Yahu zaten alternatiflere göre iyi adam diyoruz.
Bir yanda Gürsoy Yalçın Sinan Engin falan var . Pavyoncu nargileci tayfayı mı beşiktaşa layık görüyorsunuz ? Layık
görülen adamlar yabancı dil bilmez güvenilmez yolda görsem selam vermem. Bir yanda bu çocuk var hangisini seçersin
deseler 100 kere bunu seçerim. Gören de alternatif Monchi falan var beğenmiyoruz sanacak. Türkiye şartlarına göre o
cv gayet yeterli.
Eğitim & Cv adam olana yeterli, Naibi'nin yapabilirliği çok yoktu ama belki daha iyi olacaktı dersler çıkarmıştı bilemeyiz. Şimdikiler ona kıyasla daha kötü, dikkat edersen çoğul kullanıyoruz genelde çünkü içeridekilerin biri bile pek gelecek vadetmiyor. Ayrıca herkes bir baş kulüpte, kafasına göre yol tutturmuş gidiyor.
Şu anda oraya o kişi buraya şu kişi gelmiş çok önemi yok. İş her zaman döner dolaşır en baştakilere gelir. Bir güçleri, planları olsaydı böyle olmazdı. Bizim durumumuzda bir kulübün başarılı olmak için akıl koyması gerekiyor. Büyüklerde çok fazla akıllı olan da yok yani Koç'un feneri mesela bizimkilerin yapmak istediği planlamanın zengin işi olanını yaptı. Orta sıra takımları da senden akıllı çalışıyor artık, fark yaratmadan nasıl başarılı olacaksın.
Artık iş işten geçti, bir akıl koyabilecek yönetim gelse devri aldığında iş çevrilebilir durumdaydı, şu anda istese de çok az insan gidişatı değiştirebilir. Daha bir de transfer uzatılacak sanırım, limitte kolaylık gelecek gibi - bana göre yararımıza olmaz o iş uzun dönemde. 3 güne çile bitiyor ondan sonra ne olacaksak olacağız diye bakıyordum ben.