2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843971 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Naibinin başarılı olmadığına inanmıyorum, eldeki imkanlarla iyi işler yaptı. Tek bir komisyon muhabbetini bile duymadı kimse. Geçen sene Bentekeyle de görüştü top class santraforlarlada ama o paraları vermezsen Naibi değil Monchi olsan da gelmez bu tarz adamlar.

Nasıl Gomez'e 4-5 arası bi maaş verildi o zaman işler tıkırındaydı bugün 4-5 versek yine o ayarda santrafor buluruz.

o kadar sene görev yaptı tutturduğu genç yatırımlık scouting transferi yok naibinin ben bu bağlamda başarısız buluyorum 8 senede 1 tane böle transferi oldu mu?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

Dua edelimde Balotelli olsun! Hiç değilse Abou-Balo tutabilir diye bir hayalimiz olur.Yaparsın disiplinsiz hareketlerinden dolayı ceza alırsa kulüp lehine bir sözleşme olur biter.Maalesef bu durumdayız.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 20:37:01 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım piyangodan ne çıkacak şansımıza  :D Amorti de çıkabilir.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1311352273839239170

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Bular gider benteke yi kiralar..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Ersin

Rosier      Vida           Montero      Rıdvan

Mensah     Josef         Atiba         Töre

Balotelli       Aboubakar

Var bir hayalim...
Mensah'ın Kasımpaşa'da oynamışlığı var sağ açıkta.Bence orada çok daha başarılı olur.Top kayıplarının minumum olacağı,riskin az olacağı ve takımın her iki kanattan dikine çıkabileceği bir kadro.Olsun BALOTELLİ
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 20:50:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı doganay

Bizzat başkan ilgileniyorsa tamam ozaman, endişelenecek birşey yok :alala:

Çevrimdışı mrred

aratsaydım alıntılar altına "dün böle diyordun bugün böle diyorsun" filan derdim. transfer dönemi başları idi daha tahta açılmamıştı hatta ve beşiktaş başlığında yazmıştın iletiyi, böyle yakın dönem yazılan iletiyi hatırlamayacaksak bize takılan mr.bellek lakabını söküp atalım  :bandit:

diğer taraftan bende fil hafızası var ama sende cidden 3 gün önce yazdığını unutup kendini tekzip ediyorsun sürekli  mesela burda bir üyeye boşverin bülent usluyu kolpanın teki diyorsun 1 hafta sonra kendin bülent uslu vidyosu yüklüyorsun  :D
video yüklemem onun görüşlerine katıldığım anlamına gelmiyor. "Haber" olarak gördüğüm videosunu yüklemiştim. Yoksa futbol görüşüne hiç katılmıyorum. Murat Özen'de aynı şekilde haberlerini paylaşıyorum fakat futbol görüşüne katılmıyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi levitate

Ersin

Var bir hayalim...
Mensah'ın Kasımpaşa'da oynamışlığı var sağ açıkta.Bence orada çok daha başarılı olur.Top kayıplarının minumum olacağı,riskin az olacağı ve takımın her iki kanattan dikine çıkabileceği bir kadro.Olsun BALOTELLİ
mantıklı gibi sevdim ben

denemekte yarar var
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Ersin

Var bir hayalim...
Sola ljajici atsak nasıl olur

Çevrimdışı celiker1

mantıklı gibi sevdim ben

denemekte yarar var

Dünya gözüyle 1 sezon 4-4-2 oynadığını  umarım görürüm bu takımın.Şöyle bir 4-4-2 ile sonradan oyuna girecek Larin'den de,Güven'den de verim alırsın
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Sola ljajici atsak nasıl olur
Umursar ve rakibin önünü kapayacak kadar geri gelirse olur.Mensahı mecbur sağa koyduğum için şu an verim alabileceğimiz Töre'yi sola attım
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

Umursar ve rakibin önünü kapayacak kadar geri gelirse olur.Mensahı mecbur sağa koyduğum için şu an verim alabileceğimiz Töre'yi sola attım
kanatların savunmaya katkı vermesi lazım, ben ikisine de güvenmiyorum bu konuda
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bide atiba yerine dorukhan geçmeli o tempoyu kaldıramaz bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Yinede mevcutların içinde en fazla verecek isimler
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

bide atiba yerine dorukhan geçmeli o tempoyu kaldıramaz bence
Atiba'nın gol katkısı onemli.Ayrıca Dorukhan ile sözleşme yenilenmeden içime sinmiyor oynaması şartlar ne olursa olsun
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

4-4-2'i son 10 yilda bi terim'in gssinde basarili oldu ulkemizde. O kadroyu inceleyelim biraz bize ipucu verir bizde nasil ise yaramayacagi ile ilgili.

