2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2836193 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

3defa ayaklarına gelen şansı tepti mallar :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi mayguntr

atakan hasic töre nkodou boyd varken kanat transferi yapmasınlar artık
Yeter artık ya iyice saçmalıyorlar. Böyle transfer planlaması olmaz. Atakan Hasic genç bunların önünü neden kapatıyoruz ? Bizim gençlere bol bol şans vermemiz gerekiyor. Şampiyon takım artık şampiyonlar ligine gidemiyor şampiyon olmanın bir getirisi artık yok.
Gidiyor aslinda, yani nerdeyse :D. 4 buyuk ligden biri kupayi kazanirsa (ispanya, ingiltere, italya, almanya), bizim takim direk gidiyor. son 20 yilda bir sene porto var galiba baska ulkeden.

Çevrimdışı Erman1903

Saidy Janko'yu Valladolid kiralamış.

Belirsiz bir bonservisle transfer olmuş pardon.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2020, 01:27:41 Erman1903 ]

Çevrimdışı mellfred

Adamin bize kiralik maliyeti bir sene icin 1M Euro, GG'ye 1M Euro teklif etseydik bir sene daha cok rahat oynardir bizde. Hem sag bek icin yabanci oyuncu kontenjanini doldurmazdik, hem 3 ay sag bek transferi icin vakit harcamazdik, hemde belli bir standardta performans almis olurduk o bolgede. Transfer donemi bitsede artik olmayan parayi dahada carcuk etmesek kivamina geldik  :s20:
işini bilmeyen çavuşlar

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Size Gürsoy Yalçın falan müstehak.

Ali Naibiyi neden övmeyecekmişim ? Adam hırsızlık mı yapmış yolsuzluk mu yapmış transferlerde komisyon mu almış en

fazla yanlış transfer yapmıştır hepsi bu.

Kötüyü savunmak için daha kötüsünü mü gösteriyorsun? Mahkemelerde de bu taktiği mi kullanıyorsun savunma yaparken? 

Adam hiçbişi yapmadı işte. Zaten dediğim de o. Tepeden inme biriydi. Sana kalsa geleceğin başkanıydı.

Çevrimdışı Sinan23

Latin gitsin yerine Olunga gelsin. Yada herhangi biri. Yoksa sezon bitmez. Bide 40 hafta.

Çevrimdışı tangaz

Latin gitsin yerine Olunga gelsin. Yada herhangi biri. Yoksa sezon bitmez. Bide 40 hafta.

güzel hamle olur tam bizlik ya tutarsa vol.123456
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Kötüyü savunmak için daha kötüsünü mü gösteriyorsun? Mahkemelerde de bu taktiği mi kullanıyorsun savunma yaparken? 

Adam hiçbişi yapmadı işte. Zaten dediğim de o. Tepeden inme biriydi. Sana kalsa geleceğin başkanıydı.
O kadar olayın dışındasın ki mahkemelerde hala taktik işlediğini falan sanıyorsun ? Ne taktiği ya orman kanunuları işliyor artık mahkemelerde

Tepeden inme olmayan bir makam göstersene bana ?
Devlette, Futbolda ya da herhangi bir alanda ?

Biz de zaten mevcutlara göre değerlendirdik her özel okulda okuyanı bilgisiz parayla okuyor yaftası ile dışlarsak haksızlık olur. Yaptıklarını değil yapmadıklarını söylüyorum zaten. Çalmadı dürüst davrandı iyi kötü bir futbol aklı vardı. Daha fazlası zaten bu ortamda olmaz. Öğütürler adamı.
The great gig in the sky

O kadar olayın dışındasın ki mahkemelerde hala taktik işlediğini falan sanıyorsun ? Ne taktiği ya orman kanunuları işliyor artık mahkemelerde

Tepeden inme olmayan bir makam göstersene bana ?
Devlette, Futbolda ya da herhangi bir alanda ?

