stoper.

https://www.transfermarkt.com.tr/jeffrey-bruma/profil/spieler/88721

Gelen tepkiler sonrası panik butonuna basılmış bence. Ayrıca TFF'nin açıklamaları da etkili olabilir.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Eğitim & Cv adam olana yeterli, Naibi'nin yapabilirliği çok yoktu ama belki daha iyi olacaktı dersler çıkarmıştı bilemeyiz. Şimdikiler ona kıyasla daha kötü, dikkat edersen çoğul kullanıyoruz genelde çünkü içeridekilerin biri bile pek gelecek vadetmiyor. Ayrıca herkes bir baş kulüpte, kafasına göre yol tutturmuş gidiyor.

Şu anda oraya o kişi buraya şu kişi gelmiş çok önemi yok. İş her zaman döner dolaşır en baştakilere gelir. Bir güçleri, planları olsaydı böyle olmazdı. Bizim durumumuzda bir kulübün başarılı olmak için akıl koyması gerekiyor. Büyüklerde çok fazla akıllı olan da yok yani Koç'un feneri mesela bizimkilerin yapmak istediği planlamanın zengin işi olanını yaptı. Orta sıra takımları da senden akıllı çalışıyor artık, fark yaratmadan nasıl başarılı olacaksın.

Artık iş işten geçti, bir akıl koyabilecek yönetim gelse devri aldığında iş çevrilebilir durumdaydı, şu anda istese de çok az insan gidişatı değiştirebilir. Daha bir de transfer uzatılacak sanırım, limitte kolaylık gelecek gibi - bana göre yararımıza olmaz o iş uzun dönemde. 3 güne çile bitiyor ondan sonra ne olacaksak olacağız diye bakıyordum ben.
Seni destelemek için alıntıladım zaten. Bu arada bence şampiyonlar ligine direkt gidememek durumu bizim lehimize çevirelebilir. Biz her daim para değil akıl koyarak şampiyon olduk. Renklilerin gelirlerinin azalması bizi rekabetin içinde tutar bu sene hiç olmazsa gelenecek senelerin nüvesini oluştursaydık çok güzel olcaktı. Alex Fergusonlu United, Juventus Ajax hepsinde ortak olan bir şey var. İlk 11 de olan 4 5 oyuncuları ya özkaynak düzeninden ya da aşırı derecede aidiyeti yüksek oyuncu oluyor. Biz 15-16 yıllarında Cenk Oğuzhan Serdar Tolga Olcay gibi aidiyeti yüksek oyuncular sayesinde şampiyon olduk. Bunu kimse dile getirmiyor fakat Bilicli son sezonda Arsenale falan kök söktürmüştük. İlk 11 de kesinlikle 4 5 tane aidiyeti yüksek Türk oyuncu olmalı yoksa şampiyonluk hayal. O yüzden bu sene rıdvan erdoğan alpay ersini en azından takıma adapte etseydik gelecek seneleri kurtarcaktık. Bu şansı da teptik daha da içeri girdik. Bu özkaynak düzeni işini en iyi Sergen biliyor ama neden böyle davrandı gerçekten anlamıyorum. Biz pahalı transfer yaparak şampiyon olamıyoruz. Net bilgi yayalım
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2020, 21:44:23 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Seni destelemek için alıntıladım zaten. Bu arada bence şampiyonlar ligine direkt gidememek durumu bizim lehimize çevirelebilir. Biz her daim para değil akıl koyarak şampiyon olduk. Renklilerin gelirlerinin azalması bizi rekabetin içinde tutar bu sene hiç olmazsa gelenecek senelerin nüvesini oluştursaydık çok güzel olcaktı. Alex Fergusonlu United, Juventus Ajax hepsinde ortak olan bir şey var. İlk 11 de olan 4 5 oyuncuları ya özkaynak düzeninden ya da aşırı derecede aidiyeti yüksek oyuncu oluyor. Biz 15-16 yıllarında Cenk Oğuzhan Serdar Tolga Olcay gibi aidiyeti yüksek oyuncular sayesinde şampiyon olduk. Bunu kimse dile getirmiyor fakat Bilicli son sezonda Arsenale falan kök söktürmüştük. İlk 11 de kesinlikle 4 5 tane aidiyeti yüksek Türk oyuncu olmalı yoksa şampiyonluk hayal. O yüzden bu sene rıdvan erdoğan alpay ersini en azından takıma adapte etseydik gelecek seneleri kurtarcaktık. Bu şansı da teptik daha da içeri girdik. Bu özkaynak düzeni işini en iyi Sergen biliyor ama neden böyle davrandı gerçekten anlamıyorum. Biz pahalı transfer yaparak şampiyon olamıyoruz. Net bilgi yayalım