Melo-Selcuk, melo geriye, selcuk ileriye kirik oynuyordu. Selcuk fiziksel olarak en iyi donemlerinden biriydi, ikiside nerdeyse 10g/10a lik katki vermisti.
Bizde su an boyle tempoyu kaldiracak sadece Dorukhan var. Dorukhanla yapilacak kombinasyonlarin ikili orta sahada su an basarili olma ihtimali yok.

Forvet hattinda her zaman Elmander vardi. Elmander defansdayken, herhangi bir 10 numaradan kat be kat hucum presi yapiyordu.
Su an bizde mac boyunca tempolu press yapacak hic bir forvet yok. Mac boyunu gec zaman zaman bile yapan yok.

Beklerde Eboue-Balta bir birini dengeliyordu biri hucumcu digeri savunmaci. Bizde su an sag bek yok zaten, sol bek allaha emanet.
Kanatlari uretmese de, disiplinli kanatlardi, Riera mesela savunmayi iyi yaptigi icin sonradan bek pozisyonuna cekildi.
Boyd haricinde beklerine yardim eden kanadimiz da yok su an.

3 lu orta saha olmadan oynayamayiz su an, ama 3 lu hangi uclu olacak onu gorecez. Ben Ozi performansini yukseltmedigi surece olusacak herhangi bir 3'lunun de fayda saglayacagini yada ligi kazanacagini zannetmiyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Transfer döneminin bitmesine son 4 gün kaldı  :director:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bir damla umut kırıntısı kalmıştı, o da silindi gitti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Banka anlaşmasının revize edileceğini umarak transfer mi yapacağız  :alala:

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/1311552990982090752

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Santrafor listemizden adamın Lawrance Shankland İskoç Premiere çıkardığı takımında 4 maç 2 gol 1 asist. @kaan1903

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Zaten kulübünün içinde scouting departmanı yok, o çocuk bir futbol uzmanı değil sportif yönetici.

@Necmi ve @mrred  de ne överdi Ali Naibi'yi eskiden :D Eski mesajlarımdan baktım geçen sene CV'sini incelemiştim. @mrred bu CV ile rahat CEO olunur demişti de onun üzerine :D Hatta hızını alamayıp gelecekteki başkanımız olsun demişti.  :evillol: :evillol: :evillol: Ben de şöyle yazmışım:

Alıntı
CEO'mu olur? Herhalde sen dahil benden başka okuyan olmamış ki kimse cevap yazmamış  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eğitim:
Lise: Saint Benoit
Bastırmış ailesi parayı özel liseye (1995-2004)
Üniversite: Sabancı Üniversitesi - İşletme Yönetimi
Baba parasına devam üstelik 5 yılda bitirebilmiş (2004-2009)
Sertifika: Portland State University - Futbol yönetimi ve scouting
Başta yüksek lisans sandım gitmiş 1 yıllık sertifika almış. Yine ver parayı al sertifikayı muhabbeti.

Gidip futbol ile ilgili eğitim almasına saygı duyuyorum. Futbolu bu kadar alakasız insanlar yönetirken özellikle. Ama adamın eğitim kariyeri sıradan ötesi. Parası olan herkesin çocuğundan farksız hatta daha başarısız.

Deneyim:
Philips - Pazarlama Stajı
Digiturk - Staj
GD Sports Academy - Büyük bi spor salonunun Antalya şubesinde 5 ay çalışmış spor organizatörü olarak
Acıbadem - Spor sponsorluğu uzmanı olarak çalışmış 8 ay
Tacspor- Mezun olur olmaz buranın tenis koordinatörü olmuş ama aynı zamanda "GD Sports Academy" ve "Acıbadem" 'de çalışıp bi yandan da nasıl oluyorsa Amerika'da 1 yıl sertifika eğitimi almış. Uzaktan bilgisayar başında aldı ya da bu çalıştığı işyeri ailesinin arkadaşının vs.
BJK TV- Yorumcu. 1 yıl.
Sonrası BJK..