Biz de zaten mevcutlara göre değerlendirdik her özel okulda okuyanı bilgisiz parayla okuyor yaftası ile dışlarsak haksızlık olur. Yaptıklarını değil yapmadıklarını söylüyorum zaten. Çalmadı dürüst davrandı iyi kötü bir futbol aklı vardı. Daha fazlası zaten bu ortamda olmaz. Öğütürler adamı.

Su-i misal emsal olmaz diyim anlarsın o zaman. Ya da kabaca kötüden örnek olmaz. Gelmişsin kötü bişeyi daha kötüsü var diye savunuyorsun. Tepeden inme birini tepeden inmeyen mi var diye aklıyosun. Sonra da futbol aklı falan diyosun. Çelişiyosun dostum.

Çevrimdışı tangaz

bence de naibi de futbol aklı filan yoktu o koltukta Beşiktaşı temsilen kim otursa menajerler seni arar isim önerir naibinin aklı da bundan ibaretti aklı olsa bana gider 8 senede 2-3 tane genç asset bulur getirirdi.

naibi ile alakalı ortaya atılan destekleyici tabir de "temiz yüzlü biri" süpermiş walla o zaman kıwanç tatlıtuğu getirelim yakışıklı çocuk.
[ Son Düzenleme: 02 Ekim 2020, 13:00:28 tangaz ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu transferi hiç istemiyorum ama kaleci konusunda riske girmememiz lazım. En azından yedek diyebileceğimiz birisi olacak kulübede.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311966066214686721

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1311940380217180165

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni bahane çıkmış: Oyuncu gönderemiyorlarmış. Bahane çok, icraat yok...

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1311952549231185920

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Yeni bahane çıkmış: Oyuncu gönderemiyorlarmış. Bahane çok, icraat yok...

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1311952549231185920

bunca yıllık gömücüyüm walla sen gibi gömücü görmedim. ustamsın  :friendship:

bence de naibi de futbol aklı filan yoktu o koltukta Beşiktaşı temsilen kim otursa menajerler seni arar isim önerir naibinin aklı da bundan ibaretti aklı olsa bana gider 8 senede 2-3 tane genç asset bulur getirirdi.

naibi ile alakalı ortaya atılan destekleyici tabir de "temiz yüzlü biri" süpermiş walla o zaman kıwanç tatlıtuğu getirelim yakışıklı çocuk.

:lol: :lol: :lol: +1903

Çevrimdışı underworld

Çebi ve fıstık-kaju reis topu hocaya atmış.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu transferi hiç istemiyorum ama kaleci konusunda riske girmememiz lazım. En azından yedek diyebileceğimiz birisi olacak kulübede.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311966066214686721

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1311940380217180165
Piyasada hiç kaleci yok gibi ilgilendikleri adama bak şaka gibi.

Çevrimiçi Kartal Ç

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1311921847894716416

anelizzz

o raporu imzalı kaşeli versin kim hazırladıysa. 40 maçta 15 golde kalırsa kime çemkireceğimizi bilelim :bandit:

Çevrimiçi levitate

Antrenmanlar dahil mi hariç mi 
promosyon varmış abi, sabah antremanlarında attığı 1 gol 2 tane sayılıyormuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

o raporu imzalı kaşeli versin kim hazırladıysa. 40 maçta 15 golde kalırsa kime çemkireceğimizi bilelim :bandit:
oyuncuya çemkiririz kime olacak :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çebi ve fıstık-kaju reis topu hocaya atmış.
Her istediği oyuncuyu almışlar. Böyle bir şey yapamayacaklarını hoca da kendileri de açıklamalarda söylediler. Zaten sadece hocaya bakmış olsalar dahi kendileri hatalılar. Kimseye suç atmaya çalışmasınlar. Rezalet bir transfer dönemi geçiriyoruz. Herkes hatasının cezasını çekecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Her istediği oyuncuyu almışlar. Böyle bir şey yapamayacaklarını hoca da kendileri de açıklamalarda söylediler. Zaten sadece hocaya bakmış olsalar dahi kendileri hatalılar. Kimseye suç atmaya çalışmasınlar. Rezalet bir transfer dönemi geçiriyoruz. Herkes hatasının cezasını çekecek.

wur mustafam wur daha ölmedi  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★