2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2020/21 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2843153 defa] 2020/21 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Beşiktaş hangi bölgeye transfer yapmalı?
Kaleci
10 [%9.8]
Stoper
2 [%2]
Sağ Bek
4 [%3.9]
Ofansif Orta Saha
46 [%45.1]
Sağ Kanat / Sol Kanat
2 [%2]
Forvet
38 [%37.3]

Toplam Oy Verenler: 102

Oylama kapandı: 26 Ocak 2021, 14:35:56

Çevrimdışı tangaz

Tam wagner love’ luk takım olduk
Gaz almak için Benteke ismide ortaya çıkmış yeniden, heralde yönetim ya herro ya merro diyip bişeyler yapacak. En son Cavaniyede yürüyebiliriz zaten batmışız şanımız yürüsün

ooo el matador en sevdiğim alırım bir dal  :bandit:

matador olmadı benteke oldu o da olumlu (inşallah gelir/alırız)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abuş'un sakatlık riskini almayı, 35'lik santrafora 1.5 milyon Euro verip 1 sene oynatmaya tercih ederim.

En azından devre arası belki değişiklikler olursa hamle yapma şansımız olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

ismi bizle anılan laziolu bastosa bakayım die lazio transfermarkt die girdim adamlarda 5 kaleci 9 stoper 3 solbek var sağ bek yok, beterin beteri var  :D

+bu bastosta 180  :ebebe:

Bastos gelirse Vidayı mumla ararız, performansı inanılmaz düşük. Kesin onu istiyoruzdur acayip vurgunlu, tam bir menajer futbolcusu. Fm'de de hayvan gibi yapmışlar bütün ergenler, çakma profesörler Twitter'dan bastırır. Aman Allah korusun o gelecekse en büyük Vida fanı ben olurum.

Çevrimdışı tangaz

Katılmıyorum tam tersi bunun hocanın sallaması ile ilgili bir konu olduğunu bile düşünmüyorum hatta oyuncuların bu konuyu kafalarına taktıklarını bile düşünmüyorum. Sergen zaten bekar istediği gibi gezer kimseyi de ilgilendirmez. Ne taraftarı ne oyuncuları ne yönetimi . Sorun olan nokta bence bu değil. Sorun olan nokta tam olarak şu ; Sergen yalçın hangi başarısı veya umut vaat eden oyun ya da planı ile Beşiktaşın başına geldi? Cevap yok. Sadece taraftarın istediği ve gazıyla hatta bizim Fatih Terimimiz olabilir zannıyla geldi. Oyun anlamında 30 maçtır bir şey sunamadı. Hadi oyunu boşverelim bari gençlere önem versin dedik Alpay fatih rıdvan varken wellington nsakalayı aldırdı . Oyun anlamında bir şeyler sunacağına dair bir emare olsa bu transferler de sineye çekilir ama maalesef hala sunamıyor

geçen sene 15 maçlık maratonda oyun anlamında hemen her alanda (özellikle hücum tarafı) ligin önündeydik

bu arada 30 maç nedir??? transfermarktta bjk kariyeri 18 maç görünüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mrred

Bastos gelirse Vidayı mumla ararız, performansı inanılmaz düşük. Kesin onu istiyoruzdur acayip vurgunlu, tam bir menajer futbolcusu. Fm'de de hayvan gibi yapmışlar bütün ergenler, çakma profesörler Twitter'dan bastırır. Aman Allah korusun o gelecekse en büyük Vida fanı ben olurum.
Allah korusun bu adam luyindamanın daha yeteneksiz ve kazması. Böyle bir saçmalık umarım yapmazlar. İnanılır gibi değil bu adama çakmak için yer arıyorlar. Adamda ne oyun kurma var ne pozisyon bilgisi var .
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

İlgilendiğimiz hangi oyuncu sağlam ki zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Abuş'un sakatlık riskini almayı, 35'lik santrafora 1.5 milyon Euro verip 1 sene oynatmaya tercih ederim.

ben 800k-1m arası cisseye okey derim 1,5 çok

Çevrimdışı tuncaboylu

ismi bizle anılan laziolu bastosa bakayım die lazio transfermarkt die girdim adamlarda 5 kaleci 9 stoper 3 solbek var sağ bek yok, beterin beteri var  :D

3-5-2 oynuyorlar, sağ beke ihtiyaçları yok.

Çevrimdışı mrred

Bu mert yılmazı da bize çakamadılar ona çok sevinmiştim rosieri de hiç ısınamadım.  Stoperlerin boy ortalaması 183 falanken 180 altı beklere bir türlü ısınamıyorum. İki top dürttü çalım attı diye adamı iyi futbolcu yaptılar. Bekin öncelikli görevi defans yapmaktır. Adaylar arasında en beğendiğim santondu umarım onu alırlar. Net iyi defans yapıyor ve uzun boylu pozisyon bilgisi de var. Rosier ne olduğu belli olmayan bir oyuncu. Pozisyonsuz.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2020, 16:50:37 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

ben 800k-1m arası cisseye okey derim 1,5 çok
Konuşulan para:
500 imza parası + 1 milyon maaş.