Evet teşekkürler. Ben altyapımız hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Yerli yabancı kadroya katabileceğimiz çok uygun oyuncular da vardı. Güzel şeyler yapılabilirdi, şampiyon olmak zorundayız diye kupon doldurur gibi kadro yaptık işte bildiğimiz isimlerden o yüzden böyle görüntü. Çok ciddi bir ameliyat yapılması gerekiyordu, ortaya yamalı bohçaya benzer bir şey çıktı.

Şu saatten sonra altyapı falan da kurtarmaz bizi, çürük üstyapıda harcanır giderler. Fazla kafa yormuyorum ben artık, olacağı varmış. Bu yüzden benim için hangi konuma kimin getirildiği de fazla önemli değil.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bruma bu sene yaptığımız en iyi transfer olur.
Çok zor ihtimal ama gelirse baya katkı alırız.

Çevrimiçi sEuL

Ben uygun profil olduğunu düşünmüyorum. Bizim elimizde yeterince hızlı oyuncu var. Bize teknik kapasitesi yüksek bir kanat lazım. Belki bitiriciliği ile iş yapabilir. Umarım yapar.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1311733680059101184

Turkiye'de oynamisligi var, Sergen hoca icin yeterli bir kriter.
Gelsin baslasin hemen

Çevrimdışı tuncaboylu

Bruma bu sene yaptığımız en iyi transfer olur.
Çok zor ihtimal ama gelirse baya katkı alırız.
Katılıyorum, ama kısmen.

Bu sene o kadar kötü transferler yaptık ki, en iyisi Bruma olur gerçekten.

Ama öte yandan, adam 2 senedir yokları oynamış. Hollanda Ligi gibi her kanat oyuncusunun rüyası olan bir ligde bile bir şey yapamamış.

Kiralamaya kalksak 10 milyondan aşağı opsiyon koymaz PSV, daha 1 sene önce 12 vermişler çünkü.

Çok içime sinmedi yani.

Çevrimdışı Erman1903

Bruma güzel kanat oyuncusu aslında ama skorer değil, kontenjan dolduracaksan santrafor da oynatabiliyor olman gerekir. Taraftarın isteyeceği biri olması bile kıllandırıyor, bu tanıdık hikayesinden sıkılmaya başladım artık.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Katılıyorum, ama kısmen.

Bu sene o kadar kötü transferler yaptık ki, en iyisi Bruma olur gerçekten.

Ama öte yandan, adam 2 senedir yokları oynamış. Hollanda Ligi gibi her kanat oyuncusunun rüyası olan bir ligde bile bir şey yapamamış.

Kiralamaya kalksak 10 milyondan aşağı opsiyon koymaz PSV, daha 1 sene önce 12 vermişler çünkü.

Çok içime sinmedi yani.

Bruma bu ligte iş yapabilecek bir adam.
Ben gsdeyken çok beğeniyordum kendisini,
Evet en iyisi değil ama lensi diabiyi izledikten sonra brumanın gelişiyle kesinlikle bir tık daha yüksek bir kanat performansı görürüz. En azından içleri girmeyi seven bir adam, bize kesinlikle böyle adamlar lazım gökhan abou bruma değişik bir üçlü olabilir.

Çevrimdışı underworld

Bruma yerine Hassane Bande olaydı

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben uygun profil olduğunu düşünmüyorum. Bizim elimizde yeterince hızlı oyuncu var. Bize teknik kapasitesi yüksek bir kanat lazım. Belki bitiriciliği ile iş yapabilir. Umarım yapar.

https://twitter.com/firatgunayer/status/1311733680059101184
bosver, simdi gidip alanyadan falan kanat getirirler, öyle olacagina bruma gelsin.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı haluk.m

FM oynasak bu kadar kötü planlama ve transfer yapmazdık.  Oyunda bile göndereceğin ve gelecek oyuncuyu sezon bitmeden tamamlamaya bakıyorsun.   :evillol:

Bu sezonu 2 galibiyet, 1 mağlubiyet mehteran takımı gibi götürürüz ama seneye daha düşük gelirler ve 14 kişilik yabancı kadrosuyla çok sıkıntı çekeriz.