Stajını CV'ye yazmak bir amatör davranışı olsa da mazur görüyorum. BJK'ye gelene kadar çalışma hayatı neredeyse yok. Aynı anda 2 yerde çalışma gibi absürd şeyler zaten bunu gösteriyor. 5 ay 8 ay çalışmak CV için de falso işlerdendir. Belli ki bu arkadaş tepeden gelmiş BJK'ye. CV'si bırakın CEO olmayı sıradan bi firmada en alt seviyeden başlamaya kıl payı yeter. He Ali Naibi'yi sevmiyo muyum çok severim. Ama abartmayın yahu. Birilerinin tanıdığı. Tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş falan değil. İyi niyetli güler yüzlü mantıklı genç bi arkadaş. Umarım başarılı olur.

Özetlersek özel lise, özel üniversitede okuyup, yurt dışında 1 yıllık kurs almış bir arkadaş, üstelik bi yerde çalışırken almış, online kurs demek ki, ya da çalışmadı çalıştı gösterildi. Yaptığı stajlar da spor salonu gibi yerlerde. O zaman da yazmışım tepeden inme biri, bu CV'yle stadın önündeki güvenlik bile yürü kardeşim gölge etme der kovalar. Vasıflı biri gibi gelmedi bana hiç, temiz yüzlü bi arkadaş. Bakalım bundan sonra hangi firmada görev alacak artık ünlü biri :D
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2020, 11:25:19 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Nartallo

Bazı şeylere hala karar verilememesi...

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1311347576768266242

Yanlış ve acele bir karar vermesinler, biraz daha düşünsünler.

80 yaşındaki Lucescu çatır çatır top oynatıyor, Sergen Yalçın transferin son günü nereye transfer yapılacağını düşünüyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanlış ve acele bir karar vermesinler, biraz daha düşünsünler.

80 yaşındaki Lucescu çatır çatır top oynatıyor, Sergen Yalçın transferin son günü nereye transfer yapılacağını düşünüyor.
Ülkemizdeki teknik direktörler elindeki parçalarla çözüme gitmektense yeni sorunlar çıkaracak vasat oyuncularla takıma takviye yapıp çözüm arıyorlar. Bunun için de başarılı olma şansları çok azalıyor. Kulüpler de borç bataklığına sürürkleniyor. Bazı Anadolu takımları bu duruma ayıktı. Şimdi satabilecekleri veya geliştirip satabilecekleri oyunculara yöneliyorlar. Özellikle bu takımların sayısı bu sene arttı. Onun için bu sene sürpriz takımlar çıkabilir ligde karşımıza. Biz hala eski tas eski hamam...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nartallo

Ülkemizdeki teknik direktörler elindeki parçalarla çözüme gitmektense yeni sorunlar çıkaracak vasat oyuncularla takıma takviye yapıp çözüm arıyorlar. Bunun için de başarılı olma şansları çok azalıyor. Kulüpler de borç bataklığına sürürkleniyor. Bazı Anadolu takımları bu duruma ayıktı. Şimdi satabilecekleri veya geliştirip satabilecekleri oyunculara yöneliyorlar. Özellikle bu takımların sayısı bu sene arttı. Onun için bu sene sürpriz takımlar çıkabilir ligde karşımıza. Biz hala eski tas eski hamam...

Lucescu Kiev taraftarının ölüm tehditleri altında imza attı, sonra ayrıldı, sonra tekrar başladı. Kaotik bir ortamda iş başı yaptı.

İdeal 11'inde geçen sene Ankaragücü'nde oynayan Gerson Rodrigues var, transfermarkt verilerine göre altyapıdan topçu çıkarmış genelde, öyle ciddi bir transfer de yapmamış.

Ama futbol oynatıyor adam. Shaktar'dan süper kupayı aldı, liginde lider, ŞL'ye kaldı.

Biz de transferler gelsin de Sergen Yalçın futbol oynatsın diye bekliyoruz. Tecrübeli futbolcu oynatacaz ya, 18 yaşındaki Yunan topçudan 2 gol yiyip ŞL'den eleniyoruz, kendi sahamızda sıradan bir Portekiz takımına karşı 5 dakika oyunu tutamıyoruz. Konya gibi bir vasat takımdan 4 gol yiyoruz.

Bekleyelim bakalım, ne zaman futbol oynayacaz.