Bonusu, menajeri şusu busu 2'yi bulur o.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu mert yılmazı da bize çakamadılar ona çok sevinmiştim rosieri de hiç ısınamadım. İki top dürttü çalım attı diye adamı iyi futbolcu yaptılar. Bekin öncelikli görevi defans yapmaktır. Adaylar arasında en beğendiğim santondu umarım onu alırlar. Net iyi defans yapıyor ve uzun boylu pozisyon bilgisi de var. Rosier ne olduğu belli olmayan bir oyuncu. Pozisyonsuz.
Rosier'in ya yaşı hatalı ya da 20 yaşından önce kaydı yok transfermarkt'ta.

Adam 22 yaşındayken Fransa'nın U-21 kadrosunda oynamış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosyal medyada #TaraftarBalotelliyiİstiyor diye tag açmışlar. Biz akıllanmayız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Naibi de ayrılmış görevinden. Artık bir listemiz ve bağlatımız da yok. İyice Gürsoy ve saz arkadaşlarına kaldık.

https://twitter.com/ali_naibi/status/1311301626766995458

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Sosyal medyada #TaraftarBalotelliyiİstiyor diye tag açmışlar. Biz akıllanmayız...
akılsızlar ordusuna katılmak istiyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli hayırlı olsun o zaman.

Taraftara şirin gözükmek için her şeyi yapmaya hazır bir yönetim var.

Bu arada illa biri alınacaksa ve Balotelli 1.5 milyona gelecekse, Kalinic'e tercih ederim. En azından 15 milyon lira az ödemiş oluruz.

Çevrimdışı levitate

5 senedir 3-5-2 oynuyorlar abi ihtiyaçları yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balotelli hayırlı olsun o zaman.

Taraftara şirin gözükmek için her şeyi yapmaya hazır bir yönetim var.

Bu arada illa biri alınacaksa ve Balotelli 1.5 milyona gelecekse, Kalinic'e tercih ederim. En azından 15 milyon lira az ödemiş oluruz.

Bu sevgi gösterisinden sonra 2-2.5 milyondan aşağı gelmez.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Naibi de ayrılmış görevinden. Artık bir listemiz ve bağlatımız da yok. İyice Gürsoy ve saz arkadaşlarına kaldık.

Bu transferlerde rolü olmadığını kibarca anlatmış.

Yönetimin aldığı ve ilgilendiği adamların tamamına yakını Anadolu kulüplerinden, bağlantıya gerek yok zaten.

Çevrimdışı Akil Emre

akılsızlar ordusuna katılmak istiyorum :D
Mesajını aldım makul fiyata gelecekse bende varım, kalinic yerine her seferinde bu adamı isterim.

Çevrimdışı Erman1903

Allah korusun bu adam luyindamanın daha yeteneksiz ve kazması. Böyle bir saçmalık umarım yapmazlar. İnanılır gibi değil bu adama çakmak için yer arıyorlar. Adamda ne oyun kurma var ne pozisyon bilgisi var .

Luyindama'yı görse diz çöker tövbe ister. Pozisyon alma ve oyun kurma zaten yok bu adamda, önceki sezon hadi neyse de bu sene 21 maçta bir performansı var evlere şenlik. Herif sahada boş boş gezinmiş, safi zarar vermiş. Hayatımda gördüğüm en düşük stoper grafiklerinden birini çıkarıyor. Büyük vurgun var bu adamda menajerleri harıl harıl çalışıyor.

Çevrimdışı tangaz

3-5-2 oynuyorlar, sağ beke ihtiyaçları yok.

o zaman neden 3 tane sol bekleri var  :D

Çevrimdışı sametbagan

adamlar çöp Michael Frey i bile Belçikaya gönderdiler bizimkiler geçen sezon Belçikada 9 gol 11 asist yapan oyuncuya alıcı bulamıyorlar
(...)
en de ver larinin 1600 maaşının 1200 olan bi kısmını larin de koşa koşa gider
Ha keza lens vida enkudu layiç ver bunların maaşını büyük kısmını hepsi bugün arkasına bakmadan gider.
Biz adamlar bütün haklarından vazgeçip gittiklerini zannetiğimiz için fener yönetimi nasıl gönderiyor biz gönderemiyoruz diyoruz
Bak rokoya 700 k vermeseydin kılını bile kıpırdatmazdı gitmek için.

Çevrimdışı levitate

Mesajını aldım makul fiyata gelecekse bende varım, kalinic yerine her seferinde bu adamı isterim.

kalinic ile işimiz 3 hafta önce bitmeliydi

hala adamın kapısında yatıyoruz şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

daha evvel başakşehir bastosu almış taş gibi adam dediğini hatırlıyorum  :alala:

Çevrimdışı Erman1903

Şimdikilerin yanında evliya torunu gibi çocuktu. Çok eleştirildi, başarılı olamadı ama en azından temiz yüzlü, mürekkep yalamış biriydi. Şimdi kıraathane müdavimi çakallarla uğraş dur, eee beterin beteri varmış...