Tek istediğimiz geleceğe yönelik bir takım kurulmasıydı, şimdi Aboubakar sakatlanmasın, x form tutsun, x arıza çıkarmasın gibi saçma sapan şeylere şükredecek duruma geldik. 

Rosier = Opare

Çevrimiçi Samet Ç

Djianiny Trabzon için geliyormuş.

Burada 1-2 arkadaş çok istemişti diye hatırlıyorum.
Doğru haber ise çok iyi transfer onlarda bu krizde yine iyi hücum hattı kurmuş olurlar ama savunmaları bizimkinden bile rezalet.
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2020, 23:47:10 Samet Ç ]

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/etunaakdemir/status/1311764852315230213

Adamin bize kiralik maliyeti bir sene icin 1M Euro, GG'ye 1M Euro teklif etseydik bir sene daha cok rahat oynardir bizde. Hem sag bek icin yabanci oyuncu kontenjanini doldurmazdik, hem 3 ay sag bek transferi icin vakit harcamazdik, hemde belli bir standardta performans almis olurduk o bolgede. Transfer donemi bitsede artik olmayan parayi dahada carcuk etmesek kivamina geldik  :s20:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamin bize kiralik maliyeti bir sene icin 1M Euro, GG'ye 1M Euro teklif etseydik bir sene daha cok rahat oynardir bizde. Hem sag bek icin yabanci oyuncu kontenjanini doldurmazdik, hem 3 ay sag bek transferi icin vakit harcamazdik, hemde belli bir standardta performans almis olurduk o bolgede. Transfer donemi bitsede artik olmayan parayi dahada carcuk etmesek kivamina geldik  :s20:
Sağ bek pozisyonumuzun dolduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Oyuncunun ilginç bir kondisyon problemi varmış. Gelir gelmez oynayabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca sakatlık problemi de var.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamin bize kiralik maliyeti bir sene icin 1M Euro, [b[GG'ye 1M Euro teklif etseydik bir sene daha cok rahat oynardir bizde.[/b] Hem sag bek icin yabanci oyuncu kontenjanini doldurmazdik, hem 3 ay sag bek transferi icin vakit harcamazdik, hemde belli bir standardta performans almis olurduk o bolgede. Transfer donemi bitsede artik olmayan parayi dahada carcuk etmesek kivamina geldik  :s20:

Plansızlık derken bunu diyordum işte.

Umarım Aboubakar sakatlanmaz da, Burak'ın yerini doldurur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zaten uzun süredir sakatlıklardan çok çeken bir takımız. Sağlam oyuncularımız bile sakatlanıyor. Nasıl bir kafaya sahibiz ki sakatlanma riski yüksek oyuncularla takımı doldurduk. Bazılarının yedeği bile yok üstelik: Aboubakar ve Rosier  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

atakan hasic töre nkodou boyd varken kanat transferi yapmasınlar artık
Yeter artık ya iyice saçmalıyorlar. Böyle transfer planlaması olmaz. Atakan Hasic genç bunların önünü neden kapatıyoruz ? Bizim gençlere bol bol şans vermemiz gerekiyor. Şampiyon takım artık şampiyonlar ligine gidemiyor şampiyon olmanın bir getirisi artık yok.
The great gig in the sky

Çevrimiçi sEuL

Sağ bek pozisyonumuzun dolduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Oyuncunun ilginç bir kondisyon problemi varmış. Gelir gelmez oynayabileceğini düşünmüyorum. Ayrıca sakatlık problemi de var.

Konustuk zaten bunu, Douglas bundan daha iyidir buyuk ihtimalle.

Çevrimiçi Kartal Ç

bruma peşinde koşuluyorsa hedef bu sefer de hasiçi göndermek galiba :bandit:
hani boydun falan talibi vardı MLS ten gönderek larinle birlikte paket yapıp MLS e

Çevrimdışı MUSTAFA_

bruma peşinde koşuluyorsa hedef bu sefer de hasiçi göndermek galiba :bandit:
hani boydun falan talibi vardı MLS ten gönderek larinle birlikte paket yapıp MLS e
Nkoudou'nun İngiltere'den talibi var diyorlar bir de. Bu talipler nedense hiç teklif yapmıyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Kartal Ç

Nkoudou'nun İngiltere'den talibi var diyorlar bir de. Bu talipler nedense hiç teklif yapmıyorlar.

Of Nkoudu bize bakmaz ki ühü ühü diyip utanıp sıkılıyolar demek ki  :lol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada bruma gelirse ağır söverim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona